עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סבבה, סע.
אני גם אדאג שאתה לא תקבל את הנעליים שלך, אתה תקבל את הכסף שלך חזרה דרך אור.
כשתלמד לדבר תקבל דברים, כשלא תלמד תאכל זין כמו עכשיו.
מבין אותך, בינתיים ב005 ו006 99 בבגרות, והמגן הורג אותי... איך שהמורה שונאת אותי זה פשוט תופעהמה שבוע :\ התכוננתי לכל השאלונים ב 3 ימים ובכולם 90-100 רק שהגישו אותי על ציון ביזיוני כי היה לי תאקלים עם המורה
למדתי את השאלון לא התכוננתי לשאלון, למדתי את החומר מאפס בשבוע.מה שבוע :\ התכוננתי לכל השאלונים ב 3 ימים ובכולם 90-100 רק שהגישו אותי על ציון ביזיוני כי היה לי תאקלים עם המורה
עשיתי יחידה אחת כי אני אוטיסט
וקיבלת תעודת בגרות מלאה?
אם אני לא טועה צריך 3 יחידות מינימום בשביל תעודת בגרות מלאה.
נ.ב: גם אני אוטיסט ועשיתי רק יחידה אחת, התעודת בגרות לא מלאה כי נכשלתי ב002 וב003
האמת אני אוטיסט למחצה אני ניגש לשלוש יחידות שאלון ראשון תמיד יש לי מאה שני יש לי נאחס מעצבן כזה ואני תמיד קרוב.
מה? 5 יחידות מתמטיקה זה כמו הרמה הכי גבוה בקולג'? איך בדיוק? 😳סתם צחקתי לא עשיתי יחידה אחת, אין דבר כזה יחידה אחת (או שיש אבל לא מקבלים בגרות מלאה), עשיתי 4 יחידות רק בגלל שרציתי לברוח מהמורה שהיה לי ב 5 יח"ל אבל לא הצלחתי, שנה אחרי זה הוא לימד 4 יח"ל ודווקא אותי, עשיתי הכל כדי לעבור ל 5 יח"ל חזרה אבל היה מאוחר מידי (אני ביקשתי לרדת, לא הורידו אותי בגלל הציון), בקיצור זה לא משנה לי, 5 יח"ל מתמטיקה זה כמו הרמה הכי גבוהה בקולג' כאן, והם דורשים מבחן במתמטיקה לפני כניסה לכיתות מתמטיקה וקיבלתי הכי גבוה שאפשר...
סבבה, סע.
אני גם אדאג שאתה לא תקבל את הנעליים שלך, ואתה לא תקבל את הכסף שלך חזרה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחתיקנתי קצת. עכשיו יותר מדויק
מה? 5 יחידות מתמטיקה זה כמו הרמה הכי גבוה בקולג'? איך בדיוק? 😳
תיקנתי קצת. עכשיו יותר מדויק