הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם יש סיכוי גדול יותר לדייט שני אם אנחנו משתפים מזון בדייט הראשון?

דייט ראשון, שותים אולי מים.
רגע... אני זוכר בדייט הראשון שאישתי שתתה מהמים שלי... לכן התחתנו??? הכל מובן עכשיו.

יש כאלו שלא יאכלו יחד באף דייט, ויש כאלו שכבר בדייט השני או השלישי.

אבל תכלס, אכלתי את האוכל של אישתי בדייטים, מה אעשה, אני רעב אחרי אימון, היא הזמינה כל טוב ומתרגשת מידי לאכול.
יצא לי לטייל בפארק ״עידית וולפסון״
מלא מלא זוגות של שידוך
יושבים יחד על ספסל (בריחוק יש לומר)
ואוכלים יחד פיצה,ומפטפטים על הא ודא

*איזה פשטות איזה נעים זה

כמעט כמו אישתי שצרחה עלי בתחילת הקשר,שאקח אותה לטומפולפומפו

מלא מלא זוגות של שידוך

*איזה פשטות איזה נעים זה

🤣🤣🤣
אני בטוח שאחרי כמה שידוכים בחורה יכולה לתפוס את האומץ לצרוח על הבחור.

אני לא יודעת מה איתכם, מי שינסה להתקרב לי לצלחת יסיים באישפוז 3 חודשים במקרה הטוב
נו סביר להניח שמהאי נעימות תבקרי אותו , ואז יצא שהמחקר צודק נפגשתם שוב .
מלא מלא זוגות של שידוך

*איזה פשטות איזה נעים זה

רק לחשוב על ברכת המזון של הבחור בזמן שידוך .. נשמע מצחיק , ככל הנראה זה שידוך לפני וורט .

אם נפגשים בדירה אז בדר"כ יש איזה בייגלה ותפוצ'פס על השולחן .

אבל בגדול לרוב זה מסתכם בבקבוק מים , אם זה בחורף אז תה .

וכמבו שכתוב קרובה לגימה שמקרבת , ודרך אגב אני חייב לציין את ההלכה בנושא נידה , שאישה נידה אסור לגבר והאישה לאכול מאותה צלחת .
אפילו אם יושבים ושמים צלחת מרכזית של פירות / כל דבר , כל אחד צריך לשים בצלחת שלו ולאכול , ולא לאכול ישירות מהצלחת . צריך לקחת להניח ואז.

ככה שהמחקר יכל לשאול מה ההלכה היינו חוסכים לכם זמן.

נו סביר להניח שמהאי נעימות תבקרי אותו , ואז יצא שהמחקר צודק נפגשתם שוב .

רק לחשוב על ברכת המזון של הבחור בזמן שידוך .. נשמע מצחיק , ככל הנראה זה שידוך לפני וורט .

אם נפגשים בדירה אז בדר"כ יש איזה בייגלה ותפוצ'פס על השולחן .

אבל בגדול לרוב זה מסתכם בבקבוק מים , אם זה בחורף אז תה .

וכמבו שכתוב קרובה לגימה שמקרבת , ודרך אגב אני חייב לציין את ההלכה בנושא נידה , שאישה נידה אסור לגבר והאישה לאכול מאותה צלחת .
אפילו אם יושבים ושמים צלחת מרכזית של פירות / כל דבר , כל אחד צריך לשים בצלחת שלו ולאכול , ולא לאכול ישירות מהצלחת . צריך לקחת להניח ואז.

ככה שהמחקר יכל לשאול מה ההלכה היינו חוסכים לכם זמן.
הם יושבים כל כך מבוישיים,וצחקוקים קטנים..
שני הצדדים לבושים טיפ טופ
יפה יפה לראות!
* שאלה: הוורט,זה כבר שסגרו שמתחתנים?

הם יושבים כל כך מבוישיים,וצחקוקים קטנים..
שני הצדדים לבושים טיפ טופ
יפה יפה לראות!
* שאלה: הוורט,זה כבר שסגרו שמתחתנים?
וורט - זה כבר שהזוג החליט שהוא מעוניין בחתונה וההורים נפגשים לסוג של היכרות ולסגור את התנאים .

זה תלוי איפה , יש חסידויות שזה לא כך אבל לרוב זה עובד בצורה שאחרי שעשו את הבירורים עם השדכנים והקרובים של הבחור והבחורה , הם נפגשים , לרוב זה לא עובר את ה5 פגישות , אחרי כל פגישה במידה ורוצים מעדכנים את השדכן או השדכנית בשביל שלא יהיה מצב שאחד יגיד לשניה שהוא לא מעוניין כי זה מעליב ופוגע , אז יש גורם שמקשר בניהם (השדכן) , אחרי הפגישות האלה , הבחור הולך לבחורה הביתה להיפגש עם ההורים שלה , היא באה אליו להיפגש עם ההורים שלו , ואז עושים וורט שההורים נפגשים .
הדבר הכי טהור נקי ותמים שיכול להיות , הדרך לדעתי הכי טובה שיכולה להיות .

מה שכן ויש לא מעט , לצערי אנשים שמשחקים משחק ומשקרים , ואפשר ליפול בפח , לרוב אם זה קורה זה בציבור של החוזרים בתשובה שחושבים שהם יודעים את התהליך ולצערם הם יודעים רק אחרי שהם לומדים על בשרם , ולצערי זה קצת מכתים לפעמים את כל הנושא של השידוכים , כאילו זה הדבקות או שומעים סיפורים על מישהו שהתחתן עםמישהי ולא ידע שהיא כזאת או להפך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית