ייעוץ שאלה דיי מורכבת לגביי מאסה בתזונת AD

מצב
השרשור נעול

yotamy6

משתמש מתחיל
211
0
נק' מוניטין:
-223
211
0
אוקיי אז שאלה:
מאסה בתזונת AD גורמת לזה שתראה חטוב כמו שיותר ובאותו זמן תעלה גם במאסת שריר?
אם כן אז צריך לעשות בערך 12 יום של AD ואז יומיים של העמסת פחמימות?
זה נכון שאם למשל אני אוכל 200 גרם חלבון אז בערך120 מזה הופך לפחמימה?! (גלוקוז)
מה הקורה אם אני בתפריט AD שזה אומר הרבה שומן ואני גם לוקח יהומבין ועושה פרוטוקול 3/4 אבל עדיין נימצא על גירעון חיובי, יש מצב שאני אוכל לשרוף שומן ככה?
תודה לעוזרים! 😃

תעשה חיפוש, אני ומורן נתנו את כל הסיבות ומעבר כבר הרבה יותר מפעם אחת. בינתיים אין לך תשובה רצינית..

תעשה חיפוש, אני ומורן נתנו את כל הסיבות ומעבר כבר הרבה יותר מפעם אחת. בינתיים אין לך תשובה רצינית..

התשובה הבנאלית שאתה נותן( כמות האנרגיה הנצרכת בסט אחד), היא לא תשובה רצינית. אם אתה באמת חושב שהגוף שלך צריך רק 3-5 קלוריות עבור סט כבד, הדיון פה מיותר.

מן הסתם הוא צריך יותר בחלק החשוב, של ההתאוששות. אבל אנחנו יודעים שאנחנו יכולים להגיע להרבה קלוריות בלי הרבה פחמימה. אז בוא תסביר לי את התהליכים הפיזיולוגים שדורשים את הכמות פחמימה (לא קלוריות) בתזונה שאתה ממליץ לה.

סיבות, סיבות. אפילו לרדת במשקל לא הצלחתי עם הדל פחמימה הזה. ברגע שעברתי לתזונה מאוזנת עם פחמימות (על אותו גירעון קלורי) הכל הסתדר.

סיבות, סיבות. אפילו לרדת במשקל לא הצלחתי עם הדל פחמימה הזה. ברגע שעברתי לתזונה מאוזנת עם פחמימות (על אותו גירעון קלורי) הכל הסתדר.

אבל איך זה קשור לתהליכים הפיזיולוגים שהגוף שלך עובר?

מן הסתם הוא צריך יותר בחלק החשוב, של ההתאוששות. אבל אנחנו יודעים שאנחנו יכולים להגיע להרבה קלוריות בלי הרבה פחמימה. אז בוא תסביר לי את התהליכים הפיזיולוגים שדורשים את הכמות פחמימה (לא קלוריות) בתזונה שאתה ממליץ לה.

אני לא יודע, אבל גם אתה לא יודע.
אחרת לא היה צורך במחקרים, אלא היינו שנינו יושבים ומנתחים תהליכים בגוף כמו משוואה מתמטית.

המחקר היחידי שראיתי שבדקו צריכת פחמימות, היה על ביצועים של המח ואלו שקיבלו פחמימות היכולות הקוגניטיביות עלו.

אני מציע לך לצורך העניין, שתגיע לאוניברסיטה, לנסות לתפקד בתקופת מבחנים ללא פחמימות.

התשובה הבנאלית שאתה נותן( כמות האנרגיה הנצרכת בסט אחד), היא לא תשובה רצינית. אם אתה באמת חושב שהגוף שלך צריך רק 3-5 קלוריות עבור סט כבד, הדיון פה מיותר.

אני לא מתכוון להתווכח אתך, עידן, אלא פשוט לשאול:
מדוע, לדעתך, תזונה שכוללת גם פחמימות עדיפה בהיבט של שיפור משקלי עבודה על פני תזונה דלת פחמימות?
הסיבה שאני יכול לחשוב עליה שקורן עלה במשקלי העבודה בעקבות ההמלצות שלך היא שהוא סוף סוף הכניס את כמות הקלוריות הדרושה לו בכדי להתאושש; קל יותר להגיע לסך קלורי מסויים אם מכניסים פחמימות לתזונה מאשר הסתמכות על חלבונים ושומנים.

אני לא מתכוון להתווכח אתך, עידן, אלא פשוט לשאול:
מדוע, לדעתך, תזונה שכוללת גם פחמימות עדיפה בהיבט של שיפור משקלי עבודה על פני תזונה דלת פחמימות?
הסיבה שאני יכול לחשוב עליה שקורן עלה במשקלי העבודה בעקבות ההמלצות שלך היא שהוא סוף סוף הכניס את כמות הקלוריות הדרושה לו בכדי להתאושש; קל יותר להגיע לסך קלורי מסויים אם מכניסים פחמימות לתזונה מאשר הסתמכות על חלבונים ושומנים.

יכול להיות שזה רק בגלל הקלוריות.
אבל למה זה כזה מוזר לכם, שיכול להיות שפחמימות נותנות אנרגיה, ועוזרות להתאושש בצורה יותר טובה משומן וחלבון בלבד, אם זה היה נושא כל כך ברור, לא היה צורך לעשות שום מחקר בתחום.

אני יודע שאצלי(וגם אצל אחרים), כמות הפחמימות שצרכתי משפיעה באופן ישיר על איך שאני מרים באימון, אם לך זה לא דרוש ואתה מתקדם בקצב מטורף אז תשאר דל פחמימות.

אבל ממה שאני קורא פה(ובפורומים אחרים), רוב האנשים לא מצליחים להתקדם בצורה זו.
התזונה הזו נועדה בעיקר למטרות מראה, וגם המחבר של הספר כותב את זה בעמוד הראשון שלו.

אגב אני לא שולל שהתזונה הזאת שקולה לתזונה עשירה בפחמימות אני רק רוצה לראות איזה שהוא חיזוק לזה בצורת ספורטאים מובילים או מחקר תומך.

עידן כי מי שאומר ש"פחמימות נותנות אנרגיה" ובגלל זה צריך אותן לא מבין מה זה פחמימות ומה התפקיד שלהן בגוף בהקשר הזה. אני אנסה ללכת לקראתך, איזה מחקר אתה רוצה ? שיענה על איזו שאלה? אני כבר אומר משהו שאתה יודע, אין הרבה מחקרים על ספורטאים.

עידן כי מי שאומר ש"פחמימות נותנות אנרגיה" ובגלל זה צריך אותן לא מבין מה זה פחמימות ומה התפקיד שלהן בגוף בהקשר הזה. אני אנסה ללכת לקראתך, איזה מחקר אתה רוצה ? שיענה על איזו שאלה? אני כבר אומר משהו שאתה יודע, אין הרבה מחקרים על ספורטאים.

פחמימות לא משמשות לאנרגיה?
וכן אמרתי שזה נושא מעניין, ואין סיבה שאתה או בן אדם אחר בעתיד לא תחקרו את הנושא הזה.
אז עזוב מחקר על ספורטאים, תביא לי ספורטאים שצברו את הכח שלהם ככה.
ולא בשביל להגיד שאני צודק, כי זה מעניין אם יש בכלל ספורטאים שמתחרים עם תזונה של 50 גרם פחמימות באופן סדיר.

סבבה אני אעשה חיפוש, נתתי לך פה לינק נחמד ויש עוד כמה שמות שאני ומורן העלינו בדיונים קודמים. אבל אתה מודע לזה שAD ספציפית זה לא תזונה דלת פחמימה נכון?

סבבה אני אעשה חיפוש, נתתי לך פה לינק נחמד ויש עוד כמה שמות שאני ומורן העלינו בדיונים קודמים. אבל אתה מודע לזה שAD ספציפית זה לא תזונה דלת פחמימה נכון?

אני לא זוכר אף שם של ספורטאי ברמה.
ואם יש ימים שאתה על פחות מ50 גרם פחמימות, זה נחשב בעניי תזונה דלה.

אבל אם אתה אוכל 1500 - 2000 (מספרים די שמרניים, דיפסקאל עצמו אומר ששווה לנסות גם 8-10 אלף קלוריות בכל 24 שעות כאלה של העמסה) גרם בסופ"ש אז זה לא נחשב?

אבל אם אתה אוכל 1500 - 2000 (מספרים די שמרניים, דיפסקאל עצמו אומר ששווה לנסות גם 8-10 אלף קלוריות בכל 24 שעות כאלה של העמסה) גרם בסופ"ש אז זה לא נחשב?

כמה זמן תוצרי פירוק הפחמימות האלה נשארות במחזור הדם שלך?
ומה קורה לאלה שלא ממלאות את מאגרי הגליקוגן שלך (שהרוב לא אמורים להתרוקן בחמישה ימים בלי אימוני דילול).

אני לא יודע מה זה "תוצרי פירוק הפחמימות" אבל אנחנו מעמיסים בשביל למלא גליקוגן ולשפר מאזן הורמונלי לרצוי יותר. בעיקר למלא גליקוגן
אז אם הבנתי מה אתה שואל, אז כן, ההעמסה הזו מספיקה לתחזק את הביצועים במהלך השבוע. בכל מקרה יש פחות שימוש בגליקוגן מאשר בתזונה רגילה כי אתה יותר Fat - Depended ומפיק יותר אנרגיה משומן במנוחה (מקור הרבה יותר פוטנטי וזמין מפחמימה אגב). ואנחנו מדברים פה על אימוני כוח ולא על ריצת מרתון אז כן, הכמויות האלה עושות את העבודה ומעבר לזה

לא עקבתי, איזה פחמימות לא ממלאות מאגרים? אני מכיר רק פרוקטוז ואלכוהול, ופחות או יותר זהו. כמה מזה אתה כבר צורך? ומה יקרה פה שלא יקרה בתזונה רגילה?

יכול להיות שזה רק בגלל הקלוריות.
אבל למה זה כזה מוזר לכם, שיכול להיות שפחמימות נותנות אנרגיה, ועוזרות להתאושש בצורה יותר טובה משומן וחלבון בלבד, אם זה היה נושא כל כך ברור, לא היה צורך לעשות שום מחקר בתחום.

אני יודע שאצלי(וגם אצל אחרים), כמות הפחמימות שצרכתי משפיעה באופן ישיר על איך שאני מרים באימון, אם לך זה לא דרוש ואתה מתקדם בקצב מטורף אז תשאר דל פחמימות.

אבל ממה שאני קורא פה(ובפורומים אחרים), רוב האנשים לא מצליחים להתקדם בצורה זו.
התזונה הזו נועדה בעיקר למטרות מראה, וגם המחבר של הספר כותב את זה בעמוד הראשון שלו.

אגב אני לא שולל שהתזונה הזאת שקולה לתזונה עשירה בפחמימות אני רק רוצה לראות איזה שהוא חיזוק לזה בצורת ספורטאים מובילים או מחקר תומך.

אני חושב שחלק מהבעייתיות במעבר לתזונת דלת פחמימות (אני לא מתייחס ל- AD) היא תקופת ההסתגלות הנדרשת מהגוף, שבה תורגש יותר עייפות וירידה בביצועים ולכן, באופן מובן, אנשים (ובטח מתאמנים ברמה חובבנית או מקצוענית) יוותרו ויחזרו לתזונה שהם מכירים.
על אף העובדה שאתה ואני לא יודעים על ספורטאים מקצוענים שאוכלים לפי פליאו, לא ניתן לומר שזו לא תזונה שמתאימה למתאמנים, אני חושב שזה ברור לך. יכול להיות שגם המאמנים ו/או התזונאים שלהם שבויים בקונספציות שגויות.
אני לא יכול להביא לך בשלב זה מחקר שתומך בתזונת פליאו לספורטאים, אבל אני מבטיח שאפרסם ברגע שאמצא (בהנחה שקיים לפחות אחד כזה 😉).

אבל איך זה קשור לתהליכים הפיזיולוגים שהגוף שלך עובר?

מעניין את ה-*** שלי תיאוריות על תהליכים פיזיולוגיים שהגוף עובר. ניסיתי משהו שנוסה בעיקר על אוגרים ועל עודד - לא עבד, ניסיתי משהו אחר - עבד.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית