הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגדלת הפין

מצב
השרשור נעול

Batman1204

מושעה
362
77
נק' מוניטין:
-125
362
77
אני בן 23 עוד מעט 24
ונולדתי עם תופעה נדירה שנקראת היפוספדיאס
מי שרוצה לקרוא יש הרבה מידע על זה באתר של כללית . מדובר בבעיה שעוברת בתורשה או בגלל טסטוסטרון נמוך אצל האם בהריון. בעצם חור השופכה ממוקם באשכים או מתחת לעטרה או באמצע הפין . יש דרגות קושי באשכים זה הכי גרוע . כל הדרגות מצריכות ניתוח. אני עברתי 3 ניתוחים . הראשון לא צלח . ושני ניתוחים בבית חולים שניידר בגיל 3.
בגדול אני מאמין שבגלל היפוספדיאס יש לי איבר מין קטן . בזקפה 10 ס''מ . ועם מודדים מהפוביק אז 5 ס''מ . רציתי לשאול אם יש חומרים שיכולים לגרום לגדילה באיבר המין .
ובבקשה תחסכו ממני כמו תגובות של זה הסיבה הכי טיפשית ששמעתי לקחת חומרים וכ'ד. אתם לא יודעים מה אני עובר בגלל הדבר הזה וכמה אני סובל מי זה בחיי המיניים . לכל דבר יש מחיר ואין לי בעיה להשבית את הציר בשביל הגדלת הפין.
אז לכל האנשים שיש להם ניסיון בסטרואידים .
יש הרבה מאמרים באינטרנט שאומרים שכן שTRT , HGH וHCG יכולים לגרום להארכת הפין.
אשמח לקבל תשובות רציניות .

נערך לאחרונה:
האמת מבין לליבך, אולי אני בור בנושא, אבל לא רואה שום קונסטלציה שבה ניתן להגדיל את איבר המין, הרי זה עצם
HGH במקרה הטוב יגרום לו רק להיות עבה יותר.

תקנו אותי אם אני טועה

בזקפה 10 ס''מ . ועם מודדים מהפוביק אז 5 ס''מ

לא הבנתי, תסביר את עצמך שוב

10 עם זקפה זה לא כזה כזה גרוע

לי יש 10 סמ ולא סובל מהמחלה שציינת אז כנראה סתם יש לי קטן לא שזה מזיז לי בכול מקרה 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא נשמע נעים , אני לא מתכוון להיכנס פה לשיחות על מיניות כי אני מניח שלא מדובר על דברים שנעשים בקדושה .
לעניין עצמו , רשמת שזה קורה לפעמים בגלל תורשה , דיברת על זה עם המשפחה ?
היה ניתוח בגיל 3 הם הצליחו ? מה היה התוצאות של הניתוח? אתה מצליח לתת שתן רגיל ? יש לך בעיה של פוריות?

אם אתה נותן שתן רגיל , ואין בעיה של פוריות , לא חושב שאתה צריך להתעסק בזה , בטח לא לקחת חומרים מאנשים שאין להם את התופעה הזאת ולצפות לאותה תוצאה שהם קיבלו , לא שידוע לי שיש חומר שבאמת גורם לשינוי של האיבר מין , אבל גם אם כן אל תעתיק מאדם שאין לו את הרקע של מה שעברת .
יכול להיות שיותר תזיק מאשר תועיל .

אני אומר שוב זה נושא לא נעים , בטח לא לדבר עליו בפומבי ולפתוח את זה , אבל הייתי ממליץ לך לדבר עם המשפחה , אולי מישהו מהם עבר את זה ואין חכם כבעל הניסיון , ובנוסף תתמקד ב2 דברים עיקריים שבשביל זה יש את האיבר הזה , מתן שתן ופוריות , שיהיה בהצלחה ורפואה שלמה.

אין מה לעשות. כל מה שאתה קורא עליו באינטרנט הוא בולשיט.

ואין בהכרח קשר בין היפוספדיאס לגודל הפין בגיל במבוגר.

בתור אחד שראה הרבה בולבולים בחיים שלו..
10 ס''מ בזיקפה זה לא קטן, זה אומנם לא גדול.
מקווה בשבילך שהוא לפחות עבה:s49:

ובסופו של דבר מי שתאהב אותך באמת...
תאהב אותך בגלל הגודל של החשבון בנק שלך:sarcastic:

אפשר להבין אותו, זה פוגע בחיי המין וכנראה גם בביטחון העצמי

הנה הגיע המומחה

עם נשים צריך לעבוד יותר קשה, ובמהלך סייקל אני יכול להשתגע מרוב חרמנות

אני בסייקל טסט 420 מג ומסטרון 300 מג והחבר שלי שם למטה לא רגוע כלל. עד היום לא הבנתי על כל המהומה של אובר-חרמנות בסייקלים (בסייקל הראשון לא היה משהו מיוחד), אבל המסטרון זה טירוף. הבת זוג שלי כבר סובלת ממני 🙄

• פותח/ת השרשור
אני בסייקל טסט 420 מג ומסטרון 300 מג והחבר שלי שם למטה לא רגוע כלל. עד היום לא הבנתי על כל המהומה של אובר-חרמנות בסייקלים (בסייקל הראשון לא היה משהו מיוחד), אבל המסטרון זה טירוף. הבת זוג שלי כבר סובלת ממני 🙄

האם שמת לב לשינוי בגודל האיבר ?
אין מה לעשות. כל מה שאתה קורא עליו באינטרנט הוא בולשיט.

ואין בהכרח קשר בין היפוספדיאס לגודל הפין בגיל במבוגר.

פניתי בעבר לרופא שניתח הוא כמובן אמר שהגודל הוא בסדר ותקין אבל זה כי ככה קבעו שתקין ..
אבל הוא אמר שאסתטית יכול להיות שהאיבר נראה קטן בגלל שהשק אשכים מתחיל מעל הפין ויש עור שמסתיר אותו אני אשאל אותו שוב אם אפשר לנתח .

האם שמת לב לשינוי בגודל האיבר ?

פניתי בעבר לרופא שניתח הוא כמובן אמר שהגודל הוא בסדר ותקין אבל זה כי ככה קבעו שתקין ..
אבל הוא אמר שאסתטית יכול להיות שהאיבר נראה קטן בגלל שהשק אשכים מתחיל מעל הפין ויש עור שמסתיר אותו אני אשאל אותו שוב אם אפשר לנתח .

שואל ברצינות, כשקיימת יחסי מין קיבלת הערות לגבי זה?

האמת שלא אבל אני מאמין שזה בגלל שאין לי הרבה ניסיון במיטה . אבל כן צחקו עלי בבית הספר . והיו בנות שצחקו עלי

אחי, יש אנשים קקות.
למדתי בחיים שיש אנשים שימצאו פגמים בכל דבר.. אי אפשר לרצות את כולם.

הכי חשוב שאתה תהיה מרוצה ובריא ותהיה בסביבה של אנשים שיעריכו אותך.

האמת שלא אבל אני מאמין שזה בגלל שאין לי הרבה ניסיון במיטה . אבל כן צחקו עלי בבית הספר . והיו בנות שצחקו עלי

אני נוטה להאמין שכן ניתן לעשות משהו בנידון, אבל כנראה שהפיתרון לא יבוא מסטרואידים ובטח שלא מאנשים בורים כמונו.

לדעתי פותח האשכול הוא לא אדם אמיתי אלא עושה סתם דחקות פה באתר. וזה אני אומר לאחר שקראתי תגובות שלו כבר בעבר.

אבל אם נהיה אינפורמטיבים אז :
שימוש ב Gh+טסט לאורך זמן מגדיל את כל האיברים בגוף כולל הכל.
אז מי שרוצה להגידל את הפין שיעלה על סייקל טסט - gh לחצי שנה / שנה לפחות.

עצה שלי, תרד מזה.
כל עוד אתה יכול לספק אישה אתה לא בבעיה של ממש, וברגע שתשלים עם זה גם הביטחון העצמי שלך ישתפר.
יש כל מיני דרכים והליכים להגדלת הפין (וגם שיטות מטומטמות), קח בחשבון שחלקם גם לא יעילים, מסוכנים ועלולים להסב נזק.
פין זה לא איבר להתעסק איתו, כל פגיעה קטנה יכולה להיות נזק בלתי הפיך.
תהיה בטוח שאם היה הליך אחד בטוח עם 100% הצלחה, כל הגברים במדינה היו סוחבים את הזין שלהם עם מריצה.

אז האם עוד 2 ס"מ שווים את הסיכון הבריאותי שכרוך? זין שלי...

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית