הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כל מי שבתיכון ודיי לחוץ למתמטיקה..

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך
נכון וזה מה שיפה בזה 😃
ד"א זה שפתחת ניק חדש לא אומר שאני לא יודע מי אתה :}

נו יופי פתחתי אותו רק בשביל ההזמנה של הנעליים, אני לא צריך את הפורום שלכם!!!!!!!!!!

סבבה, סע.
אני גם אדאג שאתה לא תקבל את הנעליים שלך, אתה תקבל את הכסף שלך חזרה דרך אור.
כשתלמד לדבר תקבל דברים, כשלא תלמד תאכל זין כמו עכשיו.

סבבה, סע.
אני גם אדאג שאתה לא תקבל את הנעליים שלך, אתה תקבל את הכסף שלך חזרה דרך אור.
כשתלמד לדבר תקבל דברים, כשלא תלמד תאכל זין כמו עכשיו.

אין לי מושג מי זה VSorder הזה אבל זה אחד הדברים הכי מצחיקים ששמעתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גדול משה.. עשית לי את היום...

חחח:161bd:

מה שבוע :\ התכוננתי לכל השאלונים ב 3 ימים ובכולם 90-100 רק שהגישו אותי על ציון ביזיוני כי היה לי תאקלים עם המורה
מבין אותך, בינתיים ב005 ו006 99 בבגרות, והמגן הורג אותי... איך שהמורה שונאת אותי זה פשוט תופעה
קיצר יאללה 007 עם אותו ציון ושנה הבאה אין מתמטיקה (לפחות עד שנתחיל קורס ><)

מה שבוע :\ התכוננתי לכל השאלונים ב 3 ימים ובכולם 90-100 רק שהגישו אותי על ציון ביזיוני כי היה לי תאקלים עם המורה
למדתי את השאלון לא התכוננתי לשאלון, למדתי את החומר מאפס בשבוע.

כל הילדים הטמבלים שמתלהבים שהם ב5 יחידות זה באמת תופעה, אפשר ללמוד 05 06 07 בחודש ולקבל 100 פשוט צריך לטחון זה לא דורש אינטיליגנציה גבוהה במיוחד אלא לזכור נוסחאות והרבה תרגול..

הגיש אותי על 80 החרא,אני מקבל מחר הרבה יותר,הוא אומר ששיעורי בית זה 10% מהמגן,וזה דופק חזקקקקק

עשיתי יחידה אחת כי אני אוטיסט

וקיבלת תעודת בגרות מלאה?
אם אני לא טועה צריך 3 יחידות מינימום בשביל תעודת בגרות מלאה.

נ.ב: גם אני אוטיסט ועשיתי רק יחידה אחת, התעודת בגרות לא מלאה כי נכשלתי ב002 וב003

וקיבלת תעודת בגרות מלאה?
אם אני לא טועה צריך 3 יחידות מינימום בשביל תעודת בגרות מלאה.

נ.ב: גם אני אוטיסט ועשיתי רק יחידה אחת, התעודת בגרות לא מלאה כי נכשלתי ב002 וב003

ואללה? לא הייתי מנחש. 😳
ומשה התכוון ל 3 יחידות אני חושב

כמו שחשבתי יעשו אותם בזמן מחחחרררררר
עם קצת חרישה היום ויכולת טובה מחר אני יקבל בשני השאלונים מאה,
הילד הזה כזה טיפש הראה למורה שלו את המבחן,אם זה הייתי אני אף אחד לא היה יודע.

😳 משה יחידה אחת?
באמת אנשים לא אוהבים מטמטיקה,פשוט צריך מורה טוב גם אם אתה גרוע אפשר להוציא ציונים טובים פשוט המורות של היום כולם רוסיות אתה בקושי מצליח לתקשר איתן.

האמת אני אוטיסט למחצה אני ניגש לשלוש יחידות שאלון ראשון תמיד יש לי מאה שני יש לי נאחס מעצבן כזה ואני תמיד קרוב.

סתם צחקתי לא עשיתי יחידה אחת, אין דבר כזה יחידה אחת (או שיש אבל לא מקבלים בגרות מלאה), עשיתי 4 יחידות רק בגלל שרציתי לברוח מהמורה שהיה לי ב 5 יח"ל אבל לא הצלחתי, שנה אחרי זה הוא לימד 4 יח"ל ודווקא אותי, עשיתי הכל כדי לעבור ל 5 יח"ל חזרה אבל היה מאוחר מידי (אני ביקשתי לרדת, לא הורידו אותי בגלל הציון), בקיצור זה לא משנה לי, 5 יח"ל מתמטיקה זה כמו הרמה הכי גבוהה בקולג' כאן, והם דורשים מבחן במתמטיקה לפני כניסה לכיתות מתמטיקה וקיבלתי הכי גבוה שאפשר...

סתם צחקתי לא עשיתי יחידה אחת, אין דבר כזה יחידה אחת (או שיש אבל לא מקבלים בגרות מלאה), עשיתי 4 יחידות רק בגלל שרציתי לברוח מהמורה שהיה לי ב 5 יח"ל אבל לא הצלחתי, שנה אחרי זה הוא לימד 4 יח"ל ודווקא אותי, עשיתי הכל כדי לעבור ל 5 יח"ל חזרה אבל היה מאוחר מידי (אני ביקשתי לרדת, לא הורידו אותי בגלל הציון), בקיצור זה לא משנה לי, 5 יח"ל מתמטיקה זה כמו הרמה הכי גבוהה בקולג' כאן, והם דורשים מבחן במתמטיקה לפני כניסה לכיתות מתמטיקה וקיבלתי הכי גבוה שאפשר...
מה? 5 יחידות מתמטיקה זה כמו הרמה הכי גבוה בקולג'? איך בדיוק? 😳

מה זה איך בדיוק, הרמה כאן מבחינת מתמטיקה היא נמוכה, אני מדבר על קולג' ולא אוניברסיטה יש הבדל, הרמה של 5 יח"ל בתיכון בישראל = לרמה שאתה צריך להשיג כאן כדי לעבור לאוניברסיטה טובה (שזה סה"כ כיתה אחת של מתמטיקה אם יש לך בסיס טוב או 2 אם אתה לא זוכר כלום)

תיקנתי קצת. עכשיו יותר מדויק

הוא כבר הספיק לשלוח מייל שהוא מצטער וזה היה בצחוק, נחשוב עליו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית