הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כל מי שבתיכון ודיי לחוץ למתמטיקה..

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
תשמע תכלס הילד שביקש עזרה מהמורה שלו מ-פ-ג-ר
וגם הגיוני שעדיף לסיים עם זה עכשיו כי חלאס , ותחשוב שהמחברים של הבגרות עכשיו עצבניים + ממהרים = בגרות קששההה XD

מתאים לי לעשות רק מועד ב',גם ככה בזה אני לא יצליח כמו שאני רוצה

עדיף כבר לעשות את שניהם, גם ככה לוקחים את הגבוה....

אם יהיה רק ב' זה גרוע... אבל קשה לי להאמין שיבטלו את כולן, אם יבטלו אז אולי רק את זו שדלפה

לא מבין מה כולם בוכים מבגרות במתמטיקה, בגרות בלשון ובגרות בספרות זה הרבה הרבה יותר חרא.

הבגרות במתמטיקה תתקיים; חשד לעוד דליפות
משרד החינוך מנסה לפזר את הערפל - אך חושף מעט מגודל המחדל. מתברר כי יש חשד ששאלוני בגרות נוספים הודלפו והנושא נמצא חקירת משטרה. הבחינה במתמטיקה תתקיים ביום שלישי, כמתוכנן, אך עם שאלון אחר מזה שדלף

---------- התגובה התווספה ב 23:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:23 ----------

החליפו רק את השאלון שהודלף

הבגרות במתמטיקה תתקיים; חשד לעוד דליפות
משרד החינוך מנסה לפזר את הערפל - אך חושף מעט מגודל המחדל. מתברר כי יש חשד ששאלוני בגרות נוספים הודלפו והנושא נמצא חקירת משטרה. הבחינה במתמטיקה תתקיים ביום שלישי, כמתוכנן, אך עם שאלון אחר מזה שדלף

---------- התגובה התווספה ב 23:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:23 ----------

החליפו רק את השאלון שהודלף
שאלון 005

מה שבוע :\ התכוננתי לכל השאלונים ב 3 ימים ובכולם 90-100 רק שהגישו אותי על ציון ביזיוני כי היה לי תאקלים עם המורה

• פותח/ת השרשור
תשמע מתמטיקה זה להתכונן קצת ולדעת את הנוסחאות ושיהיה לך ראש ואתה מסודר..
אגב, כמה יחידות עשיתה? או שזה פרטי מידי ? חחחח

לא מבין מה כולם בוכים מבגרות במתמטיקה, בגרות בלשון ובגרות בספרות זה הרבה הרבה יותר חרא.

הם די קלים האמת, זה רק הרבה לקרוא
מתמטיקה זה היתעסקות עם מספרים~חרא

אולי רק אני לא סובל מתמטיקה

מתמטיקה של תיכון זה בדיחה. גם 5 יחידות שבטוחים שאם הם יושבים ב5 יחידות הם גאונים.
נ.ב משה אל תשחק אותה, עלק ספרות או היסטוריה יותר גרוע, העיקר אתה יושב על אזרחות וקקי הומני אחר 30 שעות בים.

נערך לאחרונה:
כי אין לי אולי ברירה? אלו יחידות בסיס כחלק מתואר ראשון כולם חייבים לעשות אותם, אם זה היה תלוי בי לא הייתי נוגע בזה בחיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית