הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית עזרה | בלת"מים בתכנית 6 שבועות של קנדיטו

ראם121

משתמש פעיל
452
314
נק' מוניטין:
412
452
314
שלום,
אני נמצא בתוכנית 6 שבועות של קנדיטו ואני נמצא בשבוע השלישי שהוא די עצים.. עכשיו לצערי פספתי שתי אימונים של סוף השבוע בגלל עבודה וגם התזונה הייתה על הפנים
ובלי קשר נתפס לי הגב בלילה מהשינה..
עד כמה זה מומלץ לחזוא על אותו בלוק בשבוע הבא? בהתחשב בזה שהוא בלוק מאוד עצים אני קצת מפחד לעשות אותו שוב ולהיפצע..

• פותח/ת השרשור
לדעתי
לחזור חזרה..
הכל שם בנוי בשלבים,כדי להגיע לעצימות וכו
תודה,
אני מתכנן לא להתאמן הסופש ולהתאושש עד יום ראשון ואחזור לבלוק הזה..
אבל חשבתי אולי על עוד משהו
בגלל שפיספתי מהאימונים וגם מהתזונה וגם היה לי די קשה למרות שהצלחתי אפשר להגיד פלוס מינוס את הבלוק הזה...
אני חושב לעשות סוג של הכנה לבלוק הזה, כלומר לעשות את אותו השבוע פשוט בעצימות נמוכה להוריד בכל התרגילים 10-15 קילו.. ואז שבוע לאחר מכן לעשות את השבוע כמו שצריך זה יכול להיות בסדר?

תודה,
אני מתכנן לא להתאמן הסופש ולהתאושש עד יום ראשון ואחזור לבלוק הזה..
אבל חשבתי אולי על עוד משהו
בגלל שפיספתי מהאימונים וגם מהתזונה וגם היה לי די קשה למרות שהצלחתי אפשר להגיד פלוס מינוס את הבלוק הזה...
אני חושב לעשות סוג של הכנה לבלוק הזה, כלומר לעשות את אותו השבוע פשוט בעצימות נמוכה להוריד בכל התרגילים 10-15 קילו.. ואז שבוע לאחר מכן לעשות את השבוע כמו שצריך זה יכול להיות בסדר?
בעקרון נשמע לי בסדר גמור.
תשמור על שינה ומזון..
איזה תרגילים בחרת באקססוריז?
איך בתפקיד בעבודה?(אז סיפרת שממש רציתה אותו)

• פותח/ת השרשור
בעקרון נשמע לי בסדר גמור.
תשמור על שינה ומזון..
איזה תרגילים בחרת באקססוריז?
איך בתפקיד בעבודה?(אז סיפרת שממש רציתה אותו)
עברו כמעט שנתיים מאז חחח האמת אני מבסוט למרות שלא תמיד הכי קל לשלב את הפווארליפטינג עם העבודה..

שלום,
אני נמצא בתוכנית 6 שבועות של קנדיטו ואני נמצא בשבוע השלישי שהוא די עצים.. עכשיו לצערי פספתי שתי אימונים של סוף השבוע בגלל עבודה וגם התזונה הייתה על הפנים
ובלי קשר נתפס לי הגב בלילה מהשינה..
עד כמה זה מומלץ לחזוא על אותו בלוק בשבוע הבא? בהתחשב בזה שהוא בלוק מאוד עצים אני קצת מפחד לעשות אותו שוב ולהיפצע..
העצה שלי היא להבין בדיוק מה מטרת השבוע הזה, ואז לחזור עליו שבוע הבא כאשר אתה מתאים את המשקלים על פי מטרת השבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית