הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לקיחת mk677 בגיל 16

אופק123

משתמש מתחיל
19
1
נק' מוניטין:
1
19
1
אהלן חברה אני בן 16 ומאוד נמוך (160).
גיל העצמות שלי זהה לגילי.
לפני שאני מתחיל לפרט אני רוצה לכתוב שאני יודע שאגבה בעוד קצת ואהיה בלחץ מטר שיבעים(כל אחיי נמוכים).
אני רוצה להיות גבוה ושרירי ולא נמוך ושרירי כי אני לא רוצה להראות ככה. אז אם יש משהו שאני אוכל לעשות בשביל להשיג עוד כמה סנטימטרים אני אעשה זאת, אז בבקשהלא להטיף לי פה מוסר ואהבה עצמית.

חקרתי קצת בגוגל ובטלגרם וראיתי שיש אבקות וכדורים להגברת הורמון הגדילה.

. Mk677
. Gh
. כדור בשם mk gh של חברת dragon (אני חושב שזה mk677)

אני רוצה להתחיל לקחת את אחד מאלה בשביל ליגבוה.

זה באמת יעזור לי ליגבוה?

זה לא יעזור לך לגבוה. תנסה להשיג הורמון גדילה דרך רופא פרטי. אבל גם אז, לפי מחקרים, מדובר על כך שתוכל לגבוה בין 0 ל-7 סנטימטר יותר ממה שמצופה ממך.

דרך נוספת לגבוהה היא על ידי ניתוח קוסמטי בשם limb lengthening שבו מאריכים את הרגליים. מדובר על ניתוח מאוד מאוד יקר אם עושים אותו במקום בטוח ולא בהודו או סין. בנוסף, עושים אותו רק אחרי שהעצמות לא יכולות להתארך יותר

בגיל 16 לא תקבל מרשם וסיבסוד מהמדינה להורמון גדילה (אומר זאת
מניסיון כי אני כן טופלתי מגיל 12 עד גיל 16) כן גבהתי הרבה מעבר לציפיות עד שגיל העצמות שלי היה זהה לגיל שלי לכן עוד סיבה שלא תקבל מרשם כי הגיל שלך זהה לגיל העצמות אתה בן 16 אני לא חושב שאף בן אדם כאן ימליץ לך לקחת משהו במיוחד שלא סיימת את ההתפתחות ההורמונלית שלך ואת גיל ההתבגרות ככה נולדת וזה הגובה שלך תקבל את זה.

אהלן חברה אני בן 16 ומאוד נמוך (160).
גיל העצמות שלי זהה לגילי.
לפני שאני מתחיל לפרט אני רוצה לכתוב שאני יודע שאגבה בעוד קצת ואהיה בלחץ מטר שיבעים(כל אחיי נמוכים).
אני רוצה להיות גבוה ושרירי ולא נמוך ושרירי כי אני לא רוצה להראות ככה. אז אם יש משהו שאני אוכל לעשות בשביל להשיג עוד כמה סנטימטרים אני אעשה זאת, אז בבקשהלא להטיף לי פה מוסר ואהבה עצמית.

חקרתי קצת בגוגל ובטלגרם וראיתי שיש אבקות וכדורים להגברת הורמון הגדילה.

. Mk677
. Gh
. כדור בשם mk gh של חברת dragon (אני חושב שזה mk677)

אני רוצה להתחיל לקחת את אחד מאלה בשביל ליגבוה.

זה באמת יעזור לי ליגבוה?

לא יודע כלום לגבי מה ששאלת, מה שכן בטוח יעזור לגדילה שלך

1) להשתדל שלא להיות במאזן קלורי שלילי לא משנה מה.
2) לישון טוב

• פותח/ת השרשור
בגיל 16 לא תקבל מרשם וסיבסוד מהמדינה להורמון גדילה (אומר זאת
מניסיון כי אני כן טופלתי מגיל 12 עד גיל 16) כן גבהתי הרבה מעבר לציפיות עד שגיל העצמות שלי היה זהה לגיל שלי לכן עוד סיבה שלא תקבל מרשם כי הגיל שלך זהה לגיל העצמות אתה בן 16 אני לא חושב שאף בן אדם כאן ימליץ לך לקחת משהו במיוחד שלא סיימת את ההתפתחות ההורמונלית שלך ואת גיל ההתבגרות ככה נולדת וזה הגובה שלך תקבל את זה.

דבר ראשון הרופאים נתנו לי עד מטר שיבעים בלחץ. אז אם אני אקח בוסט שיעזור לי מה רע.

דבר שני עצם זה שאני בגיל ההתבגרות ועדין יש חלון היזדמנויות ליגבוה אני צריך לקחת את החומר עכשיו כי לאחר גיל ההתבגרות לא תיהיה תועלת

אם אני אקח עכשיו אני אגבה? אני אראה שיפור בגובה?
זה לא יעזור לך לגבוה. תנסה להשיג הורמון גדילה דרך רופא פרטי. אבל גם אז, לפי מחקרים, מדובר על כך שתוכל לגבוה בין 0 ל-7 סנטימטר יותר ממה שמצופה ממך.

לפי מחקרים שקראתי ומסרטונים של אנשים מומחים ואנשים שלקחו זה משחרר יותר הורמון גדילה כמו gh אפילו יותר טוב מgh מכיוון שאם אתה לוקח יותר מדי מהחומר הגוף שלך יודע לווסת את עצמו לכמות המתאימה ולא כמו gh שיכול לגרום לנזק מלקיחת יתר.

למה אתה מתכוון כשאתה כותב הורמון גדילה?
הרי mk677 , gh הם הינם הורמוני גדילה.

דבר ראשון הרופאים נתנו לי עד מטר שיבעים בלחץ. אז אם אני אקח בוסט שיעזור לי מה רע.

דבר שני עצם זה שאני בגיל ההתבגרות ועדין יש חלון היזדמנויות ליגבוה אני צריך לקחת את החומר עכשיו כי לאחר גיל ההתבגרות לא תיהיה תועלת

אם אני אקח עכשיו אני אגבה? אני אראה שיפור בגובה?

לפי מחקרים שקראתי ומסרטונים של אנשים מומחים ואנשים שלקחו זה משחרר יותר הורמון גדילה כמו gh אפילו יותר טוב מgh מכיוון שאם אתה לוקח יותר מדי מהחומר הגוף שלך יודע לווסת את עצמו לכמות המתאימה ולא כמו gh שיכול לגרום לנזק מלקיחת יתר.

למה אתה מתכוון כשאתה כותב הורמון גדילה?
הרי mk677 , gh הם הינם הורמוני גדילה.

הורמון גדילה לא יעיל לא בזריקה. לקחת כדור לא עוזר.
לגבי mk67, זה עובד בדרך עקיפה על ידי גרלין וכולי.. לאמהוכח אבל אתה חכול לנסות כי מזיק זה לא

• פותח/ת השרשור
הורמון גדילה לא יעיל לא בזריקה. לקחת כדור לא עוזר.
לגבי mk67, זה עובד בדרך עקיפה על ידי גרלין וכולי.. לאמהוכח אבל אתה חכול לנסות כי מזיק זה לא
אוקיי תודה רבה.
אתה מודע אולי לכדור משולב של ההורמון גדילה בmk ושל הנוזלים בטסט? משהו שהציעו לי סוג של כדור שיש בו gh וגם mk

אוקיי תודה רבה.
אתה מודע אולי לכדור משולב של ההורמון גדילה בmk ושל הנוזלים בטסט? משהו שהציעו לי סוג של כדור שיש בו gh וגם mk

Gh לא יעיל דרך הפה. מדובר בהורמון חלבוני שמפורק בקיבה. אתה יכול לנסות את הmk כי שוב, עדיין לא ראו שגורם לנזק. תופעת לוואי אחת היא רעב וזה בעקבות הגרלין.
ושלא תעז לקחת טסט כי טסטוסטרון מאיץ סגירה של לוחיות גדילה

לגבי Mk677 :
1.זה לא הורמון גדילה (לא gh)
2. אין לו שום השפעה על גדילת עצמות
3. אין לו שום השפעה על גדילת שריר
4. אין טעם להוציא על זה כסף - פלסבו- מוצר שעושה הרגשה פסיכולוגית - אבל לא עובד תאכל
5. לגבי סעיפים 1-4 : אין שום הוכחה מדעתי שהוא עובד !!!!

6. אז מה הקטע ???
מכונת כסף משומנת שמלווה באנשי שיווק והמון רעש באינטרנט
עובד כמו קריאטין - ומי שמשווה קריאטין לסייקל הוא חיי בסרט.

7. לדעתי בגיל 16 עם תיקח gh אמיתי כן... במשך כמה שנים בספק אם תעבור את הגובה שבו אתה אמור להיות.
8. לגבי סעיף 7 . תנסה להוציא מרשם לgh אולי אני טועה וכן תגיע ל 1.80.
אבל כך בחשבון שמי שבגיל 18 בגובה 1.80 הוא בגיל 16 מעל 1.75
שוב, עדיין לא ראו שגורם לנזק.
גם אין תועלת
ושלא תעז לקחת טסט כי טסטוסטרון מאיץ סגירה של לוחיות גדילה
מה???
מקבץ של שטיות אקראיות

לגבי Mk677 :

גם אין תועלת

מה???

מה מה? טסטוסטרון מאיץ סגירה של לוחיות גדילה.
Mk הוא מה שנקרא סקרטוג ועדיין אין עליו יותר מידי מידע.
אני לא הולך להתווכח כי אני רופא ועל דברים ידועים (כמו זה שטסטוסטרון גורם לסגירה של לוחיות גדילה) אני לא הולך להתדיין

מה מה? טסטוסטרון מאיץ סגירה של לוחיות גדילה.

גרמת לי לחקור מעט כי גם לי זה לא היה נשמע הגיוני, וזה לא מדויק. אסטרוגן הוא הגורם לסגירה של לוחיות גדילה. טסטוסטרון גבוה יגרום לזה אופן עקיף בגלל ההמרה לאסטרוגן.
עוד לא התעמקתי מספיק, אבל תיאורתית, אם הלוחיות פתוחות, והאסטרוגן שלו ישאר נמוך לאורך כל התקופה, הוא יכול להמשיך לגבוה.

עריכה-
אני אמור לשתף פעולה ולהוריד אותו מהעניין?🙄

נערך לאחרונה:
גרמת לי לחקור מעט כי גם לי זה לא היה נשמע הגיוני, וזה לא מדויק. אסטרוגן הוא הגורם לסגירה של לוחיות גדילה. טסטוסטרון גבוה יגרום לזה אופן עקיף בגלל ההמרה לאסטרוגן.
עוד לא התעמקתי מספיק, אבל תיאורתית, אם הלוחיות פתוחות, והאסטרוגן שלו ישאר נמוך לאורך כל התקופה, הוא יכול להמשיך לגבוה.

עריכה-
אני אמור לשתף פעולה ולהוריד אותו מהעניין?🙄

קומה נמוכה היא מאפיין בהתבגרות מוקדמת אצל גברים כי כמו שאמרת, הגוף הופך טסטוסטרון לאסטרוגנים. והגוף מאוד יעיל בזה. גם לילדים עם חסר בטסטוסטרון מכל מיני סיבות, נותנים אותו עם חוסמי ארומטאז (האנזים שהופך טסטוסטרון לאסטרוגנים) כי ללא הטיפול בחוסמי ארומטאז, הם סיימו בגובה מאוד נמוך.
לומר שטסטוסטרון לא אחראי אלא אסטרוגן כי זה לא ישיר, זה כמו לומר שאלכוהול לא אחראי לשחמת כבד אלא הכבד עצמו שהופך את האלכוהול לאלדהיד שהוא החומר הרעיל שפוגע בכבד.
אם לא תכניס אתנול, לא תיצור קבוצות אלדהיד. אם לא תכניס טסטוסטרון אזוגני, לא תיצור אקסטרה אסטרוגן.
לכן שוב, אסור לו בשום אופן לקחת טסט כי הוא יגרום לסגירה מוקדמת של לוחיות הגדילה

משהו שהציעו לי סוג של כדור שיש בו gh וגם mk

אין דבר כזה.
הבעיה היא שהרבה אנשים יכולים להציע לך כל מיני דברים, ואם יביאו לך משהו שהוא גם לא MK ותיפול על איזשהו סטרואיד של נגזרת טסטוסטרון במקום, אתה עלול לגרום ליותר נזק מאשר תועלת. ֿ

קומה נמוכה היא מאפיין בהתבגרות מוקדמת אצל גברים כי כמו שאמרת, הגוף הופך טסטוסטרון לאסטרוגנים. והגוף מאוד יעיל בזה. גם לילדים עם חסר בטסטוסטרון מכל מיני סיבות, נותנים אותו עם חוסמי ארומטאז (האנזית שהופך טסטוסטרון לאסטרוגנים) כי ללא הטיפול בחוסמי ארומטאז, הם סיימו בגובה מאוד נמוך.
לכן שוב, אסור לו בשום אופן לקחת טסט כי הוא יגרום לסגירה מוקדמת של לוחיות הגדילה

אם כך חוסמי ארומטז אמור להיות הכיוון, הבעיה היא שאף רופא בארץ לא יסכים להביא לו את זה. אפשר לומר מתוך בורות או שמרנות, זה המצב, ואולי אני טועה

אין דבר כזה.
הבעיה היא שהרבה אנשים יכולים להציע לך כל מיני דברים, ואם יביאו לך משהו שהוא גם לא MK ותיפול על איזשהו סטרואיד של נגזרת טסטוסטרון במקום, אתה עלול לגרום ליותר נזק מאשר תועלת. ֿ

אם כך חוסמי ארומטז אמור להיות הכיוון, הבעיה היא שאף רופא בארץ לא יסכים להביא לו את זה. אפשר לומר מתוך בורות או שמרנות, זה המצב, ואולי אני טועה

אין מספיק מחקר על תופעות לוואי. חוץ ממחקר אחד שזכור לי ששימוש בהם גורם לבעיות בעמוד השידרה

My 677
זה בזבוז כסף
בזבוז זמן

זה כמו לקנות קריאטין אותו חרא
וכל המחקרים שעשו ואומרים שקראטין עובד וכו ופה ושם וכל מיני בולשית ..
זה לא עובד ואם עובד לא מורגש ולא נתון את האפקט שמצפים ממנו
חבל על הכסף

לגבי Mk677 :
1.זה לא הורמון גדילה (לא gh)
2. אין לו שום השפעה על גדילת עצמות
3. אין לו שום השפעה על גדילת שריר
4. אין טעם להוציא על זה כסף - פלסבו- מוצר שעושה הרגשה פסיכולוגית - אבל לא עובד תאכל
5. לגבי סעיפים 1-4 : אין שום הוכחה מדעתי שהוא עובד !!!!

6. אז מה הקטע ???
מכונת כסף משומנת שמלווה באנשי שיווק והמון רעש באינטרנט
עובד כמו קריאטין - ומי שמשווה קריאטין לסייקל הוא חיי בסרט.

7. לדעתי בגיל 16 עם תיקח gh אמיתי כן... במשך כמה שנים בספק אם תעבור את הגובה שבו אתה אמור להיות.
8. לגבי סעיף 7 . תנסה להוציא מרשם לgh אולי אני טועה וכן תגיע ל 1.80.
אבל כך בחשבון שמי שבגיל 18 בגובה 1.80 הוא בגיל 16 מעל 1.75

גם אין תועלת

מה???

מקבץ של שטיות אקראיות

אני מבין שאתה לא קורא אנגלית.
לך תקרא קצת אנקדוטות לגבי המחקר שעשו על MK-677.

מעולה לrecovery.
נהדר לבעיות שינה.
מעורר תאבון(אצל חלק מהאנשים).
גורם לעלייה בנוזלים.
יש עלייה של עד 40% בהורמון הגדילה כשלוקחים 12.5-25 מג ביום.

כתוצאה מעלייה בשחרור הורמון גדילה בגוף:
1. אתה כן יכול לגבוהה אם אתה עדין בגיל המתאים.
2. זה לא הורמון גדילה זה מגרה את בלוטת יותרת המוח לשחרר כמות מוגדלת של GH.
3. גדילת שריר לא הייתי אומר שזה תורם אבל זה בהחלט עוזר לך לשמור על שריר קיים וכתוצאה מספיכת נוזלים מוגברת לתפוקה יותר טובה מהשרירים.

האם זה שווה את הכסף לבעיה שפותח האשכול מדבר עליה ? לא.
אבל האם זה עובד ? כן.

זה שאתה קיבלת מוצר מזוייף או underdosed לא אומר שזה חרטה ותרגיל עוקץ.
הניסוי הראשון שלי עם חומרים לפני שלוש שנים היה MK ולא הייתי מאוכזב.

אני מבין שאתה לא קורא אנגלית.
לך תקרא קצת אנקדוטות לגבי המחקר שעשו על MK-677.

מעולה לrecovery.
נהדר לבעיות שינה.
מעורר תאבון(אצל חלק מהאנשים).
גורם לעלייה בנוזלים.
יש עלייה של עד 40% בהורמון הגדילה כשלוקחים 12.5-25 מג ביום.

2. זה לא הורמון גדילה זה מגרה את בלוטת יותרת המוח לשחרר כמות מוגדלת של GH.
3. גדילת שריר לא הייתי אומר שזה תורם אבל זה בהחלט עוזר לך לשמור על שריר קיים וכתוצאה מספיכת נוזלים מוגברת לתפוקה יותר טובה מהשרירים.

האם זה שווה את הכסף לבעיה שפותח האשכול מדבר עליה ? לא.
אבל האם זה עובד ? כן.

חבל לכולם על הזמן.... גילת את אמריקה - אפשר להשתמש בmk במקום gh ....
גם למטרות רפואיות וגם למטרות בודי בילדינג...
אתה חיי בסרט כשאתה מכניס את שתי החומרים באותו משפט . זה כמו לשתות מים ולחשוב שזה וודקה....
תמשיך לקרא מאמרים באינטרנט.....
וואו - אתה במקרה מומחה לאנדוקרינולוגיה
Mk כמעורר גדילה אצל ילדים נמוכים - בדיחה
אני משתמש בmk הזה :
אולי שמעת אליו

קבצים מצורפים

• 16261956420006983333745572169756.jpg
    16261956420006983333745572169756.jpg
    KB 49.6 · צפיות: 74
אתה חיי בסרט כשאתה מכניס את שתי החומרים באותו משפט . זה כמו לשתות מים ולחשוב שזה וודקה....

אני משתמש בmk הזה :
אולי שמעת אליו
MK גורם לשחרור הורמון גדילה שבאנגלית נקרא GH , GH בזריקה זה הכנסה של הורמון גדילה חיצוני בדיוק כמו זריקות טסט, לקחת MK גורם לגוף לשחרר הורמון גדילה לבדו , אדון לא יודע מילה וחצי באנגלית לך תקרא מאמר או שתיים.

לך תקרא מאמרים אין לי אפילו מה להיכנס איתך לדיון על זה.

תזריק מה שאתה רוצה.

אני משתמש בmk הזה :
אולי שמעת אליו
תמשיך לקרוא מאמרים ? זה ניסויים קליניים שעליהם נכתבו מאמרים אנדוקטלים , בור ועם הארץ.

נערך לאחרונה:
MK גורם לשחרור הורמון גדילה שבאנגלית נקרא GH , GH בזריקה זה הכנסה של הורמון גדילה חיצוני בדיוק כמו זריקות טסט, לקחת MK גורם לגוף לשחרר הורמון גדילה לבדו , אדון לא יודע מילה וחצי באנגלית לך תקרא מאמר או שתיים.

לך תקרא מאמרים אין לי אפילו מה להיכנס איתך לדיון על זה.

תזריק מה שאתה רוצה.

תמשיך לקרוא מאמרים ? זה ניסויים קליניים שעליהם נכתבו מאמרים אנדוקטלים , בור ועם הארץ.
תשמע ...
אתה משווה mk לgh
זה הופך אותך לסתום ברמות ואחד שלא מבין כלום בחיים שלו...
בהצלחה בחיים
אני בטוח שלא קל לך
MK גורם לשחרור הורמון גדילה שבאנגלית נקרא GH , GH בזריקה זה הכנסה של הורמון גדילה חיצוני בדיוק כמו זריקות טסט, לקחת MK גורם לגוף לשחרר הורמון גדילה לבדו , אדון לא יודע
Mk לא גורם לשום שחרור ושום כלום. זה פלסבו שאף גוף רפואי בעולם לא נתן לו שום התייחסות.
Gh זה תרופה שמאושרת על ידי אירוגון הבריאות העולמי ויש בה שימוש כבר כמה עשרות טובות של שנים
ניסויים קליניים
בתחת שלי... אין אף גוף רפואי מכובד בעולם שמאשר את זה
חוץ מכמה רופאים ביוטיוב

יש פה ילד בן 16 שטוען שהוא 1.60 גובה ואתה מאכיל אותו חארטות שאם הוא ישתמש בmk הוא יגיע ל1.80 גובה..
בדיחה

תשמע ...
אתה משווה mk לgh
זה הופך אותך לסתום ברמות ואחד שלא מבין כלום בחיים שלו...
בהצלחה בחיים
אני בטוח שלא קל לך

Mk לא גורם לשום שחרור ושום כלום. זה פלסבו שאף גוף רפואי בעולם לא נתן לו שום התייחסות.
Gh זה תרופה שמאושרת על ידי אירוגון הבריאות העולמי ויש בה שימוש כבר כמה עשרות טובות של שנים

בתחת שלי... אין אף גוף רפואי מכובד בעולם שמאשר את זה
חוץ מכמה רופאים ביוטיוב

יש פה ילד בן 16 שטוען שהוא 1.60 גובה ואתה מאכיל אותו חארטות שאם הוא ישתמש בmk הוא יגיע ל1.80 גובה..
בדיחה
ברכה והצלחה בהמשך חייך אין לי מה לנהל דיון עם אדם בור כמוך.

עריכה:
סתם בשביל הפאן הנה מאמר רפואי אחד מני רבים, לא בטוח שתבין את השפה אז תשתמש בגוגל טרנסלט:
Effect of alendronate and MK-677 (a growth hormone secretagogue), individually and in combination, on markers of bone turnover and bone mineral density in postmenopausal osteoporotic women - PubMed

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית