הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בבחירת תכנית

• פותח/ת השרשור Reap1
  • פורסם בתאריך

Reap1

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
עשיתי שנתיים קליסטניקס (כמעט ורק גוף עליון חוץ מפיסטולים) ואני רוצה להתחיל PL. שוקל 62 בנץ 80 סקוואט 100 דדליפט 115. כדאי לעשות משהו כמו SS/SL? אני לא בטוח שאני יכול לקדם את הבנץ מאימון לאימון בגלל שהגוף עליון שלי כבר יותר מאומן, פשוט לעלות את הבנץ פעם בשבוע במקום?

יש תוכניות הרבה יותר טובות מSS בשבילך.
הכי מומלץ תוכנית מותאמת לך ממאמן פאוורליפטינג. אבל אם אתה מחפש לעשות את התוכנית הכי טובה לבד בצורה חינמית, אני ממליץ על PrsPrformance, וג'וני קנדיטו.
לא שהם הכי טובות בעולם, הם פשוט הכי מובנות וקשה לשבש אותם.

הבעיה הכי גדולה זה לא למצוא את התוכנית הנכונה, זה לבצע אותה נכון, את התוכניות האלו קשה לא לעשות נכון.

• פותח/ת השרשור
מה המטרה? להתאמן בשביל הכיף? להעלות משקלי עבודה בשלושת תרגילי הבסיס? להתחרות?
בגדול להתחרות אבל זה עוד רחוק. כרגע להעלות משקלים
יש תוכניות הרבה יותר טובות מSS בשבילך.
הכי מומלץ תוכנית מותאמת לך ממאמן פאוורליפטינג. אבל אם אתה מחפש לעשות את התוכנית הכי טובה לבד בצורה חינמית, אני ממליץ על PrsPrformance, וג'וני קנדיטו.
לא שהם הכי טובות בעולם, הם פשוט הכי מובנות וקשה לשבש אותם.

הבעיה הכי גדולה זה לא למצוא את התוכנית הנכונה, זה לבצע אותה נכון, את התוכניות האלו קשה לא לעשות נכון.

תודה. למה הן עדיפות על SS?

בגדול להתחרות אבל זה עוד רחוק. כרגע להעלות משקלים

תודה. למה הן עדיפות על SS?
אני מקווה שלא תחשוב שאני שונא את SS, כי אני לא. זה אחלה ספר עם פירוט טכני מעניין ואני חושב שזה די ספר חובה.
אבל עם כל הלב, התוכנית פח אשפה. אולי זה סבבה למי ששונא פאוורליפטינג, וחושב שבנץ' זה תרגיל רע ומקולל כמו שמארק ריפטו חושב. אבל לפאוורליפטרים, התוכנית זוועה.
מי צריך פאוורקלין? אם אתה רוצה לעשות קרוספיט, יש תוכניות טובות יותר.

התוכניות שהצעתי הם פאוורליפטינג, ברורים, ומשלבים המון אקססוריז, ובסך הכל עובדים להרבה אנשים כי הם כל כך ברורים.

אני מקווה שלא תחשוב שאני שונא את SS, כי אני לא. זה אחלה ספר עם פירוט טכני מעניין ואני חושב שזה די ספר חובה.
אבל עם כל הלב, התוכנית פח אשפה. אולי זה סבבה למי ששונא פאוורליפטינג, וחושב שבנץ' זה תרגיל רע ומקולל כמו שמארק ריפטו חושב. אבל לפאוורליפטרים, התוכנית זוועה.
מי צריך פאוורקלין? אם אתה רוצה לעשות קרוספיט, יש תוכניות טובות יותר.

התוכניות שהצעתי הם פאוורליפטינג, ברורים, ומשלבים המון אקססוריז, ובסך הכל עובדים להרבה אנשים כי הם כל כך ברורים.
בנץ' זה לא תרגיל מקולל? 🥲

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית