היי,
בן 32, 1.70, משקל 59 ק"ג.
מטרה - עליה במסת שריר ומראה אסתטי.
מתאמן משקל גוף, קליסטניקס.
התחלתי במשקל של 65 ק"ג, רזה אבל עם 22% שומן - סקיני פאט, שלב ראשון - חיטוב עד ל 15% שומן בעזרת תפריט של 1,500 קלוריות ביום, הגעתי למצב שאני מרוצה מהגוף שלי, רואים את הבטן שטוחה ועם קוביות, מרוצה מהנראות שלי סה"כ - אבל רוצה להגדיל מסת שריר ומעוניין לעבור למסה (למרות שהמליצו לי להוריד עוד אחוזי שומן, אבל החלטתי להתחיל מסה כבר כאן).
משם עברתי לשלושה שבועות לתפריט ניטרלי - 2,000 קלוריות ( זה הניטרלי שלי)
והכוונה לעבור לתפריט של מסה 2,500 קלוריות.
הבעיה :
שינוי מראה בגוף שלי בתפריט ניטרלי - כשלא עיליתי במשקל - הגיוני ?
מאז השינוי תפריט לניטרלי אני עדיין על 59 ק"ג כבר 3 שבועות מבלי לזוז, אבל נראה שהגוף לא אותו דבר מבחינה ויזואלית, אני מתאמן אותו דבר, אפשר להגיד שאוכל קצת יותר צ'יט פה שם אבל עדיין נשאר צמוד לתפריט.
אבל למה הגוף שלי נראה פתאום עם הרבה אחוזי שומן כשהמשקל לא זז ?
הקוביות נעלמו כמעט לגמרי, לא נראה שיש עליה כלשהי במסת שריר.
אשמח להסבר מה אני עושה לא בסדר ? או האם זה הגיוני ואני סתם בלחץ.
בן 32, 1.70, משקל 59 ק"ג.
מטרה - עליה במסת שריר ומראה אסתטי.
מתאמן משקל גוף, קליסטניקס.
התחלתי במשקל של 65 ק"ג, רזה אבל עם 22% שומן - סקיני פאט, שלב ראשון - חיטוב עד ל 15% שומן בעזרת תפריט של 1,500 קלוריות ביום, הגעתי למצב שאני מרוצה מהגוף שלי, רואים את הבטן שטוחה ועם קוביות, מרוצה מהנראות שלי סה"כ - אבל רוצה להגדיל מסת שריר ומעוניין לעבור למסה (למרות שהמליצו לי להוריד עוד אחוזי שומן, אבל החלטתי להתחיל מסה כבר כאן).
משם עברתי לשלושה שבועות לתפריט ניטרלי - 2,000 קלוריות ( זה הניטרלי שלי)
והכוונה לעבור לתפריט של מסה 2,500 קלוריות.
הבעיה :
שינוי מראה בגוף שלי בתפריט ניטרלי - כשלא עיליתי במשקל - הגיוני ?
מאז השינוי תפריט לניטרלי אני עדיין על 59 ק"ג כבר 3 שבועות מבלי לזוז, אבל נראה שהגוף לא אותו דבר מבחינה ויזואלית, אני מתאמן אותו דבר, אפשר להגיד שאוכל קצת יותר צ'יט פה שם אבל עדיין נשאר צמוד לתפריט.
אבל למה הגוף שלי נראה פתאום עם הרבה אחוזי שומן כשהמשקל לא זז ?
הקוביות נעלמו כמעט לגמרי, לא נראה שיש עליה כלשהי במסת שריר.
אשמח להסבר מה אני עושה לא בסדר ? או האם זה הגיוני ואני סתם בלחץ.