הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכונים בראשל"צ

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
יש כאן חבר'ה שגרים בראשון לציון ?

לא מזמן עברתי לעיר לאזור נחלת ואני מחפש מכון נורמלי שלא ישחט אותי בכיס.

המקום היחיד שמצאתי שהוא איכשהו סביר הוא בלזוז סניף מזרח - יש כאן אגב מישהו שמתאמן שם ?

אם חשוב לך הקרבה אז זה או קאנטרי 360 שישחטו לך את הכיס או לזוז. אני אישית מאוד מרוצה מלזוז, יש כמה קטנות שקצת מעצבנות אותי אבל סך הכל אחלה מכון ובמחיר טוב.

• פותח/ת השרשור
אם חשוב לך הקרבה אז זה או קאנטרי 360 שישחטו לך את הכיס או לזוז. אני אישית מאוד מרוצה מלזוז, יש כמה קטנות שקצת מעצבנות אותי אבל סך הכל אחלה מכון ובמחיר טוב.

360 נמצא 10 דק' הליכה מהבית שלי אבל המחיר שם הוא 190 ש"ח, לא טרחתי אפילו ללכת לראות את המקום.

הבנתי שהסניף במערב נסגר ונשאר רק הסניף במזרח, אתה יכול להגיד לי מה הקטנות שמעצבנות אותך ?

המחיר שם הוא 190 ש"ח
וואלה, הייתי בטוח שהם אפילו יקרים יותר. כל הקאנטרי פה ממש עפים על עצמם במחירים.
אתה יכול להגיד לי מה הקטנות שמעצבנות אותך ?
מודה שאלו דברים די קטנוניים אבל:
1) כלובים וריגים - כן, יש 2 כלובים ו-4 ריגים. הכלובים מעולים אין תלונות אבל הריגים מאוד עקומים וגם הרבה פעמים חסרים הדברים האלה שעליהם מניחים את המוט ככה שבפועל יש 2 ריגים ולפעמים 3.
2) יש אזור ייעודי לדדליפט אבל הרצפה בו עקומה ועם שקעים קטנים.
3) משקולות יד - עד 20 כולל יש שני זוגות מ22.5+ יש רק זוג אחד מה שיוצר הרבה פקקים. לפי דעתי עד 20 צריכים להיות 3 זוגות ומ22.5 עד 40 2 זוגות.
4) מבחינת מכונות הם אבזרו את המכון ממש טוב, מרוב המכונות יש שתיים. אבל הייתי שמח אם היו מוסיפים עוד לג פרס וסמית' משין כי אלה מכונות חרושות שתמיד תפוסות. ולפעמים אתה כולה רוצה לעשות 3 סטים תאומים ולעוף הביתה בלי לחכות 5-10 דקות.
5) שירותים - אין משתנות ויש רק 3 תאים. תוסיף את זה שיש סתימות לעתים קרובות ואתה שורף 5-10 דקות בשביל להשתין.

עוד פעם, דברים קטנוניים ובאמת שהמכון סך הכל ממש אחלה. אני גם מגיע בשעות לא עמוסות אז אני לא כל כך מרגיש את זה. מעניין מה קורה שם ב18:00-20:00.

אייקון פיטנס ברוטשילד גם נראה סבבה אם לא אכפת לך לנסוע לשם.

• פותח/ת השרשור
וואלה, הייתי בטוח שהם אפילו יקרים יותר. כל הקאנטרי פה ממש עפים על עצמם במחירים.

לא רק הקאנטרי אלא גם חלק מהמכונים - הולמס פלייס, גו אקטיב ועוד, מחירים של 200+ ש"ח בחודש על מכון כושר, נשמע לי הזוי.

מודה שאלו דברים די קטנוניים אבל:
1) כלובים וריגים - כן, יש 2 כלובים ו-4 ריגים. הכלובים מעולים אין תלונות אבל הריגים מאוד עקומים וגם הרבה פעמים חסרים הדברים האלה שעליהם מניחים את המוט ככה שבפועל יש 2 ריגים ולפעמים 3.
2) יש אזור ייעודי לדדליפט אבל הרצפה בו עקומה ועם שקעים קטנים.
3) משקולות יד - עד 20 כולל יש שני זוגות מ22.5+ יש רק זוג אחד מה שיוצר הרבה פקקים. לפי דעתי עד 20 צריכים להיות 3 זוגות ומ22.5 עד 40 2 זוגות.
4) מבחינת מכונות הם אבזרו את המכון ממש טוב, מרוב המכונות יש שתיים. אבל הייתי שמח אם היו מוסיפים עוד לג פרס וסמית' משין כי אלה מכונות חרושות שתמיד תפוסות. ולפעמים אתה כולה רוצה לעשות 3 סטים תאומים ולעוף הביתה בלי לחכות 5-10 דקות.
5) שירותים - אין משתנות ויש רק 3 תאים. תוסיף את זה שיש סתימות לעתים קרובות ואתה שורף 5-10 דקות בשביל להשתין.

1. אז למה לא קונים ? ניסית להסב את תשומת ליבם של הצוות במקום ? כמה זה כבר צריך לעלות...
2. כל עוד יש אזור כזה - זה כבר כי בהמון מקומות אין ואתה צריך למצוא לעצמך מקום מספיק גדול עם רצפה מתאימה כדי לעשות דדליפט.
3. יצא לך להתאמן בערב ? כמה עומסים יש על העמדות "שלנו" ? סקוואט, בנץ' ? כמה ספות בנץ' יש שם בכלל ? פלטות אולימפיות ? מוטות נורמליים ?
4. יש לך מושג מה טווח המחירים שם ? שיתן לי איזושהי פרספקטיבה לעומת שאר המכונים שבהם בדקתי
5. אתה מגיע לשם עם רכב ? מקווה שאין לך בעיות של חניה כי אם יש משהו שאני לא סובל זה זה.
6. המקום פתוח בשבת ? לפעמים יוצא לך מצב שאתה אמור להתאמן ביום שישי אבל ידוע שזה יום עמוס ויום לסידורים אז אתה דוחה את זה לשבת. המכון הקודם שלי היה פתוח גם בשבת, האם גם שם פתוח ?

אייקון פיטנס ברוטשילד גם נראה סבבה אם לא אכפת לך לנסוע לשם.

אין לי בעיה לנסוע לשם, הבעיה זה שהמכון הזה נמצא באזור הכי עמוס בעיר, אני פחות מתלהב להגיע לשם.

1. אז למה לא קונים ? ניסית להסב את תשומת ליבם של הצוות במקום ? כמה זה כבר צריך לעלות...
חשבתי לשים להם בתיבת פניות לגבי זה והעניין עם המשקולות יד.
2. כל עוד יש אזור כזה - זה כבר כי בהמון מקומות אין ואתה צריך למצוא לעצמך מקום מספיק גדול עם רצפה מתאימה כדי לעשות דדליפט.
מסכים. יאמר לזכותם שזה מכון ממש גדול, אפילו יש מקומות למשיכת מזחלות/הליכות איכר.
3. יצא לך להתאמן בערב ? כמה עומסים יש על העמדות "שלנו" ? סקוואט, בנץ' ? כמה ספות בנץ' יש שם בכלל ? פלטות אולימפיות ? מוטות נורמליים ?
יש פלטות בקטור אולמפי. הרוב המוחלט בסגנון הזה https://www.walmart.com/ip/XPRT-Fit...oning-Fits-2-Diameter-Barbell-10-LB/157687808
וכמה בסגנון כמו בתמונה משמאל Olympic rubber bumper plates, Sports Equipment, Exercise & Fitness, Weights & Dumbbells on Carousell 0 (זוג של 25, זוג של 20, 2-3 זוגות של 15 ו2 זוגות של 10). בנוסף לכך יש עוד הרבה פלטות שלא בקוטר אולימפי. המוטות בסדר, לא משהו מיוחד, פשוט רגילים.
כשהייתי מגיע בערב הייתי מגיע ב20:30-21:00 כשהעמוס מתחיל לרדת. אני פשוט לא סובל להתאמן במכון עמוס אז אף פעם לא הגעתי ב18:00-20:00. יש 3 ספות בנץ' רגילות, אחת בשיפוע חיובי ואחת בשלילי. וכמובן שאפש להכניס ספסל בריגים. ממה שהבנתי בשעות העומס קשוח אבל בשעות קצת יותר רגועות בזכות העובדה שיש די הרבה ציוד אז אפשר להסתדר.
4. יש לך מושג מה טווח המחירים שם ? שיתן לי איזושהי פרספקטיבה לעומת שאר המכונים שבהם בדקתי
אחרי הסגר הראשון הם העלו ל110 ש"ח לחודש, לא נראה לי שהייתה עוד עלייה מאז. אבל יש גם דמי הרשמה, ופיקדון על צ'יפ אבל בכל מקום זה ככה.
5. אתה מגיע לשם עם רכב ? מקווה שאין לך בעיות של חניה כי אם יש משהו שאני לא סובל זה זה.
לא אבל לפי מה שהבנתי אין שם בעיה עם החניה. יש את החניה של קשת טעמים ועוד חניון פנימי.
6. המקום פתוח בשבת ? לפעמים יוצא לך מצב שאתה אמור להתאמן ביום שישי אבל ידוע שזה יום עמוס ויום לסידורים אז אתה דוחה את זה לשבת. המכון הקודם שלי היה פתוח גם בשבת, האם גם שם פתוח ?
פתוח רק במוצ"ש שזה גם חסרון לפי דעתי.
אין לי בעיה לנסוע לשם, הבעיה זה שהמכון הזה נמצא באזור הכי עמוס בעיר, אני פחות מתלהב להגיע לשם.
מבין אותך.

אחרי הסגר הראשון הם העלו ל110 ש"ח לחודש, לא נראה לי שהייתה עוד עלייה מאז
נכון אחרי הסגר הראשון הם העלו ל 110, אבל אחרי הסגר האחרון מחיר למנויים חדשים הוא 160(מנויים שהמשיכו נשאר להם 110)

נכון אחרי הסגר הראשון הם העלו ל 110, אבל אחרי הסגר האחרון מחיר למנויים חדשים הוא 160(מנויים שהמשיכו נשאר להם 110)
:drOfzb0GcH:לא ידעתי את זה.
אז לא שווה לפי דעתי. כבר עדיף לשלם 190 על קאנטרי על יד הבית.

• פותח/ת השרשור

סעמק איזה עצבים, אשכרה בונים עליי לכסות להם את ההפסדים מהקורונה

בכל זאת זה עסק לא צדקה.

ומי ישמע לשלם 200 שקל לחודש על מכון. ביחס לתמורה זה מבין ההוצאות המשתלמות שאתה יכול להוציא עליהם כסף בשביל 200 שקל (חוץ מחדכ ביתי)

התאמנתי בלזוז בסניף מערב ששם הייתי מוכן לשלם גם 200 לחודש כי הוא באמת ברמה גבוהה, הסניף שלהם במזרח על הפנים, אומנם יותר גדול ויותר מכשירים, אבל כמוש אמרו מעליי אין מספיק ציוד חשוב כמו דאמבלים מוטות אכותיים ופלטות.
אם אתה רוצה חדכ טוב לפווארליפטינג היית ממליץ על פיטנסלנד(180 לחודש בלי התחייבות) ואם זה לבילדינג הייית הולך על גו אקטיב(280 לחודש עם התחייבות לא יודע לכמה)\אייקון פיטנס(לא יודע מחיר)
אגב לגו אקטיב היה עד לא מזמן 1+1 כולמר שתי מנויים במחיר אחד יוצא לכל אחד 140 לחודש, אני גם מחפש מכון ואם מעניין אותך יכול לברר אם המבצע עדיין רלוונטי כדי שנרשם ביחד

יש כאן חבר'ה שגרים בראשון לציון ?

לא מזמן עברתי לעיר לאזור נחלת ואני מחפש מכון נורמלי שלא ישחט אותי בכיס.

המקום היחיד שמצאתי שהוא איכשהו סביר הוא בלזוז סניף מזרח - יש כאן אגב מישהו שמתאמן שם ?
מה לגבי פיטנסלנד? לא הייתי ואין לי קשר למקום ואני גם לא מכיר את העיר, פשוט נראה מקום ממש טוב לליפטינג והוא גם עושה/עשה תחרויות אצלו.
360 נמצא 10 דק' הליכה מהבית שלי אבל המחיר שם הוא 190 ש"ח, לא טרחתי אפילו ללכת לראות את המקום.
אם זה קאנטרי כולל בריכה, סאונות, ג'קוזי אז 190 לחודש זה לא יקר בכלל נראה לי, אם אתה משתמש רק בחדר כושר נראה לי עדיין מחיר לא רע (לא הייתי בחד"כ כמה שנים אז לא יודע מה המחירים היום), וקח בחשבון שאולי שווה לך לשלם יותר בשביל מקום שנמצא במרחק הליכה במקום לשלם פחות אבל לבזבז זמן ודלק על נסיעה, חניה, כשאתה חוזר לחפש חניה ליד הבית...

• פותח/ת השרשור
בכל זאת זה עסק לא צדקה.

ומי ישמע לשלם 200 שקל לחודש על מכון. ביחס לתמורה זה מבין ההוצאות המשתלמות שאתה יכול להוציא עליהם כסף בשביל 200 שקל (חוץ מחדכ ביתי)

200 ש"ח לחודש למכון זה לא זול במיוחד כשיש אלטרנטיבות זולות יותר

התאמנתי בלזוז בסניף מערב ששם הייתי מוכן לשלם גם 200 לחודש כי הוא באמת ברמה גבוהה, הסניף שלהם במזרח על הפנים, אומנם יותר גדול ויותר מכשירים, אבל כמוש אמרו מעליי אין מספיק ציוד חשוב כמו דאמבלים מוטות אכותיים ופלטות.
אם אתה רוצה חדכ טוב לפווארליפטינג היית ממליץ על פיטנסלנד(180 לחודש בלי התחייבות) ואם זה לבילדינג הייית הולך על גו אקטיב(280 לחודש עם התחייבות לא יודע לכמה)\אייקון פיטנס(לא יודע מחיר)
אגב לגו אקטיב היה עד לא מזמן 1+1 כולמר שתי מנויים במחיר אחד יוצא לכל אחד 140 לחודש, אני גם מחפש מכון ואם מעניין אותך יכול לברר אם המבצע עדיין רלוונטי כדי שנרשם ביחד

לא הבנתי בכלל למה המכון הזה נסגר ? אז אולי יעבירו חלק מהציוד שלו למכון במזרח ?

שמעתי דברים לא טובים על פיטנס לנד במיוחד על הבעלים ו-180 ש"ח זה לא מחיר זול.

איך המקום בגו אקטיב ? איפה הוא נמצא ?

מה לגבי פיטנסלנד? לא הייתי ואין לי קשר למקום ואני גם לא מכיר את העיר, פשוט נראה מקום ממש טוב לליפטינג והוא גם עושה/עשה תחרויות אצלו.

אם זה קאנטרי כולל בריכה, סאונות, ג'קוזי אז 190 לחודש זה לא יקר בכלל נראה לי, אם אתה משתמש רק בחדר כושר נראה לי עדיין מחיר לא רע (לא הייתי בחד"כ כמה שנים אז לא יודע מה המחירים היום), וקח בחשבון שאולי שווה לך לשלם יותר בשביל מקום שנמצא במרחק הליכה במקום לשלם פחות אבל לבזבז זמן ודלק על נסיעה, חניה, כשאתה חוזר לחפש חניה ליד הבית...

תסתכל מה שרשמתי מעל התגובה שלך אחי ☝

המחיר הוא רק לחדר כושר, לא כולל בריכה או דברים אחרים ואני לא מחפש את זה, אני רוצה רק מכון.

המכון במערב נסגר בגלל בעיות בצנרת בדיעבד הייתה שם נזילות שסיכנו חיי מתאמנים(מבחינת קריסות בגלל חלודה או צינורות שיכלו להצפוצץ)
ונראלי את רוב הציוד הם העבירו לסניפים אחרים כי כשהלכתי לסניף במזרח לא זיהיתי אף ציוד מהמערב.
לא מכיר את הבעלים אני אישית הייתי שם פעם אחת והיה נחמד
לגבי גו אקטיב יש שם בריכה פלוס סאונה שזה כלול במחיר, ציוד ברמה טובה המון פלטות ומוטות וגם יש שם שתי כלובים והמון ספות לחיצה פלוס איזור דדליפט, אם כסף לא הבעיה הייתי ממליץ

המחיר הוא רק לחדר כושר, לא כולל בריכה או דברים אחרים ואני לא מחפש את זה, אני רוצה רק מכון.
אז שוב, מה לגבי שאר הדברים שאמרתי - זמן ודלק על נסיעה וחניה לעומת מכון במרחק הליכה? נראה לי שווה לשלם 50-70 שקל יותר בחודש (אם יש שם בכלל מכונים ב 120-140) בשביל הנוחות הזאת כשהדלק שתבזבז על לנסוע 3 פעמים בשבוע יכול להגיע גם ככה לסכום הזה, שלא נדבר על זמן.
זה לא שאני מנסה לשכנע אותך, סתם מעניין אותי למה זה לא שיקול. בהנחה והחד"כ באותו קאנטרי מתאים לך כמובן

200 ש"ח לחודש למכון זה לא זול במיוחד כשיש אלטרנטיבות זולות יותר

תסתכל מה שרשמתי מעל התגובה שלך אחי ☝

זה לא זול זה לא אמור להיות זול
זה אמור להיות רווחי.

יש מכונים גם ב400 לחודש. אם אתה לא רואה הצדקה תעשה מה שבא לך אבל ההפרש של 70 שקל בחודש הזה זה באמת לא סוף העולם בשביל משהו כל כך משמעותי

יש מכונים גם ב400 לחודש. אם אתה לא רואה הצדקה תעשה מה שבא לך אבל ההפרש של 70 שקל בחודש הזה זה באמת לא סוף העולם בשביל משהו כל כך משמעותי
זה לא סוף העולם אבל אם יש לך מקום שלא נותן לך שום ערך מוסף לעומת מקום אחר שעולה פחות אז למה לשלם יותר?
אם יש סיבה לשלם את הכמה שקלים האלה זה משהו אחר

בכל זאת זה עסק לא צדקה.
המשפט הזה צורם לי!
אני בעל עסק פרטי ועוד שותפויות.
נכון עסק לא עובד לשם שמיים
אבל!
יש תחרות על כל לקוח,במיוחד בזמנים האלה.
ו״האדמה״ כרגע לא הכי יציבה..אז למה לדפוק את הלקוח?
לעשות עליו סיבוב של אחרי קורונה!
אנחנו נעלה למחיר X ואם לא מתאים לו שילך...
מה אני לא מבין,אני צריך לשלם לו את השכירות ואת העובדים וכו וכו?
אז כאן אנחנו צריכים להצביע ברגליים!!

עסק טוב יכול להרוויח יפה,גם ב60% וגם ב70%

**לא מדבר על המכון הנ״ל,אלא בכלליות״
ט.ל.ח

• פותח/ת השרשור
המכון במערב נסגר בגלל בעיות בצנרת בדיעבד הייתה שם נזילות שסיכנו חיי מתאמנים(מבחינת קריסות בגלל חלודה או צינורות שיכלו להצפוצץ)
ונראלי את רוב הציוד הם העבירו לסניפים אחרים כי כשהלכתי לסניף במזרח לא זיהיתי אף ציוד מהמערב.
לא מכיר את הבעלים אני אישית הייתי שם פעם אחת והיה נחמד
לגבי גו אקטיב יש שם בריכה פלוס סאונה שזה כלול במחיר, ציוד ברמה טובה המון פלטות ומוטות וגם יש שם שתי כלובים והמון ספות לחיצה פלוס איזור דדליפט, אם כסף לא הבעיה הייתי ממליץ

רגע אז כל המתאמנים של אותו סניף עברו לסניף במזרח ?
אם זה במחיר מבצע של 140 ש"ח בחודש שאמרת - זה יכול להיות סבבה
מקום גדול ? יש פלטות אולימפיות ? כמה ספות יש ? יש עומס בערב ?

אז שוב, מה לגבי שאר הדברים שאמרתי - זמן ודלק על נסיעה וחניה לעומת מכון במרחק הליכה? נראה לי שווה לשלם 50-70 שקל יותר בחודש (אם יש שם בכלל מכונים ב 120-140) בשביל הנוחות הזאת כשהדלק שתבזבז על לנסוע 3 פעמים בשבוע יכול להגיע גם ככה לסכום הזה, שלא נדבר על זמן.
זה לא שאני מנסה לשכנע אותך, סתם מעניין אותי למה זה לא שיקול. בהנחה והחד"כ באותו קאנטרי מתאים לך כמובן

ניסיתי לחפש מידע ותמונות של המקום כדי להבין פלוס מינוס במה מדובר ולפי מה שראיתי - המחיר לא שווה את זה, בטח לא בהשוואה לכמות הציוד, איכות הציוד ולגודל של המקום שיש בשאר המכונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית