תקין מה שאני מרגיש אחרי דדליפט

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
הגב שלי ישר במהלך כל התנועה בדדליפט אולי בירידה קצת פחות.
אחרי שאני מסיים את התרגיל יש לי קצת כאבים בגב התחתון , אני יודע שהוא מופעל וזה אמור לקרות רק רוצה לוודא שזה תקין מה שאני מרגיש , ככל שמתקדם בסט ובמשקל זה מתחזק ונגיד כואב להתכופף וזה עובר בערך 3 דקות אחרי הסט האחרון בדדליפט. מחוץ לאימון אין כאבים.

אין שום דרך לדעת שמה שאתה עושה זה תקין וזה באמת דדליפט בלי שתעלה סרטון, אבל אין לך מה לפחד מקצת אי נוחות בגב התחתון. בטוח היית מבסוט מאי נוחות בחזה אחרי שכיבות שמיכה.

• פותח/ת השרשור
אין שום דרך לדעת שמה שאתה עושה זה תקין וזה באמת דדליפט בלי שתעלה סרטון, אבל אין לך מה לפחד מקצת אי נוחות בגב התחתון. בטוח היית מבסוט מאי נוחות בחזה אחרי שכיבות שמיכה.
בגלל שזה גב זה שונה , אז כל כאב קטן לאחר ביצוע תרגיל מדאיג אותי , המידה והגב שלי ישר במהלך כל התרגיל , אין סיבה לדאגה אפילו אם ממש מתאמץ להרים תמשקל?

בגלל שזה גב זה שונה , אז כל כאב קטן לאחר ביצוע תרגיל מדאיג אותי , המידה והגב שלי ישר במהלך כל התרגיל , אין סיבה לדאגה אפילו אם ממש מתאמץ להרים תמשקל?

אתה יכול להפצע עם גב ישר ואתה יכול לחיות לנצח עם גב עגול. מצטער אבל אין איך לענות על זה. תשמור על טכניקה טובה, תתחזק בהדרגתיות ואל תקפוץ בנפחים בלי תכנון הגיוני. אה ושים לב לאיתותים של הגוף.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להפצע עם גב ישר ואתה יכול לחיות לנצח עם גב עגול. מצטער אבל אין איך לענות על זה. תשמור על טכניקה טובה, תתחזק בהדרגתיות ואל תקפוץ בנפחים בלי תכנון הגיוני. אה ושים לב לאיתותים של הגוף.
מזה איתותים של הגוף? אומרים לי שכן אמורים להרגיש סוג של כאב בגב התחתון אבל לא יודע אם זה כאב שהוא בסדר זה הכל

מזה איתותים של הגוף? אומרים לי שכן אמורים להרגיש סוג של כאב בגב התחתון אבל לא יודע אם זה כאב שהוא בסדר זה הכל

אממ, אתה מצליח להבדיל בין כאב לעומס? קשה להעביר את ההבדל בתחושות. כאב הוא חד וקר, אתה לא צריך להרגיש כאב. עומס זאת תחושה אחרת, גב תשוש כזה.

תוכל לתאר טוב יותר מה אתה מרגיש?

אממ, אתה מצליח להבדיל בין כאב לעומס? קשה להעביר את ההבדל בתחושות. כאב הוא חד וקר, אתה לא צריך להרגיש כאב. עומס זאת תחושה אחרת, גב תשוש כזה.

לפעמים גם מרגישים את הגב תחתון נתפס וזה יכול להיות טיפה כואב בתנוחות מסוימות. לא שונה מכל שריר אחר שנתפס.

נורמאלי. השרירים עובדים ומתעייפים.
בשביל ניסוי ותהייה הייתי ממליץ לך לנסות פשיטות גב תחתון במכון ולראות אם החוסר נוחות שאתה מרגיש זהה

• פותח/ת השרשור
נורמאלי. השרירים עובדים ומתעייפים.
בשביל ניסוי ותהייה הייתי ממליץ לך לנסות פשיטות גב תחתון במכון ולראות אם החוסר נוחות שאתה מרגיש זהה
ואם כן?

סוג של לחץ כזה כשפתאום מעקם קצת את הגב אחרי התרגיל

אם תשתף סרטון והתוכנית שלך אשמח לעזור.
אחרת אין ביכולתו של אף אדם מאחורי מסך אפילו לנחש מה הבעיה שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית