הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך נכנסים לעולם פיתוח גוף מקצועי?

• פותח/ת השרשור Re1999
  • פורסם בתאריך

Re1999

משתמש מתחיל
44
2
נק' מוניטין:
2
44
2
שלום לכולם,
מסקרן אותי תהליך הכניסה לעולם פיתוח הגוף התחרותי והמקצועי,הייתי רוצה לדעת איך התהליך קורה,מה הדרישות כדי להגיע למצב שאתה מתכונן לתחרות,איך בוחרים קטגוריה וכמה זמן מומלץ להתכונן (מלבד התמדה מטורפת ומסירות לתהליך)
איך בוחרים מאמן ובגדול איזה כלים נדרשים כאן

נערך לאחרונה:
זה שאלות שאתה פשוט צריך לשאול מאמן בתחום. לא נראה לי שיש בפורום כאלה או פעילים

מובן אבל על סמך מה בוחרים מאמן ואיך אפשר לדעת אם אתה במקום שהנקודת פתיחה שלך מתאימה בכלל
קודם כל תעשה את הסקר שוק שלך תראה מתאמנים של המאמן
באיזו תפיסות הוא מאמין
מה הראש הכללי שלו בשיחה
המלצות
ע"פ מה הוא מבסס את האימונים מחקרים או ברו סיינס

ולגבי הנקודת פתיחה הוא יכול להגיד לך

מובן אבל על סמך מה בוחרים מאמן ואיך אפשר לדעת אם אתה במקום שהנקודת פתיחה שלך מתאימה בכלל

אם אתה מאוד רוצה את זה אז מה אכפת לך נקודת הפתיחה? אתה עושה את זה כי זה הרצון שלך ואתה מרגיש שזה יגרום לך סיפוק.

שלום לכולם,
מסקרן אותי תהליך הכניסה לעולם פיתוח הגוף התחרותי והמקצועי,הייתי רוצה לדעת איך התהליך קורה,מה הדרישות כדי להגיע למצב שאתה מתכונן לתחרות,איך בוחרים קטגוריה וכמה זמן מומלץ להתכונן (מלבד התמדה מטורפת ומסירות לתהליך)
איך בוחרים מאמן ובגדול איזה כלים נדרשים כאן

מהיכרות עם מפתחי גוף, הכלים שתצטרך לדעתי הם מסירות והתמדה, אורך רוח, נחישות, פתיחות מחשבתית והרבה מאוד משמעת.

אם אתה מתאמן יחסית מתחיל אז לפני שאתה מתנפל על מאמן במסלול התחרותי, אני ממליץ לך לנסות לקדם את עצמך כמה שתוכל בעזרת מידע זמין כמו פה בפורום. התוצאות שאתה יכול להשיג בעצמך בשלב כזה הן טובות מאוד. זה גם ילמד אותך הרבה על עצמך ועל התחום הזה בכלל.

*אני לא מפתח גוף*

אין קיצורי דרך בספורט , ואין בשביל מה לשאול על קומה 100 שאתה עוד לא בנית את הקומה ה1 , בסיס וקרקע.

תתחיל ללמוד על התחום , תראה אם זה באמת מעניין אותך להשקיע בו , כן ? מזל טוב , שיהיה בהצלחה עוד 2-3 שנים לפחות תתחיל להתחרות במיקרה הטוב .
המון סבלנות , המון למידה , מעבר על התחום אלא גם על עצמך מה טוב לך ומה עובד עלייך .
תזונה נכונה , שינה טובה , אימונים טובים - כל אלה ? לא בעיה להשיג , יש אנשי מקצוע . רוצה לבד ? גם טוב לא חסר מאמרים באתר קילוגרם אתה יכול לקרוא שם , יש שאלות אתה יכול לשאול בפורום .

זה תהליך ארוך שדורש הרבה סבלנות , לא יודע מה הנקודת פתיחה שלך , כמה אחוזי שומן , גובה , משקל , מתאמן מתחיל או לא , אבל קח את הזמן תהנה מזה , כגודל ההשקעה גודל ההצלחה , אבל חשוב שתדע אין קיצורי דרך , צריך להשקיע, תזונה אוכל ואימונים = אורח חיים ! זה לשנות ממש את כל האורח חיים .

שיהיה בהצלחה.

יש הרבה מומלצים בתחום, אם אתה רוצה להתחרות בפיתוח גוף טבעי מוזמן לשלוח הודעה בפרטי ואפנה אותך.
גם לפיתוח גוף (ללא פיקוח) יש לי כמה, בקיצור אם מעניין אותך שלח הודעה.

יש הרבה מומלצים בתחום, אם אתה רוצה להתחרות בפיתוח גוף טבעי מוזמן לשלוח הודעה בפרטי ואפנה אותך.
גם לפיתוח גוף (ללא פיקוח) יש לי כמה, בקיצור אם מעניין אותך שלח הודעה.

מה זה פיתוח גוף ללא פיקוח?

הופכים את זה ללייף סטייל, אחרי שתזונה ואימונים זה כבר חלק נושם ממך ואתה מדבר חלבון ונושם סקוואטים אז אפשר להתחדד עוד
התמדה התמדה ושוב התמדה
באימונים בתזונה במנוחה להתאוששות מאימונים וכמובן ידע
תמיד להתמיד ולהתחדד בזה

אבל בראש ובראשונה זה לא איזה תחביב זה סגנון חיים מא ועד ת

הופכים את זה ללייף סטייל, אחרי שתזונה ואימונים זה כבר חלק נושם ממך ואתה מדבר חלבון ונושם סקוואטים אז אפשר להתחדד עוד
התמדה התמדה ושוב התמדה
באימונים בתזונה במנוחה להתאוששות מאימונים וכמובן ידע
תמיד להתמיד ולהתחדד בזה

אבל בראש ובראשונה זה לא איזה תחביב זה סגנון חיים מא ועד ת
זה פשוט תופס לי את העין ולא יכול להתעלם , סקוואט זה תרגיל חשוב ועיקרי אבל אפשר לחיות בלעדיו ! פיתוח גוף לא בהכרח = סקוואט !

זה פשוט תופס לי את העין ולא יכול להתעלם , סקוואט זה תרגיל חשוב ועיקרי אבל אפשר לחיות בלעדיו ! פיתוח גוף לא בהכרח = סקוואט !
אם תמונה = אלף מילים אז הסרטון הכי חזק במילניום הנוכחי וכנראה גם הקודם אומר אינסוף מילים
זה סרטון כל כך חזק שאפילו אם תשים בmute אתה תצליח לשמוע אותו

אם תמונה = אלף מילים אז הסרטון הכי חזק במילניום הנוכחי וכנראה גם הקודם אומר אינסוף מילים
זה סרטון כל כך חזק שאפילו אם תשים בmute אתה תצליח לשמוע אותו

לא הבנתי איזה מילים בדיוק יש בסירטון הזה , מה הסירטון הזה אומר בדיוק ?
שבגלל שהוא עשה סקוואט 2 חזרות הוא נראה ככה ? לא הבנתי אותך..

כדי להגיע לסקוואט 2 חזרות במשקלים שכאלה ולעשות את זה בפנאן שלך צריך לעשות כמות עצומה של סקוואטים בכל מיני משקלים אחרים
כל בילדר רציני שמכבד את עצמו, גם אם כרגע הוא לא עושה סקוואטים, באיזשהו שלב בקריירה שלו כנראה עשה סקוואטים ולא מעט

אפשר למצוא חלופה לכל תרגיל אבל למה שתחליף משהו שעובד וכל כך טוב, למה לנסות להמציא את הגלגל מחדש

כדי להגיע לסקוואט 2 חזרות במשקלים שכאלה ולעשות את זה בפנאן שלך צריך לעשות כמות עצומה של סקוואטים בכל מיני משקלים אחרים
כל בילדר רציני שמכבד את עצמו, גם אם כרגע הוא לא עושה סקוואטים, באיזשהו שלב בקריירה שלו כנראה עשה סקוואטים ולא מעט

אפשר למצוא חלופה לכל תרגיל אבל למה שתחליף משהו שעובד וכל כך טוב, למה לנסות להמציא את הגלגל מחדש
לא אמרתי להחליף ולא אמרתי להמציא את הגלגל , אבל אדם ששואל איך להיכנס לעולם פיתוח גוף, ולהגיד לו לדבר חלבון (דבר שאין לו תחליף) ולנשום סקוואט (דבר שיש לו תחליף) לדעתי זה לא נכון .

תאכל טוב , תישן טוב , תתאמן טוב .
אין תרגיל כזה או אחר שיקבע אם תיהיה מפתח גוף , הנוסחה פשוטה , אוכל שינה אימונים -- בהצלחה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית