הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך נכנסים לעולם פיתוח גוף מקצועי?

• פותח/ת השרשור Re1999
  • פורסם בתאריך
לא הייתה שום התרסה, להזכירך בתגובה הקודמת שרשמתי לך בדיוק את אותו הדבר בנושא אחר מאוד צחקת ונהנת.

אל תהיה טרחן, זו תכונה מחרידה.

אני לא מבקש כבוד, מבחינתי תרגיש כלפי זילזול כמה שרק תרצה, אבל אתה תדבר יפה.

"המקסימום שהשכל שלך יכול להפיק", אתה איש קטן ואין לך מושג מי אני אז את המילים המכובסות תשאיר לעצמך.
אם תראה לי תגובה אחת שלי שהתקרבה לשפה הנמוכה שלך אולי אסכים להיכנס איתך לדיון.

או אולי "להתפלצף כהרגלך" זו שפה יותר מכבדת?
אני לא אכנס איתך אפילו לשיח על כבוד ושכל כי קטונת, ממש אבל.

עכשיו תשחרר ממני ולך תחפש תחביבים אחרים מלבד להיות לוחם צדק בLBS.

לוחם צדק, ראש האופוזיציה...
כמו שאמרתי, אתה רוצה שאני אדבר אליך יפה, אתה תדבר אליי יפה. ואל תתייג אותי פה ותשחק אותה כאילו תייגת רק בשביל לשעשע אותי.

שפה נמוכה זה רחוק ממני מאוד. אתה זה שמגיב בצורה אמוציונלית ותוקפנית.

כמו שאמרתי בעבר (וזה מוכיח את עצמו כל הזמן) לדעתי מי שלא יציב נפשית כדאי שלא יכנס לתחום וינסה להתחרות. כמו סטרואידים, זה מוציא מאנשים מסוימים צדדים פחות טובים.

עכשיו תשחרר ממני ולך תחפש תחביבים אחרים מלבד להיות לוחם צדק בLBS.

טוב.
על החתום, ראש האופוזיציה 🤣

כל כך רחוק שצריך לחזור עמוד אחורה ולקרוא את הניתוח שלך על התפוקה של השכל שלו

כי מה שנכון נכון. הנה דוגמה: כל פעם שמישהו פה אומר את דעתו הוא ממהר לקטול (מי אתה בכלל?) ולבקש רפרנס. ֿכאילו השכל חונה רק אצלו.ֿֿ

אני בספק אם הוא בכלל יודע לקרוא מחקרים כמו שצריך, כי מי שיודע שם לב שהוא נופל בקטנות - נותן מחקרים לא רלוונטים או על עכברים וכל מיני טעויות שכאלה... וזה רק על קצה המזלג. לפני שהוא מתפלסף על אנשים כאן, שישים לב לעצמו. ובטח שלא יתייג אותי כאן בעוקצנות ויצפה שלא תהיה תגובה.ֿ
מר אור היקר לא ירים פה את האף. זה בטח לא עושה עליי רושם.

כי מה שנכון נכון. הנה דוגמה: כל פעם שמישהו פה אומר את דעתו הוא ממהר לקטול (מי אתה בכלל?) ולבקש רפרנס. ֿכאילו השכל חונה רק אצלו.ֿֿ

אני בספק אם הוא בכלל יודע לקרוא מחקרים כמו שצריך, כי מי שיודע שם לב שהוא נופל בקטנות - נותן מחקרים לא רלוונטים או על עכברים וכל מיני טעויות שכאלה... וזה רק על קצה המזלג. לפני שהוא מתפלסף על אנשים כאן, שישים לב לעצמו. ובטח שלא יתייג אותי כאן בעוקצנות ויצפה שלא תהיה תגובה.ֿ

תקשיב ילד שמתחבא מאחורי מקלדת, ביקשתי פעם אחת יפה שתשחרר ממני.

לא רוצה לשמוע את השם שלי בפה שלך ואני לא צריך אישור ממך על מה שהשגתי בחיים
בזכות עצמי ולא בזכות "א.ש חד ספרתי", אם לא הבנת אני ממש לא מחפש את הדעה שלך.
btw, ההישגים שלי אפילו לא מתחילים בפיתוח גוף, אל תתנשא על אדם שאתה לא מכיר.

"רפרנסים לא רלוונטים"
לך תעשה קורס חשיבה ביקורתית וקריאת מחקר ואז תחזור לתת פה דין ודברים על מה שאני נותן.
אין לך שמץ של מושג והתבססות שלך היא "ממהר לקטול" ו"נופל בקטנות".

בנתיים מתוך כמה מאות אנשים שעזרתי להם 3 בכו על הגישה ואתה אחד מהם.
עברו אצלי עשרות מתאמנים, מאות שמעו את דעתי ואת הביסוסים שלי ומי שבחר להקשיב
ולא לחפש איזה מילה הייתה עוקצנית השיג תוצאות יפות.
גם עם עובדות אתה רוצה להתווכח?

מה השגת בתחום? מה אתה יודע בתחום? מתעסק בו?
איזה קורסים לקחת בתחום? כמה מתאמנים ליווית והבאת לתוצאות?

בוא תשתף כי בנתיים אתה רק מתחבא מאחורי כינוי וסימן שאלה ומעביר ביקורת.

נערך לאחרונה:
אם כבר זה עד כדי כך חשוב לך, במקום לבלבל תמוח תביא בתגובה הבאה שלך 3 דוגמאות לחוסר ההבנה והנפילות שלו
אשכרה לקחת בחור חביב שמתחרה בתחום בתור מקצוען ועוזר פה לאנשים והפכת אותו לנמסיס שלך

תקשיב ילד שמתחבא מאחורי מקלדת, ביקשתי פעם אחת יפה שתשחרר ממני.

לא רוצה לשמוע את השם שלי בפה שלך ואני לא צריך אישור ממך על מה שהשגתי בחיים
בזכות עצמי ולא בזכות "א.ש חד ספרתי", אם לא הבנת אני ממש לא מחפש את הדעה שלך.
btw, ההישגים שלי אפילו לא מתחילים בפיתוח גוף, אל תתנשא על אדם שאתה לא מכיר.

"רפרנסים לא רלוונטים"
לך תעשה קורס חשיבה ביקורתית וקריאת מחקר ואז תחזור לתת פה דין ודברים על מה שאני נותן.
אין לך שמץ של מושג והתבססות שלך היא "ממהר לקטול" ו"נופל בקטנות".

בנתיים מתוך כמה מאות אנשים שעזרתי להם 3 בכו על הגישה ואתה אחד מהם.
עברו אצלי עשרות מתאמנים, מאות שמעו את דעתי ואת הביסוסים שלי ומי שבחר להקשיב
ולא לחפש איזה מילה הייתה עוקצנית השיג תוצאות יפות.
גם עם עובדות אתה רוצה להתווכח?

אני נשמע לך כמו ילד? זה מעליב...

אז אתה אומר שעשית קורס חשיבה ביקורתית וקריאת מחקר? תשלח לי בה״פ איפה...

אם כבר זה עד כדי כך חשוב לך, במקום לבלבל תמוח תביא בתגובה הבאה שלך 3 דוגמאות לחוסר ההבנה והנפילות שלו
אשכרה לקחת בחור חביב שמתחרה בתחום בתור מקצוען ועוזר פה לאנשים והפכת אותו לנמסיס שלך

צודק, לרדת אחד על השני זה יהיה בזבוז של זמן.

יכול להיות שאור הוא בחור חביב בסה״כ. גילוי נאות: לא מכיר אותו אישית, מניח שאתה כן.
ככה שאין לי סיבה להתעצבן עליו אישית כאן אלא אם כן הוא ממש דורש את זה.
ֿ
ואתה צודק מאה אחוז אז אני אתאמץ קצת ואביא דוגמה:
נענה - שאלה | האם כדאי לשלב פירות בתקופת מאסה?
(גם הרפרנס השני שהוא הביא לא רלוונטי בעליל - זה ממש בדיחה)

הוא לגמרי זה שכל הזמן מגיב בצורה לא יפה (לא תמיד - הוא גם עוזר) לאנשים, מבקש רפרנסים בדרך קבע בצורה מגעילה ומתנשאת אבל בעצמו לא ממש בקיא בנושא הזה. זאת חוצפה לדעתי. מה, אני באמת היחיד ששם לב לזה? או היחיד שאומר משהו ובגלל זה הוא קורא לי עו״ד/לוחם צדק/אופוזיציה? אסור להטיל ספק בדברים או בגישה של כבודו?

זה שהוא מתחרה לא הופך כל דבר שיוצא לו מהפה לטהור או נכון. אז סליחה באמת שאני לא רץ להתלהב מכבודו. יש לא מעט אנשים שיכולים לקחת מאמן צמוד, להקשיב לו טוב טוב ועם זמן פנוי וכוח רצון יגיעו להישגים יפים.

בקיצור, הוא יודע בדיוק על מה אני מדבר, זה פשוט פוגע לו באגו לדבר קצת בצורה יותר יפה.
או שזה מעלה את הא״ש. לא יודע, הלכתי לחפש רפרנס לדבר הזה...

נערך לאחרונה:

צודק, לרדת אחד על השני זה יהיה בזבוז של זמן.

יכול להיות שאור הוא בחור חביב בסה״כ. גילוי נאות: לא מכיר אותו אישית, מניח שאתה כן.
ככה שאין לי סיבה להתעצבן עליו אישית כאן אלא אם כן הוא ממש דורש את זה.
ֿ

הוא לגמרי זה שכל הזמן מגיב בצורה לא יפה (לא תמיד - הוא גם עוזר) לאנשים, מבקש רפרנסים בדרך קבע בצורה מגעילה ומתנשאת אבל בעצמו לא ממש בקיא בנושא הזה. זאת חוצפה לדעתי. אני היחיד ששם לב לזה? או היחיד שאומר משהו ובגלל זה הוא קורא לי עו״ד/לוחם צדק/אופוזיציה? אסור להטיל ספק בדברים או בגישה של כבודו?

זה שהוא מתחרה לא הופך כל דבר שיוצא לו מהפה לטהור או נכון. אז סליחה באמת שאני לא רץ להתלהב מכבודו. יש לא מעט אנשים שיכולים לקחת מאמן צמוד, להקשיב לו טוב טוב ועם זמן פנוי וכוח רצון יגיעו להישגים יפים.

בקיצור, הוא יודע בדיוק על מה אני מדבר, זה פשוט פוגע לו באגו לדבר קצת בצורה יותר יפה.

חחחחח אי אפשר לבקש מבנאדם לדבר בצורה יפה, אם אתה בעצמך לא עושה את זה.
זה כמו שאייכמן היה מבקש חנינה אחרי המעשים שלו:245:

חחחחח אי אפשר לבקש מבנאדם לדבר בצורה יפה, אם אתה בעצמך לא עושה את זה.
זה כמו שאייכמן היה מבקש חנינה אחרי המעשים שלו:245:

תחזור אחורה, אני מזכיר שהוא זה שתייג אותי כאן (out of the blue).בצורה מתריסה, ממש דורש את התגובה שלי. אז הוא יקבל וימשיך לקבל. ועל נושאים רלוונטים, לא ״אתה ילד״ וכל מיני שטויות כאלה.

עוד לא הבנת שאין לי עניין איתך?
פעם שלישית, שחרר ממני.

איפה קיבלת רושם שאני צריך להוכיח לך מי אני ואיזה קורסים עברתי?
תאמין לי שיותר ממה שאתה עברת אגב, ועם האנשים הכי מקצוענים בתחום.

חוץ מזה, אתה זה שמתחבא מאחורי סימן שאלה ועדיין לא נחשף פה פעם אחת אפילו.

מעניין איפה הוא בדיחה.
בעצם לא מעניין, אל תגיב.

רפרנס ראשון, על עכברים. (זה מה שמצאתי בנושא, לפחות ניסיתי לעזור. אהמ)
רפרנס שני, בדיוק למה שהבחור שאל אותי בתגובות.

הוא לגמרי זה שכל הזמן מגיב בצורה לא יפה (לא תמיד - הוא גם עוזר) לאנשים, מבקש רפרנסים בדרך קבע בצורה מגעילה ומתנשאת אבל בעצמו לא ממש בקיא בנושא הזה. זאת חוצפה לדעתי. אני היחיד ששם לב לזה? או היחיד שאומר משהו ובגלל זה הוא קורא לי עו״ד/לוחם צדק/אופוזיציה? אסור להטיל ספק בדברים או בגישה של כבודו?

לבקש רפרנס ממי שמעלה טענה שאני לא מכיר זה הכי לגיטימי בעולם.
לא צריך להיות רגיש יותר מידי, קשה לך להכיל שמנפצים קצת ברו סיינס?

כולם לא בקיאים חוץ ממך, שבעצם אתה לא עושה כלום ושום דבר חוץ מלהעביר ביקורות.

שוב, תנוח.
ואל תדבר עליי יותר.

אגב, היה קל לך להתעלם אבל אני עדיין במתח מי האיש מקצוע שמעביר עליי ביקורת כל כמה דקות.

תחזור אחורה, אני מזכיר שהוא זה שתייג אותי כאן (out of the blue).בצורה מתריסה, ממש דורש את התגובה שלי. אז הוא יקבל וימשיך לקבל. ועל נושאים רלוונטים, לא ״אתה ילד״ וכל מיני שטויות כאלה.

שוב אתה מתעלם מזה שצירפתי שפעם שעברה זה שיעשע אותך?
מה קרה? ממש קשה לך שמוכיחים לך שאתה טועה?

נערך לאחרונה:
אגב, היה קל לך להתעלם אבל אני עדיין במתח מי האיש מקצוע שמעביר עליי ביקורת כל כמה דקות.

אני צריך להיות איש מקצוע בשביל להעביר על הגישה שלך ביקורת? איזה חצוף.
קודם תראה בכלל רמת הבנה של איש מקצוע, ולא בכאילו. גם אני יכול לקחת מאמן שישב לי על הראש, אבל זה בטח לא נותן לי קרדיט להתנשא על אף אחד.

אז לא אני לא איש מקצוע בתחום הכושר, אבל אני מתעסק בתחום כתחביב כבר לפחות עשור, קורא מחקרים, מדבר עם אנשי מקצוע כשבא לי, מתאמן כוח כשבא לי, עושה חיטוב כשבא לי. הייתה תקופה גם שהגעתי לכושר שיא בריצות ארוכות. אני גם מתעדכן מידי פעם לפעם בתחום. למה זה רלוונטי בשבילך כל הדברים האלה? ככה אני גם בהרבה תחומי פנאי ועניין אחרים. כמו הרבה אחרים כאן.
בקריאת מחקרים אני לא רע כי אני מכיר את זה מתחומים אחרים.

אז אני צריך לשלם כסף למישהו ולקחת קורס בשביל בכלל לדבר איתך?
עובדתית, לא נראה לי שהקורסים בקריאת מחקרים עזרה לך כל כך.

תשלח לי בה״פ מי המאמן שלך. אני רוצה לדעת מי הביא אותך להישגים כאלה
כנראה שהוא ממש טוב בלהביא מתאמנים להישגים יפים, אף על פי שאני לא מוריד מהערך של התמדה/כוח רצון/גנטיקה. על זה כל הכבוד לך.

ובאמת התכוונתי לא להגיב לך יותר אחרי שביקשת שאניח לך, זה לא רק מבזבז לי את הזמן, זה גם חסר עניין. אבל ערכת את ההודעה ודרשת שוב.
אז תחליט אם חלאס או בא לך להמשיך לריב כמו ילדות קטנות.

כמה נקודות שכדאי שתיקח איתך:
- אל תתייג אותי יותר, גם לא יעני בצחוק
- אם תגיב לי בצורה מגעילה, אני אענה לך בצורה מגעילה.
- תשנה את הגישה שלך (אני עדיין עומד על זה שאתה יודע על מה אני מדבר) לדעתי אם רק תרצה אתה תדע לעשות את זה טוב מאוד

נערך לאחרונה:
ובאמת התכוונתי לא להגיב לך יותר אחרי שביקשת שאניח לך, זה לא רק מבזבז לי את הזמן, זה גם חסר עניין. אבל ערכת את ההודעה ודרשת שוב.
אז תחליט אם חלאס או בא לך להמשיך לריב כמו ילדות קטנות.

צודק, אז שוב אבקש שתניח לי- ולא אערוך את ההודעה.

בהצלחה וכל הכבוד על ההישגים שלך.

יכול להיות שאור הוא בחור חביב בסה״כ. גילוי נאות: לא מכיר אותו אישית, מניח שאתה כן
מכיר אותו בידיוק כמוך.
אור לא חייב להגיב פה ולעזור לאף אחד, וכשהוא עושה את זה הוא לא מקלל או מדבר בצורה לא יפה או בוטה. מצד שני, הוא לא חייב להתנסח בשיא הנימוס ולא חייב להיות סופר נחמד לכל אחד.
נו אז הוא מבקש רפרסנים "יש לך רפרנס לדבר?" שמע... שיא החוצפה באמת גועל נפש.
אתה מזלזל בו מפוציזיה מאוד אנטי, זה בסדר לא "לעכל" מישהו וזה בסדר לא לאהוב מישהו בלי סיבה, אבל בחיאת דינק הבחור יודע דבר או שניים ולא מתיימר להיות מייק ישראטל ועוזר פה בלי סוף (אני בטוח שהפרטי שלו מוצף בשאלות, והוא מעיד על עצמו שהוא גם עונה) וזה ממש לא מובן מאליו.
תפסיק לקרוא כל דבר שהוא כותב בקונוטציה שאתה קורא וגם אם הוא קצר בזמן/כל סיבה אחרת וכותב בצורה ישירה בלי לרכך אז תעבור הלאה ותפסיק לחפש אותו בקטנות להכנס איתו לתאקלים על זה שהוא לא מספיק נחמד, זה לא בעיה כל עוד התשובות לעניין והמידע נכון ועוזר וכל עוד השפה נורמאלית.
תשנה את הגישה שלך (אני עדיין עומד על זה שאתה יודע על מה אני מדבר) לדעתי אם רק תרצה אתה תדע לעשות את זה טוב מאוד
למה הוא צריך לשנות את הגישה שלו? אתה רוצה גם לחנך אותו לנסוע בצד ימין של הכביש ולעזור לקנות לחצות מעברי חציה? שחרר מהבחור הוא לא אמר שום דבר לא בסדר לאורך כל ההודעות שלו בפורום

ראיתי שסיימתם את הוויכוח, מקווה שתתחיל להתעלם ולהתעצבן מכלום בלב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית