הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תופעות לוואי - נשירת שיער

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
אני מכיר הרבה אנשים המשתמשים בסטרואידים כמה שנים, אבל מה לא ראיתי לאף אחד מהם שנשר השיער... מה השכיחות של נשירה בהזרקות סטרואידים? ואיך התופעה באה לידי ביטוי? מה פשוט השיער נושר בפרק זמן קצר? או שזה תהליך?
זה הפחד הכי גדול שלי בסייקל הקרב ובא שלי נשירת שיער!
מבחינת החומר לסייקל כמו שרשמתי בפוסט שונה טסט אנטט 500 לשבוע ודיבול 4 שבועות 30 מ"ג
האם זה באמת כמו שנאמר להתעסק ברולטה רוסית מבחינת תופעות הלוואי?

אני מכיר הרבה אנשים המשתמשים בסטרואידים כמה שנים, אבל מה לא ראיתי לאף אחד מהם שנשר השיער... מה השכיחות של נשירה בהזרקות סטרואידים? ואיך התופעה באה לידי ביטוי? מה פשוט השיער נושר בפרק זמן קצר? או שזה תהליך?
זה הפחד הכי גדול שלי בסייקל הקרב ובא שלי נשירת שיער!
מבחינת החומר לסייקל כמו שרשמתי בפוסט שונה טסט אנטט 500 לשבוע ודיבול 4 שבועות 30 מ"ג
האם זה באמת כמו שנאמר להתעסק ברולטה רוסית מבחינת תופעות הלוואי?

אם יש לך במשפחה גנטיקה להתקרחות אז סביר להניח שזה יזרז את זה, אבל גם זה לא 100%.
אגב, אם זה סייקל ראשון שלך תעיף את הדיבול קיבינימט החוצה.

• פותח/ת השרשור
שמע בתאכלס התנסתי לפני הסייקל הזה במהלך השנה האחרונה בכמה פרו הורמונים אני יודע שזה חרטא למרות שהיו תוצאות די יפות אבל אני מאמין בעקבות זה שהגוף שלי "מוכן" לדיבול

שמע בתאכלס התנסתי לפני הסייקל הזה במהלך השנה האחרונה בכמה פרו הורמונים אני יודע שזה חרטא למרות שהיו תוצאות די יפות אבל אני מאמין בעקבות זה שהגוף שלי "מוכן" לדיבול
זה לא קשור אם מוכן או לא, השאלה מה הגוף שלך יקבל מהדיבול בסייקל ראשון חוץ מעומס על הכבד.
האם הגוף יעלה לדוגמה 5 ק"ג שריר נטו בסייקל ראשון רק עם טסט או 5.5 ק"ג עם דיבול, לא שווה לקחת את הדיבול, בד"כ בסייקל ראשון הדיבול לא מביא הרבה, אבל מה שכן הוא יכול לפעול בעקיפין כי הוא מעלה את המשקלים מה שיוצר יותר גירוי = יותר מסת שריר בסופו של דבר, אבל אי אפשר לשלוט על זה, תעשה מה שאתה רוצה הייתי אומר 30 מ"ג דיבול יספיק.

• פותח/ת השרשור
זה לא קשור אם מוכן או לא, השאלה מה הגוף שלך יקבל מהדיבול בסייקל ראשון חוץ מעומס על הכבד.
האם הגוף יעלה לדוגמה 5 ק"ג שריר נטו בסייקל ראשון רק עם טסט או 5.5 ק"ג עם דיבול, לא שווה לקחת את הדיבול, בד"כ בסייקל ראשון הדיבול לא מביא הרבה, אבל מה שכן הוא יכול לפעול בעקיפין כי הוא מעלה את המשקלים מה שיוצר יותר גירוי = יותר מסת שריר בסופו של דבר, אבל אי אפשר לשלוט על זה, תעשה מה שאתה רוצה הייתי אומר 30 מ"ג דיבול יספיק.

כן משה זה התיכנון, מה אתה אומר בקשר לנושא של נשירת שיער? מה הדעה שלך?

• פותח/ת השרשור
זהו שאיך בן אדם יכול לדעת עם הוא נתון להתקרחות? אני אוטוטו בן 23 עם שיער מלא על הראש בדיוק כמו שהייתי בן 16 לדוגמא, שום דבר לא השתנה.

אבא שלך קירח? סבא שלך?סבא רבא? כל אלו יהיו פונקציות, כמובן קצת מצחיק להסתכל על זה אבל אין משהו שיגיד לך 100% שתהיה קרח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית