הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון

Matangym9999

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
12
109
3
שלום,
למי שזוכר את הפוסטים שלי לגבי סייקל ראשון ושאלות לגבי האם לעשות סייקל סארם סולו הכייון היה ראד 140 סולו ל8 שבועות..אני עדיין לוקח את הזמן ללמוד לשאול לבדוק וגם הפוסטים האלה והתשובות שלכם זה חלק מהלמידה שלי ותהחליט קבלת ההחלטה העתידית שלי כי אני מתכוון עוד להמשיך לבדוק ולברר ורק אז להכנס לעולם הזה.

ועכשיו נגש לעניין חחחח בהתחלה הכיוון היה לעשות סייקל של אוסטרין ארבעה שבועות לראות איך אני מגיב בכלל לכל העולם הזה ואז במידה שבסדר והכל טוב אז ראד 140 עוד ארבעה שבועות וזהו, ואז ראיתי סירטון ביוטיוב שמסביר שהנזק שסארם סולו עושה והנזק שטסט סולו עושה הם זהים אז השאלה הנשאלת פה למה בכלל לקחת סארם אם יש לי אפשרות לקבל יותר בטסט ואותו רמת הרס לגוף ( דבר אחד שמאוד מפריע לי זה עניין הזריקות ) שזה אחד הסיבות הראשיות שבגללן מאוד הלכתי לכיוון הסארם או שבכלל להתחיל מהMk למרות שזה בכלל לא סארם ולא טסט אבל הוא כן גורם להפרשת הורמון גדילה ממה שהבנתי אבל זה בטח בכמות מאוד קטנה אני משאר לא ?

נערך לאחרונה:
עשו עלי ״הרצה״
היתה פעם שיטה שמאפשרת לעשות קעקוע,ללא מכשיר אלקטרוני.
מן מקל ארוך עם מלא מחטים קטנות
כואב ובלתי נסבל
אני חושב שכבר לא עושים את זה בארץ
קעקוע כלא סטייל כזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית