הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיסון בזמן סייקל

מה קרה?
שלום לכולם, שמי אלמוג בן 31, אחרי שימוש ממושך בסקייל של חומר בסיס אחד היינו טסטוסטרון למשך קצת יותר משנה החלטתי ברוך השם להפסיק ולא לגעת יותר בחיים ,אני 4חודשים כבר נקי.
אל תטיפו לי למה ואיך כי החלטתי להפסיק זה היה סוג של התמכרות ממש כמו סמים וברוך השם נגמלתי אחד אם אופי כמו שלי אסור לו להתקרב

חחח פה עדיף לשתוק
אין מה להגיד , צודק
לא התחלתי עדיין
עדיין מצלצל לי באוזן את הקריאה הנואשת שלך לעזרה.
במובן מסוים אני יכול להזדהות, אמנם מעולם לא לקחתי חומרים, אבל אני יכול להזדהות עם נואשות.
זה לא שווה את זה, אחרי מה שסיפרתי, ומה שזה גרם לך לעשות, טוב תעשה אם תפנה לעזרה מחברים טובים שלא משתמשים בחומרים ויתמכו בך בתהליך הזה של החיים שלך, או למישהו מקצועי.

אני לא מכיר את ההתמכרות לסטרואידים, אבל היו לי חברים מכורים לסמים ואלכוהול, זה מאוד קשה.
אחד האנשים שמאוד התחברתי אליהם שעבר דברים קשים מאוד בהתמכרות ויצא מזה חזק

ועוד אדם שעזב הכל (משרה של אדמו"ר וחסידים רבים) כי הוא האמין שהאדם המכור הוא האדם עם הכוח והפוטנציאל הגדול ביותר, נפטר לא מזמן, שיהיה לו לעילוי נשמה.
מוערך על ידי יהודים, נוצרים וכל סוגי האנשים מסביב לעולם.

איך אתה זוכר הכל כמו מחשב יא נבלה!!!

("הפרלמנט"אם אתה לא מכיר, שלא תחשוב שבאמת קראתי לך נבלה כן?)
חחח...
מתי פעם האחרונה שמעת קריאה כל כך נואשת לעזרה?
אני תמיד ידעתי שסטרואידים זה התמכרות שקשה לצאת ממנה, אבל בחור שמוצא את עצמו בכלא בגלל השימוש שלו, זה כבר משהו קיצוני.
זה נחרט אצלי.

חחח...
מתי פעם האחרונה שמעת קריאה כל כך נואשת לעזרה?
אני תמיד ידעתי שסטרואידים זה התמכרות שקשה לצאת ממנה, אבל בחור שמוצא את עצמו בכלא בגלל השימוש שלו, זה כבר משהו קיצוני.
זה נחרט אצלי.
כן גם לי ישר קפץ לראש מה שהוא סיפר על הדקירה וזה.
סתם פשוט כל דבר שמזכיר לי קטעים מהפרלמנט קורע אותי מצחוק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית