הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחדדים

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אתה מדבר פר תרגיל. השאלה אם היית עומד בנפח פר שבוע.

אתה רוצה להגיד לי שאם תתן לפאוורליפטר לבצע עכשיו תוכנית פיתוח גוף בנפח עצום (בדכ ספליט שכולל בסביבות ה 60 סטים ביום), הוא יעמוד בעומס, ולא רק זה, הוא יתפקד יותר טוב מהבודיבילדר שמתאמן ככה שנים?
הוא לא מבין שאימוני פאורליפטינג יותר קלים
תסתכל תסרטון של גרג דושסט

ואם אגיד לך שאני מכיר חבר שעושה דדליפט של 300 ויש לי יותר בשר ממנו על הגוף אתה תאמין? זה עמפי ספורט שונים
זה בדיוק מה שאני אומר.
אבל בן אדם עם יותר מסת שריר שיתחיל לעבוד כוח,ישאיר לו אבק,
במידה ואעבוד כוח נטו אולי אגיע גם למספרים כאלה
האם הוא יגיע לגוף של מפתח גוף? לא בטוח
אתה אומר שפאוורליפטינג יותר קל מבודיבילדינג? אני ממש לא חושב שזה נכון ואני גם לא חושב שיש דרך לבדוק את זה.
קיצר יש לי הרבה דברים להגיד על מתאמני הכוח בארץ שהם לא מייצגים שום פאורליפטר מקצוען
לצערי זה נכון, ולא רק בפאוורליפטינג אלא גם בבודיבילדינג. בשני הענפים האלה המדינה שלנו ברצפה.

• פותח/ת השרשור
זה בדיוק מה שאני אומר.

אתה אומר שפאוורליפטינג יותר קל מבודיבילדינג? אני ממש לא חושב שזה נכון ואני גם לא חושב שיש דרך לבדוק את זה.

לצערי זה נכון, ולא רק בפאוורליפטינג אלא גם בבודיבילדינג. בשני הענפים האלה המדינה שלנו ברצפה.
תכנס למה שגרג העלה,אתה תבין שפאורליפטינג הרבה יותר קל,אתה משווה חיים של באדיבילדר מקצוען לפאורליפטר מקצוען? אתה יודע איזה אורח חייים קשה זה?
קיצר שורה תחתונה במילא אני לא מקצוען ואני מתאמן לכיף,פשוט ילד שאוהב משקולות שרוצה לנצח בתחרות הראשונה שלו,יש ספורטאים הרבה יותר מרשימים ממני.
תן לי להיות בן אדם והתגןבה של האלחני הזה הציקה לי בעין זה הכל

אתה כזה חמוד אם אתה חושב שאפשר לשפר פרופורציות כזה מהר ,אני רןאה אצלי מלא פאורליפטרים עם רגליי פרה שהכל שומן שם,שאם אני מחטב אותם לא נשאר כלום,שלא נגיד שאין בכלל פלג גוף עליןן,אלה חברה שאתה מכיר גם שמתאמנים איתי.
קיצר יש לי הרבה דברים להגיד על מתאמני הכוח בארץ שהם לא מייצגים שום פאורליפטר מקצוען(פה לא דובר עליך)
משקל ואחוז שומן שאמרת לא אומר לי מילה על המראה שלך,גנטיקה זה גם הצורה של השרירים,אתה פשוט מזלזל בספורט שלם,תבדוק מאיפה זה מגיע גנראה רגשי נחיתות?
צודק, זה לא הוגן מצידי להשוות תחום שאני לא משקיע בו אישית.
אני חוזר בי, לא יודע מה יקח יותר זמן או מאמץ.
אתה מדבר פר תרגיל. השאלה אם היית עומד בנפח פר שבוע.

אתה רוצה להגיד לי שאם תתן לפאוורליפטר לבצע עכשיו תוכנית פיתוח גוף בנפח עצום (בדכ ספליט שכולל בסביבות ה 40-50סטים ביום), הוא יעמוד בעומס, ולא רק זה, הוא יתפקד יותר טוב מהבודיבילדר שמתאמן ככה שנים?
אתה רוצה להחליף אימונים שבוע?
אתה שוכח שעשיתי אימונים של פיתוח גוף 8 שנים לפני שפניתי לאימוני פאוורליפטינג.

• פותח/ת השרשור

סתם וויכוח מיותר אחי,תכבד אותי ובוא הפסיק לדבר על זה כי זה פשןט מיותר,אתה ספורטאי נהדר תמשיך בשלך,פשוט מה שהפריע לי זה שלקחת את היכולות והטעם האישי שלך והשלכת על התוצאה שלי,זה כמו שיש זמר שהוא מוכשר ששר מזרחית,אל השופט שונא מזרחית ולכן זלזל בו, זה מה שעשית.
בכל מקרה רק אווירה טובה

תכנס למה שגרג העלה,אתה תבין שפאורליפטינג הרבה יותר קל,אתה משווה חיים של באדיבילדר מקצוען לפאורליפטר מקצוען? אתה יודע איזה אורח חייים קשה זה?
קיצר שורה תחתונה במילא אני לא מקצוען ואני מתאמן לכיף,פשוט ילד שאוהב משקולות שרוצה לנצח בתחרות הראשונה שלו,יש ספורטאים הרבה יותר מרשימים ממני.
תן לי להיות בן אדם והתגןבה של האלחני הזה הציקה לי בעין זה הכל
לא הגיוני שפאוורליפטינג יותר קל. נניח יותר קל להעלות 50 קילו על המוט מאשר 5 קילו שריר, פשוט תעלה 75 קילו על המוט וזה יהיה קשה באותה מידה. תיתן את כולך בשני הענפים.
לגבי התגובה של אלחנן גם לי היא הציקה, אני לא חושב שזאת צורת דיבור ראויה וגם לא חושב שאין מה להעריך פה גם אם לא מתחברים לתחום. אני לא מתחבר לעבודות בניה, אבל אם מישהו יבנה בית ענק תוך שעה זה ירשים אותי.

• פותח/ת השרשור
לא הגיוני שפאוורליפטינג יותר קל. נניח יותר קל להעלות 50 קילו על המוט מאשר 5 קילו שריר, פשוט תעלה 75 קילו על המוט וזה יהיה קשה באותה מידה. תיתן את כולך בשני הענפים.
לגבי התגובה של אלחנן גם לי היא הציקה, אני לא חושב שזאת צורת דיבור ראויה וגם לא חושב שאין מה להעריך פה גם אם לא מתחברים לתחום. אני לא מתחבר לעבודות בניה, אבל אם מישהו יבנה בית ענק תוך שעה זה ירשים אותי.
אם היה לי אפשרות להקליט הייתי מסביר זה פשוט ארוך מידי,מניח שאתה בתחילת דרכך של האימונים אתה תגלה לבד שזה יותר קשה,יצא לי מתנשא אבל זו לא הכוונה,פיתוח גוף זה הרבה מעבר לאימונים והרבה מעבר ללהעביר משקולות מנקודה אחת לשניהה, זה אומנות אומנות סופר קשה בעיניי

סתם וויכוח מיותר אחי,תכבד אותי ובוא הפסיק לדבר על זה כי זה פשןט מיותר,אתה ספורטאי נהדר תמשיך בשלך,פשוט מה שהפריע לי זה שלקחת את היכולות והטעם האישי שלך והשלכת על התוצאה שלי,זה כמו שיש זמר שהוא מוכשר ששר מזרחית,אל השופט שונא מזרחית ולכן זלזל בו, זה מה שעשית.
בכל מקרה רק אווירה טובה
מצטער שזה נשמע כמו זילזול, זה לא היה כוונתי.
תייגת אותי בצום, כנראה שזה משפיע על המקלדת.

לדעתך פאוורליפטינג יותר קל, האם אתה מזלזל בפאוורליפטינג? לא לקחתי את זה ככה.

• פותח/ת השרשור
מצטער שזה נשמע כמו זילזול, זה לא היה כוונתי.
תייגת אותי בצום, כנראה שזה משפיע על המקלדת.

לדעתך פאוורליפטינג יותר קל, האם אתה מזלזל בפאוורליפטינג? לא לקחתי את זה ככה.
חח הכל טוב אחי,באמת שאני מחזיק ממך זה פשןט לא התאים לך אז התפלאתי,

אתה רוצה להחליף אימונים עם ארנולד בשיא, שבוע?

אנחנו לא מדברים עליך או עלי ספציפית, מדברים כמובן על הממוצע.

אתה טוען שיש דבר כזה שריר לא פונקציונלי ושפאוורליפטר יתפקד יותר טוב מבודיבילדר במשחק הביתי שלו, שזה כמו להגיד בערך שיוסיאן בולט ינצח את מו פארח בריצת 5000.

אתה רוצה להחליף אימונים עם ארנולד בשיא, שבוע?

אנחנו לא מדברים עליך או עלי ספציפית, מדברים כמובן על הממוצע.

אתה טוען שיש דבר כזה שריר לא פונקציונלי ושפאוורליפטר יתפקד יותר טוב מבודיבילדר במשחק הביתי שלו, שזה כמו להגיד בערך שיוסיאן בולט ינצח את מו פארח בריצת 5000.
אני לא יודע מה האימון שלהם, אם נעבוד לפי משקלים וחזרות, אני רוצה לראות גם את ארנולד שורד 250 דדליפט ל5×5 שלוש פעמים בשבוע.

צריך למצוא השוואה מסוימת, אשמח לבדוק את זה.
אולי גם ניטור חומרים או משהו כזה.
לדעתי @Serg הוא רמה גבוה של מפתח גוף, תמצא לנו דרך למדוד ולהחליף אימונים, אשמח לנסות.

אני לא יודע מה האימון שלהם, אם נעבוד לפי משקלים וחזרות, אני רוצה לראות גם את ארנולד שורד 250 דדליפט ל5×5 שלוש פעמים בשבוע.

צריך למצוא השוואה מסוימת, אשמח לבדוק את זה.
אולי גם ניטור חומרים או משהו כזה.
לדעתי @Serg הוא רמה גבוה של מפתח גוף, תמצא לנו דרך למדוד ולהחליף אימונים, אשמח לנסות.

לא חייב להשוות מול מישהו, מה גם שמקרה בודד לא יוכיח כלום. מה שכן, אם מתחשק לך, אתה יכול לבחור תוכנית ספליט בנפח מאוד גבוה, לנסות אותה שבוע, ולתעד משקלי עבודה. יהיה נחמד לראות איך תגיב לאימונים של 3-4 שעות ביום ו 15 סטים ליד אחורית.

לא חייב להשוות מול מישהו, מה גם שמקרה בודד לא יוכיח כלום. מה שכן, אם מתחשק לך, אתה יכול לבחור תוכנית ספליט בנפח מאוד גבוה, לנסות אותה שבוע, ולתעד משקלי עבודה. יהיה נחמד לראות איך תגיב לאימונים של 3-4 שעות ביום ו 15 סטים ליד אחורית.
חחח... האימונים שלי גם ככה 3-4 שעות ביום, ותאמין לי שהרבה יותר מתיש 15 סטים סקוואט משל יד אחורית, אין השוואה בכלל.
בלי להעליב, זה נשמע כמו דילואד עבורי.

חחח... האימונים שלי גם ככה 3-4 שעות ביום, ותאמין לי שהרבה יותר מתיש 15 סטים סקוואט משל יד אחורית, אין השוואה בכלל.

אתה לא דוגמא כי אתה לא אוכלוסיה כללית.

יש סיכוי לא רע שמתאמן מתחיל יעבור בrpe יותר גבוה בתוכנית בילדינג מאשר ליפטינג, יש סיכוי גם שבדיוק ההפך.

אי אפשר לדעת כי זה דבר אינדיבידואלי ויש עוד הרבה משתנים אצל כל אדם מלבד עצימות / נפח.

מה קשור יד אחורית לסקוואט, כתבתי את זה כהדגשה לירידה לפרטים שיש בתוכניות פיתוח גוף.

אתה עושה 60-80 סטים ביום?

אני בספק שאתה מתקרב לנפח של בודיבילדר מקצועי.

מה קשור יד אחורית לסקוואט, כתבתי את זה כהדגשה לירידה לפרטים שיש בתוכניות פיתוח גוף.

אתה עושה 60-80 סטים ביום?

אני בספק שאתה מתקרב לנפח של בודיבילדר מקצועי.
תראה לי תוכנית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית