ייעוץ שאלה דיי מורכבת לגביי מאסה בתזונת AD

מצב
השרשור נעול

yotamy6

משתמש מתחיל
211
0
נק' מוניטין:
-223
211
0
אוקיי אז שאלה:
מאסה בתזונת AD גורמת לזה שתראה חטוב כמו שיותר ובאותו זמן תעלה גם במאסת שריר?
אם כן אז צריך לעשות בערך 12 יום של AD ואז יומיים של העמסת פחמימות?
זה נכון שאם למשל אני אוכל 200 גרם חלבון אז בערך120 מזה הופך לפחמימה?! (גלוקוז)
מה הקורה אם אני בתפריט AD שזה אומר הרבה שומן ואני גם לוקח יהומבין ועושה פרוטוקול 3/4 אבל עדיין נימצא על גירעון חיובי, יש מצב שאני אוכל לשרוף שומן ככה?
תודה לעוזרים! 😃

בולשיט, לך תשווה את השיאים באולימפיאדות של לפני 50 שנה להיום.
והיום הבדיקות הרבה יותר רציניות משהיו אז, לא שאני טוען שאין שימוש.

לך תשווה שיאים של היום לשיאים של לפני 30-40 שנה. אפילו בהרמת משקולות עוד לא שברו את השיא של פעם.

לך תשווה שיאים של היום לשיאים של לפני 30-40 שנה. אפילו בהרמת משקולות עוד לא שברו את השיא של פעם.

הרמת משקולות היא לא הספורט היחידי, היא אפילו ספורט איזוטרי שלא מעניין הרבה אנשים.
וכמות הכשרון שהולך אליו הוא קטן מאוד.

עזבו אותכם שטויות כל ההבדל שעכשיו יש אפק1ת חלב1ן ופעם לא היה:s85:

הרמת משקולות היא לא הספורט היחידי, היא אפילו ספורט איזוטרי שלא מעניין הרבה אנשים.
וכמות הכשרון שהולך אליו הוא קטן מאוד.

כן עידן, בסין יש מעט מאוד מרימי משקולות. רק סדר גודל של מיליון. גם ברוסיה ובאירופה בקושי יש משקולן וחצי

השיאים בזריקת דיסקוס גם לא נשברו כמעט 30 שנה, גם אצל הנשים וגם אצל הגברים. מעניין.

כן עידן, בסין יש מעט מאוד מרימי משקולות. רק סדר גודל של מיליון. גם ברוסיה ובאירופה בקושי יש משקולן וחצי

השיאים בזריקת דיסקוס גם לא נשברו כמעט 30 שנה, גם אצל הנשים וגם אצל הגברים. מעניין.

אז מה אתה אומר, הניוון נובע מ?
השיאים באתלטיקה, שחייה וכו.. שופרו בצורה מטורפת.
אתה לא עוקב אחרי משחקי כדור, אבל להשוות כדורסל או פוטבול של היום לכזה של לפני 30 שנה, נראה בהילוך איטי ברמה של חובבנים...

הדיון הוא לא על ניוון. הדיון הוא על זה שההבדלים נובעים בעיקר משימוש בסטרואידים.
השיאים בשחייה שופרו כשהכניסו חליפה, ועכשיו אסרו עליה. אני מאמין שגם השיאים בוטלו או יבוטלו.

הדיון הוא לא על ניוון. הדיון הוא על זה שההבדלים נובעים בעיקר משימוש בסטרואידים.
השיאים בשחייה שופרו כשהכניסו חליפה, ועכשיו אסרו עליה. אני מאמין שגם השיאים בוטלו או יבוטלו.

השיאים בשחייה שופרו גם לפני החליפה.
אתה מוזמן להסתכל על השיאים לפני הכניסה שלה, איאן תורפ, ומייקל פלפס ניפצו שיאים הרבה לפני שהיא נכנסה.

חלק גדול מהשיאים(בעיקר אצל נשים) מהתקופה הזו נובעים דווקא מסטרואידים ומחוסר הפיקוח עליהם, מזרח גמניה הייתה מאוד מפורסמת בזה.

אני לא מבין למה אתה מופתע שרמת האימונים והתנאים לספורטאים שיפרו את הרמה בספורט.
היום לרוב הספורטאים האולימפיים קשה הרבה יותר להשתמש בסמים מאשר פעם, אתה יכול לחפש בגוגל על התקן של הבדיקות ועל כך שבודקים כמה פעמים בשנה ובצורה אקראית, ומבלי להודיע לספורטאים מראש.

עידן, כרגע הסכמת איתי בפסקה השניה, ובשלישית אתה ממשיך להתווכח. יש לך פיצול אישיות?

אז אתה בעצם מסכים שהקפיצה הגדולה הייתה כשסטרואידים נכנסו לתמונה?

בפסקה השנייה אני מדבר על לפני 40-30 שנה, בפסקה השלישית אני מדבר על היום.
אני לא מבין למה אתה מופתע שרמת האימונים והתנאים לספורטאים שיפרו את הרמה בספורט.
איפה אלכס טען שזה לא המצב? יא ליצן, שניכם מסכימים אחד עם השני.

אז אתה בעצם מסכים שהקפיצה הגדולה הייתה כשסטרואידים נכנסו לתמונה?

אני חושב שהשיפור בתנאים של האימונים והתזונה היו הרבה יותר חשובים.
שהספורטאים הפכו מחובבנים למקצועניים, כלומר לא עבודה משנית, אז קרתה הקפיצה.

הסטרואידים ברור שמשפרים את התוצאות, אבל הם לדעתי לא היוו את הקפיצה הגדולה.

בוא נקח אפילו את האנשים פה באתר(כדוגמא), אתה חושב שאם היינו מזריקים אבל מתאמנים כמו מפגרים היינו מגיעים לאותם תוצאות?

לא עידן, אני חושב שאם היינו מזריקים ומתאמנים כמו מפגרים היינו מגיעים לתוצאות יותר טובות.

AAS user in sports began in October 1954, John Ziegler, a doctor who treated American athletes, went to Vienna with the American weightlifting team. There he met a Russian physicist who, over "a few drinks", repeatedly asked "What are you giving your boys?" When Ziegler returned the question, the Russian said that his own athletes were being given testosterone.
Returning to America, Ziegler tried weak doses of testosterone on himself, on the American trainer Bob Hoffman and on two lifters, Jim Park and Yaz Kuzahara. All gained more weight and strength than any training programme would produce but there were side-effects.[29] Ziegler sought a drug without after-effects and hit on an anabolic steroid, methandrostenolone, (Dianabol, DBOL), made in the US in 1958 by Ciba.[30][31]
The results were impressive - so impressive that lifters began taking ever more. Steroids spread to other sports where bulk mattered. Paul Lowe, a former running back with the San Diego Chargers American football team, told a California legislative committee on drug abuse in 1970: "We had to take them [steroids] at lunchtime. He [an official] would put them on a little saucer and prescribed them for us to take them and if not he would suggest there might be a fine."
Olympic statistics show the weight of shot putters grew 14 per cent between 1956 and 1972, whereas steeplechasers grew 7.6 per cent. The gold medallist pentathlete Mary Peters said: "A medical research team in the United States attempted to set up extensive research into the effects of steroids on weightlifters and throwers, only to discover that there were so few who weren't taking them that they couldn't establish any worthwhile comparisons."[32]

WL זה לא הספורט היחידי, ועדיין לא טענתי זה לא הביא עלייה גדולה בביצועים.
אבל יש ענפים שפשוט צריכת סטרואידים לא תהווה הבדל כזה גדול.

ונראה לי מוזר שאתה חושב שאם היינו עושים לחיצת רגליים וכפיפות מרפקים, אבל מזריקים היינו מגיעים להיות יותר חזקים.

אני מוכן להתערב איתך, שכמעט כל הטמבלים שמזריקים על 180 80 קילו, היו מגיעים לתוצאות יותר טובות אם היו יודעים להתאמן.

WL זה לא הספורט היחידי, ועדיין לא טענתי זה לא הביא עלייה גדולה בביצועים.
אבל יש ענפים שפשוט צריכת סטרואידים לא תהווה הבדל כזה גדול.

מן הסתם בגולף או ששבש זה לא משמעותי במיוחד, אבל הויכוח המקורי באשכול היה בהקשר של WL\PL.

ונראה לי מוזר שאתה חושב שאם היינו עושים לחיצת רגליים וכפיפות מרפקים, אבל מזריקים היינו מגיעים להיות יותר חזקים.

תגדיר "חוזק" בהקשר של בני אדם.

אני מוכן להתערב איתך, שכמעט כל הטמבלים שמזריקים על 180 80 קילו, היו מגיעים לתוצאות יותר טובות אם היו יודעים להתאמן.

מן הסתם הם היו מגיעים לתוצאות יותר טובות אם הם בנוסף לסטרואידים הם היו מתאמנים כמו שצריך, זה טריוויאלי ולא על זה הויכוח.
!!!

דאוס:

לא אמרתי שמה שעשו אז או משהו כזה אי אפשר לעשות היום, או שהפכתי את המרימי משקולות העתיקים לאלילים או משהו כזה.

הכוונה שלי הייתה, היות והעלתי את התמונה שלפני שאנשים רצים לחפש את התכנית המושלמת הבאה, או את התוסף החדש הבא, או ענארף (וכן, בקשר לסטרואידים, אני חייב לציין שמאז שנכנסתי לאתר אני מתפלא כל פעם כמה אנשים משתמשים - וביחס לתוצאות, אפשר להרים גבה).

אני מניח והיות ולא היה אז (כן אני מדבר גם על שנות השלושים ועוד לפני) כל מני חליפות סקוואט, ונעליים, ועוד כל מני שטויות הם ידעו שבשביל להתחזק צריך להרים כבד. אז לא היו רצועות, לא היו כפפות, ואולי זה נשמע מצחיק אבל המוטות לא היו המוטות כרום הדקים שיש לך ברוב המכונים. זה היה מינימום מוט אולימפי, אם לא יותר עבה. אני חושב שאפשר להעריך את זה. מה גם שממה שראיתי אנשים במשקל 80 קילו הגיעו למשקלים נורא יפים בדדליפט ובסקוואט (חלקם ירדו ממש נמוך) 500-700 פאונדס. זה לא רע בכלל לבן אדם מהשורה. אני חושב שכולנו יכולים ללמוד מזה.

בכל מקרה אני אוהב יותר פיטים ויכולות יותר מעניינות כמו בנט פרס (בנט. לא בנץ') עם 336 פאונדס (יד אחת)
או סנאץ' עם יד אחת עם 200 פאודנס.

ויש דברים קצת משונים כמו הרמות עם הלסת, או משקל כבד שנשען על הגב. אתה יכול לקרוא להם אנשי קרקס אם אתה רוצה, אבל אין פה הצגות. זה כוח לכל דבר.

את האמת. הלכתי לאיבוד. על מה הויכוח בכלל? =\

הויכוח היה על ספורטאים, WL וPL זה אחוז קטן ממגוון הענפים.
גם בכדורגל ובכדורסל שימוש בסמים פחות פופלארי מבענפים הנ"ל.

אני טוען שגם בלי סטרואידים, הם היו מגיעים לתוצאות יותר טובות.

הויכוח היה על ספורטאים, WL וPL זה אחוז קטן ממגוון הענפים.
גם בכדורגל ובכדורסל שימוש בסמים פחות פופלארי מבענפים הנ"ל.

אני טוען שגם בלי סטרואידים, הם היו מגיעים לתוצאות יותר טובות.
לא הוא לא, הוא היה בהקשר של אימוני משקולות.
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=173389&postcount=77
כאן פתאום החלטת שאתה מדבר על ספורטאים בכלליות בלי קשר לכלום(שים לב על מה אלכס דיבר), זה לא אומר שעל זה הויכוח.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית