הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Lgd

מסיימת שימוש עכשיו לאחר 8 שבועות, משולב עם אוסטרין.
ספיחת נוזלים מטורפת במקרה שלי, לא מעט עצבים, רעב כבד שהתחיל מהשבוע השני לשימוש, והכי נורא- ארנה שמזכיר גיל התבגרות ‍♀️
אבל, אין אדם אחד שלא אמר שגדלתי, תרתי משמע.
עליה של 6 קג, רואה את זה יפה מאוד גם בנפח.
משקלי עבודה עלו יפה מאוד, מסיימת אימון בכוח אחרי שעה וחצי עבודה למרות התחושה שיכולה לישון במכון.

ספיחת נוזלים מטורפת במקרה שלי, לא מעט עצבים, רעב כבד שהתחיל מהשבוע השני לשימוש, והכי נורא- ארנה שמזכיר גיל התבגרות ‍♀️
משקלי עבודה עלו יפה מאוד, מסיימת אימון בכוח אחרי שעה וחצי עבודה למרות התחושה שיכולה לישון במכון.

אני לא מרוכז, אבל מהי המשמעות השנייה של "גדלתי"?

אישה בפורום ! Woot woot

עכשיו ברצינות, מעניין אותי לדעת אפ חווית איזשהו שינוי מבחינת מחזור חודשי, חשק מיני, וכו, אני יודע שאלה שאלות קצת חושפניות אז אם את לא מרגישה בנוח לענות זה בהחלט מובן אבל אני שואל באמת מסקרנות מקצועית.

אקנה זה לגיטימי אבל לא יצא לי לנהל שיחה עם אישה שהשתמשה בסארמים ומה היו התופעות מהם היא ״סבלה״.

בלי שום קשר שמח לשמוע שאת מרוצה מהסייקל והתוצאות.

מישהו התנסה עם lgd של vertex?
לא התנסתי עם הונדור הזה ספציפי אבל לפי כמות הפרגונים שיש פה בפורום לוורטקס אני מאמין שהכל יהיה בסדר.

אני לא מרוכז, אבל מהי המשמעות השנייה של "גדלתי"?
צודק, לא הסברתי את הכוונה: גדלתי הכוונה- גם במשקל (מספרית) וגם בנפח בנראות של השרירים בגוף.
אישה בפורום ! Woot woot

עכשיו ברצינות, מעניין אותי לדעת אפ חווית איזשהו שינוי מבחינת מחזור חודשי, חשק מיני, וכו, אני יודע שאלה שאלות קצת חושפניות אז אם את לא מרגישה בנוח לענות זה בהחלט מובן אבל אני שואל באמת מסקרנות מקצועית.

אקנה זה לגיטימי אבל לא יצא לי לנהל שיחה עם אישה שהשתמשה בסארמים ומה היו התופעות מהם היא ״סבלה״.

בלי שום קשר שמח לשמוע שאת מרוצה מהסייקל והתוצאות.

לא התנסתי עם הונדור הזה ספציפי אבל לפי כמות הפרגונים שיש פה בפורום לוורטקס אני מאמין שהכל יהיה בסדר.
שכחתי לציין שהשתמשתי בכדורים, של וורטקס כן.
10 מ״ג לאורך כל תקופת השימוש (8 שבועות) של lgd, עוד 10 מג של אוסטרין. לא העלתי מינון, בכל זאת סייקל ראשון שלי ובחנתי את התגובות של הגוף לפני שממהרת לעשות פעולות נוספות.
לשאלתך- מבחינת המחזור החודשי, הכל היה תקין מאוד, הגיע בזמן, תאבון מוגבר לפני ימי הווסת כרגיל ומצבי רוח מעפנים- כיאה לאישה 😃
כפי שכתבתי, הפריעה לי העליה החדה בנוזלים בגוף, דבר שידעתי שיקרה בגלל הlgd, אבל כשהרגשתי כבר שניזלי הגוף משפיעים ברמת הבצקות ברגליים, דבר שזכור לי רק בתקופת ההריונות- החלטתי שתם ונשלם סייקל זה.
לחלק המעניין: חשק מיני- שבוע ראשון: ״אל תיגע בי״! חחח. או במילים אחרות- אין חשק מיני בשיט. יש עצבים בגוף, יש תחושה של ״לא רגועה״, תזזיתיות, חוסר שקט.
מהשבוע השני: חשק מיני מוגבר, קצת חזרתי לימי התיכון הזוהרים… פעילות וחשק מיני מוגברים, אבל גם האקנה הגיע לבקר, והוא הגיע ביג טיים.
ויזואלית- כפי שכתבתי, עליה של 6 קג לתקופת השימוש (לגיטימי?), שמבינה שהרבה מזה הוא ספיחת הנוזלים בגוף, אבל נראות מובהקת של שיפור במסה הרזה.

תרגיש חופשי לשאול מה שבא לך…

צודק, לא הסברתי את הכוונה: גדלתי הכוונה- גם במשקל (מספרית) וגם בנפח בנראות של השרירים בגוף.

שכחתי לציין שהשתמשתי בכדורים, של וורטקס כן.
10 מ״ג לאורך כל תקופת השימוש (8 שבועות) של lgd, עוד 10 מג של אוסטרין. לא העלתי מינון, בכל זאת סייקל ראשון שלי ובחנתי את התגובות של הגוף לפני שממהרת לעשות פעולות נוספות.
עשית חכם, למרות שגם שילוב של 2 סארמים זה אפשר להגיד טיפה אקסטרה לסייקל ראשון אז שאפו על האומץ, אממה שתאחלס לנשים זה פחות קריטי כי אין צורך בPCT לאחר הסייקל ופשוט לקחת time off לתת לגוף מנוחה זה דיי והותר.

לשאלתך- מבחינת המחזור החודשי, הכל היה תקין מאוד, הגיע בזמן, תאבון מוגבר לפני ימי הווסת כרגיל ומצבי רוח מעפנים- כיאה לאישה 😃
כפי שכתבתי, הפריעה לי העליה החדה בנוזלים בגוף, דבר שידעתי שיקרה בגלל הlgd, אבל כשהרגשתי כבר שניזלי הגוף משפיעים ברמת הבצקות ברגליים, דבר שזכור לי רק בתקופת ההריונות- החלטתי שתם ונשלם סייקל זה.
שמח לשמוע שסהכ הכל התנהל כרגיל, לרב הבעיה היא שהסארמים מרסקים את הSHBG מה שגורם לתנודות הורמונליות, אצל גברים זה פחות קריטי כי אנחנו מסתמכים על טסטסטרון בתור ההורמון הראשי (back bone) של התפקוד התקין של הגוף שלנו, לאישה לרסק SHBG גורם לכל הטסט שיש בגוף להיות חופשי משהו שכן יכול להשפיע על מחזור וכדו לכן עניין אותי לשמוע את החוויה שלך.

לגבי הנוזליים זאת לא פעם ראשונה שאני שומע על זה מבחינת בצקות, אני גם ניסיתי LGD כן הייתה עלייה בנוזלים אבל למזלי לא יותר מידי, בזמנו הייתי בשיא החיטוב ופחות הייתי אוכל פחמימות אז יכול להיות שזה תרם לכן שספחתי פחות נוזלים

לחלק המעניין: חשק מיני- שבוע ראשון: ״אל תיגע בי״! חחח. או במילים אחרות- אין חשק מיני בשיט. יש עצבים בגוף, יש תחושה של ״לא רגועה״, תזזיתיות, חוסר שקט.
מהשבוע השני: חשק מיני מוגבר, קצת חזרתי לימי התיכון הזוהרים… פעילות וחשק מיני מוגברים, אבל גם האקנה הגיע לבקר, והוא הגיע ביג טיים.
ויזואלית- כפי שכתבתי, עליה של 6 קג לתקופת השימוש (לגיטימי?), שמבינה שהרבה מזה הוא ספיחת הנוזלים בגוף, אבל נראות מובהקת של שיפור במסה הרזה.

תרגיש חופשי לשאול מה שבא לך…
כן כמו שאמרתי ריסוק shbg משחרר יותר טסט חופשי לכן היה לך הגברה בחשק המיני, מה שהולך יד ביד עם אקנה, אם חוות אקנה בצורה מוגזמת עם סארמם כמו LGD אז קחי בחשבון שמשהו כמו אנאבר יגרום לך לאותו אפקט שכן הוא גם נגזרת DHT וגם מרסק SHBG.

6 קג אם תכלילי בפנים את נוזלים כן לגיטימי לגמריי, תחכי איזה שבועיים תני לכל הנוזלים לצאת תעשי, תנסי לעשות קצת יותר אירובי להוציא אותם יותר מהר ומה שתשארי אחרי שבועיים זה המסה שאמיתית שעלית.

תודה על התשובות !

עשית חכם, למרות שגם שילוב של 2 סארמים זה אפשר להגיד טיפה אקסטרה לסייקל ראשון אז שאפו על האומץ, אממה שתאחלס לנשים זה פחות קריטי כי אין צורך בPCT לאחר הסייקל ופשוט לקחת time off לתת לגוף מנוחה זה דיי והותר.

שמח לשמוע שסהכ הכל התנהל כרגיל, לרב הבעיה היא שהסארמים מרסקים את הSHBG מה שגורם לתנודות הורמונליות, אצל גברים זה פחות קריטי כי אנחנו מסתמכים על טסטסטרון בתור ההורמון הראשי (back bone) של התפקוד התקין של הגוף שלנו, לאישה לרסק SHBG גורם לכל הטסט שיש בגוף להיות חופשי משהו שכן יכול להשפיע על מחזור וכדו לכן עניין אותי לשמוע את החוויה שלך.

לגבי הנוזליים זאת לא פעם ראשונה שאני שומע על זה מבחינת בצקות, אני גם ניסיתי LGD כן הייתה עלייה בנוזלים אבל למזלי לא יותר מידי, בזמנו הייתי בשיא החיטוב ופחות הייתי אוכל פחמימות אז יכול להיות שזה תרם לכן שספחתי פחות נוזלים

כן כמו שאמרתי ריסוק shbg משחרר יותר טסט חופשי לכן היה לך הגברה בחשק המיני, מה שהולך יד ביד עם אקנה, אם חוות אקנה בצורה מוגזמת עם סארמם כמו LGD אז קחי בחשבון שמשהו כמו אנאבר יגרום לך לאותו אפקט שכן הוא גם נגזרת DHT וגם מרסק SHBG.

6 קג אם תכלילי בפנים את נוזלים כן לגיטימי לגמריי, תחכי איזה שבועיים תני לכל הנוזלים לצאת תעשי, תנסי לעשות קצת יותר אירובי להוציא אותם יותר מהר ומה שתשארי אחרי שבועיים זה המסה שאמיתית שעלית.

תודה על התשובות !
בכיף! אם יכולה לתת מידע על סמך הנסיון האישי שלי כאישה- למה לא…
ובהחלט זכיתי שאין לי צורך בPct כל הומלץ לי שימוש בSAM-e. מה דעתך? הכרחי? או שאפשר באמת לתת לגוף הפסקה מלאה וזה מספיק?
יחד עם זאת אציין שמאוד מתעניינת באנאוור לשימוש עתידי. התחלתי עם סארמס כפי שכתבתי כדי לבחון בצורה ״עדינה״ יותר את ההשפעה על הגוף שלי.

אשמח לדעות על אנאוור לנשים, ומה הדרך המומלצת לעשות זאת. כמובן שלא אתחיל לפני שאעשה תחקיר מקיף ואהיה בטוחה שזה מה שאני רוצה, אבל דעות והמלצות/דיס תמיד יועילו לי.
המטרה בשימוש היא בשביל להוציא את המקסימום לפני הגוק החדש שנכנס לי לראש שזה לעלות על במה תחרותית, ולכן רוצה למקסם.

תודה חברים

בכיף! אם יכולה לתת מידע על סמך הנסיון האישי שלי כאישה- למה לא…
ובהחלט זכיתי שאין לי צורך בPct כל הומלץ לי שימוש בSAM-e. מה דעתך? הכרחי? או שאפשר באמת לתת לגוף הפסקה מלאה וזה מספיק?
יחד עם זאת אציין שמאוד מתעניינת באנאוור לשימוש עתידי. התחלתי עם סארמס כפי שכתבתי כדי לבחון בצורה ״עדינה״ יותר את ההשפעה על הגוף שלי.

אשמח לדעות על אנאוור לנשים, ומה הדרך המומלצת לעשות זאת. כמובן שלא אתחיל לפני שאעשה תחקיר מקיף ואהיה בטוחה שזה מה שאני רוצה, אבל דעות והמלצות/דיס תמיד יועילו לי.
המטרה בשימוש היא בשביל להוציא את המקסימום לפני הגוק החדש שנכנס לי לראש שזה לעלות על במה תחרותית, ולכן רוצה למקסם.

תודה חברים
כדי לא לחפור לפותח האשכול שלחתי לך הודעה פרטית

ויזואלית- כפי שכתבתי, עליה של 6 קג לתקופת השימוש (לגיטימי?), שמבינה שהרבה מזה הוא ספיחת הנוזלים בגוף, אבל נראות מובהקת של שיפור במסה הרזה

רוצה להכיר?

רק דעה שלי.
אם עדיין לא הבאת ילדים לא היתי מתחיל עם אנבר .
אם כבר יש ילדים ואת כבר סגרת את הבסטה
אפשר לרוץ על אנבר gh ואם את בקטע של להיות ממש שרירית וחזקה גם טסט במינון נמוך זה מה שבודי בילדריות לוקחות על בסיס קבוע.

אני חוזר לקטע של הילדים
יכולת להביא ילדים זה דבר חשוב -
לכל מערכת יחסים ובכלל לחיים עצמם

רק דעה שלי.
אם עדיין לא הבאת ילדים לא היתי מתחיל עם אנבר .
אם כבר יש ילדים ואת כבר סגרת את הבסטה
אפשר לרוץ על אנבר gh ואם את בקטע של להיות ממש שרירית וחזקה גם טסט במינון נמוך זה מה שבודי בילדריות לוקחות על בסיס קבוע.

אני חוזר לקטע של הילדים
יכולת להביא ילדים זה דבר חשוב -
לכל מערכת יחסים ובכלל לחיים עצמם

מסכימה בהחלט בנושא הילדים… יש לי כבר שניים וסגרתי את הבאסטה. אז נושא הפריון פחות מטריד אותי.
תודה על התשובה!

אז נושא הפריון פחות מטריד אותי.
תודה על התשובה!

במקרה שלך אם את אוהבת את התחום ורוצה להיות שרירית וחזקה את יכולה בכיף לרוץ על סייקלים:

-כדורים למינהם : 10-20 מג להגביל ל 6-8 שבועות שימוש

-Gh אפשר 2iu לרוץ עם זה תמיד בכפוף לבדיקות דם תקינות

- טסט ארוך 50 מג שבועי אפשר לרוץ תמיד- בכפוף לבדיקת דם - .

כמובן לעשות בדיקות דם אחת ל 4-6 חודשים לבדוק תפקודי כבד כליות סמיכות דם
אם הכל פיקס אפשר להמשיך .

מומלץ להיות בקשר עם עוד נשים שמשתמשות כדי להתייעץ ולשמוע ביקורת בונה

עכשיו בזכותך חצי מהבנות במדינה יעלו על חומרים
או שאפשר באמת לתת לגוף הפסקה מלאה וזה מספיק
בדיקות דם לראות איפה את עומדת
כל השאר זה ניחושים בדיעבד
Login • Instagram
ממליץ לך לעקוב, יש לו בהיילייטס הרבה מחקר שהוא עשה בנושא במיוחד אצל נשים באשר לחומרים
והוא הבנאדם שדחף להכי הרבה בנות בפער חומרים אז יש לו נסיון גדול בנושא, ממליץ בחום לעקוב, פעם היה פה בפורום, אוצר של ידע

וגם דרכו והסטורים שלו ושות תוכלי להגיע להמון נשים נוספים שמשתמשות שזה הבונוס העיקרי שם

עכשיו בזכותך חצי מהבנות במדינה יעלו על חומרים

בדיקות דם לראות איפה את עומדת
כל השאר זה ניחושים בדיעבד

Login • Instagram
ממליץ לך לעקוב, יש לו בהיילייטס הרבה מחקר שהוא עשה בנושא במיוחד אצל נשים באשר לחומרים
והוא הבנאדם שדחף להכי הרבה בנות בפער חומרים אז יש לו נסיון גדול בנושא, ממליץ בחום לעקוב, פעם היה פה בפורום, אוצר של ידע

וגם דרכו והסטורים שלו ושות תוכלי להגיע להמון נשים נוספים שמשתמשות שזה הבונוס העיקרי שם

חבל שהוא חתיכת cunt

במקרה שלך אם את אוהבת את התחום ורוצה להיות שרירית וחזקה את יכולה בכיף לרוץ על סייקלים:

-כדורים למינהם : 10-20 מג להגביל ל 6-8 שבועות שימוש

-Gh אפשר 2iu לרוץ עם זה תמיד בכפוף לבדיקות דם תקינות

- טסט ארוך 50 מג שבועי אפשר לרוץ תמיד- בכפוף לבדיקת דם - .

כמובן לעשות בדיקות דם אחת ל 4-6 חודשים לבדוק תפקודי כבד כליות סמיכות דם
אם הכל פיקס אפשר להמשיך .

מומלץ להיות בקשר עם עוד נשים שמשתמשות כדי להתייעץ ולשמוע ביקורת בונה

אתה רוצה להגיד לי שבנות יכולות לדחוף גרם טסט ואין סיידס
ולי אתם אוכלים תראש שזה יהרוס לי תחיים ואני אמות מהתקף לב

אתה רוצה להגיד לי שבנות יכולות לדחוף גרם טסט ואין סיידס
ולי אתם אוכלים תראש שזה יהרוס לי תחיים ואני אמות מהתקף לב
אני לא אכתוב שאתה מפגר כי זה מעליב ויכול להיות שתתלונן עלי ואני אקבל באן לכמה ימים.
אבל איפה ראית שרשמתי לה לקחת גרם טסט
רשמתי 50 מג בשבוע
שזה 5 אחוז מגרם
אני לא אומר שזה אתה אבל לדעתי
אדם לא יציב בראש עם יכולת ההתבטאות מאוד נמוכה שמעידה על רמת משכל מסוימת
לא הכי מומלץ לו להתעסק עם חומרים אדרוגנים

אני לא אכתוב שאתה מפגר כי זה מעליב ויכול להיות שתתלונן עלי ואני אקבל באן לכמה ימים.
אבל איפה ראית שרשמתי לה לקחת גרם טסט
רשמתי 50 מג בשבוע
שזה 5 אחוז מגרם
אני לא אומר שזה אתה אבל לדעתי
אדם לא יציב בראש עם יכולת ההתבטאות מאוד נמוכה שמעידה על רמת משכל מסוימת
לא הכי מומלץ לו להתעסק עם חומרים אדרוגנים

אתה ממורמר
הטרן משפיע עלייך .
לא ואתה פשוט אבשלום קור! אם אני רוצה אני משפיל אותך ואת כל הפורום בידע . זה שאתה בן 30+ שתוקע מחטים לישבן מגיל 12 ובא להתנשאות בפורום ישראלי שזה הכי מביך בעולם. זה רק מראה כמה אתה חלש אופי שאתה מרגיש צורך להתנשאות בפאקינג פורום.
לא קראתי את כל התגובה שלך אני עיינתי וראיתי שאתה ממליץ לה לה לקחת x y z. אחרי שכל אשכול תמים שמישהו פותח שהוא רוצה לקחת קצת טסט אתם יוצאים לו על החיים כאילו על האריזות של טסט רשום ®VI . מביך
בוא נדבר על המפץ הגדול , על מדעי החיים , מלוקולות RNA . חומר אפל ואנרגיה אפלה אני גם יודע להתנשאות.
אז אתה קורא בעצם לאדם שקשה לו להבטאות מפגר ?אתה יודע שאלברט אינשטיין היה דיסלקט ? וגם לאונרדו דה וינצ'י הם גם "מפגרים".
אני למדתי בכיתה של לקוי למידה את כל הבגרויות שלי עשיתי בעל פה אני לא יודע להביע את עצמי בכתב לטענת של המורים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית