הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת טכניקה דדליפט

• פותח/ת השרשור Biggg
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
המכה הקטנה הזאת שאתה נותן עם המוט בברכיים בירידה, נראה לי שבמשקלים כבדים יהיה לך לבעיה
זה היווה לי כבר עכשיו ברך ימין נפוחה אחושרמ*טה. לא הבנתי למה עד שצפיתי בסרטונים בבית

אתה מתחיל עם המוט רחוק מידי ממך. תתמקם בהתחלה שהוא בדיוק מעל מרכז כף הרגל שלך. זה יגרום לתחת יותר גבוה וברכיים יותר אחורה וזה יראה פחות כמו סקוואט.
אל תוציא אוויר למעלה, מכניסים ומוציאים רק בתחתית.

המכה הקטנה הזאת שאתה נותן עם המוט בברכיים בירידה

מחזק ומוסיף: כשאתה מתחיל את הירידה אתה לוקח את המוט אחורה ומשעין אותו על הגוף ככה שהוא ממש גולש על הרגל ועושה מסלול עקום בדרך למטה תוך כדי שהוא נשען על הרגל, אני חושב שעדיף להוריד אותו לריצפה בקו ישר ואנכי לריצפה (כמו שהוא רוצה לרדת באופן טבעי, תחשוב על קו של נפילה חופשית).

אתה מתחיל עם המוט רחוק מידי ממך. תתמקם בהתחלה שהוא בדיוק מעל מרכז כף הרגל שלך.

גם מחזק לגבי מרחק המוט. תדאג להיכנס לסטאפ טוב בהתחלה ובין החזרות, תתחיל עם מוט מעל מרכז כף הרגל ובעליה קרוב מאוד לשוק.
אם בסוף החזרה המוט נוחת רחוק ממך אז תגלגל אותו בחזרה לשוק לפני העליה.

אתה מתחיל עם המוט רחוק מידי ממך. תתמקם בהתחלה שהוא בדיוק מעל מרכז כף הרגל שלך. זה יגרום לתחת יותר גבוה וברכיים יותר אחורה וזה יראה פחות כמו סקוואט.
גם עושה רושם שהכתפיים אמורים להיות משוכות קצת יותר אחורה לא ? בעיקר בהרמה . או שאני טועה ?

דרך אגב מרשים לראות מקום כזה שאפשר להרים שם משקולות כמו שצריך בלי עומס.

אני חייב לומר שאני לא רואה את הבעיות שציינו מעלי.
לא מפריע לי המכה בברך בירידה, לא חושב שהמוט רחוק מידי ושצריך מותן גבוה יותר, ואני חושב שזה טוב שאתה מוציא אוויר למעלה.

הדבר היחיד שמפריע לי שהמוט נמצא בהגבהה. למה להגביה את המוט? זה סתם מאבד טווח תנועה.

• פותח/ת השרשור
זה נראה כאילו לא שינית כלום.

תעבוד לפי הוידאו

המוט עדיין רחוק מידי? אני ממקם בידיוק במרכז כף הרגל..
ולא הוצאתי אוויר למעלה
אצפה בסרטון תודה

המוט עדיין רחוק מידי? אני ממקם בידיוק במרכז כף הרגל..
ולא הוצאתי אוויר למעלה
אצפה בסרטון תודה

תתחיל מזה שכשאתה יורד לתפוס את המוט תעשה את זה עם ברכיים ישרות (התחת הולך אחורה).

נראה טוב

ותזכור שהמטרה היא להתקדם במשקלים בסופו של יום לא שילד בlbs יעשה השוואה בין הדדליפט שלך לבין איך שathleanx עושה ויצביע על השוני

אז תעלה במשקלים, שאתה רוצה סטייה משמעותית בטכניקה תבין למה. ושאל את עצמך אם זו בכלל בעיה או לא

כמו שאמרתי קודם, תגביה את הרגליים שלך אם אתה מגביה את המוט, זה ממש מציק לי.

וכמו מקודם, הטכניקה בסדר.

חבל שהפסקת להוציא אוויר למעלה, אתה ממהר להרים ולא מתרכז בסט אפ, ואתה שומט את המוט ללא שליטה. כמה זה קריטי? לדעתי מספיק כדי להעיר על זה, אבל לא מספיק להשתגע.

ההגבהה מספיק גם להשתגע. הסט הקודם שלך היה יותר טוב בעיניי.

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי קודם, תגביה את הרגליים שלך אם אתה מגביה את המוט, זה ממש מציק לי.

וכמו מקודם, הטכניקה בסדר.

חבל שהפסקת להוציא אוויר למעלה, אתה ממהר להרים ולא מתרכז בסט אפ, ואתה שומט את המוט ללא שליטה. כמה זה קריטי? לדעתי מספיק כדי להעיר על זה, אבל לא מספיק להשתגע.

ההגבהה מספיק גם להשתגע. הסט הקודם שלך היה יותר טוב בעיניי.
תודה
כשאני רואה את הסרטון אני רואה שהגב שלי לא ישר וגם הצוואר לא ממשיך את עמוד השדרה, אני צודק?

תודה
כשאני רואה את הסרטון אני רואה שהגב שלי לא ישר וגם הצוואר לא ממשיך את עמוד השדרה, אני צודק?
הכל תוצאות ולא גורמים.
תניח באיטיות וזה יעבוד על הברייס והשליטה, תתכונן בסטאפ נכון ובריכוז, והגוף יהיה הרבה יותר טוב.

בקיצור, כמו הסרטון הראשון שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית