הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לקיחת mk677 בגיל 16

אופק123

משתמש מתחיל
19
1
נק' מוניטין:
1
19
1
אהלן חברה אני בן 16 ומאוד נמוך (160).
גיל העצמות שלי זהה לגילי.
לפני שאני מתחיל לפרט אני רוצה לכתוב שאני יודע שאגבה בעוד קצת ואהיה בלחץ מטר שיבעים(כל אחיי נמוכים).
אני רוצה להיות גבוה ושרירי ולא נמוך ושרירי כי אני לא רוצה להראות ככה. אז אם יש משהו שאני אוכל לעשות בשביל להשיג עוד כמה סנטימטרים אני אעשה זאת, אז בבקשהלא להטיף לי פה מוסר ואהבה עצמית.

חקרתי קצת בגוגל ובטלגרם וראיתי שיש אבקות וכדורים להגברת הורמון הגדילה.

. Mk677
. Gh
. כדור בשם mk gh של חברת dragon (אני חושב שזה mk677)

אני רוצה להתחיל לקחת את אחד מאלה בשביל ליגבוה.

זה באמת יעזור לי ליגבוה?

אין בעיה חמוד.
תמשיך לעשות 3 זריקות של אננט בשבוע.
ואח"כ תעבור לסייקל של mk

אני בור אחרי הכל

1. תקרא את התגובות שלי לא אמרתי שזה יגרום לפותח האשכול להגיע למטר 80, MK גורם לשחרור מוגבר של GH בגוף שהוא אחד אם לא ה-גורם העיקרי לגדילה בגיל ההתבגרות מכאן נובע שזה יעבוד, עד איזה גובהה ? רק אלוהים יודע.
2. אני נותן לך מחקרים קלינים ומאמרים רופאיים ואתה אומר ״בתחת שלי״, אתה בכלל קורא מה שאתה רושם לפני שאתה לוחץ על פרסם תגובה ? עד כמה בור ועיקש אתה ? כמה עוד מטומטם אתה רוצה להשמע ? זה שMK לא עבד לך או שאתה ״נעול״ על הורמון גדילה סינטטי (Somatotropin) זה בעיה שלך, לא אמרתי שMK יותר טוב מהזרקה חיצונית של הורמון גדילה אמרתי שזה כן הוכח לעלות את הרמות בגוף ברמה מקסימלית של 40% שזה כמו עד 2-3IU של הזרקה חיצונית מה שגורם לאותם תופעות לוואי כמו שימוש ב-Somatotropin, איבוד רגישות האינסולין, ספיחת נוזלים מוגברת ורעב מוגבר.
3. כן, אני מזריק אנטט שלוש פעמים בשבוע, אסטרוגן שלי היה גבוהה ובמקום לדחוף AI כמו כל הדינוזאורים פה שחושבים שזה הפתרון היחיד, עברתי לזריקות יותר דחופות והפלא ופלא, אין פצעים, האסטרוגן ירד והוא יציב, אין עור שומני ואין שום בעיות והטסטסטרון שלי מעל הנורמה (33) עם רמות יציבות לאורך כל השבוע ולא פיקים שעולים ויורדים, ואתה האחרון שהייתי מקשיב לו אדון ״אי אפשר לקבל גיינו על 250מג טסט״, בטח גם אי אפשר לקבל גינו על סארמס נכון ? בור.
4. MK היה החומר הראשון שהשתמשתי לפני שלוש שנים והוא עבד יופי למה שרציתי, שינה טובה יותר, התאוששות יותר טובה ומראה מלא יותר, אין לי שום סיבה להשתמש בו כרגע, זה חומר שאתה זורק למשוואה כשאתה עושה סייקל בכללי או מחפש את ההטבות הרפואיות של רמות GH מוגברות בגוף.
5. אני שוב יגיד את זה, אף אחד לא השווה MK ל Somatotropin, תקרא את התגובות שלושים פעם עד שזה יכנס למוח שלך.

לסיום:
ברכה והצלחה בהמשך הדרך ידידי.
סיימתי לענות פה, מי יתן ותקבל קצת שכל לקורא ולהבין שאתה טועה.

שזה כמו עד 2-3IU של הזרקה חיצונית
Mk זה כמו 2-3 iu של gh
בסדר עחי
שוב יגיד את זה, אף אחד לא השווה MK ל Somatotropin
תחליט אתה לא משווה אבל אמרת שזה כמו
2-3 iu ...
מזריק אנטט שלוש פעמים בשבוע
אתה ילד....עוד מעט זה ימאס לך ותעשה זריקה של חצי cc פעם ב5 ימים כמו בנאדם.
אז תבוא נדבר שוב
מחקרים קלינים
מחקרים קליניים... מי ממן אותם בדיוק ???
היצרן של הmk
אז זה באמת זה ברמת אמינות של "בתחת שלי"

• פותח/ת השרשור
יש לנו כדור מיוחד שמשלב גם פפידיטים וגם ריכוז של הורמון גדילה בmk.

מישהו הציע לי.
מה אומרים, לנסות?

Mk זה לא GH, אפילו לא קרוב לזה, למעשה גם GH לא רפואי שווה לתחת, אבל ההשוואה בין mk ו GH היא פשע בפניי עצמו

הוא אפילו מחדד ואומר שmk זה שווה ל 3-4 iu של gh רפואי...
אתה מבין עם מי יש פה עסק

לא מאשים אותו. היום כל פלוץ מרים לך אתר סארמס או ערוץ יוטיוב ומקדם אותם וטוען ש mk זה הורמון גדילה אחד לאחד ו lgd בונה אותה מסת שריר כמו טסט ואין צורך בפיסטי אחכ. ממש קסם, היית מאמין?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית