שוקל בלאסט אנד קרוז לראשונה

McGregor

משתמש משקיע
6,030
5,394
נק' מוניטין:
3,964
6,030
5,394
בוקר אור,
כאמור מי שמכיר אותי יודע שאני בשנים האחרונות מסוייקל פעמיים בשנה, עושה סייקל, פי סי טי מתאושש חודשיין ואז שוב.., לרוב טסט ואוראלי עדין, הסייקל הנוכחי טסט, מאסטרון ואנאבר שעתיד להסתיים עוד שבועיים

אני שוקל לראשונה לאחר הסייקל לעשות קרוז של כ 10-12 שבועות ואז שוב סייקל, לסיים לקראת סוף החורף ואז פי סי טי והתאוששות.

קצת רקע עליי - בן 35, מתאמן הרבה שנים, משקיע תמיד בתזונה ובאימונים ולא מקל ראש, בחורף עולה 5 קילו, בקיץ יורד 5 קילו, שומר בערך על אותו מסת שריר ואחוז שומן נע בין 7-8 בקיץ ועד 10-11 בחורף.

לפני הסייקל הנוכחי בוצע פרופיל הורמונלי והתאוששתי די יפה (אפילו מעל המצופה) טפו טפו טפו

אשמח לשמוע מאנשים שעברו בלאסט אנד קרוז ואז יצאו לפי סי טי, איך הייתה התאוששות? בעד? נגד? רשמים?

איזה חומרים בבלסט אנד קרוז ארוכים קצרים שילובים?
איבה מינונים בקרוז
כמה זמן בלאסט כמה זמן קרוז כמה זמן שוב בלאסט
מה התוכנית לגבי pct לדבר הזה
האם תריץ hcg במהלך זה?
והכי חשוב, מה המטרה שלך

• פותח/ת השרשור
איזה חומרים בבלסט אנד קרוז ארוכים קצרים שילובים?
איבה מינונים בקרוז
כמה זמן בלאסט כמה זמן קרוז כמה זמן שוב בלאסט
מה התוכנית לגבי pct לדבר הזה
האם תריץ hcg במהלך זה?
והכי חשוב, מה המטרה שלך

מינונים עוד לא נקבעו, אבל לא אשתגע, חשבתי על 125-150 טסט שבועי ואולי להוסיף 20 אנאבר יומי
הסייקל הנוכחי (בלאסט) 12 שבועות - מסיים עוד שבועיים, התכנון 12 קרוז ואז שוב בלאסט 12 שבועות

פי סי טי יעשה לאחר יעוץ, חשבתי על 6 שבועות טמוקסי וכלומיד

HCG רץ במהלך הסייקל הנוכחי ואוסיף גם במהלך הקרוז, למעשה כל עוד אני מזריק יהיה HCG

125-150 טסט שבועי
זה המינונים בסייקל שאתה מסיים עכשיו ויוצא ממנו לקרוז או שזה המינוני טסט אנטט עבור הקרוז
איבדתי אותך קצת
ובקרוז כל הקטע זה לא להוסיף ממתקים כמו אנאבר וחבריו כדי לתת לרצפטורים להתגעגע קצת לחומרים ולשחזר רגישות אבל שעדיין יהיה בייסליין של טסט, אם אתה שם ממתקים אתה קצת מפריע לכל הקטע של הקרוז אבל שוב יכול להיות שהבנתי אותך שגוי

אגב איזה סייקל אתה מסיים עכשיו, איך ההרגשה, איך התוצאות

• פותח/ת השרשור
בלי קשר, המינונים לא האישיו פה, השאלה שלי לכאלו שעשו בלאסט אנד קרוז ואז יצאו לפי סי טי, איך הייתה התאוששות?

סייקל נוכחי - 500 טסט , 400 מאסטרון, 50 אנאבר - מסיים עוד שבועיים סייקל של 12 שבועות

לגבי - קרוז, אין לי בעיה להסתפק בטסט בלבד, אני פשוט תוהה מה יהיה ההבדל בין לצאת לפי סי טי או לקרוז מבחינת שמירה על תוצאות

אגב איזה סייקל אתה מסיים עכשיו, איך ההרגשה, איך התוצאות

כאמור - טסט אננתת, מאסטרון אננתת, אנאבר - מבחינת הרגשה - הסייקל הכי טוב שהיה לי, כנראה שמצאתי את הסייקל הקבוע שלי גם לקיץ וגם לחורף.

לגבי תוצאות - המטרה הייתה לא לרדת יותר מדי במשקל, קצת להתייבש וקצת להוריד בזמן

נערך לאחרונה:
אשמח לשמוע מאנשים שעברו בלאסט אנד קרוז ואז יצאו לפי סי טי, איך הייתה התאוששות? בעד? נגד? רשמים?
טיפה יותר מבוגר ממך...
בלאסט&קרוז כמעט 9 חודשים.
לא יודע מתי אסיים.
מעייף טיפה. לפעמים שואל את עצמי למה התחלתי בכלל ...
קשה לרדת מזה.

אבל זה החיים דבר מוביל לדבר אין לדעת מה היה קורה עם לא היתי עושה כ"כ או שהיתי עושה ככה.
ההבדל העיקרי בבלאסט&קרוז מאשר סייקלים בודדים זה שאתה כל הזמן בסייקל ואין ממש הפצצה ורגעיה אלא יותר קו רציף של עלייה תמידית.

בגדול מבסוט אבל אם אהיה מבוגר אחראי מה שנקרא לדעתי צריך לשקול טוב טוב את הדברים.
כך בחשבון שאם החיים שלך די מאוזנים ואתה חיי חיי רווחה יהיה לך קשה לרדת מזה / יהיה קשה למצוא סיבה לרדת .

לגבי חומרים ירדתי מקצרים עברתי לארוכים אין טעם לקחת קצרים לדעתי אלא אם כן אתה משלב נניח אננט עם טרן קצר טיפה פה טדן או מסטרון קצר .
גם מאורליים ירדתי.
לגבי מינונים : בעבר סייקל של 350 טסט פרופ היה נהדר עבורי והיה מרגיש לי מפוצץ היום אני כבר על 750 אננט ומרגיש רגיל

• פותח/ת השרשור
טיפה יותר מבוגר ממך...
בלאסט&קרוז כמעט 9 חודשים.
לא יודע מתי אסיים.
מעייף טיפה. לפעמים שואל את עצמי למה התחלתי בכלל ...
קשה לרדת מזה.

אבל זה החיים דבר מוביל לדבר אין לדעת מה היה קורה עם לא היתי עושה כ"כ או שהיתי עושה ככה.
ההבדל העיקרי בבלאסט&קרוז מאשר סייקלים בודדים זה שאתה כל הזמן בסייקל ואין ממש הפצצה ורגעיה אלא יותר קו רציף של עלייה תמידית.

בגדול מבסוט אבל אם אהיה מבוגר אחראי מה שנקרא לדעתי צריך לשקול טוב טוב את הדברים.
כך בחשבון שאם החיים שלך די מאוזנים ואתה חיי חיי רווחה יהיה לך קשה לרדת מזה / יהיה קשה למצוא סיבה לרדת .

לגבי חומרים ירדתי מקצרים עברתי לארוכים אין טעם לקחת קצרים לדעתי אלא אם כן אתה משלב נניח אננט עם טרן קצר טיפה פה טדן או מסטרון קצר .
גם מאורליים ירדתי.
לגבי מינונים : בעבר סייקל של 350 טסט פרופ היה נהדר עבורי והיה מרגיש לי מפוצץ היום אני כבר על 750 אננט ומרגיש רגיל

תודה על התגובה.

א. לא הבנתי, אז פעם ראשונה שלך בבלאסט אנד קרוז ומאז המשכת? לא ניסית לרדת ולהתאושש? כי חשוב לי לשמוע ניסיון של אחרים בזה
ב. אני די נעול על סייקלים עדינים ולא להיכנס לעולם הטרן/דקה, מורכב מכמה וכמה שיקולים
ג. החומרים שלי בכל מקרה תמיד ארוכים
ד. השיקול שלי בנושא הוא רק בפן של להתאושש, אני די בטוח שבעצמי שלא אמשוך את זה לעד אלא במקום לעשות פעמיים פי סי טי בשנה אז יהיה פעם אחת, זאת אומרת סייקל קיץ (נוכחי) - גשר - סייקל חורף - פי סי טי - התאוששות חודשיים ואז שוב..

א. לא הבנתי, אז פעם ראשונה שלך בבלאסט אנד קרוז ומאז המשכת? לא ניסית לרדת ולהתאושש? כי חשוב לי לשמוע ניסיון של אחרים בזה
התחלתי לראשונה. אין תוכנית מוגרדת זורם.
אני די נעול על סייקלים עדינים ולא להיכנס לעולם הטרן/דקה, מורכב מכמה וכמה שיקולים
אז אל תתחיל בלאסט אנד קרוז... אתה חושב שאם אתה בסייקל של שנתיים זה משנה עם יהיה בפנים טרן דקה או טסט סולו...
ממש לא
ד. השיקול שלי בנושא הוא רק בפן של להתאושש, אני די בטוח שבעצמי שלא אמשוך את זה לעד אלא במקום לעשות פעמיים פי סי טי בשנה אז יהיה פעם אחת, זאת אומרת סייקל קיץ (נוכחי) - גשר - סייקל חורף - פי סי טי - התאוששות חודשיים ואז שוב..
זה גם התוכנית שלי . פשוט אמרתי לעצמי שאני כבר נושק ל40 אז פשוט אהיה על trt.

חשוב להבין שהמושג בבלאסט&קרוז נותן רושם של עליה ואז ירידה לפי השם... אבל זה בעצם עלייה מתמשכת . כל עוד אתה עם טסט בגוף ההוגים נשמרים ואתה אפילו ממשיך להתקדם בקרוז....

לגבי פיסיטי פעמים שלוש בשנה זה גם לא מי יודע מה בריא כן...
בכלל סטרואידים זה לא בריא
אז אולי אופציה של trt בין הסייקלים בגיל מסויים היא אופציה טובה

• פותח/ת השרשור
התחלתי לראשונה. אין תוכנית מוגרדת זורם.

אתה נשוי עם ילדים?

אז אל תתחיל בלאסט אנד קרוז... אתה חושב שאם אתה בסייקל של שנתיים זה משנה עם יהיה בפנים טרן דקה או טסט סולו...
ממש לא

לא מסכים איתך בנושא הזה, לא חייב טרן או דקה כדי להגיע לתוצאות, לפחות לא למטרות שלי, כרגע אני על טסט, מאסטרון ואנאבר ומרוצה מאוד

אתה נשוי עם ילדים?
כן
לא מסכים איתך בנושא הזה, לא חייב טרן או דקה כדי להגיע לתוצאות, לפחות לא למטרות שלי, כרגע אני על טסט, מאסטרון ואנאבר ומרוצה מאוד
ככל שמדובר במטרות ברגע שמשיגים אחת רוצים אחת אחרת. מה שנכון להיום מחר כבר לא רלוונטי

• פותח/ת השרשור
ככל שמדובר במטרות ברגע שמשיגים אחת רוצים אחת אחרת. מה שנכון להיום מחר כבר לא רלוונטי

בכל מקרה טרן לא רלוונטי אליי ולא מתאים לי, אני גם ככה בעל מזג חם / חמום מוח (לא גאה בזה) ואני עובד בעסקים משפחתים ולא יכול לקחת סיכון.

בן כמה אתה אם אפשר לשאול?

בן כמה אתה אם אפשר לשאול?
38
בכל מקרה טרן לא רלוונטי אליי ולא מתאים לי
הקטע בבלאס אנד קרוס זה להחליף כל הזמן חומרים ומינון.
תאכלס מסטרון חוץ לעשות גוף קשה בחיטוב לא נותן כלום. אז אתה על טסט נטו פה. אנאבר זה סטרואיד אורלי שאי אפשר לרוץ איתו ייתר מידי.
אז נשאר לך דקה בולדנון

38

הקטע בבלאס אנד קרוס זה להחליף כל הזמן חומרים ומינון.
תאכלס מסטרון חוץ לעשות גוף קשה בחיטוב לא נותן כלום. אז אתה על טסט נטו פה. אנאבר זה סטרואיד אורלי שאי אפשר לרוץ איתו ייתר מידי.
אז נשאר לך דקה בולדנון
רק דעה אישית לגבי מסטרון
אני על 125 אנטט ו 100 מסטרון ארוך לשבוע בקרוז
מסטרון אנבולי זה לא רק חיטוב , חשבתי ככה גם בעבר
הוא גם יעיל לעלייה יבשה במסת השריר וגם כוח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית