הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יעוץ בדחיפות

ביג מק

מושעה
93
32
נק' מוניטין:
-9
93
32
שלום לכולם, שמי אלמוג בן 31, אחרי שימוש ממושך בסקייל של חומר בסיס אחד היינו טסטוסטרון למשך קצת יותר משנה החלטתי ברוך השם להפסיק ולא לגעת יותר בחיים ,אני 4חודשים כבר נקי.
אל תטיפו לי למה ואיך כי החלטתי להפסיק זה היה סוג של התמכרות ממש כמו סמים וברוך השם נגמלתי אחד אם אופי כמו שלי אסור לו להתקרב יותר .
לעניינו עשיתי בדיקות דם ושמח להתייעץ איתכם על הבדיקות להלן התוצאות.
Shbg:24.2(14.6_94.6)
Free androgen index:38.8(14.5-80.3)
Tsh:2.108(0.6-4.8)
Lh:1.30(1.5-9.3)
Fsh:2.10(1.4-18.1)
Testostron total:9.40(6.8-23.2)
Androstenedione:4.98(1.7-12.2)
מה שבסוגריים זה ערכי יחוס הטווח הנורמלי אשמח לשמוע עצות איפה אני עומד ומה המצב שלי יחסית תודה מראש לכולם מה שאתם עושים זה עבודת קודש עזרה ללא תנאים במיוחד בנושאים שיכולים להיות לא פשוטים מאחל בריאות לכולנו ושנמשיך להיות בריאים.

הנה התוצאות מהדף

קבצים מצורפים

• IMG_20210630_000429.jpg
    IMG_20210630_000429.jpg
    KB 67.1 · צפיות: 79
כל הכבוד, לא פשוט להודות בהתמכרות ולהפסיק משהו כל כך קשה.

הבדיקות נראות די סביר, הכל די נמוך, אבל זה צפוי אני חושב, לאט לאט זה יעלה אני מאמין.

ניסית לשאול אנדוקרינולוג מה הוא חושב?

לדעתי גם תזונה בריאה ולהמשיך להתאמן יעזרו בתהליך ההחלמה שלך.

אבל אני לא איש מקצוע, זה רק דעה שלי.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה אחשלי היקר!
כן קבעתי תור לאנדרקונילוג , אחלה עצה אחינו זה בדיוק מה שאני עושה הרגשה כללית ברוך השם אין עייפות זקפה בסדר בזמן האקט רק שבבוקר נגמר הימים הטובים שהייתי קם אם התורן למעלה.

תודה רבה אחשלי היקר!
כן קבעתי תור לאנדרקונילוג , אחלה עצה אחינו זה בדיוק מה שאני עושה הרגשה כללית ברוך השם אין עייפות זקפה בסדר בזמן האקט רק שבבוקר נגמר הימים הטובים שהייתי קם אם התורן למעלה.
כן, אתה נוחת לאט לאט, תהיה סובלני ואתה תהיה מאוד מרוצה מההחלטה שלך אני מאמין.

אני מאמין שהאנדוקרינולוג יגיד שהכל יהיה בסדר, אבל בכל זאת כדאי ללכת ולהמשיך לעקוב לדעתי.

יותר קל לא להתחיל מלהפסיק, הלואי שאנשים ילמדו ממך.

• פותח/ת השרשור
אמת אחשלי זה דיבור מניסיון זה להיתמכר להרגשה למצב כול הביטחון העצמי שלי היה תלוי בזה רק בזה לגבי הסביבה הייתי חושב שאני יהיה אחרת לגמרי בלי זה רק הייתי חושב על להפסיק בום כול הביטחון שלי היה הרצפה אתה מבין אחי זה גם מה שנתן לי להמשיך בלי הפסקה חודש ועוד חודש פתאום אחי אני מוצא את עצמי כבר קצת יותר בשנה בלופ הזה נכון יש אנשים חזקים יודעים לעצור אבל וואלה זה לא אני
ביתי משחק אם במינונים בעיקרון שתי זריקות בשבוע לפעמים חצי מ"ל כול זריקה ולפעמים 1מ"ל כול זריקה פיסיטי עשיתי פרנגיל וכלומיד למשך חודש הכלומיד הכוונה.היה לי עוד סקיילים בעבר סייקלים יותר רציניים אבל אם הפסקות רציניות ולמשך זמנים יותר קצרים רוב בהפסקות היה כי הייתי בבית סוהר לך תדע אולי זה הציל אותי איפשהו

אמת אחשלי זה דיבור מניסיון זה להיתמכר להרגשה למצב כול הביטחון העצמי שלי היה תלוי בזה רק בזה לגבי הסביבה הייתי חושב שאני יהיה אחרת לגמרי בלי זה רק הייתי חושב על להפסיק בום כול הביטחון שלי היה הרצפה אתה מבין אחי זה גם מה שנתן לי להמשיך בלי הפסקה חודש ועוד חודש פתאום אחי אני מוצא את עצמי כבר קצת יותר בשנה בלופ הזה נכון יש אנשים חזקים יודעים לעצור אבל וואלה זה לא אני
ביתי משחק אם במינונים בעיקרון שתי זריקות בשבוע לפעמים חצי מ"ל כול זריקה ולפעמים 1מ"ל כול זריקה פיסיטי עשיתי פרנגיל וכלומיד למשך חודש הכלומיד הכוונה.היה לי עוד סקיילים בעבר סייקלים יותר רציניים אבל אם הפסקות רציניות ולמשך זמנים יותר קצרים רוב בהפסקות היה כי הייתי בבית סוהר לך תדע אולי זה הציל אותי איפשהו
בעיקרון המצב בסדר...אם כי לא מעט ערכים נמוכים...הlh מתחת לזה.
הבעיה בתחום הזה היא שהכל נמדד ביחס למה שהיית בלי לפני שנגעת בחומרים ואת זה אני מניח שאתה לא יודע.
מה שאתה כן יודע ויכול לספר הוא מה היא ההרגשה הכללית שלך..מצב רוח...אנרגיה...תפקוד מיני...ליבידו..(חשק מיני)...אם אתה מתאמן אגב זה יכול לעזור לתהליך השיקום

• פותח/ת השרשור
בעקרון אחי מרגיש אנרגטי ממשיך להתאמן אומנם כבר לא בחדר כושר אבל ממשיך במיוחד אירובי ,לגבי החשק המיני ברגע שני אם בחורה הוא לא מפקיר ברוך השם עומד די טוב אבל לגבי זקפות עצמוניות כבר שכחתי מה זה אין בכלל לגבי שינה גם טוב ברוך השם הכול בעיקר מנטלי בגלל זה גם הפסקתי אם החדר כושר

בעקרון אחי מרגיש אנרגטי ממשיך להתאמן אומנם כבר לא בחדר כושר אבל ממשיך במיוחד אירובי ,לגבי החשק המיני ברגע שני אם בחורה הוא לא מפקיר ברוך השם עומד די טוב אבל לגבי זקפות עצמוניות כבר שכחתי מה זה אין בכלל לגבי שינה גם טוב ברוך השם הכול בעיקר מנטלי בגלל זה גם הפסקתי אם החדר כושר
אם יש חשק מיני...תפקוד מיני תקין..אנרגיה...אין דיכאון ו/או עייפות אז בסה"כ סבבה.

בכל מקרה כדאי שתיתן גיחה לאנדו ותנסה לבדוק איתו אם יש איזה טיפול שיכול לשפר עוד קצת את המצב ותתקדם...
שאפו על ההחלטה.
זה לא מובן מאליו.
מקווה שתהיה חזק לעמוד בה לאורך זמן

קודם כל, אוהבים אותך אלמוג

מסקרנות, האם לקחת hcg במהלך הסייקל / trt אם תרצה.. ?
באיזה שייפ אתה כיום? גובה משקל אחוז שומן?
האם יש באפשרותך לשפר עמדות בתזונה, או להגביר הילוך באימונים?
האם יש באפשרותך דרך למצוא תחביב או דרך לעשות כסף או משהו שאתה אוהב? שאנשים ממשים את עצמם זה עושה טוב לביטחון עצמי ועל הדרך לטסט!

אגב לגבי מה שכתוב שם על הניתוח מקווה שאתה בטוח חבר, רק בריאות.

לגבי הערכים, להיות בשמחה, כמה בנאלי שזה נשמע, ומעבר לזה שזה מצווה, זה מחזק את המערכת חיסונית ומעלה את הטסט, ההרגשה הכללית והבריאות, אם תרצה רפרנס לדברים שאמרתי איזה בחור בשם Pharmacist עשה סיכום נחמד ומדעי לנושא
דרכים לעלות טסטוסטרון - מיתוסים ומאמרים

אמלק
רק בריאות חבר, תהיה בשמחה המצב ישתפר, ובהצלחה לטסט הטבעי שלך, זה לא גזר דין מוות עדיין אפשר לעוף על החיים ואפילו לשפר עמדות בחדר כושר ובהתאם גם הטסט יישר קו איתך, בהצלחה חבר ורק בריאות ושמחה

• פותח/ת השרשור
קודם כול בוקר טוב ואחלה יום שיהיה לך חבר,
לגבי hch לא לקחתי במהלך הסייקל מה שכן בזמן הסייקל במינונים מסוימים האסטרוגן היה עולה יחד עם הטסט אז בשביל לצמצם תופעות לוואי אסטרוגניות הייתי לוקח אנטי אסטרוגן כול כמה ימים תלוי בסוג , לגבי נתונים כיום גובה:1.69 משקל:75אחוז שומן לא בדקתי אבל ברוך השם נראה רזה היקף מותן לא גדול מאמין כמו 15 אחוז שומן ,מסיים הסייקל ירדתי קרוב ל8 קילו אחי,
לגבי המוטיבציה לאימונים מה אני יגיד לך אחשלי אתה יודע איך זה מרוב שאתה יודע מה ההבדל בהרגשה בכוח המסת שריר באנרגיות שבסייקל וללא הסייקל אז כמובן שאני יותר נילחם אם עצמי בשביל להמשיך להתאמן ולא לכלך בתזונה במיוחד שאני לא רואה בעתיד כוונה לחזור אז המוטיבציה מוסיפה לרדת
לגבי המאמר שהפנתה אותי והעצה הנבונה תודה רבה יגבר שהשם ישמור אותך כול מילה בסלע

אהלן חבר, די מזכיר לי את המצב שלי גם אני הייתי תקופה ארוכה על חומרים (שנתיים וקצת) והפסקתי(עברו בערך שנתיים מאז שהפסקתי וקצת יותר משנה מאז שהפסקתי לנסות פרוטוקלים שונים של pct)
האמת שגם התוצאות של הבדיקות אצלי די דומות test total 11.2
אני הפסקתי להתאמן בעיקר בגלל חוסר אנרגיה שנמשך עד היום, החשק המיני בסדר לא מה שהיה פעם אבל האנרגיה ברצפה
אני רגע לפני התחלה של trt, יש הרבה חששות בגלל זה לא מתחיל בעיקר אחרי ההתאוששות הקשה שהייתה לי

זה נשמע שאצלך מבחינת האנרגיה המצב מאוד טוב לעומתי
יצא לך במקרה לבדוק פרולקטין?

• פותח/ת השרשור
נעים מאוד גל איזה כיף לפגוש מישהו שעבר מה שעברתי. אני יגיד לך תאמת אני מנסה להיות פעיל הרבה אם הרבה אירובי אני חושב שזה מה שנתן לי להיתאושש קצת יותר מהר אחי לגבי הזקפה לגבי הבוקר אין לי זקפות בכלל אחי החשק מיני כמובן ירד אבל לא יודע איך להסביר לך לא יודע אם זה מנטלי או לא יש לי עדיין חשק וכן יעמוד לי אם אני יהיה אם בחורה פרולקטיןם בדקתי אחשלי יצא טוב,אני מה זה מבין את החששות שלך אחשלי אני סך הכול ארבע חודש אחרי ואני נילחם אם עצמי לחזור או לחזור פעם מחליט ככה פעם ככה אם הרבה הרבה חששות. אחשלי מה שאתה צריך דבר איתי אני פה יגבר על תתבייש.

מה שכן, לגבי אנדוקרינולוג, תמצא אחד טוב שמתמצא ב"רפואת ספורט בטיפול עצמי" . אם לא תספר לו את הרקע הוא יכול לייחס את התוצאות להמון דברים שכנראה אין לך.
על פניו זה נשמע כאילו מתבקש כלומיד, אבל תשאל.
ממה שזה נראה (לא רופא ולא מייעץ) הטסט נמוך בגלל lh fsh נמוכים. הכלומיד אמור להעלות אותם והם יעלו את הטסט. יש בפורום פרוטוקולים של pct.
לא נראה מדאיג. האמת שהתוצאות די מתבקשות אחרי שנה של מה שתיארת.
דבר אחרון אחינו - אם בסוף התשובה של הרופא תהיה כלומיד, לפעמים זה עושה דיכאון קל. קח בחשבון כי לא תמיד מזהירים מזה. לא סוף העולם אבל אם תרגיש מצוברח אז תדע למה. הטיפול אמור להיות קצר וזה עובר.
אגב כל הכבוד על ההחלטה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית