חווית שימוש אישית עם טרן

• פותח/ת השרשור WII
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

WII

משתמש קבוע
1,986
1,301
נק' מוניטין:
2,375
1,986
1,301
נכתב כאן רבות על טרן. רוב המאמרים דרך יד 3 מישהו ששמע ממישהו שניסה..

אכתוב בקצרה ניסיון שלי עם החומר.

אז נתחיל בזה שהיתי על 650 טסט בשבוע לפני השימוש שלי בטרן ונשארתי על אותו מינון אחרי השימוש.
כמו כן אציין שחודש לפני התחלה בטרן ירדתי מדקה (400 מג בשבוע)
ככה שלא אתייחס לפיסיטי והתאששות כי אני עדיין בסייקל.
על מה כן אדבר ??
:s85:תוצאות
:thumbdown:תופעות לוואי

אז ככה זה פעם שניה שאני עושה סייקל טרן . עשיתי גם בקיץ שעבר (עשיתי גם אחד לפני 15 שנה אך לא נתיייחס אליו)

הטרן היה קצר 300/400 מג בשבוע

תוצאות :
זהו הסטרואיד הכי חזק שקיים ללא ספק !
ואני אומר את זה אחרי סייקל דקה.

מבחינת כוח אין שווה לו. גרעון קלורי לא מורגש כלל !!!
מבחינת אגרסיה וריכוז באימון - אין חומר ששוה לו. כל אימון הופך לחוויה !

באחוז שומן נמוך - הטרן נותן פאמפ ומראה וירידי מטורף.
גוף קשיח בטירוף !!!

אתה פשוט מרגיש אש בוערת בתוך הגוף

חרמנות מצורה מפחידה . אפילו נקרא לזה אובססיבית.
לא היה שום חויית טרן דיק (גם דקה דיק לא חוויתי)

אגב עליית שריר נצפתח גם בגרעון קלורי גדול !

תופעות לוואי :

נתחיל בזה שלא חוויתי שום קושי בלעשות אירובי למרות כל האזהרות .
לא היה שום שעולים למרות האזהרות הרבות.

אז מה כן חרא בו ????

יותר מידי אגרסיה - למי שחיי חיי משפחה וחברה נורמליים זה נורא קשה. האגרסיה מתחילה להתבלט כבר בצורת מחשה חשדנית ושלילית.
כאן נפלתי רבותי. גם פעם שעברה וגם הפעם לא הצלחתי למשוך יותר מ7-8 שבועות .

פשוט בלתי נסבל אתה בריב עם עצמך ועם העולם כולו. חחח...

בוא נגיד ככה המקום היחיד שבו הרגשתי טוב בזמן הסייקל זה היה חדר הכושר !!!! בכל מקום אחר פשוט לא הצלחתי למצוא את עצמי וזה הלך והחמיר עם השבועות.

זאת שבוע 2-3 עדיין אין שום תופעות של עצבים ודיכאון אבל עם הימים זה גובר למצב שאתה פשוט אומר לעצמך- די מספיק עם החרא הזה

לסיכום - למי שאין בעיה עם התופעות לוואי שציינתי והוא על אחוז שומן נמוך ורוצה להשיג גוף קטלני בזמן קצר היתי ממליץ כן לנסות טרן 7-8 שבעות. בדגש על קצר.
למטרת מסה לא חושב שכדאי לגעת בו .
למי שרגיש בראש וחשוב לו מצב רוח טוב אני היתי ממליץ להתרחק מהחומר כלל.

נערך לאחרונה:
חחחח כן זה זה
כן אחשלי שנתיים וחצי ברוך השם היה מנהלי כפול
גם במזל הוא נפצע לא כול כך חזק כמה סיכות ושלום ,בבית משפט שהרשיעו אותי לא ידעו מה היה לי ביד זה הציל אותי למרות שהחמירו איתי ביחס לפציעה שלא הייתה מי יודע מה
בבית משפט ראו את זה חמור הם הבינו שזה חפץ חץ ועל התעוזה מקום מצולם אם אנשים
בתכלס רק אתם עכשיו תדעו וחברים שלי שכבר יודעים כן היה סכין אבל היא הייתה מעוקלת בגלל זה לא נכנס וזה מה שהציל אותי לא לקבל ארבע שנים או יותר

חחחח מה קרה לכם יש כתבות על זה ברשתות החברתיות רק מזל לא היה שם
חחחח אפשר להאשים את בסטרואידים אבל תכלס זה עניין של אופי בסטרואידים רק מחמירים את זה אם זוכרים תסרט שאסתי גינזבורג ופיפטי סנט שיחקו ביחד סרט קטלנייי היה שם איזה אח אחד של אחד השחקנים שחזר לסטרואידים להזריק וחזר לו הפסיכופותיות יותר לבסוף הוא רצח את כולם וואלה זה מלמד שיש אנשים שזה רק מחמיר להם את האלימות ויש שהיו מתונים לפני פחדו לחצות גבולות ואם השימוש נהיו קצת יותר אגרסיביים אבל לא משמעותי מי שהיה לא פוחד לחצות גבולות לפני אז בסטרואידים יכולים להחמיר לו את ההתנהגות פי אלף אל תשכחו את ההואא מיפו מסכן איך הלך דפק שודיםם בכול הארץ קיבל חפסה חפסה מסכן
שכחתי תשם שלו
יש מצב האשם

חחחחחחחח
שומע תרשום ביוטיוב דקירות בחדר כושר אתה תרה סרטון של משטרה אני עם קפוצ'ון של אדידס שחור עם פסים אדומים בשרוול ומכנס שחור של אדידס פסים לבנים מקדימה
היום אני צוחק על זה

אתה יכול בבקשה לא להירשם לחד״כ שלי לעולם? 😆
וברצינות, אני לא יודע מה הלך בינכם ועל מה היית ולא היית, אבל זה חוצה כל גבול.

בדיעבד היה עדיף להתקשר, די קשה לעקוב אחרי ההודעות ככה..

ניפגש איפה שתרצה אם הייתה רציני אבל אני לא רואה סיבה שנריב כי לא ממך התחיל לא מבין מה התהפכתה
לא נראה לי ש @nlr666 בא לריב איתך, הוא בחור זהב ולא אלים, בטח יש שווארמה או איזה שיפודייה או משהו בהרצל 2 😃

• פותח/ת השרשור
איך האשכול הזה הפך למריבה. קללות. וכל מיני קשקושים
כולה רציתי לשתף חוות דעת על סייקל טרן

צוחק לא אחי ???
איזה סוללה מי רב איתו למה אתה מתכוון
זה בצחוק אחי אני בטוח
אחלה הרצל 2
אוריה איזה חמוד אתה זורק דברים לאוויר והולך
גם אתה תענה ניר מה הכוונה בלי עקיצות דברו דוגרי סתם מיותר לדבר סחור סחור
בלי עקייפות ועניינים
ניפגש איפה שתרצה אם הייתה רציני אבל אני לא רואה סיבה שנריב כי לא ממך התחיל לא מבין מה התהפכתה
תהיו גברים דברו איתי בפנים מי שיש לו משהו רע להגיד עלי מי שלא אני מכבד אותו הכי בעולםםםם אני לא מעל אף אחד תמיד בגובה העיניים דראוויש אבל מי שינסה להיות מעלי אני יפתח לו תתחת ותנסח אותי
ואני מדבר רק למי שיש לו רע עלי
מי שבסדר איתי אני יתן לו הכי כבוד שבעולם גם יתן מעצמי בשבילו גם אם אני מכיר אותו דקה
אני לא עבריין לא בחור טוב ולא נעליים הנה אני אומר סתם זונה בסדר אבל מי שמלכלך עלי בפנים הוא ואני ידע מי הוא הוא ישלם עבריין אני לא רוצה להיות עברתי תגיל הזה והנה בשבילכם אני סתם הומו בסדררררר הומוווןן אבל ההומו הזה מסוגל לעשות הרבה הרבהההה
היחידים שהיו פה גברים זה מגרקור ועוד כמה לא מזלזלים בכלל זה מעיד על גבריות מי שמזךזל זה רק מוכיח לי שהוא זונה אם חצאית
שמע
אם נריב אני לא אחראי

אבל בןא ניפגש לשווארמה

כל הריב פה נמחק.
אם לא תשמרו על תרבות דיון האשכול יינעל לתגובות. אם מישהו מדבר מגעיל או מטריל תדווחו והוא יטופל, אל תתנו לזה לצאת משליטה.

הצטברות של אזהרות בנושא (קללות, הטרלות, ספאם וכד') בסופו של דבר תוביל להשעייה מהפורום של מי שעובר על הכללים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית