הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לכל אלה שחושבים לקחת LGD

tormenta

משתמש מתחיל
130
11
נק' מוניטין:
34
130
11
אז לקחתי LGD לחודש ימים בדיוק, הוזמן ממקור אמין וידוע, התחלתי מ5 מג ביום אחרי שבוע עליתי ל10מג ואחרי שבועיים עליתי ל20 מג

לא הורגשו תופעות לוואי בכל התקופה. יש לציין שאני על 150 מג טסט לשבוע TRT, לאחר חודש בדיוק הלכתי לעשות בדיקות דם, הכבד היה על 800 ALT
AST 180

כמובן שבאותו רגע הפסקתי הכל, הלכתי בבהלה לרופא כבד ועשיתי את כל הבדיקות האפשריות, למזלי, לא היה שום נזק, רק רעילות מLGD. אחרי שבוע וחצי הכבד ירד ל85, בשבוע הבא אעשה עוד בדיקה. אבל נרגעתי ברגע שראיתי שהכבד ירד ל85 מ800!!

יש לציין שעשיתי סייקלים בעבר, ולא היו שום בעיות עם הכבד, גם סייקל של 40 מג דיבול ביום הביא את הכבד הכי גבוה ל71.

יש לציין גם שאני עובד עם מאמן מאוד מוכר בארץ.
עליתי בסך הכל 3 קילו מLGD. לחשוב שכבר הייתי יכול לקחת דיבול ולהפציץ בשריר בלי כל הסיבוכים האלה.

מי שחושב לקחת LGD, לכו תעשו בדיקת דם כל שבוע לראות שהכל בסדר. תכלס הייתי אומר אפילו לא לגעת בו, לא שווה ולא נותן הרבה.

נערך לאחרונה:
150 מג זה כמות מטורפת שיכולה להפוך גברים למפלצתיים, כל שכן נשים
אז כן, לפני אחרי
זה מינונים בעייתיים בלשון המעטה, אולי פתרו כמה בעיות אבל הנשים כבר לא נשארו נשים אחרי בלאסט מטורף שכזה
מי קבע שאלו מינונים בעייתים ? חוקרים ורופאים או אנשי יוסי יד 50?

מי קבע שאלו מינונים בעייתים ? חוקרים ורופאים או אנשי יוסי יד 50?
מה היה קורה אלו זכר כלשהו היה לוקח RAD140 או LGD או אוסטרין במינונים של 100 מג ומעלה על בסיס יומי למשך 8 שבועות
לא 10 לא 20 אלא 100 לפי דעתך

מה היה קורה אלו זכר כלשהו היה לוקח RAD140 או LGD או אוסטרין במינונים של 100 מג ומעלה על בסיס יומי למשך 8 שבועות
לא 10 לא 20 אלא 100 לפי דעתך
אל תעשה סלט בין הדברים. אוסטרין, lgd וrad אומנם sarms אבל הם שונים זה מזה.

ומזה מה היה קורה? אני רופא שחוקר את התרופות האלו ? לא, גם אתה לא.

נב אני לא יודע כמה הrad שאנשים מקבלים ממקורות כאלו או אחרים, אמינים ככל שיהיו, אלו באמת rad.

אם אתה רוצה לדעת באמת מה היה קורה, אז שיבדקו את זה במסגרת מחקר בה מקבלים rad אמיתי שעומד בסטדנרטים המערביים לייצור תרופות.

אם אתה רוצה לדעת באמת מה היה קורה
אשמח להפניה למחקר בו כתוב שניתן לנשים מינונים של 100-150mg
כולם סארמים היינו נקשרים לרצפטורים האנדרוגניים
S23 הוא בין החזקים מביניהם
שאחרי מינון מסויים נותנים סיידים רציניים ולגבי S23, אנשים מריצים בהגזמה 30mg, לרוב לא עוברים את ה20 ואומרים שחטפו סיידים במינונים האלה
100-150mg זה overkill, אשמח להפניה למחקר שראית שניתנו לנשים מינונים שכאלה, אני עדיין מפקפק במינונים האלה

אשמח להפניה למחקר בו כתוב שניתן לנשים מינונים של 100-150mg
שאחרי מינון מסויים נותנים סיידים רציניים ולגבי S23, אנשים מריצים בהגזמה 30mg, לרוב לא עוברים את ה20 ואומרים שחטפו סיידים במינונים האלה
100-150mg זה overkill, אשמח להפניה למחקר שראית שניתנו לנשים מינונים שכאלה, אני עדיין מפקפק במינונים האלה

חיפוש של שנייה בגוגל ואתה מקבל מה שאתה רוצה.

Abstract P5-11-01 : Phase 1 dose escalation study of a novel selective androgen receptor modulator (SARM), RAD140, in estrogen receptor positive (ER+), human epidermal growth factor receptor 2 negative (HER2-), metastatic breast cancer
שוב, מה הקשר ? זה s23 וזה rad.

שוב, מה הקשר ? זה s23 וזה rad.
אוקי חשבתי שמדובר בS23 ועכשיו ראיתי שמדובר בRAD
ממבט ראשוני מדובר על 28 ימים ולא 8 שבועות שזה עוד יותר הגיוני ועדיין המינונים האלה עצומים
על אף היקיימות המחקר
לא הייתי ממליץ לשום בנאדם לעבור את ה20mg מזה אלא אם כן הוא בבית חולים תחת מעקב
כמו כן, בדברים האלה פחות זה יותר אתה צריך גירוי לרצפטורים במידת מה למטרות צבירת מסת שריר
ומעל מינון מסויים יהיה עומס יותר על הרצפטורים וככל הנראה שלא כל כך יותר מסת שריר אבל כן יותר סיידס
בעירבון מוגבל

ממבט ראשוני מדובר על 28 ימים ולא 8 שבועות שזה עוד יותר הגיוני ועדיין המינונים האלה עצומים
אתקן את עצמי ואגיד 9 שבועות ולא 8

Starting dose levels were 50 mg (n=6), 100 mg (n=13), and 150 mg (n=3) QD. Median time on treatment = 9 wk (range <1-32+ wk).
ומעל מינון מסויים יהיה עומס יותר על הרצפטורים
לא יודע מאיפה אתה מביא שהחל מאיזה מינון יש "עומס" על הרצפטורים ?

מאיזה מינון
סארמים נקשרים לרצפטורים אנדרוגניים
ככל שתכניס יותר mg מהם, ככה אתה מגדיל את העומס על הרצפטורים האנדרוגניים
Sarms = selectively anrodgen receptor modulator

זה למה אנחנו עושים pct בין הסייקלים כדי לאפשר לאותם רצפטורים לשחזר את הרגישות שלהם

סארמים נקשרים לרצפטורים אנדרוגניים
ככל שתכניס יותר mg מהם, ככה אתה מגדיל את העומס על הרצפטורים האנדרוגניים
Sarms = selectively anrodgen receptor modulator
וואלה ? עוד שנייה תגיד לי ש1+1=2 ?

זה למה אנחנו עושים pct בין הסייקלים כדי לאפשר לאותם רצפטורים לשחזר את הרגישות שלהם

ולא, אתה לא עושה pct בשביל לשחזר את הרגישות של הרצפטורים אלא להחזיר את הביצים שלך לתפקוד תקין. לא יודע מאיפה הבאת ששימוש בסארמס גורם ל'שחיקה' ברצפטורים.

• פותח/ת השרשור
טעות בבדיקת דם בוודאות 800 זה גבוה מידי אשמח אם תפרסם תמונה של הבדיקות דם גם שהערכים היו על 800 וגם שעכשיו כמו שאתה טוען שירדו ל45 מסקרן לראות.

פרסמתי תמונה, ואין טעות זאת התוצאה אני לא מבין מאיפה אנשים באים אם ההצהרות האלה שיש טעות במערכת. יש מאמר על בן אדם שלקח lgd במשך שבועיים ועלה לו ל400 גם אצלו יש טעות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית