הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט טכניקה

ראם121

משתמש פעיל
452
314
נק' מוניטין:
412
452
314
זה נרא כאילו הלכתי עם הברכיים ממש קדימה אני רק אציין שזה לא המקרה חחח לא יודע למה זה נראה ככה
העמידה שלי יחסית צרה אני מקרה של רגליים קצרות פלג גוף עליון ארוך כשאני עומד צר יש לי את היכולת לרדת יותר נמוך הרבה יותר ומרגיש לי הכי טבעי
מה אומרים?

דרך אגב היה אמור להיות פה 1*5 לא צלח אז אמרתי 2*3 יהיה פה מספיק
https://youtube.com/shorts/f0CfQ2I1a64?feature=share

נערך לאחרונה:
1. זה זווית חרא לטכניקה. תצלם טיפה יותר אחורה ב45 מעלות אלייך.
2. נראה כאילו הברכיים הולכות ישר קדימה במקום קדימה ולצדדים ובגלל זה הן מגיעות קדימה ויש עליהן הרבה לחץ.
3. אתה עף קדימה כל חזרה, העקבים שלך באוויר. חלק מזה בגלל שאתה יורד ישר למטה ולא אחורה ולמטה. זה נראה כאילו המוט בלואו באר, אבל המכניקה היא לא בדיוק של לואו באר.
4. אם עובדים בכלוב לא צריך ספוטר. עכשיו אתה סתם חושב שהרמת את זה אבל כולנו לא באמת יודעים אם היית מצליח בלי הדחיפה שלו.

• פותח/ת השרשור
1. זה זווית חרא לטכניקה. תצלם טיפה יותר אחורה ב45 מעלות אלייך.
2. נראה כאילו הברכיים הולכות ישר קדימה במקום קדימה ולצדדים ובגלל זה הן מגיעות קדימה ויש עליהן הרבה לחץ.
3. אתה עף קדימה כל חזרה, העקבים שלך באוויר. חלק מזה בגלל שאתה יורד ישר למטה ולא אחורה ולמטה. זה נראה כאילו המוט בלואו באר, אבל המכניקה היא לא בדיוק של לואו באר.
4. אם עובדים בכלוב לא צריך ספוטר. עכשיו אתה סתם חושב שהרמת את זה אבל כולנו לא באמת יודעים אם היית מצליח בלי הדחיפה שלו.

קיבלתי את כל העצות תודה
דווקא לא שמתי לב לעקבים והופתעתי אף פעם זה לא קורה לי נראה מה הייתה הבעיה שם
פעם הבאה אצלם מזווית טובה יותר.
ולא הספוטר לא עזר לי בכלל אמרתי לו שיהיה איתי כי אם אני מגיע לכשל אין לי זין לפרק הכל ולעלות למעלה שוב ולהחזיר.
ובוא לא באתי להרשים פה אף אחד חחח זה כולה 142.5 יש פה אנשים שמרימים את כל המשפחה שלי ביחד

מסכים, זווית לא טובה.

בגלל ההגבהה של העקב הברכיים קדימה דורשות יותר עומק.

תפטר את הספוטר שנוגע בך, לא נוגעים, או שמרימים, או שלא מתערבים. אין סתם לגעת בבן אדם.

מבין שבשביל הביטחון צריך אותו, אבל שלא יתערב.

הייתי מעביר, מבחינתי זה דגל לבן. שברת מקביל.

זה לא נראה נעל עם עקב, נראה יותר כמו נעל כדורסל או משהו בסגנון.

הבעיה עם הספוטר שבעוד שבוע כשתשים 145 הוא יגע בך עוד טיפה ועדיין תצליח. ואז ב147.5 הוא יגע עוד טיפונת ועדיין תצליח ואי אפשר למדוד אם אתה באמת מתחזק או שהספוטר מתחזק. בדיוק כמו לא לשבור מקביל. צריך להשוות תפוחים לתפוחים בקיצור.

• פותח/ת השרשור
מסכים, זווית לא טובה.

בגלל ההגבהה של העקב הברכיים קדימה דורשות יותר עומק.

תפטר את הספוטר שנוגע בך, לא נוגעים, או שמרימים, או שלא מתערבים. אין סתם לגעת בבן אדם.

מבין שבשביל הביטחון צריך אותו, אבל שלא יתערב.

הייתי מעביר, מבחינתי זה דגל לבן. שברת מקביל.
הספוטר הזה היה פצוע חחח הוא גם הודיע לי לפני אמרתי לו הכל טוב רק תן לי איזה פוש אם אצטרך
לא היה בשעה הזאת מישהו שיכול באמת לעזור לי עם הסקוואט בחדכ

חחח ותודה שמח שאני עובר אבל הייתי שמח קודם לעשות הכל כמו שצריך שאני יוכל באמת לשבור מקביל בעתיד ולא לשבור את ברך

ומה הכוונה צריך יותר עומק בברכיים? כן העקבים מוגבהיים זה צטכון עם עקב

הבעיה עם הספוטר שבעוד שבוע כשתשים 145 הוא יגע בך עוד טיפה ועדיין תצליח. ואז ב147.5 הוא יגע עוד טיפונת ועדיין תצליח ואי אפשר למדוד אם אתה באמת מתחזק או שהספוטר מתחזק. בדיוק כמו לא לשבור מקביל. צריך להשוות תפוחים לתפוחים בקיצור.

זה מטקון עם עקב מוגבה..

זה היי באר כמעט, עם עקב, זה צפוי.
מה שכן, העקבים מתרוממים, שזה מוגזם כמה שהקוודס דומיננטיים.

אין על קוואדס של וויטליפטר מה אני יעשה זה המודל
עם עוד גמישות בקרסול תוכל להשתמש בהם עוד יותר בשביל הפרונט סקוואט שלך.
זה מעולה, רק שהקרסול עוד לא מוכן, עם הזמן זה ישתפר.

• פותח/ת השרשור
עם עוד גמישות בקרסול תוכל להשתמש בהם עוד יותר בשביל הפרונט סקוואט שלך.
זה מעולה, רק שהקרסול עוד לא מוכן, עם הזמן זה ישתפר.
הבנתי זאת הכוונה של העומק בברכים שהתכוונת אני מבין? אם כן תן לייק אח

מרגיש לי שאחת הסיבות שהברכיים הולכות כל כך הרבה קדימה היא שהאצבעות מצביעות קדימה ואתה לא מצביע איתן קצת החוצה

• פותח/ת השרשור
מרגיש לי שאחת הסיבות שהברכיים הולכות כל כך הרבה קדימה היא שהאצבעות מצביעות קדימה ואתה לא מצביע איתן קצת החוצה
אני חושב שאלחנן צודק שה קשור לנעליי העקב.. יש לי סרטון עם גורדן והכל תקין שם
קצת גימוש על נקרסול יפתור את הבעיה

אני חושב שאלחנן צודק שה קשור לנעליי העקב.. יש לי סרטון עם גורדן והכל תקין שם
קצת גימוש על נקרסול יפתור את הבעיה
הכל תלוי במטרה שלך.
לפאוורליפטינג אני לא רואה צורך בסקוואט עם עומס ספציפי לקוואדס. למפתח גוף או מניף משקולות אני יכול להבין.

בסופו של דבר זאת ווריאציה תקינה, האם תקבל את הסקוואט הכי כבד ככה? כנראה שלא, אבל תוכל להיות מאוד חזק ככה, ועם הזמן אולי זה יהיה הווריאציה הכי חזקה שלך.

בכל אופן, אין לי מה להעיר כי אתה לא בדיוק פאוורליפטר או מפתח גוף למיטב ידיעתי.

• פותח/ת השרשור
הכל תלוי במטרה שלך.
לפאוורליפטינג אני לא רואה צורך בסקוואט עם עומס ספציפי לקוואדס. למפתח גוף או מניף משקולות אני יכול להבין.

בסופו של דבר זאת ווריאציה תקינה, האם תקבל את הסקוואט הכי כבד ככה? כנראה שלא, אבל תוכל להיות מאוד חזק ככה, ועם הזמן אולי זה יהיה הווריאציה הכי חזקה שלך.

בכל אופן, אין לי מה להעיר כי אתה לא בדיוק פאוורליפטר או מפתח גוף למיטב ידיעתי.
אני פווארלפיטר יותר אפשר להגיד אני לא מתכנן להתחרות אבל
וויטלפיטר לא הייתי אומר אני מבצע הנפה אחת בשבוע קשזה קלין ויותר כאקססוריז לפווארלפיטינג.
אבל כן לקחתי את עצתך אני יעבוד על גמישות הקרסול

אני פווארלפיטר יותר אפשר להגיד אני לא מתכנן להתחרות אבל
וויטלפיטר לא הייתי אומר אני מבצע הנפה אחת בשבוע קשזה קלין ויותר כאקססוריז לפווארלפיטינג.
אבל כן לקחתי את עצתך אני יעבוד על גמישות הקרסול
לפאוורליפטינג אתה יכול לעבוד עם נעל שטוחה כי הגמישות שלך מאפשרת, זה יאפשר לך להגיע לעומק יותר מהר.

אולי גם יותר לואו באר.

אם כבר מדברים על פאוז סקוואט בבלוק הבא, עדיף לך פאוז עם רגל שטוחה, הרבה יותר קשה להחזיק ככה.

לווייטליפטרים ממש קל לחכות בתחתית, עם נעל שטוחה קשה יותר, ואם זה לא יהיה הטכניקה שלך בעתיד, לפחות ווריאציה.

• פותח/ת השרשור
לפאוורליפטינג אתה יכול לעבוד עם נעל שטוחה כי הגמישות שלך מאפשרת, זה יאפשר לך להגיע לעומק יותר מהר.

אולי גם יותר לואו באר.

אם כבר מדברים על פאוז סקוואט בבלוק הבא, עדיף לך פאוז עם רגל שטוחה, הרבה יותר קשה להחזיק ככה.

לווייטליפטרים ממש קל לחכות בתחתית, עם נעל שטוחה קשה יותר, ואם זה לא יהיה הטכניקה שלך בעתיד, לפחות ווריאציה.

בחיים לא ניסיתי לואר באר לא הרגיש לי בנוח אתן לזה צאנס בבלוק הבא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית