הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם Julius Maddox טבעי?

• פותח/ת השרשור Yw
  • פורסם בתאריך

Yw

משתמש מתחיל
130
220
נק' מוניטין:
414
130
220
לא ידעתי איפה לפתוח את הפוסט, אני גם לא חושב שהנושא מצדיק פוסט, אבל אולי יהיו לכם תשובות אז אנסה את מזלי:

השאלה בכותרת מצחיקה, אף אחד לא חושב ששיאן העולם בבנצ' יהיה טבעי, במיוחד אם מסתכלים על הגודל של הטנק האנושי הזה.
-אבל- הוא מתעקש לטעון שהוא טבעי, והוא חוזר על זה שוב ושוב

בכל מקרה תסתכלו על התמונות הבאות

אדי הול, 265 בנצ' לשמיניות,
upload_2021-7-2_15-22-27.png
[/]

מול יוליוס, שיאן העולם בבנצ'

upload_2021-7-2_15-22-36.png

עכשיו איך ייתכן ששיאן העולם בבנצ', הוא אדם עם מסת שריר דיי לא מרשימה סך הכל בחזה, מלבד לשומן החזה שלו לא נראה מאד מרשים
חשוב לציין שאדי הוא לא באדיבילדר, אלא גם היה אתלט כח בזמנו ככה

אשמח להתייחסות

עריכה: שניהם באותו גובה סביב ה190 ס''מ
עריכה#2: הכותרת היא אכן קליקבייט

קבצים מצורפים

• upload_2021-7-2_15-20-52.png
    upload_2021-7-2_15-20-52.png
    KB 188 · צפיות: 247
לא ידעתי איפה לפתוח את הפוסט,
לדעתי פתחת בפורום הנכון. סטרואידים בכל זאת.
אבל- הוא מתעקש לטעון שהוא טבעי, והוא חוזר על זה שוב ושוב
אין מצב ששיאן העולם טבעי.
עכשיו איך ייתכן ששיאן העולם בבנצ', הוא אדם עם מסת שריר דיי לא מרשימה סך הכל בחזה
באמת שאלה טובה, מעניין. סיקרנת.

השתמש בעברו בtrt, עשה narcotics בעברו גם, וסביר להניח שהוא מזריק אינסולין בצורה כזאת או אחרת

אם הוא טבעי? ייתכן מאוד שכן

על כל פנים, הוויכוח הזה של טבעי או מוזרק עקר לחלוטין מאחר וגם החברה המוזרקים החזקים ביותר רחוקים מהשיאים שלו מאוד וגם אם הוא היה מוזרק זה סופר מרשים

עזבו אתכם רגע את הפיזיקס שלו

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין את האובססיה של אנשים לדעת אם בן אדם טבעי או לא טבעי, מה זה משנה אם הוא כן או לא
אני לא מגיע מהמקום הזה, פשוט מנסה להבין איך לאדם עם הבנצ הכבד בעולם, שלוקח לכאורה חומרים שאמורים לעזור לו לתרגם את העצימות הזאת לשריר בין היתר; מסתובב עם חזה רפוי ולא מאד גדול
אולי זה קשור לאחיזה הצרה והדומיננטיות של היד האחורית שלו , אבל החזה צריך להיות לכל הפחות עצום , אם לא דמיוני

שאלה פתוחה

אני לא מבין את האובססיה של אנשים לדעת אם בן אדם טבעי או לא טבעי, מה זה משנה אם הוא כן או לא
אם יש מישהו שאני לא בטוח אם הוא טבעי או לא זה אומר ש
או שהוא טבעי והגיע לרמה גבוהה וזה שאני מתלבט אם הוא טבעי או לא זה אומר שהוא באמת ברמה גבוהה.
או שהוא מוזרק והוא היה יכול להגיע לתוצאות האלה כטבעי, ואז זה אומר שהוא לא עובד מספיק טוב, כי אם הוא היה מתאמן טוב+לוקח את החומרים שהוא לוקח הוא היה במקום שלא היה אפשר להגיע אליו בלי החומרים.
ככה שמסקרן אותי לדעת על אנשים כאלה אם הם טבעיים או לא.
לעומת זאת אם יש מישהו שאני בטוח שהוא לא טבעי אני אעריך אותו הכי הרבה, כי גם הוא בטוח התאמן טוב אם הוא הגיע לרמה שאין בכלל ספק אם הוא מוזרק, וגם הוא לקח החלטה להקדיש את רוב חייו לכושר (כי למיטב הבנתי אם אתה מוזרק ורוצה להגיע לרמה גבוהה ו/או לא להיפצע אתה צריך להתעסק בזה כל היום.).

הוא טבעי כמו פריגת תפוזים.
הבן אדם מספר שהוא מוזרק טסט מ2019 בגלל בעיות רפואיות ומתלונן שלא נותנים לו להתחרות טבעי. שלא יספר סיפורים.

המכנה המשותף שלו ושל ריי וויליאמס, ששניהם מכחישים להיות מוזרקים עם דאגה שהילדים שלהם ישמעו על כך.

לדעתי זה הזוי ומגוכח לחשוב על שיאני הIPF כטבעיים, לא ריי, לא ראסל אורהיי, לא טיילור אטווד. וקל וחומר שיאן עולם בפדרציות ללא בדיקות שמודה שלוקח טסט.

והחזה שלו די קטן, כי הוא משתמש איתו ממש מעט ביחס לאחרים, לכן הוא גם שוקע לתוך החזה לפני הלחיצה.
הוא לוחץ עם הגב, ידיים וכתפיים, זה רק מראה עד כמה הבנץ' מושפע מדברים אחרים מלבד חזה.

• פותח/ת השרשור
איזה גוף יש לאדי
מדהים!
היה* 😉

בלי ספק, בשיאו הוא סחב על עצמו כמות לא אנושית של שריר עם אחוז שומן נמוך באופן מפתיע
לא חשבתי שיש עוד אדם שיחשוב כמוני שאדי בתמונה נראה מדהים

היה* 😉

בלי ספק, בשיאו הוא סחב על עצמו כמות לא אנושית של שריר עם אחוז שומן נמוך באופן מפתיע
לא חשבתי שיש עוד אדם שיחשוב כמוני שאדי בתמונה נראה מדהים
היום הוא נראה ״מפוטשפ״
ירד המון במשקל,והקוביות ..
נו שויין
בטוח שגם הכח שהיה לו,התפוגג עם הדיאטה

הוא לוחץ עם הגב
אתה מתכוון שהוא משתמש בלטיסימוס כדי לצבור שם אנרגיה אלסטית (כלומר לקבל באונס)?
כי מבחינה פיזיקלית אי אפשר להעביר כוח למוט מהלטיסימוס שמקרב את הזרועות לגוף ולא מרחיק אותן

אדי לא ספיישליסט של בנץ' ואדי לא מתחרה בבנץ
אם אדי היה מתאמן רק על בנץ סיכוי סביר שלדעתי היה עוקף את גוליוס, יש לו את הפוטנציאל לזה
אבל אדי התרכז בסטרונגמן ובהרמות שקשורות לשם, בנץ' פרס זה לא תרגיל בסטרונגמן ולכן זה פחות ספציפי עבורו
את ה265 שלחץ לשמיניות אם אני לא טועה הוא עשה בלי לתרגל את התנועה לפני או משהו, הוא פשוט ניסה והצליח, ורוב האנשים לא יגיעו ל200 לחזרה עם פיק ועם תכנון טכניקה וחרישה של התבנית תנועה של הבנץ' במשך שנים
זה רק מראה כמו פוטנציאל יש לו, אבל הוא בחר להתמקד בסטרונגמן ולא בבנץ

והחזה שלו די קטן, כי הוא משתמש איתו ממש מעט ביחס לאחרים, לכן הוא גם שוקע לתוך החזה לפני הלחיצה.
הוא לוחץ עם הגב, ידיים וכתפיים, זה רק מראה עד כמה הבנץ' מושפע מדברים אחרים מלבד חזה.
תמיד אמרתי לאנשים שבנץ עובד על גב וכולם צחקו עלי

לא ידעתי איפה לפתוח את הפוסט, אני גם לא חושב שהנושא מצדיק פוסט, אבל אולי יהיו לכם תשובות אז אנסה את מזלי:

השאלה בכותרת מצחיקה, אף אחד לא חושב ששיאן העולם בבנצ' יהיה טבעי, במיוחד אם מסתכלים על הגודל של הטנק האנושי הזה.
-אבל- הוא מתעקש לטעון שהוא טבעי, והוא חוזר על זה שוב ושוב

בכל מקרה תסתכלו על התמונות הבאות

אדי הול, 265 בנצ' לשמיניות,
צפה בקובץ המצורף 67743[/]

מול יוליוס, שיאן העולם בבנצ'

צפה בקובץ המצורף 67744

עכשיו איך ייתכן ששיאן העולם בבנצ', הוא אדם עם מסת שריר דיי לא מרשימה סך הכל בחזה, מלבד לשומן החזה שלו לא נראה מאד מרשים
חשוב לציין שאדי הוא לא באדיבילדר, אלא גם היה אתלט כח בזמנו ככה

אשמח להתייחסות

עריכה: שניהם באותו גובה סביב ה190 ס''מ
עריכה#2: הכותרת היא אכן קליקבייט
הוא אומר שהיה טבעי עד 2019 כשעשה בערך 320-325 בנץ' ואז התחיל TRT כי הוא גילה בבדיקה שהוא עם טסט נמוך. הוא נתפס בעבר על סחר בסמים והיה במכון גמילה וטוען שלא מוכן לקחת את הסיכון של לקחת חומרים אסורים כדי לא להרוס את שאר הדברים בחיים שלו כי הוא גם ככה על תנאי וכו'. להאמין לו או לא כמובן זאת בחירה שלך, אבל הוא גם בעצמו אומר שהוא לא טבעי כרגע.

אתה מתכוון שהוא משתמש בלטיסימוס כדי לצבור שם אנרגיה אלסטית (כלומר לקבל באונס)?
כי מבחינה פיזיקלית אי אפשר להעביר כוח למוט מהלטיסימוס שמקרב את הזרועות לגוף ולא מרחיק אותן
ברור.
אדי לא ספיישליסט של בנץ' ואדי לא מתחרה בבנץ
אם אדי היה מתאמן רק על בנץ סיכוי סביר שלדעתי היה עוקף את גוליוס, יש לו את הפוטנציאל לזה
אבל אדי התרכז בסטרונגמן ובהרמות שקשורות לשם, בנץ' פרס זה לא תרגיל בסטרונגמן ולכן זה פחות ספציפי עבורו
את ה265 שלחץ לשמיניות אם אני לא טועה הוא עשה בלי לתרגל את התנועה לפני או משהו, הוא פשוט ניסה והצליח, ורוב האנשים לא יגיעו ל200 לחזרה עם פיק ועם תכנון טכניקה וחרישה של התבנית תנועה של הבנץ' במשך שנים
זה רק מראה כמו פוטנציאל יש לו, אבל הוא בחר להתמקד בסטרונגמן ולא בבנץ
אני לא אוהב את השיחות של "אם היה...".
אף אחד לא יודע אם אני לא הייתי אלוף העולם בסטרונגמן אם הייתי שוקל 200 ק"ג ומשתמש בחומרים ונולד....
בקיצור, אדי עם חזה יותר מרשים שג'וליוס ולוחץ פחות ממנו.
אני די בטוח שהוא אמר שהוא על טסט בריאיון שלו עם קנדיטו
נכון, הוא אמר שהוא לוקח מאז 2019 בגלל שהיה לו טסט נמוך ובעיות במשפחה.

אני לא מכיר אותו, אבל אם הוא באמת טוען שהוא טבעי,

מדוע לטעון שאתה טבעי אם זה לא משנה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית