הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך נכנסים לעולם פיתוח גוף מקצועי?

• פותח/ת השרשור Re1999
  • פורסם בתאריך
המלצה לא להיכנס לתחום, מה זה ייתן לך לעלות לבמה עם תחתונים ולעשות שרירים כסף לא תעשה מזה, סיפוק? תמצא דברים אחרים בחיים שיתנו לך סיפוק. הדבר היחיד שזה ייתן לך זה להיות אוהססיבי למראה שלך ולהיכנס לעולם החומרים שזה עולם שלא כדאי להיכנס אליו, כי אחרכך אתה ניהיה תלוי בזה ומאוד קשה לצאת מהעולם הזה של החומרים התחלת איתו?, סביר להניח שלא תצא משם. המלצה שלי תתאמן טבעי תבנה אחלה גוף כטבעי וכן זה אפשרי, ומקסמום תעשה קצת שרירים במראה תחשוב שאתה בילדר אבל להיכנס לעולם הזה ולקחת סטרואידים פשוט לא כדאי זה לא שווה את המחיר של ההתמכרות והתלותיות שזה ייגרום לך תברח ואל תחשוב על זה אפילו תשמע לי אבל אתה תעשה תבחירות שלך בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
המלצה לא להיכנס לתחום, מה זה ייתן לך לעלות לבמה עם תחתונים ולעשות שרירים כסף לא תעשה מזה, סיפוק? תמצא דברים אחרים בחיים שיתנו לך סיפוק. הדבר היחיד שזה ייתן לך זה להיות אוהססיבי למראה שלך ולהיכנס לעולם החומרים שזה עולם שלא כדאי להיכנס אליו, כי אחרכך אתה ניהיה תלוי בזה ומאוד קשה לצאת מהעולם הזה של החומרים התחלת איתו?, סביר להניח שלא תצא משם. המלצה שלי תתאמן טבעי תבנה אחלה גוף כטבעי וכן זה אפשרי, ומקסמום תעשה קצת שרירים במראה תחשוב שאתה בילדר אבל להיכנס לעולם הזה ולקחת סטרואידים פשוט לא כדאי זה לא שווה את המחיר של ההתמכרות והתלותיות שזה ייגרום לך תברח ואל תחשוב על זה אפילו תשמע לי אבל אתה תעשה תבחירות שלך בהצלחה.

הכוונה שלי היא להיכנס ולהתחרות בwnbf ששם הכל טבעי לא רוצה להיכנס לעולם החומרים

הכוונה שלי היא להיכנס ולהתחרות בwnbf ששם הכל טבעי לא רוצה להיכנס לעולם החומרים
אין דבר כזה תחרות פיתוח גוף טבעית חוץ מזה מה כיף כל כך בתחרות פיתוח גוף איזה סיפוק זה אמור לתת לך?,
בפועל זה תחרות יופי ולא ספורט רוצה לבנות גוף שרירי וגדול לך לפי הספר,תאכל תיהיה במאזן קלורי חיובי,תעלה משקלי עבודה בתרגילים מורכבים,תשקיע ויהיה לך אחלה תוצאות אף מאמן לא יעשה קסם ויהפוך אותך לאיזה מפלצת לך לפי הבסיס שאמרתי ויהיה לך אחלה תוצאות.

אין דבר כזה תחרות פיתוח גוף טבעית חוץ מזה מה כיף כל כך בתחרות פיתוח גוף איזה סיפוק זה אמור לתת לך?,
בפועל זה תחרות יופי ולא ספורט רוצה לבנות גוף שרירי וגדול לך לפי הספר,תאכל תיהיה במאזן קלורי חיובי,תעלה משקלי עבודה בתרגילים מורכבים,תשקיע ויהיה לך אחלה תוצאות אף מאמן לא יעשה קסם ויהפוך אותך לאיזה מפלצת לך לפי הבסיס שאמרתי ויהיה לך אחלה תוצאות.
שטויות יפות.
יש תחרויות טבעיות.
אם זה נראה לך כיף ומספק לך על זה.
זה תחרות יופי בתחום הספורט, ואין עם זה שום בעיה, אם אתה לא מתחבר אז לא, אבל אם כן אז כן.
תהיה במאזן קלורי אם אתה צריך מסה, אבל חיטוב זה גם חשוב בפיתוח גוף.
אפשר להתקדם לבד אבל מאמן ייקח אותך מהר יותר למטרה. חוץ מזה שבשלב מתקדם יותר אתה כנראה תהיה חייב מאמן.
בהצלחה.
יש הרבה מומלצים בתחום, אם אתה רוצה להתחרות בפיתוח גוף טבעי מוזמן לשלוח הודעה בפרטי ואפנה אותך.
גם לפיתוח גוף (ללא פיקוח) יש לי כמה, בקיצור אם מעניין אותך שלח הודעה.
לדעתי שווה לך לקבל את העזרה הזאת מאור.

שטויות יפות.
יש תחרויות טבעיות.
אם זה נראה לך כיף ומספק לך על זה.
זה תחרות יופי בתחום הספורט, ואין עם זה שום בעיה, אם אתה לא מתחבר אז לא, אבל אם כן אז כן.
תהיה במאזן קלורי אם אתה צריך מסה, אבל חיטוב זה גם חשוב בפיתוח גוף.
אפשר להתקדם לבד אבל מאמן ייקח אותך מהר יותר למטרה. חוץ מזה שבשלב מתקדם יותר אתה כנראה תהיה חייב מאמן.
בהצלחה.

לדעתי שווה לך לקבל את העזרה הזאת מאור.
מאמן יכול להסביר את הבסיס ולעזור לו אבל בנאדם שיש לו ידע לא צריך את זה, זה לא שהוא עכשיו הולך לקחת סייקלים ועכשיו זה משחק אחר לגמרה וצריך להשקיע באימונים לתכנן הכל,בנאדם טבעי כמה כבר יכול לעלות במאסת שריר כמה יכול להתקדם?,יכול אבל לא בצורה צמטורפת יש בסיס שצריך ללכת לפי הבסיס הזה התקדמות במשקלי עבודה עבודה לפעמים בנפח קצת גבוה יותר בתרגילי עזר וזהו..

מאמן יכול להסביר את הבסיס ולעזור לו אבל בנאדם שיש לו ידע לא צריך את זה, זה לא שהוא עכשיו הולך לקחת סייקלים ועכשיו זה משחק אחר לגמרה וצריך להשקיע באימונים לתכנן הכל,בנאדם טבעי כמה כבר יכול לעלות במאסת שריר כמה יכול להתקדם?,יכול אבל לא בצורה צמטורפת יש בסיס שצריך ללכת לפי הבסיס הזה התקדמות במשקלי עבודה עבודה לפעמים בנפח קצת גבוה יותר בתרגילי עזר וזהו..

את רואה את העולם הזה בשחור לבן, יש כל כך הרבה משתנים, זה לא משנה אם אתה טבעי או מוזרק, בסופו של דבר הבסיס זה רק בסיס וגם מימנו צריך לדעת איך להתקדם, וכשאתה מתקדם אתה לפעמים לא שם לב איך להתקדם עוד, להגיע לפוטנצייאל המלא שלך לוקח המון זמן בתור טבעי, התיכנונים הקטנים, העומסים, ואי אני יכול לרשום פסקאות איפה אפשר לטעות בתור טבעי שהוא מתקדם, מאמן יכול לעזור בכל כך הרבה, אתה סתם זורק דברים לאוויר בלי להבין.

אתה חסר מושג חבר ואני מקווה שלא תעשה הכנה תחרותית לבד כי סיכוי סביר שתעשה לעצמך נזק רציני.

אתה חסר מושג חבר ואני מקווה שלא תעשה הכנה תחרותית לבד כי סיכוי סביר שתעשה לעצמך נזק רציני.

או: אתה חסר מושג, לכן כדאי לך ללמוד היטב ולהעמיק בתחום על מנת להצליח היטב ללא נזקים

או: אתה חסר מושג, לכן כדאי לך ללמוד היטב ולהעמיק בתחום על מנת להצליח היטב ללא נזקים

מי שרוצה ללמוד לא קובע עובדות לא מבוססות
אלא מתנהל כמו פותח האשכול.

וחונכתי מספיק ב30 שנים האחרונות, תודה בכ״מ.

שלום לכולם,
מסקרן אותי תהליך הכניסה לעולם פיתוח הגוף התחרותי והמקצועי,הייתי רוצה לדעת איך התהליך קורה,מה הדרישות כדי להגיע למצב שאתה מתכונן לתחרות,איך בוחרים קטגוריה וכמה זמן מומלץ להתכונן (מלבד התמדה מטורפת ומסירות לתהליך)
איך בוחרים מאמן ובגדול איזה כלים נדרשים כאן

זאת ההודעה שלו.
אילו עובדות?

לא תייגתי אותו בכלל בתגובה אלא את @gaga1234

הצטרפת לאופוזיציה בראשות @Forest ?

אין שום אופוזיציה. לעיתים אתה משתמע בצורה מסוימת, הייתי מציע לקחת לתשומת לבך במקום להיכנס למגננה.

ולפותח האשכול הייתי מוסיף המלצה, אם אתה לא יציב נפשית בדרך כלל, אולי לא כדאי להיכנס לתחום התחרותי.

סטרואידים לא
קלן כן
הגיון מת העיקר להיות טבעי

אין שום אופוזיציה. לעיתים אתה משתמע בצורה מסוימת, הייתי מציע לקחת לתשומת לבך במקום להיכנס למגננה.

כן הוא התבלבל במי שהוא חשב שהגבתי לו ואני במגננה…
מה יהיה איתך?
לא מתעייף?

אתה תייגת אותי כאן. וגם אם הוא התבלבל, התגובה שלך עדיין לא ממש לעניין

אתה צודק כי להגיד למישהו שלא צריך ליווי להכנה תחרותית זה לעניין.

באמת טעיתי שתייגתי אותך שכחתי כבר עם מי אני מדבר.

סליחה שהפרעתי לך להילחם למען הצדק ברשת.

תנוח ותדבר בכבוד, אני לא אחד מהחברים שלך.

בהצלחה.

נאה דורש נאה מקיים. דרך אגב, מצחיק בעיניי שעם כל האופטימיזציה של האורח חיים בריא ותזונה וכו׳, זה המקסימום שהשכל שלך מסוגל להפיק. אני רק מתאר לעצמי מה היה קודם... ואתה לא תתייג אותי פה בהתרסה ואז תדרוש כבוד. זה לא עובד ככה חבר.

נאה דורש נאה מקיים. דרך אגב, מצחיק בעיניי שעם כל האופטימיזציה של האורח חיים בריא ותזונה וכו׳, זה המקסימום שהשכל שלך מסוגל להפיק. אני רק מתאר לעצמי מה היה קודם... ואתה לא תתייג אותי פה בהתרסה ואז תדרוש כבוד. זה לא עובד ככה חבר.

לא הייתה שום התרסה, להזכירך בתגובה הקודמת שרשמתי לך בדיוק את אותו הדבר בנושא אחר מאוד צחקת ונהנת.
האופוזיציה של LBS.

אהבתי 😄
אל תהיה טרחן, זו תכונה מחרידה.

אני לא מבקש כבוד, מבחינתי תרגיש כלפי זילזול כמה שרק תרצה, אבל אתה תדבר יפה.

"המקסימום שהשכל שלך מסוגל להפיק", אתה איש קטן ואין לך מושג מי אני אז את המילים המכובסות תשאיר לעצמך.
אם תראה לי תגובה אחת שלי שהתקרבה לשפה הנמוכה שלך אולי אסכים להיכנס איתך לדיון.

או אולי "להתפלצף כהרגלך" זו שפה יותר מכבדת?
אני לא אכנס איתך אפילו לשיח על כבוד ושכל כי קטונת, ממש אבל.

עכשיו תשחרר ממני ולך תחפש תחביבים אחרים מלבד להיות לוחם צדק בLBS.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית