הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

עזרה בבחירת נעליים

showHall

משתמש מתחיל
166
78
נק' מוניטין:
116
166
78
היי אני מחפש לקנות נעליים חדשות לאימונים, עברתי פה על הביקורות נעליים שיש פה בפורום אךך לצערי כל הביקורות זה על נעלי ליפטינג עם עקב מוגבהת.
מעדיף נעל שטוחה(בעיקר בגלל שככה התאמנתי עד עכשיו וזה נוח לי), עם תמיכה טובה לקרסול ושתתאים לרגל מאוד רחבה(מידה 49 רחבה).
מה אתם אומרים על נעלי אהבקות בסכנון הזה: https://www.amazon.com/-/he/gp/prod...mqf6&pd_rd_wg=YClWW&ref_=pd_gw_unk&th=1&psc=1

יש פה מישהו עם נסיון עם נעל דומה?

היי אני מחפש לקנות נעליים חדשות לאימונים, עברתי פה על הביקורות נעליים שיש פה בפורום אךך לצערי כל הביקורות זה על נעלי ליפטינג עם עקב מוגבהת.
מעדיף נעל שטוחה(בעיקר בגלל שככה התאמנתי עד עכשיו וזה נוח לי), עם תמיכה טובה לקרסול ושתתאים לרגל מאוד רחבה(מידה 49 רחבה).
מה אתם אומרים על נעלי אהבקות בסכנון הזה: https://www.amazon.com/-/he/gp/prod...mqf6&pd_rd_wg=YClWW&ref_=pd_gw_unk&th=1&psc=1

יש פה מישהו עם נסיון עם נעל דומה?

Innov8 bare xf

אותה מידה. אורך רוחב

ואותו סגנון. אין תמיכה לקרסול אז תהיה חזק אבל.

יש לך ניסיון איתה?
התעגלות בקצה האצבעות לא פריע לתרגילים כמו סקוואט\דדליפט?
יש לי 2 זוגות מרוב שאני אוהב אותם

מספיק לפתוח את האצבעות. אבל אני אישית עובד יחף.

בעתיד אולי אביא bearfoot אבל אני דואג שהמידה לא תתאים

• פותח/ת השרשור
יש לי 2 זוגות מרוב שאני אוהב אותם

מספיק לפתוח את האצבעות. אבל אני אישית עובד יחף.

בעתיד אולי אביא bearfoot אבל אני דואג שהמידה לא תתאים
נראת אבל כמו נעל ספורט רגילה לא נעל שמתאימה לאימוני ליפטינג, סוליה טיפה גמישה שעלולה להקריס את הקרסול פנימה\החוצה, לא?
בתור נעל שטוחה וואנס הכי נוח לי
כנראה שזה מה שיקרה בסוף חחחחחח

נראת אבל כמו נעל ספורט רגילה לא נעל שמתאימה לאימוני ליפטינג, סוליה טיפה גמישה שעלולה להקריס את הקרסול פנימה\החוצה, לא?

כנראה שזה מה שיקרה בסוף חחחחחח
נעל ללא סוליה. אם הקרסול קורס פנימה אולי תשאל למה במקום למצוא פתרון בצורה של תמיכה חיצונית. דעה שלי סך הכל.

מספיק טוב ל Kearney מספיק טוב לי

קבצים מצורפים

• Professional-Strongman-Rob-Kearney-Partners-with-Ziggys-Naturals-CBD-CBD-products-CBDToday.jpg
    Professional-Strongman-Rob-Kearney-Partners-with-Ziggys-Naturals-CBD-CBD-products-CBDToday.jpg
    KB 104.6 · צפיות: 86
  • פותח/ת השרשור
נעל מעולה

משתמש בה לדדליפט ובקונג פו

נ.ב.
ככל שהצבע מזעזע יותר,המחיר זול יותר
https://www.amazon.com/נעלי-היאבקות...jbGlja1JlZGlyZWN0JmRvTm90TG9nQ2xpY2s9dHJ1ZQ==

https://www.amazon.com/-/he/נעלי-אי...keywords=reebok+lite+tr&qid=1625476405&sr=8-3

מה דעתך על אחד מאלה? יצא לך להתנסות?

אם הקרסול קורס פנימה אולי תשאל למה במקום למצוא פתרון בצורה של תמיכה חיצונית. דעה שלי סך הכל.
הכוונה שלי הייתה שיש נעליים שגורמות לקריסה פנימה או החוצה של הקרסול בזמן ביצוע תרגיל בגלל סולייה רכה. אני מניח שזה לא המקרה בנעל שהמלצת?

• פותח/ת השרשור
קראתי ביקורות על הנעל וראיתי סרטוני REVIEW ודי אהבתי את מה שראיתי. מאיפה הזמנת? לא מוצא אותם באמזון\איביי
מהקישור שהוא כתב אתה יכול להזמין, אני הזמנתי משם לפני כמה שנים

• פותח/ת השרשור
מהקישור שהוא כתב אתה יכול להזמין, אני הזמנתי משם לפני כמה שנים
פשוט כל האתר ברוסית ואני לא מבין כלום חחחח חיפשתי דרך להחליף לאנגלית לא מצאתי, אבל בכל אופן אתר אמין מנססיון שלך כן? שולחים לארץ בלי בעיות?

פשוט כל האתר ברוסית ואני לא מבין כלום חחחח חיפשתי דרך להחליף לאנגלית לא מצאתי, אבל בכל אופן אתר אמין מנססיון שלך כן? שולחים לארץ בלי בעיות?
upload_2021-7-5_15-27-38.png

למעלה יש דגל רוסיה, כשאני מביא את העכבר לשם זה מציע לי לבחור שפה, לא יודע אם מהטלפון זה עובד.
קניתי משם לפני 6-7 שנים, הכל היה בסדר. אני יודע שאנשים כאן בפורום הזמינו משם גם בשנים האחרונות.

• פותח/ת השרשור
קראתי ביקורות על הנעל וראיתי סרטוני REVIEW ודי אהבתי את מה שראיתי. מאיפה הזמנת? לא מוצא אותם באמזון\איביי
כמו שאמרו לך, אתה יכול להחליף שם את השפה לאנגלית כנראה, אבל אני פשוט הייתי עם התרגום של גוגל כרום באתר וזהו. האתר הזה זה האתר הרשמי של החברה שמייצרת את הסאבו. זאת חברה רוסים פשוט. הם בפער הדרך הכי זולה להזמין את הנעל הזאת. שים לב שלצבעים שונים יש מחירים שונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית