הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לכל אלה שחושבים לקחת LGD

tormenta

משתמש מתחיל
130
11
נק' מוניטין:
34
130
11
אז לקחתי LGD לחודש ימים בדיוק, הוזמן ממקור אמין וידוע, התחלתי מ5 מג ביום אחרי שבוע עליתי ל10מג ואחרי שבועיים עליתי ל20 מג

לא הורגשו תופעות לוואי בכל התקופה. יש לציין שאני על 150 מג טסט לשבוע TRT, לאחר חודש בדיוק הלכתי לעשות בדיקות דם, הכבד היה על 800 ALT
AST 180

כמובן שבאותו רגע הפסקתי הכל, הלכתי בבהלה לרופא כבד ועשיתי את כל הבדיקות האפשריות, למזלי, לא היה שום נזק, רק רעילות מLGD. אחרי שבוע וחצי הכבד ירד ל85, בשבוע הבא אעשה עוד בדיקה. אבל נרגעתי ברגע שראיתי שהכבד ירד ל85 מ800!!

יש לציין שעשיתי סייקלים בעבר, ולא היו שום בעיות עם הכבד, גם סייקל של 40 מג דיבול ביום הביא את הכבד הכי גבוה ל71.

יש לציין גם שאני עובד עם מאמן מאוד מוכר בארץ.
עליתי בסך הכל 3 קילו מLGD. לחשוב שכבר הייתי יכול לקחת דיבול ולהפציץ בשריר בלי כל הסיבוכים האלה.

מי שחושב לקחת LGD, לכו תעשו בדיקת דם כל שבוע לראות שהכל בסדר. תכלס הייתי אומר אפילו לא לגעת בו, לא שווה ולא נותן הרבה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן ראיתי את המאמר הזה גם. הבחור יצא בהרבה נזק, העליתי את הבדיקה אך היא בספרדית (לא גר בישראל)

קבצים מצורפים

• lbs.PNG
    lbs.PNG
    KB 31.2 · צפיות: 139
עדיין לא בדקתי כולסטרול, בשבוע הבא אבדוק גם אותו
לא חכם בעיני להתעסק עם סארמס כל עוד מדובר בתרופות בשלבי ניסוי ובטח כאלה שנלקחות אוראלית כשמעט מאןד ידוע על המינונים המומלצים לצריכה ושמעט מאוד מאלו שצורכים אותן (לדעתי) מבינים בכלל מה הכמויות הריאליות לשימוש שלא לשם המטרות לשמן מפתחים אותן
ועוד פחות משכנע אותי כשאני שומע כאלה שהתנסו מתרגשים מסייקל 400mg טסט.
זה לא שעם סטרואידים אין בעיות
אבל בעיני אין מה להשוות.

• פותח/ת השרשור
לא חכם בעיני להתעסק עם סארמס כל עוד מדובר בתרופות בשלבי ניסוי ובטח כאלה שנלקחות אוראלית כשמעט מאןד ידוע על המינונים המומלצים לצריכה ושמעט מאוד מאלו שצורכים אותן (לדעתי) מבינים בכלל מה הכמויות הריאליות לשימוש שלא לשם המטרות לשמן מפתחים אותן
ועוד פחות משכנע אותי כשאני שומע כאלה שהתנסו מתרגשים מסייקל 400mg טסט.
זה לא שעם סטרואידים אין בעיות
אבל בעיני אין מה להשוות.

מסכים, פשוט לא שווה את זה
מה הסיכויים שהיה שם יותר מרק lgd?

נקנה ממקור אמין.אין מצב

באמת לא מבין למה לשלם פי 3, להכניס חומר שעדיין בלתי מוכר וחלש משמעותית מכל אוראלי אחר …
אוו חכה..
מתי שתגלה כמה התרופות המסובסדות שהסל באמת עולות אתה תאכל תסביך על מערכת הבריאות והעלאק סל

מתי ש SARMS הגיע לישראל כולם חשבו ש RAD לא מעלה תפקודי כבד כמו אוסטרין ו LGD לאחר כשנה בשוק אחרי שהרבה נשים וגברים עשו בדיקות דם ראו ש RAD כן מעלה תפקודי כבד (השתמשו בהרבה חברות) אז יש הפתעות בחיים.
לגבי LGD אני שילבתי אותו בסייקל שלי 5 מלגרם לא הרגשתי אז שילבתי 10 ניסיתי גם 15 אבל התחילו תופעות לוואי של עצבים אז הורדתי ל-10. לא עשיתי בדיקות דם בתקופה ההיא אז אין לי מושג אם הערכים עלו בזמנו.
לגבי "מקור אמין" שממנו הזמנת. בוא תציין את החברה של המוצר זה יגיד לנו יותר לא אכפת לנו מהשם של המקור שלך. אנחנו רוצים לדעת על הסחורה הזאת.
דבר אחד לא מסתדר לי בראש ממה שאתה מספר. אם תשתה אנדרול / דיבול/ וינסטרול / האלוטקסטין ותפקודי כבד יעלו נניח ל 200 סבבה? כמה זמן לוקח לזה לרדת לנורמה שלו? חודש? חודשיים? שלוש? ( תלוי גם במנכה כבד שתשלב ועוד גורמים נכון) אז איך יכול להיות שיצא לך 800 בהתחלה ואחרי שבוע וחצי שזה 10 ימים ירד ל85? לא הגיוני מה שאתה מספר. זה או טעות במערכת. או שאולי דפקת אימונים חזקים ולא עשית מנוחה לפני הבדיקה והתוצאה משובשת או שלא יודע מה אבל ההסבר שלך לא הגיוני תפקוד כבד לא יורד כל כך מהר ב-10 ימים.
דבר נוסף כנראה שזה משמעותי לכבד אם זה 5 או 10 או 20 מלגרם במיוחד שלא בדקת בבדיקת מעבדה מה יש באמת ב-LGD הזה ולך תדע מה שתית שם.

מתי ש SARMS הגיע לישראל כולם חשבו ש RAD לא מעלה תפקודי כבד כמו אוסטרין ו LGD לאחר כשנה בשוק אחרי שהרבה נשים וגברים עשו בדיקות דם ראו ש RAD כן מעלה תפקודי כבד (השתמשו בהרבה חברות) אז יש הפתעות בחיים.
לגבי LGD אני שילבתי אותו בסייקל שלי 5 מלגרם לא הרגשתי אז שילבתי 10 ניסיתי גם 15 אבל התחילו תופעות לוואי של עצבים אז הורדתי ל-10. לא עשיתי בדיקות דם בתקופה ההיא אז אין לי מושג אם הערכים עלו בזמנו.
לגבי "מקור אמין" שממנו הזמנת. בוא תציין את החברה של המוצר זה יגיד לנו יותר לא אכפת לנו מהשם של המקור שלך. אנחנו רוצים לדעת על הסחורה הזאת.
דבר אחד לא מסתדר לי בראש ממה שאתה מספר. אם תשתה אנדרול / דיבול/ וינסטרול / האלוטקסטין ותפקודי כבד יעלו נניח ל 200 סבבה? כמה זמן לוקח לזה לרדת לנורמה שלו? חודש? חודשיים? שלוש? ( תלוי גם במנכה כבד שתשלב ועוד גורמים נכון) אז איך יכול להיות שיצא לך 800 בהתחלה ואחרי שבוע וחצי שזה 10 ימים ירד ל85? לא הגיוני מה שאתה מספר. זה או טעות במערכת. או שאולי דפקת אימונים חזקים ולא עשית מנוחה לפני הבדיקה והתוצאה משובשת או שלא יודע מה אבל ההסבר שלך לא הגיוני תפקוד כבד לא יורד כל כך מהר ב-10 ימים.
דבר נוסף כנראה שזה משמעותי לכבד אם זה 5 או 10 או 20 מלגרם במיוחד שלא בדקת בבדיקת מעבדה מה יש באמת ב-LGD הזה ולך תדע מה שתית שם.
אתה אומר לו לך תדע מה היה שם...כאילו אולי בכלל היה בבקבוק חומר אחר ולא lgd...ואם נניח היה 100% lgd בבקבוק..אתה יכול לדעת כמה זה מעלה תפקודי כבד במינוני בילדינג? אפילו כתרופה זה טרם אושר וטרם נקבעו מינונים..
זה הכי טבעי בעולם שחומר מסוג זה שנצרך כנוזל להזלפה ומגיע ישירות לכבד יפגע ויעלה תפקודי כבד במינונים שרלוונטיים לשיפור ביצועים.
אני פחות הייתי מוטרד בעיניין זה אם זה היה lgd או סוג אחר של סארמס

• פותח/ת השרשור

הכבד חזר ל45.
לא הגיוני או הגיוני אני לא יודע, אבל אלו הבדיקות דם שיצאו ואין להתכווח אם התוצאות. עשיתי אגב שתי בדיקות ובשניהם יצא אזור ה-800, שמע יכול שזה הכל ביחד השילוב של טסט + ארומזין + LGD + פה ושם ויאגרה שלקחתי העלה את הכבד ל 800

לגבי המקור, הזמנתי מ Amino Asylum

נערך לאחרונה:
מניסיון מעלה, אבל גבולי. לא זוכר בדיוק אבל קצת יותר מ 100 אחרי כמה שבועות במינון סביב 20מג.
על 800 לא שמעתי.
יכול להיות טעות בבדיקה. יכול להיות שה 150מג טסט מכיל עוד דברים? או שזה מבית מרקחת?
בכל מקרה מעניין.
אגב lgd הכולסטרול יכול להגיע ל 300 פלוס.
לגבי rad יש מחקרים חדשים שמראים שהחומר די בטוח - ומדובר במינונים גבוהים מאוד.
לא ביקרתי הרבה זמן בפורום אבל בטח מישהו הפנה למחקר החדש לגבי rad. נתנו שם 50, 100 ו 150 מג ליום, ולא עלה שיש נזק משמעותי. בטח לא תפקודי כבד בסדר גודל כזה.
ה lgd כפי הנראה למרבה הצער ננטש, ככה שלא נראה כי בקרוב יצאו מחקרים.
אגב אם כבר Ltd, אז s23... רק קח בחשבון שחובה בסיס ו pct. כמה שבועות על s23 והבדיקות דם ההורמונליות יהיו בדו ספרתי. גם lh fsh סביר להניח שלא יימצאו בבדיקה (טוב כנראה שימצאו אבל בערכים של ילדה בת 3).

S23 חומר פסיכי, תוכנן במקור להיות גלולה נגד הריון לגברים
משבית מאוד והמחקרים עליו מאוד מוגבלים
למי נתנו 150 מג ראד ולכמה זמן? נשמע כמו דרך מהירה לסירוס
8 שבועות ולנשים עם סרטן השד.

8 שבועות ולנשים עם סרטן השד.
יש תמונות של לפני אחרי?
או הפניה למחקר בו מדובר על המינונים האלה
50-150 מג זה כמות מפגרת ביותר לכל הדעות
בהתחשב בכך ש'ההמלצה' למפתחי גוף זה עד 20 מג יומי

טעות בבדיקת דם בוודאות 800 זה גבוה מידי אשמח אם תפרסם תמונה של הבדיקות דם גם שהערכים היו על 800 וגם שעכשיו כמו שאתה טוען שירדו ל45 מסקרן לראות.

יש תמונות של לפני אחרי?
או הפניה למחקר בו מדובר על המינונים האלה
50-150 מג זה כמות מפגרת ביותר לכל הדעות
בהתחשב בכך ש'ההמלצה' למפתחי גוף זה עד 20 מג יומי
מה תמונות לפני ואחרי ??😣
זה מחקר שמטרתו לבדוק את ייעלות התרופה ותופעת הלוואי שלה על נשים עם סרטן השד.

לא באו לבדוק את מסת השריר וכמה הבנץ' שלהן.

תמונות לפני ואחרי
150 מג זה כמות מטורפת שיכולה להפוך גברים למפלצתיים, כל שכן נשים
אז כן, לפני אחרי
זה מינונים בעייתיים בלשון המעטה, אולי פתרו כמה בעיות אבל הנשים כבר לא נשארו נשים אחרי בלאסט מטורף שכזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית