הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איבוד מחזור בחיטוב

• פותח/ת השרשור Nina11
  • פורסם בתאריך

Nina11

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום, אני בת 20, כרגע שוקלת 49 ובגובה של 163. ירדתי בחצי שנה האחרונה כ-7 קילו. בשלושת החודשים האחרונים אני הפסקתי לקבל מחזור.
הלכתי לרופא והוא אמר לי שאני באחוז שומן נמוך מידי (יש לי מסת שריר גבוהה יחסית, ובגלל זה האחוז שומן נמוך למרות שהמשקל לא נמוך) ועליי להעלות במשקל ולהוריד במספר האימונים (מתאמנת 5 ימים בשבוע).
אני אוהבת את איך שאני נראית כרגע ואפילו הייתי רוצה להוריד עוד איזה שני קילו, וממש לא לעלות עוד. השאלה שלי היא האם אני באמת חייבת להעלות את הקלוריות והמשקל כדי לקבל את המחזור בחזרה? אולי יספיק רק להעלות את כמות השומנים שאני אוכלת? למישהו פה יש ניסיון עם זה?
כרגע אוכלת 1000-1200 ביום, אבל הפסקתי לרדת במשקל בחודשים האחרונים בגלל בולמוסים גדולים שקורים בערך פעמיים בשבוע... (בגלל זה קשה לי לכתוב ערכים יומיים של חלבון וכל זה, זה לא מדויק בגלל הבולמוסים) תודה רבה לכל מי שיעזור!

אני לא מבינה מה הבעיה לרצות להיות חטובה
הבעיה שאת יכולה לשקול 60 ועדיין להיות חטובה.
את במשקל נמוך מאוד לגובה שלך וזה לא נחשב "חטובה", זה פשוט נחשב תת משקל.
את אפילו יכולה לשקול 65 ולהיות חטובה.
את חייבת אבל חייבת ללכת למישהו מוסמך כמו תזונאי אבל לא כל אחד כמובן כי יש הרבה שהם עושים שטויות ופשוט לעשות מסה נקייה שתעלי במסת שריר ולא תעלי הרבה במסת שומן.
את חייבת להפסיק להסתכל על המשקל כי המשקל אינו נתון שיגיד לך אם את חטובה או לא, המראה אומר הכל. יש גברים שיכולים לשקול 10 קילו מעל הגובה שלהם, שזה נחשב משקל לא תקין מבחינת הרפואה אבל מבחינת מראה - חטובים ובעל מסת שריר גבוהה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית