שימוש באנשור פלוס במקום גיינר

רון ס

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום,
אני חדש בפורום. הצטרפתי בהמלצת המאמן שלי.
אני בן 37. אקטומורף (1.71 מ', 53 ק"ג). לפני שלושה חודשים התחלתי אימונים פונקציונליים 2-3 בשבוע ולצרוך גיינר, שמאוד קשה לי לשתות (ניסיתי כמה שמשהו בטעם מאוד דוחה אותי). בהמשך לשרשור הזה (מה אומרים על אנשור? משקה של תזונה מלאה) החלטתילפני כחודש לנסות אנשור פלוס, שאין לי בעיה לשתות כל פעם שאני צמא או רוצה משהו מתוק. מאז אני שותה 3 בקבוקים ביום, ולשמחתי מאז עליתי ב-2 ק"ג, ל-55 ק"ג.
אני מבין שכלכלית אנשור פלוס לא משתלם, אבל אני מוכן להשקיע כדי להמשיך לראות תוצאות.
רציתי לשאול האם בהנחה שאני שותה אנשור בנוסף לתזונה הרגילה שלי, יש בכך חשש לנזק? האם 3 בקבוקים ביום זה תקין?

מי המאמן שלך? למה הוא לא נותן לך פיתרון תזונתי ושולח אותך לתוספים?

אני בן 37. אקטומורף (1.71 מ', 53 ק"ג). לפני שלושה חודשים התחלתי אימונים פונקציונליים 2-3 בשבוע ולצרוך גיינר, שמאוד קשה לי לשתות (ניסיתי כמה שמשהו בטעם מאוד דוחה אותי). בהמשך לשרשור הזה (מה אומרים על אנשור? משקה של תזונה מלאה) החלטתילפני כחודש לנסות אנשור פלוס, שאין לי בעיה לשתות כל פעם שאני צמא או רוצה משהו מתוק. מאז אני שותה 3 בקבוקים ביום, ולשמחתי מאז עליתי ב-2 ק"ג, ל-55 ק"ג.
אני מבין שכלכלית אנשור פלוס לא משתלם, אבל אני מוכן להשקיע כדי להמשיך לראות תוצאות.

תן לי לסבר את אוזנייך,
אני התחלתי אימונים במשקל של 60 ק"ג על 1.84, ההגדרה של המבנה גוף שלך לא אמורה לעניין אותך.
ניסיתי בהתחלה גם כן גיינרים וכל מיני חרא, רק אחרי שסידרתי את התזונה שלי עם תפריט וליווי הצלחתי להגיע עד 86 ק"ג
בסוף תהליך המסה, מה שאני מנסה להסביר לך זה שהדברים האלה זה בסך הכל פלסטר והם לא מחזיקים מים.

רציתי לשאול האם בהנחה שאני שותה אנשור בנוסף לתזונה הרגילה שלי, יש בכך חשש לנזק? האם 3 בקבוקים ביום זה תקין?

תבדוק מה הערכים התזונתיים שמתקבלים בסוף יום,
תוודא שאתה צורך מספיק ויטמינים ומינרלים, ותגיד למאמן שלך שיעזור לך (או שתחליף אותו בהקדם)

החלטתילפני כחודש לנסות אנשור פלוס, שאין לי בעיה לשתות כל פעם שאני צמא או רוצה משהו מתוק. מאז אני שותה 3 בקבוקים ביום, ולשמחתי מאז עליתי ב-2 ק"ג, ל-55 ק"ג.
אין בזה בעיה, זה פשוט לא טעים.

השאלה מה תעשה כשתרצה לעלות מ60 ק"ג? תשתה 6 בקבוקים?

כדאי לחפש מה שורש הבעיה כאן, לדעתי זה אולי קשור לסדר יום, לחץ ואין זמן לאכול או משהו כזה, וכדאי לפתור את הבעיה מהשורש.

ברוך הבא 😃

בוא נתחיל ממשהו פשוט - אין דבר כזה אטקומורף, מזומורף וכו' - זה מיתוס.
כן יש מצב שנקרא constitual thinness אבל אין לי מושג אם אתה אכן כזה ולא אוכל להבין דרך הפורום.

זה בכל מקרה לא אמור להשפיע על ההחלטות שאתה צריך לקבל.

אנשור זה לא פתרון, אם אתה צריך את זה בתור אדם בריא לעלייה במשקל - כנראה שהתזונה שלך דורשת שינוי ע"י ייעוץ מקצועי.
אנשור מיועד לאנשים שלא יכולים לאכול עקב מצב רפואי בעייתי, זה מזון רפואי שנעשה בו שימוש בעיקר עבור מאושפזים וקשישים שאיבדו את התיאבון שלהם.

האם זה יזיק? אולי. בכל בקבוק יש 4.5 מ"ג ברזל, משמע ביום אתה משיג 13.5 מ"ג רק מהאנשור. בוא נגיד שמהמזון אתה משיג לפחות עוד 6 מ"ג (די פשוט) ואתה כבר מגיע ל-20+ מ"ג ברזל ביום. זה לא בגבול העליון לצריכה המומלצת, מצד שני זה עדיין מעט מדאיג מכיוון שגבר צריך 8 מ"ג ברזל ביום ולא יותר.

בקיצור, לא סתם כתוב להשתמש בזה בייעוץ רופא או תזונאי.

______

שאלות נוספות:

אתה יודע מה זו דחיסות קלורית? זה משהו שאתה מתחשב בו כאשר אתה בוחר מה לאכול?

האם משהו מנע ממך לאכול מזון אמיתי בכמות שתאפשר לך לעלות במשקל? לכמה קלוריות ניסית להגיע?

מה הציפיות שלך מתהליך המסה? האם אתה יודע באיזה קצב כדאי לעלות?

קח את הזמן ותענה, לא נוכל לעזור לך ללא המידע הזה.

חחח זכור לי שפתחתי על זה שרשור בעבר, שמח שעוד אנשים מגלים על זה

אני אישית ממש אוהב

לצערי עכשיו החליפו את הבקבוקים למשהו פחות נוח
חח אשכרה כתבת פה את השרשור שלי ולא שמתי לב

בכל בקבוק יש 4.5 מ"ג ברזל, משמע ביום אתה משיג 13.5 מ"ג רק מהאנשור

אני חושב שזה ברזל מהסוג הנחות (non-heme), לא חשבתי שזה באמת פקטור. נראה לי שהייתי יותר מודאג אם הוא היה אוכל חצי קילו בשר כל יום

אני רואה מישהו פה מאזין קבוע של דור אקשטיין חחחח קטונתי מלהיות תזונאי או אפילו קרוב לזה אבל כמות השטויות שהבן אדם הזה משלשל מהפה ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית