הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר תפריט חיטוב שלי

• פותח/ת השרשור gad57
  • פורסם בתאריך

gad57

משתמש פעיל
499
16
נק' מוניטין:
850
499
16
גביע גבינה לבנה 0.5+ 2 פריכיות מקמח שיפון

טונה במיים +2 פריכיות מקמח שיפון+25 גרם אגוזי מלך

טונה במיים + 2 פריכיות מקמח שיפון

ארוחה לפני אימון: 120 גרם חזה עוף + 100גרם אורז לבן (אחרי בישול)+כף טחינה גולמית

אחרי אימון: שייק + 35 גרם מלטודקסטרין

2 ביצים קשות + 2 פריכיות מקמח שיפון

סה"כ ערכים:
קלוריות: 1640
פחממות:131
חלבון: 172
שומן: 42

משקל: 87
גובה: 174
אחוז שומן: בין 18-22

*אני מוסיף כל יום כדור מולטיויטמין +6 כמוסות אומגה 3 +50 מ"ג אפדרין(לא נכללים בערכים)
*כל שבוע יהיו 3 אימונים אנאירוביים +3 אימוני אירובי(בסך הכל 90 דקות אירובי)
* הפריכיות הם של חברת WASA
http://www.wasa.com/wasa/smpage.fwx?page=197&product=95&main=products
http://www.tip.co.il/news.asp?which=shop&id=692

מה דעתכם?

נערך לאחרונה:
להוריד קצת פחממות להוסיף לשומן (50 גרם לערך של שומן שיהיה ) , לדעתי גם מעט מאוד קלוריות ותפריט שקשה לעמוד בו אבל אני מניח שלקחת את הגירעון המקסימלי, אם אתה מכיר את הגוף שלך ויכול לחיות עם תפריט כזה אז שיהיה בהצלחה, אישית גם אחרי 10 חיטובים בערך בחיים שלי אני לא מסוגל לרדת מה-1500 קלוריות עם נתונים דיי זהים לשלך רק % שומן נמוך יותר ועוד קצת ק"ג ..

• פותח/ת השרשור
עדיין לא התחלתי את התפריט הזה אבל זה בערך מה שאני אוכל עכשיו אז לא ניראלי שתהייה בעיה
שומן אני יוסיף כף טחינה גולמית
ואין לי ממש מושג איך הגוף שלי יגיב זה תפריט חיטוב שני שלי הקודם שניסיתי לעשות לפני 3 שנים בערך הכנסי אותי לדיכאון עצבני ,הייתי אז 67-70 ק"ג בערך אכלתי משהו כמו 1200 קלוריות הוספתי 90 דקות אירובי בערך ובמשך חודש (עד שנשברתי) לא ירדתי אפילו 100 גרם

אם כך הייתי ממליץ לעלות ל1500 קלוריות לפחות ואפילו ללכת לכיוון ה1700 ולהוסיף אירובי, השבירה הפסיכולוגית בד"כ באה מהתפריט ולא מהאימון.
לכל אחד יש נקודות שבירה, עם החיטובים יהיה לך קל יותר להכיר את הגוף שלך ולדעת מה לעשות בדיוק, חיטוב ראשון שלי נמשך בדיוק שבועיים, היום אני יכול להמשיך חיטוב גם חצי שנה רצוף בלי לזוז ימינה או שמאלה.

בארוחה אחרי האימון הייתי מוריד ל2 ביצים קשות ומוסיף טונה במים(אתה יכול לאכול חצי קופסת טונה במים למשל, או שתוסיף 2 חלבוני ביצה), ואת החצי השני של הקופסת טונה תאכל לפני שינה, תשלב את זה עם שומן איכותי מה שבא לך(יכול להיות חמאת בוטנים, טחינה, כמה אגוזי מלך)

או שאתה יכול לשלב בארוחה לפני שינה מעדן 0% שומן עם כמה אגוזי מלך, אחלה דבר.

בכללי הייתי מעלה עוד קצת חלבון, מוריד פחמימות לסביבות ה100 אם זה לא קשה לך, ומוסיף שומן איכותי.

אין לך מספיק שומן איכותי.

כמה זמן לפני אימון אתה אוכל את הארוחה שלך?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני מאמין שזה יהיה שעה -שעה וחצי לפני אימון , בנוגע לארוחה עם הביצים זאת הארוחה האחרונה שלי בכל יום לשים בה שילובים מוזרים לא ניראלי שיעזור ממש (ביצים וטונה או ביצים ויוגורט ממש לא נשמע כמו משהו שייתן לי לישון טוב) .
בנוגע לשומן אני חושב להכניס באחת הארוחות כמה אוגוזי מלך \ שקדים .
בנגוע לפחממות אני מעדיף להשאיר ככה פעם קודמת הייתי סביב 100 וזה ממש לא עשה לי טוב
בחלבון אתה מתכוון להעלות לכיוון ה2 גרם?

הייתי הולך על הערכים האלה:
180 גרם חלבון
120 גרם פחמימות
45 גרם שומן

והתכוונתי שתוסיף עוד ארוחה של לפני שינה...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש לי אימונים מאוחרים זאת אומרת שהארוחה האחרונה היא בערך ב10 11 אם אני יוסיף עוד אחת אני לא יצליח לישון בלילה
בכל מקרה תודה על העזרה אני מתכוון להתחיל את התפריט הזה מיום ראשון אם ההתקדמות לא תהייה טובה תמיד אפשר לשנות

אה... אם אתה מתאמן מאוחר וזאת הארוחה האחרונה שלך אז בכל זאת תוסיף כמה אגוזי מלך או שקדים..
למרות ששוב הייתי ממליץ לך בחום לשלב ביצים וטונה, אם לא בא לך בטוב טונה אז תוריד ל2 ביצים קשות ואת ה2 ביצים האחרות תאכל רק את החלבון של הביצה. כי יש יותר מדי שומן בארוחה הזאת...(4 ביצים זה 24 גרם שומן)

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אתה צודק באמת 4 ביצים זה יוצא הרבה שומן יחסית וגם הארוחה הזאת יוצאת כמעט 400 קל' .
ערכתי את התפריט, הוספתי את הערכים של המלטודקסטרין הוספתי עוד ארוחה הוספתי עוד שומן וקיצצתי קצת בפחממה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית