הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סייקל בגיל 48

moonstone

משתמש מתחיל
30
10
נק' מוניטין:
10
30
10
שלום לכולם,
התייעצות, בן 48 בריא, רמות טוססטרון גבוהות , מעל הנורמה, מתאמן 3 שנים, אימוני כוח בעיקרגובה 1.84 ,משקל 82 ,חושב להתחיל סייקל , כרגע בתקופת חיטוב, רוצה לתת בוסט לגוף,מרגיש קצת תקוע .
2 שאלות-
1. כן או לא?
2. אם כן , הייתי רוצה המלצות מניסיון ואם אפשר המלצה בפרטי לרופא בצפון שמלווה את התהליך בצורה מקצועית.
תודה ויום מעולה

ספר קצת איך הגוף הגיב, יתרונות, תופעות לוואי, כמה סייקלים? הפסקת? ממשיך? מה היו השינויים הכי משמעותיים? .. תודה

סייקל אחד של סארמס - מיותר לחלוטין. ציון של 3/10
סייקל אחד של טסט׳ 16 שבועות במינון 420 מ״ג עם 6 שבועות של וינסטרול במינון 20-50 מ״ג יומי.

הסייקל האחרון היה ממש טוב. הכוח עלה באופן משמעותי, במיוחד בשלב שבו הוינסטרול נכנס. גדלתי יפה מאוד וכולם החמיאו ושמו לב. התוצאות נשמרו יפה מאוד, הן מבחינה ויזואלית וגם כוח, פיסיטי היה מוצלח מאוד.

לא היו לי תופעות לוואי כלל במהלך הסייקל, אפילו לא אגירת נוזלים מהטסט. חשוב לציין שעשיתי המון אירובי, לפחות 45 דקות ביום.
שינויים משמעותיים היו התאוששות מהירה מאוד, כוח וגודל. דבר נוסף היה יותר בפן הפסיכולוגי, הייתי מסתכל על כל משקל ומאמין שאני הולך להעיף אותו בקלות.

ממשיך. בדיוק התחלתי סייקל שני של טסט + מסטרון.

נגעת נסעת חביבי קח בחשבון , אין דבר כזה סייקל אחד וזהו , בגילך לא הייתי נוגע במיוחד אם רמת הטסטסטרון אצלך גבוהה יחסית לנורמה , תמשיך באימונים קשים קח דברים טבעיים כדי למקסם את התוצאות תזונה נכונה וזה הכל .

נגעת נסעת חביבי קח בחשבון , אין דבר כזה סייקל אחד וזהו , בגילך לא הייתי נוגע במיוחד אם רמת הטסטסטרון אצלך גבוהה יחסית לנורמה , תמשיך באימונים קשים קח דברים טבעיים כדי למקסם את התוצאות תזונה נכונה וזה הכל .
גבוהה זה קצת אנדרסטייטמנט במקרה שלו. בוא נגיד ככה: אם הייתי פוגש אותו בהתרמת דם, לא הייתי יכול להימנע מלדמיין איך אני חוטף לו את השקית ומסתלק איתה.

• פותח/ת השרשור
גבוהה זה קצת אנדרסטייטמנט במקרה שלו. בוא נגיד ככה: אם הייתי פוגש אותו בהתרמת דם, לא הייתי יכול להימנע מלדמיין איך אני חוטף לו את השקית ומסתלק איתה.
חחחחחח, הרופא לא האמין שאני לא לוקח כלום מלבד ויטמנים ..אבל שוב זו הבדיקה הרגילה , הבנתי שיש בדיקות אחרות לטסט חופשי וכאלה..
בבדיקה לאחר חודשיים הייתה ירידה קצת , גם מעל אבל הייתה ירידה.
תודה חבר, זו ההמלצה שאקח איתי לעת עתה

זה בסדר יש כאלו שגם בגיל מבוגר שומרים על רמות טסט גבוהות אומנם השכיחות היא לא גבוה אך זה מצוי, אגב ,תם מסקרנות מה העדה שלך?

חחח אפשר להבין ברוסיה די מצוי למצוא אנשים חזקים עם רמות טסט גבוהות בוא נגיד מהגזע הלבן הקבוצות אתניות ברוסיה די מעורבות מה שיצר גנטיקה מאוד חזקה, דרך אגב לנגרואידים כלומר אפריקאים זה די מצוי מקרים כמו שלך יש להם מערכת הורמונלית מאוד חזקה
אבל אחרי גיל מסוים זה מתאזן להם חח אצלך משום מה זה לא התאזן,זה מזכיר לי מחקר שקראתי על שימפנזות ידוע שיש שני סוגים המצוי והבונבו, במחקר ראו שהסוג המצוי יש לו רמות מאוד גבוהות עליה חדה בטסט בצעירותם לכן הם יותר אגרסיביים וכן פניהם יותר פרוגנטיות מוארכות לעומת זאת הבונבו יש להם רמות נמוכות יחסית בהשוואה לממצוי לכן בעימותים בין קופי בונבון הם הם מעדיפים לפתור את זה בדרכים מיניות ,לעומת המצוי הבונבו פניהם יותר עגולות פחות מאורכות

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חחח אפשר להבין ברוסיה די מצוי למצוא אנשים חזקים עם רמות טסט גבוהות בוא נגיד מהגזע הלבן הקבוצות אתניות ברוסיה די מעורבות מה שיצר גנטיקה מאוד חזקה, דרך אגב לנגרואידים כלומר אפריקאים זה די מצוי מקרים כמו שלך יש להם מערכת הורמונלית מאוד חזקה
כן מישהו כבר אמר לי את זה פעם..
העיקר שנהיה בריאים כולנו 😃 ותודה על התשובות, לא מובן מאליו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית