הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון

Matangym9999

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
12
109
3
שלום,
למי שזוכר את הפוסטים שלי לגבי סייקל ראשון ושאלות לגבי האם לעשות סייקל סארם סולו הכייון היה ראד 140 סולו ל8 שבועות..אני עדיין לוקח את הזמן ללמוד לשאול לבדוק וגם הפוסטים האלה והתשובות שלכם זה חלק מהלמידה שלי ותהחליט קבלת ההחלטה העתידית שלי כי אני מתכוון עוד להמשיך לבדוק ולברר ורק אז להכנס לעולם הזה.

ועכשיו נגש לעניין חחחח בהתחלה הכיוון היה לעשות סייקל של אוסטרין ארבעה שבועות לראות איך אני מגיב בכלל לכל העולם הזה ואז במידה שבסדר והכל טוב אז ראד 140 עוד ארבעה שבועות וזהו, ואז ראיתי סירטון ביוטיוב שמסביר שהנזק שסארם סולו עושה והנזק שטסט סולו עושה הם זהים אז השאלה הנשאלת פה למה בכלל לקחת סארם אם יש לי אפשרות לקבל יותר בטסט ואותו רמת הרס לגוף ( דבר אחד שמאוד מפריע לי זה עניין הזריקות ) שזה אחד הסיבות הראשיות שבגללן מאוד הלכתי לכיוון הסארם או שבכלל להתחיל מהMk למרות שזה בכלל לא סארם ולא טסט אבל הוא כן גורם להפרשת הורמון גדילה ממה שהבנתי אבל זה בטח בכמות מאוד קטנה אני משאר לא ?

נערך לאחרונה:
מהאינטרנט
גם pct לא בריא לגוף
גם לחטוף ג'ינו לא בריא לגוף
גם עודף אסטרוגן לא בריא לגוף בדיוק כמו שאסטרוגן ברצפה לא בריא לגוף, אם אתה עושה סייקל אתה דואג שיהיה איתך pct וai גם אם אתה מתכנן שלא להשתמש בו בכלל, זה בייסיק, בייחוד לאור העובדה שזה סייקל ראשון ואתה לא יודע כמה ואיך הגוף שלך ממיר ולחטוף ג'ינו כי חשבת שאתה יותר חכם מכולם זה ממש לא כיף, תעשה לעצמך טובה ואל תוותר עליו

הבנתי שai לא כדי לקחת סתם הכוונה לקחת ״לכל מקרה״ כי זה חומר שהוא לא בריא לגוף ככה הבנתי מהאינטרנט ולגבי pct לגמרי לא מוותר על זה ואקנה בהתאם.

לא כתבתי לך לקחת אותו, כתבתי לך לרכוש אותו למקרה וחלילה תצטרך אותו. ה pct שלך חייב להיות מוכן מראש ואתה חייב להיות מוכן לכל תרחיש.

• פותח/ת השרשור
לא כתבתי לך לקחת אותו, כתבתי לך לרכוש אותו למקרה וחלילה תצטרך אותו. ה pct שלך חייב להיות מוכן מראש ואתה חייב להיות מוכן לכל תרחיש.
Pct זה ברור אני יקח בכל מקרה כדי לא לקחת את הסיכון בעניין הציר..ולגבי ai אתה אומר לרכוש שיהיה למידה ו פשוט?

וזה לפני הקעקועים ?

האמת שאלה יפה.
ההבדל המשמעותי הוא מי מבצע את הקעקוע לעומת מי מבצע את הזריקה. המקעקע הינו מקצוען שעושה זאת למחייתו ולכן לא פחדתי, מה גם שהתחלתי להתקעקע בגיל מאוד מאוד צעיר והייתי חמום מוח ולא חשבתי יותר מידי לעומת המקעקע שזו העבודה שלו, אני הייתי צריך לבצע לעצמי את הזריקה ופה קבור הכלב.

Pct זה ברור אני יקח בכל מקרה כדי לא לקחת את הסיכון בעניין הציר..ולגבי ai אתה אומר לרכוש שיהיה למידה ו פשוט?

זה מה שאני הייתי עושה.
חשוב לציין שוב שסארמס לא אמורים ליצור תגובה אסטרוגנית, אבל כבר היו מקרים…

שאלתי מקודם ולא הגבת ..כשאתה אומר pct לאיזה תרופות אתה מתכוון ולאיזה מינונים? איך ייראה הpct שלך בעצם? כשאתה אומר ai אתה יודע למה זה נועד? כמה מינון? זה דברים חשובים ..
האמת שאלה יפה.
ההבדל המשמעותי הוא מי מבצע את הקעקוע לעומת מי מבצע את הזריקה. המקעקע הינו מקצוען שעושה זאת למחייתו ולכן לא פחדתי, מה גם שהתחלתי להתקעקע בגיל מאוד מאוד צעיר והייתי חמום מוח ולא חשבתי יותר מידי לעומת המקעקע שזו העבודה שלו, אני הייתי צריך לבצע לעצמי את הזריקה ופה קבור הכלב.

זה מה שאני הייתי עושה.
חשוב לציין שוב שסארמס לא אמורים ליצור תגובה אסטרוגנית, אבל כבר היו מקרים…
גם אתה כמוני מכור לקעקועים חח

מה פרט איזה קעקועים יש לך ..? לי יש שרוול רגל שרוול יד עבודה על החזה גם ומתכנן עוד

כל הגוף למעט רגל אחת, ואני לא מגזים. בעבר פרסמתי פה כמה תמונות, אבל הורדתי אותן מטעמי אנונימיות

כל הגוף למעט רגל אחת, ואני לא מגזים. בעבר פרסמתי פה כמה תמונות, אבל הורדתי אותן מטעמי אנונימיות
😲
אני בתחילת דרכי, קעקוע קטן בצלעות ועוד שרוול ביד(רק חצי שרוול נעשה בינתיים, שאר השרוול בתהליכים עדיין)

חחח למה מלכתחילה עשית קעקוע בתת תנאים
עשו עלי ״הרצה״
היתה פעם שיטה שמאפשרת לעשות קעקוע,ללא מכשיר אלקטרוני.
מן מקל ארוך עם מלא מחטים קטנות
כואב ובלתי נסבל
אני חושב שכבר לא עושים את זה בארץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית