הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון AB לייל מקדונלד

dor_dru

משתמש פעיל
610
27
נק' מוניטין:
398
610
27
אני חופר בתוכניות.
AB של לייל ........בולקינג רוטין
למה אימון שלם מוקדש לרגליים ואימון עמוס
ועוד אימון אחד מוקדש לכל שאר הגוף
אני לא אחד שמזניח רגליים ואני תמיד עושה את הסקוואטים שלי אבל זה לא קצת מוגזם???

אגב, לייל ממש קטן (לא שיש קשר) לפי התמונה שראיתי

לייל לא מבין יותר מדי באימונים. החלק בתכנית המיועד לפלג הגוף העליון עוד נסבל, אבל אין שום סיבה לעשות את החלק של פלג הגוף התחתון.
אם אתה מעוניין בתכנית עם הרבה נפח לפלג הגוף התחתון שתחזיר אותך הביתה בזחילה - אפשר להסתפק בסקוואטים, סטיף לג דדליפט (או רגיל, אבל אצל לייל אפשר לשים רגיל בתכנית של פלג הגוף העליון) ולאנג'ים.
אין שום סיבה לעשות לג פרס אחרי שעשית כבר את הדבר האמיתי (סקוואט) (לא יודע אם יש בכלל סיבה כלשהי לעשות לג פרס).
אין שום סיבה לעשות כל כך הרבה סטים לתאומים ועוד חלק בישיבה וחלק בעמידה. אם ממש מתעקשים אפשר לעשות גג שני סטים של calve raises (עלייה על קצות האצבעות).

הרופא שאתה מגיע אליו לבקש עזרה כשאתה חולה הוא בד"כ יהיה שמן, מעשן וכנראה עם בעיות בריאותיות אחרות, זה לא אומר שאין לו את הידע לעזור לך.
לייל לא מתמקד בבאדיבלדירים, לייל מתמקד בתזונה למקצועות ספורט הוא שונא באדיבילדרים בדיוק כמו שהוא שונא וויטליפטרים ופאוורליפטרים, אימון משקולות בשבילו זה סתם כלי עזר.
גם אני לא נראה טוב, ואת האמת זו גם לא המטרה שלי להראות טוב ולא ללכת למכון כושר, אבל עדיין נחמד שיש פורום שאפשר לזיין בו את המוח ולרשום מאמרים על דברים שמעניינים אותך, ועל הזין המראה, יש דברים יותר חשובים בחיים מאשר לשים ג'ל בפוני ולהוציא את הפיטמות כשהולכים לים.

• פותח/ת השרשור
הרופא שאתה מגיע אליו לבקש עזרה כשאתה חולה הוא בד"כ יהיה שמן, מעשן וכנראה עם בעיות בריאותיות אחרות, זה לא אומר שאין לו את הידע לעזור לך.
לייל לא מתמקד בבאדיבלדירים, לייל מתמקד בתזונה למקצועות ספורט הוא שונא באדיבילדרים בדיוק כמו שהוא שונא וויטליפטרים ופאוורליפטרים, אימון משקולות בשבילו זה סתם כלי עזר.
גם אני לא נראה טוב, ואת האמת זו גם לא המטרה שלי להראות טוב ולא ללכת למכון כושר, אבל עדיין נחמד שיש פורום שאפשר לזיין בו את המוח ולרשום מאמרים על דברים שמעניינים אותך, ועל הזין המראה, יש דברים יותר חשובים בחיים מאשר לשים ג'ל בפוני ולהוציא את הפיטמות כשהולכים לים.

חחחחחח אוקי אז אתה אמר לא לקחת אותו מאוד מאוד ברצינות אני מבין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית