עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
1.שלום רציתי לדעת האם יש משמעות לעשות סאונה אחרי אימון כושר.
2.בעבר הומלץ לי ע"י נריוכירוג לבצע פעילות שחייה ולפני זה לשהות 10 דק' בסאונה על מנת לשחרר את השרירים התפוסים,וע"י זה השחיה תהיה סימטרית ותעבוד שווה על השרירים.(נניח ויש שרירים תפוסים)
לא.
לא יודע איך הוא הגיע למסקנה הזו, מיטב החוקרים לא מצאו עדיין דרך חד משמעית לשפר DOMS.
הי הוא מנתח עמוד שדרה,וסך הכל יש הגיון להרפות שרירים לפני אימון
כל דבר שיזרים דם זה נחמד אם זה אירובי סאונה או מתיחות, פשוט אל תצפה לקסם או משהו מיוחד2.בעבר הומלץ לי ע"י נריוכירוג לבצע פעילות שחייה ולפני זה לשהות 10 דק' בסאונה על מנת לשחרר את השרירים התפוסים,וע"י זה השחיה תהיה סימטרית ותעבוד שווה על השרירים.(נניח ויש שרירים תפוסים)
תעשה מסאזים
קח מגנזיום
תדאג לעשות שחרור אחרי אימון.
לא הוכח.
עוד לא הוכח.
הופרך.
חוץ מזה אוהב אותך.
לאונן ? הוכח? 🤣
לי זה עוזר..
הוא לא מדבר על DOMS.לא.
לא יודע איך הוא הגיע למסקנה הזו, מיטב החוקרים לא מצאו עדיין דרך חד משמעית לשפר DOMS.
למיטב ידיעתי חום מרפה שרירים לעומת קור שמכווץ, נשמע הגיוני לחמם את השרירים לפני שחיה לתנועה זורמת יותר. למשקולות החום קצת מעייף ומרדים הייתי מעדיף מתיחות וחימום לגמישות הרצויה בתרגיל.1.שלום רציתי לדעת האם יש משמעות לעשות סאונה אחרי אימון כושר.
2.בעבר הומלץ לי ע"י נריוכירוג לבצע פעילות שחייה ולפני זה לשהות 10 דק' בסאונה על מנת לשחרר את השרירים התפוסים,וע"י זה השחיה תהיה סימטרית ותעבוד שווה על השרירים.(נניח ויש שרירים תפוסים)
הוא לא מדבר על DOMS.
(נניח ויש שרירים תפוסים)
גם וגם 😆אז מה הכוונה בזה:
אני חשבתי נוקשות וחוסר אלסטיות בשריר, מין תחושה שמגיעה אחרי האימון שמתיחות או חימום יכול לעזור איתם.אז מה הכוונה בזה:
לדומס, אני חושב שלי זה עוזר ממש טיפה כל הדברים של חום, כמו שמן ממטה, מקלחות חמות וסאונה.
זה לא סותר, שניהם עובדים.מעולה, מדובר במשהו אינדיבידואלי ואחד אחר יגיד שקומפרסים קרים יעבדו לו.