הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האבקה לא עושה לי טוב

• פותח/ת השרשור avixup
  • פורסם בתאריך

avixup

משתמש מתחיל
92
7
נק' מוניטין:
7
92
7
שלום לכולם
לאחרונה התחלתי לקחת 2 סקופים של אבקת חלבון של MYPROTEIN בשייק אחד. זה עושה לי הרגשה מזעזעת כאילו קיבלתי קורונה.
האם זה יותר מהמינון הרצוי ולכן זה קורה? האם להפסיק עם זה? לקחת סקופ אחד? אולי השייקים שלהם לא משהו? חלופות אפשריות?

שלום לכולם
לאחרונה התחלתי לקחת 2 סקופים של אבקת חלבון של MYPROTEIN בשייק אחד. זה עושה לי הרגשה מזעזעת כאילו קיבלתי קורונה.
האם זה יותר מהמינון הרצוי ולכן זה קורה? האם להפסיק עם זה? לקחת סקופ אחד? אולי השייקים שלהם לא משהו? חלופות אפשריות?
מה בדיוק אתה מרגיש?

• פותח/ת השרשור
מה בדיוק אתה מרגיש?
דבר ראשון לוקח לי שאני שם 2 סקופים שעה לשתות תשייק
מרגיש מוזר מאוד בגוף כזה כאילו זה מחליש לי תגוף דווקא ומעייף אותי אפילו. לעתים אפילו כאב ראש.
יש לציין שזה רק לאחרונה מהרגע שהתחלתי לקחת 2 סקופים בשייק 1 ברצף. השאלה אם זה הגיוני

דבר ראשון לוקח לי שאני שם 2 סקופים שעה לשתות תשייק
מרגיש מוזר מאוד בגוף כזה כאילו זה מחליש לי תגוף דווקא ומעייף אותי אפילו. לעתים אפילו כאב ראש.
יש לציין שזה רק לאחרונה מהרגע שהתחלתי לקחת 2 סקופים בשייק 1 ברצף. השאלה אם זה הגיוני
נשמע בעיה מנטלית. אבל לא יודע... אני לא מכיר את המקרה... ובכל זאת, זה נשמע מנטלי. אין בעיה לאדם רגיל לשתות 2 סקופים.

מרגיש מוזר מאוד בגוף כזה כאילו זה מחליש לי תגוף דווקא ומעייף אותי אפילו. לעתים אפילו כאב ראש
הייתי בודק כיוונים אחרים לא נשמע כמו משהו שאבקת חלבון תגרום לו. מכיר אנשים שלא מעכלים חברות מסויימות אבל זה ברמת הכאבי בטן שלשולים ולא מה שאתה מתאר. אבל מי יודע

איזה טעם?

האם זה יותר מהמינון הרצוי ולכן זה קורה?
אין מינון רצוי

האם להפסיק עם זה?
כן, למה שתמשיך לסבול?

לקחת סקופ אחד?
לא חושב שיציל את המצב

אולי השייקים שלהם לא משהו?
אולי יש לך אלרגיה מסוימת

חלופות אפשריות?
לערבב עם משהו אחר / לנסות אבקה אחרת או פשוט לאכול

אולי כדאי לבדוק אם בכלל מסקופ אחד זה גם קורה, זה קצת מוזר אם אני לא טועה החלבון שלהם הוא iso והוא דיי דל קלורי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית