הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Sarms & Serms

• פותח/ת השרשור ptzl
  • פורסם בתאריך

ptzl

משתמש מתחיל
44
11
נק' מוניטין:
18
44
11
יצא למישהוא להתנסות בפרוטוקול הנ"ל?

הרעיון הוא להשתמש בנולבה/כלומיד בתור טסט בייס מתחילת הסייקל או השבועיים אחרי תחילתו.

יצא לי לראות ברדיט הרבה בדיקות דם של אנשים שהתנסו בlgd/rad עם enclomiphene citrate ולא הייתה פגיעה בציר בכלל לאורך הסייקל( יש אפילו בדיקות דם שמראות על עלייה ברמות הטסט במהלך הסייקל) וגם אחריו.

הבנתי שהserm הכי מתאים לסייקל כזה יהיה enclomiphene citrate מכיוון שהתופעות לוואי שלו ביחס לנולבה או כלומיד פחות מורגשות.

לכל החבר'ה שהם אנטי סארמס בבקשה בלי תגובות כמו "זה יקר לא שווה" " תזריק טסט עזוב אותך משטויות".
תאמינו לי שקראתי הרבה על הנושא ואני מבין את החסרונות של הסראמס (יקרים, חדשים יחסית ואין הרבה מידע, עדיין בפיתוח, הרבה זיופים וכו'..)

תקציר של מחקר על enclomiphene בגברים עם טסט נמוך Enclomiphene Citrate Improves Hormone Levels While Preserving Sperm Production in Men With Secondary Hypogonadism

קראתי על זה בזמנו וזה נשמע מעניין כי ה enclomiphene ככ חזק שהוא יכול להתגבר על הsuppression של ה-sarms ברמה שאפילו הטסט' שלך יהיה גבוה יותר גם על מינון של lgd 10mg שזה נחשב למינון שיכול להשבית אחרי תקופה קצרה של שימוש.

בתור אחד שהשתמש בסארמס, לפי דעתי שאיבדת את הפואנטה אם אתה לוקח מינון ממש גבוה שיגרום לך להיות מושבת ולהוסיף עוד compound עם תופעות לוואי כאלו או אחרות בשביל להילחם ב-suppression.

אם אתה רוצה מינון גבוה של סארמס, תכניס טסט' במינון TRT, אחרת לפי דעתי תישאר עם מינון סביל כזה שישאיר אותך עם הראש מעל המים כשתפסיק את השימוש.

כשתפסיק את השימוש.
רגע אז אתה אומר שאפשר סארמס וזהו ביחד עם אנקלומיד ואז הטסט הטבעי שלך אף פעם לא מושבת ואתה יכול לרדת ולעלות על סארמס בלי לפחד מכלום בלי להרעיל את הגוף בAI חשש מגינו HCG וטמוקסיפן?
נשמע כמו חלום! איפה הקאץ'
אני יודע שכלומיד יכול לגרום לדיכאון כזה או אחר, ואנכלומיד זה כלומיד בלי החומר הנוסף שיש בכלומיד
Clomid is typically comprised of ~60% zuclomiphene and ~40% enclomiphene
enclomiphene זה פשוט 100 אחוז מה שמעניין אותנו בכלומיד

האם אפשרי לעשות כך? זה יכול לעבוד? איפה התאקלים, כאילו אפשר לפי מה שהוא מציע לבנאדם לעלות על סייקלים בלי להתעסק בתרופות, אסטרוגן, PCT וכדומה, רק לארגן מספיק אנכלומיד לכל התקופה הזאת..

הבנתי נכון?
ושיורדים מהסארמס אז מה קורה לרמות טסט? הכל כרגיל? יש נפילה? אשמח למענה לכל הסקרנות, נורא מסקרן הנושא

רגע אז אתה אומר שאפשר סארמס וזהו ביחד עם אנקלומיד ואז הטסט הטבעי שלך אף פעם לא מושבת ואתה יכול לרדת ולעלות על סארמס בלי לפחד מכלום בלי להרעיל את הגוף בAI חשש מגינו HCG וטמוקסיפן?
אני יודע שכלומיד יכול לגרום לדיכאון כזה או אחר, ואנכלומיד זה כלומיד בלי החומר הנוסף שיש בכלומיד

האם אפשרי לעשות כך? זה יכול לעבוד? איפה התאקלים, כאילו אפשר לפי מה שהוא מציע לבנאדם לעלות על סייקלים בלי להתעסק בתרופות, אסטרוגן, PCT וכדומה, רק לארגן מספיק אנכלומיד לכל התקופה הזאת..

הבנתי נכון?
ושיורדים מהסארמס אז מה קורה לרמות טסט? הכל כרגיל? יש נפילה? אשמח למענה לכל הסקרנות, נורא מסקרן הנושא

בתור אחד שלקראת סיום של סייקל כזה (ראד + אנקלומיפן)
הקאץ' נקרא לזה ככה הוא שהאנקלומיפן מביא לירידה של עד כ 50% ב IGF1, ושהסארמס עושים מהם אלוהים וממש טירוף מבחינת תוצאות
כן, יש התקדמות, כן אתה עולה במשקלים ואפשר להגיד שגם כמות חמודה מאוד במסה, אבל יש אנשים (ו 90% מהאנשים הם ככה) מצפים לתוצאות של מינימום סייקל של 500 מ"ג טסט, וכשהם מסיימים את הסייקל הם "מתאכזבים" נקרא לזה ככה חח

עוד משהו הוא שלא קל בכלל להשיג אנקלומיפן אמיתי והרוב שנמכר הוא בכלל כלומיד שמשווק כאנקלומיפן
מה שכן, במידה והשגת אחד אמיתי החרא הזה מאוד חזק, יש מחקרים ובדיקות דם של אנשים שאפילו הוכפל להם הטסטוסטרון הכללי משימוש ב 12.5 מ"ג כל יום של אנקלומיפן

ומומלץ להמשיך כשבועיים אחרי סיום הסארמ עם האנקלומיפן (אפשר לקרוא לזה גם ה PCT בוא נגיד ככה) שוב הכל בהתאם לזמן מחצית החיים של החומר שאתה מתכוון לקחת

הבנתי נכון?
הקאץ' שלא הבנת את התגובה שלי.
דיברתי על הפסקת שימוש מסייקל סארמס ללא שום תוספים ויחסית 'מתון'.

אני באופן אישי לא הייתי צריך pct אחרי סייקל של חודשיים lgd במינון 5 מג וכך גם רבים שדיווחו. 10 מג כנראה תצטרך pct קטן.

• פותח/ת השרשור
בתור אחד שלקראת סיום של סייקל כזה (ראד + אנקלומיפן)
הקאץ' נקרא לזה ככה הוא שהאנקלומיפן מביא לירידה של עד כ 50% ב IGF1, ושהסארמס עושים מהם אלוהים וממש טירוף מבחינת תוצאות
כן, יש התקדמות, כן אתה עולה במשקלים ואפשר להגיד שגם כמות חמודה מאוד במסה, אבל יש אנשים (ו 90% מהאנשים הם ככה) מצפים לתוצאות של מינימום סייקל של 500 מ"ג טסט, וכשהם מסיימים את הסייקל הם "מתאכזבים" נקרא לזה ככה חח

עוד משהו הוא שלא קל בכלל להשיג אנקלומיפן אמיתי והרוב שנמכר הוא בכלל כלומיד שמשווק כאנקלומיפן
מה שכן, במידה והשגת אחד אמיתי החרא הזה מאוד חזק, יש מחקרים ובדיקות דם של אנשים שאפילו הוכפל להם הטסטוסטרון הכללי משימוש ב 12.5 מ"ג כל יום של אנקלומיפן

ומומלץ להמשיך כשבועיים אחרי סיום הסארמ עם האנקלומיפן (אפשר לקרוא לזה גם ה PCT בוא נגיד ככה) שוב הכל בהתאם לזמן מחצית החיים של החומר שאתה מתכוון לקחת[/

ואם תוסיף mk677 אז אתה יכול לבטל את הירידה של הigf1 לא?

אני לא עושה מהסארמם אלוהים (ובטח שלא משווה אותם לסייקל טסט) אבל אני רואה ויודע שהם עובדים לא רע בכלל.
יצא לי פעם אחת להתנסות באוסטרין סולו שהוא נחשב הכי חלש מכל הסארמס והתוצאות היו לא רעות בכלל לדעתי(סייקל קצר של 7 שבועות)

לגבי הקושי בלהשיג אנקלומיפן אני מבין מה אתה אומר, בארץ לא ראיתי מישהו שמתעסק עם זה ורוב התארים שמוכרים sarms ומשווקים גם אנקלומיפן נוטים למכור כלומיד בכלל.
מה שכן בהודו זה נמכר בבתי מרקחת בלי מרשם רופא, ולא חסר בתי מרקחת שם שעושים משלוחים worldwide ככה שאם אין לך בעיה לאסוף את זה מהדואר אתה יכול להיות בטוח במוצר (כי העלות שלו שם כל כך זולה שלא משתלם לזייף אותו בכלל)
הקאץ' שלא הבנת את התגובה שלי.
דיברתי על הפסקת שימוש מסייקל סארמס ללא שום תוספים ויחסית 'מתון'.

אני באופן אישי לא הייתי צריך pct אחרי סייקל של חודשיים lgd במינון 5 מג וכך גם רבים שדיווחו. 10 מג כנראה תצטרך pct קטן.

אני מ25mg של אוסטרין הרגשתי השבתה לקראת סוף הסייקל וגם שבועיים שלוש אחרי.
באותו זמן גם הייתה לי תקופת מבחנים אז לא התאמנתי שבועיים והייתה ירידה משמעותית במסה.

מעדיף להקל על הנפילה הזאת של אחרי השימוש בסארמס וככה גם לשמור יותר על התוצאות.

גם המינון של ה serm שמומלץ בפרוטוקול הזה הוא ממש נמוך 12.5 או 6.25mg כל יום.

התכנון שלי בכלל לקחת 5mg של lgd אבל אני עדיין מעדיף להימנע מהנפילה של הטסט והאסטרדיול.

הבנתי נכון?

זה בדיוק מה שאני מנסה לפענח בפוסט הזה
לגבי הדכאון מהכלומיד נכון הרבה אנשים אנשים מדווחים על תופעות לוואי דומות לדכאון ומצבי רוח "נשיים" אבל עם האיקלומיפן אנשים מדווחים שכמעט ואין את התופעות לוואי הללו.

הקאץ בין היתר כרגע הוא הקושי בלהשיג איקלומיפן אורגינל.(למרות שמי שמתמצא ברשת ימצא בלי בעיה לדעתי)

שאתה יורד מהסארמס אתה ממשיך עוד שבועיים עם הserm ואז מפסיק עם הכל, לפי בדיקות דם שראיתי הטסט חוזר לרמה שהיה לפני הסייקל ככה שזה גם חוסך pct.

ואם תוסיף mk677 אז אתה יכול לבטל את הירידה של הigf1 לא?

אני לא עושה מהסארמם אלוהים (ובטח שלא משווה אותם לסייקל טסט) אבל אני רואה ויודע שהם עובדים לא רע בכלל.
יצא לי פעם אחת להתנסות באוסטרין סולו שהוא נחשב הכי חלש מכל הסארמס והתוצאות היו לא רעות בכלל לדעתי(סייקל קצר של 7 שבועות)

לגבי הקושי בלהשיג אנקלומיפן אני מבין מה אתה אומר, בארץ לא ראיתי מישהו שמתעסק עם זה ורוב התארים שמוכרים sarms ומשווקים גם אנקלומיפן נוטים למכור כלומיד בכלל.
מה שכן בהודו זה נמכר בבתי מרקחת בלי מרשם רופא, ולא חסר בתי מרקחת שם שעושים משלוחים worldwide ככה שאם אין לך בעיה לאסוף את זה מהדואר אתה יכול להיות בטוח במוצר (כי העלות שלו שם כל כך זולה שלא משתלם לזייף אותו בכלל)

אני מ25mg של אוסטרין הרגשתי השבתה לקראת סוף הסייקל וגם שבועיים שלוש אחרי.
באותו זמן גם הייתה לי תקופת מבחנים אז לא התאמנתי שבועיים והייתה ירידה משמעותית במסה.

מעדיף להקל על הנפילה הזאת של אחרי השימוש בסארמס וככה גם לשמור יותר על התוצאות.

גם המינון של ה serm שמומלץ בפרוטוקול הזה הוא ממש נמוך 12.5 או 6.25mg כל יום.

התכנון שלי בכלל לקחת 5mg של lgd אבל אני עדיין מעדיף להימנע מהנפילה של הטסט והאסטרדיול.

זה בדיוק מה שאני מנסה לפענח בפוסט הזה
לגבי הדכאון מהכלומיד נכון הרבה אנשים אנשים מדווחים על תופעות לוואי דומות לדכאון ומצבי רוח "נשיים" אבל עם האיקלומיפן אנשים מדווחים שכמעט ואין את התופעות לוואי הללו.

הקאץ בין היתר כרגע הוא הקושי בלהשיג איקלומיפן אורגינל.(למרות שמי שמתמצא ברשת ימצא בלי בעיה לדעתי)

שאתה יורד מהסארמס אתה ממשיך עוד שבועיים עם הserm ואז מפסיק עם הכל, לפי בדיקות דם שראיתי הטסט חוזר לרמה שהיה לפני הסייקל ככה שזה גם חוסך pct.
מה שחיוות זה כנראה ירידה בטסט' ולא השבתה. השבתה זה כאשר הlh וfsh ברצפה.

המטרה של הpct זה להחזיר באופן לא ישיר את הטסט' לנורמה עי החזרת הlh וfsh לטווח הנורמה וכנראה ששלך היו בנורמה גם בתום הסייקל אז הכל בסדר.

10 מג כנראה תצטרך pct קטן.
השאלה היא בעצם האם יש דרך לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה 15-25 מג של לגד או אוסטרין ביחד עם הכלומיד
או שזה מוגבל למינון נמוך של סארמס הקטע של להפציץ בסייקל כאשר הטסט הטבעי ממשיך לעבוד בכל הזמן ואז אין גם בעיה של חוסר אסטרוגן
לכאורה על פניו זה נשמע כמו ה'קרוז' המושלם בין סייקלים בלי צורך בpct השאלה עד איזה מינון אפשר למשוך את הסארמס כאשר עדיין ה אנקלומיד יתגבר על ההשבתה

@ptzl
האם בוודאות באנקלומיפן אין את הבעיות של דיכאון וירידה בigf? נשמע too good to be true שהרי זה ממשפחה של כלומיד אחרי הכל
לטווח הנורמה
להחזיר לטווח הנורמה זה דבר אחד
שהגוף יישאר בטווח הנורמה גם בלי 'עזרים' זה החלק המאתגר
בזמן שימוש בhcg לדוגמא יש סיגנל חיצוני של lh ושמפסיקים hcg החלק ה'מאתגר' הוא שיישאר רמות של lh וfsh טובות
כך לדוגמא כאשר אדם מסיים pct הוא צריך לחכות שבועיים אחרי כדור אחרון כדי לבדוק רמות של פרופיל הורמונלי כי רק אז החומרים של הpct השונים כבר לא במחזור של הדם ואז יהיה ניתן לראות כמה הpct היה יעיל

השאלה היא בעצם האם יש דרך לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה 15-25 מג של לגד או אוסטרין ביחד עם הכלומיד
או שזה מוגבל למינון נמוך של סארמס הקטע של להפציץ בסייקל כאשר הטסט הטבעי ממשיך לעבוד בכל הזמן ואז אין גם בעיה של חוסר אסטרוגן
לכאורה על פניו זה נשמע כמו ה'קרוז' המושלם בין סייקלים בלי צורך בpct השאלה עד איזה מינון אפשר למשוך את הסארמס כאשר עדיין ה אנקלומיד יתגבר על ההשבתה

@ptzl
האם בוודאות באנקלומיפן אין את הבעיות של דיכאון וירידה בigf? נשמע too good to be true שהרי זה ממשפחה של כלומיד אחרי הכל

להחזיר לטווח הנורמה זה דבר אחד
שהגוף יישאר בטווח הנורמה גם בלי 'עזרים' זה החלק המאתגר
בזמן שימוש בhcg לדוגמא יש סיגנל חיצוני של lh ושמפסיקים hcg החלק ה'מאתגר' הוא שיישאר רמות של lh וfsh טובות
כך לדוגמא כאשר אדם מסיים pct הוא צריך לחכות שבועיים אחרי כדור אחרון כדי לבדוק רמות של פרופיל הורמונלי כי רק אז החומרים של הpct השונים כבר לא במחזור של הדם ואז יהיה ניתן לראות כמה הpct היה יעיל

יש ירידה ב IGF זה החיסרון היחידי (שדווח עד כה) על אנקלומיפן (וכמובן את הקושי בלהשיג אחד אמיתי שהוא לא כלומיד)
מעבר לזה מדובר ב"חומר הפלא" שמרים את ה LH ו FSH בחזרה צ'יק צ'ק למעלה ואפילו במינונים מאוד קטנים, החרא הזה מאוד חזק

מה שכן וזה רעיון טוב למי שבמסה או לא מחפש להתחטב, זה לשלב תוך כדי MK667 כדי "לכפר" על הירידה ב IGF שנגרמת בגלל האנקלומיפן

לא מבין מה הקטע של כל הסרמס הזה.
מה זה נותן מבחינת שריר תאכלס ????

רוצים להתחיל לשחק עם הורמונים בגוף ???
יאלה 2 זריקות של 250 מג טסט אננט בשבוע למשך 3 חודשים

לא מבין מה הקטע של כל הסרמס הזה.
מה זה נותן מבחינת שריר תאכלס ????

רוצים להתחיל לשחק עם הורמונים בגוף ???
יאלה 2 זריקות של 250 מג טסט אננט בשבוע למשך 3 חודשים

סארמס מושך אנשים בגלל 3 סיבות עקריות
1. ממש פשוט להזמין
2. לא צריך להזריק (אנשים מפחדים ממחטים)
3. זה ״יעני״ לא דורש pct

אני עושה את הסייקל הזה עכשיו
10MG LGD + 6.25mg enclomiphene
משלב גם MK667 12.5MG כי האנקלומיפן גרם לי לירידה בתיאבון ואני במסה.
התחלתי עם האנקלומיפן כשהרגשתי עייפות, לא היה לי זקפות בוקר..תוך יומיים הכל חזר
עשיתי בדיקות דם שבוע אחרי תחילת הסייקל,
אני אעשה בסוף ואעדכן.

מה שכן אני לא יודע אם זה באמת אנקלומיפן. אין דרך לדעת. אבל אני לא מרגיש תופעות לוואי

בכל מקרה לא ממליץ על SARMS לדעתי - התוצאות לא שוות את הסיכון. מה שכן זה כמו "סם מעבר" כי אני מרגיש יותר מוכן מנטלית להתחיל עם הדבר האמיתי עכשיו

כמה זמן אתה מתכנן להריץ? של מי הלגד?
כמה זמן אתה כבר מריץ?

אני על LGD סביב החודש. לפני זה הייתי על ראד שבוע ראשון 5MG אחר כך העלתי ל10 , אחר כך העלתי ל20 והרגשתי לא טוב אז הורדתי ל10 (ראד סביב ה5 שבועות טוטאל). LGD התחלתי 5MG שבוע הרגשתי בסדר העלתי ל10MG
של סיינס ביו הLGD

עריכה:
LGD סביב ה3 שבועות לא חודש. צריך להחזיק לי סביב ה4.5 שבועות כי הבקבוק אמור להיות 10mg/day לחודש. אז עוד שבוע וחצי אמור להסתיים בערך.
אנקלו ממשיך לעוד שבועיים אחרי סיום הסייקל ביחד עם MK

• פותח/ת השרשור
אני על LGD סביב החודש. לפני זה הייתי על ראד שבוע ראשון 5MG אחר כך העלתי ל10 , אחר כך העלתי ל20 והרגשתי לא טוב אז הורדתי ל10 (ראד סביב ה5 שבועות טוטאל). LGD התחלתי 5MG שבוע הרגשתי בסדר העלתי ל10MG
של סיינס ביו הLGD

עריכה:
LGD סביב ה3 שבועות לא חודש. צריך להחזיק לי סביב ה4.5 שבועות כי הבקבוק אמור להיות 10mg/day לחודש. אז עוד שבוע וחצי אמור להסתיים בערך.
אנקלו ממשיך לעוד שבועיים אחרי סיום הסייקל ביחד עם MK

של מי האנקלומיפן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית