הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון A/B מסה וחיטוב

Davidos

משתמש מתחיל
39
0
נק' מוניטין:
0
39
0
היי חברים,

ראיתי פה הרבה פוסטים לגבי אימון a/b.
האמת, מבולבול - לכל אימון שמישהו מפרסם יש הרבה פידבקים (בעיקר שליליים) כך שאני לא יודע איזה אימון הוא באמת נכון ..

האם יש תוכנית אימון A/B שאתם ממליצים ? משהו שדעת הרוב תסכים איתו באופן חד משמעי.

ואם אפשר לקבל קצת טיפים לגבי גדילה במסה ברמת האימון.. הבנתי שיש צורך להעלות משקלים/לשנות תרגילים עם הזמן..
האם לעשות תוכנית עבודה מסודרת ? יש משהו כזה מוכן ?

אם רלוונטי לדעת, המטרה הראשית שלי היא גדילה במסת שריר, נכנסתי לחדר כושר אחרי שנה של ביצוע אימוני משקל גוף - קליסטניקס.
יש ניסיון בחדר כושר מעבודה מלפני מספר שנים.

האמת, מבולבול - לכל אימון שמישהו מפרסם יש הרבה פידבקים (בעיקר שליליים) כך שאני לא יודע איזה אימון הוא באמת נכון ..

זה בגלל שהרוב זה אנשים שמתאמנים בתור תחביב ומנסים לבנות תוכנית לעצמם או שמנסים להעתיק מכל מיני ״משפיענים״.

האם יש תוכנית אימון A/B שאתם ממליצים ? משהו שדעת הרוב תסכים איתו באופן חד משמעי.

אין משהו נכון לכולם.
האותיות זה בסך הכל הפיצול ולא אומר כלום על התוכנית אימון.

ואם אפשר לקבל קצת טיפים לגבי גדילה במסה ברמת האימון.. הבנתי שיש צורך להעלות משקלים/לשנות תרגילים עם הזמן..
האם לעשות תוכנית עבודה מסודרת ? יש משהו כזה מוכן ?

תקרא בנושא עיקרון הגיוון, ועיקרון ההדרגתיות.

בנוסף,
מה זה נפח? למי זה טוב? וכמה צריך?

אם רלוונטי לדעת, המטרה הראשית שלי היא גדילה במסת שריר, נכנסתי לחדר כושר אחרי שנה של ביצוע אימוני משקל גוף - קליסטניקס.
יש ניסיון בחדר כושר מעבודה מלפני מספר שנים.

אני חושב שליווי מאמן לכמה חודשים שיכוון אותך למטרה שלך יהיה פיתרון אידאלי.

היית מצטט קצת פחות משמינית תגובה עדיין נשארה טיפה קונוטציה חיובית…

אתה צודק, אתה באמת עוזר להמון אנשים. אין ספק שתרמת פה בחינם למספר עצום של מתאמנים. לא טענתי אחרת. לי מפריע דבר אחר

• פותח/ת השרשור
תקרא בנושא עיקרון הגיוון, ועיקרון ההדרגתיות.

בנוסף,
מה זה נפח? למי זה טוב? וכמה צריך?

אז אחרי שקראתי קצת עדיין מבולבול.
אם עובד לפי אותם עקרונות ומעלה באופן הדרגתי נפח- זה אומר שאני צריך ממש לעשות רישום של כל תרגיל באקסל, כמה הרמתי השבוע, כמה חזרות, כמה סטים וכמה משקל.
האם יש מישהו שבאמת עושה את זה ?
רושם תוך כדי אימון כמה מרים וכפול כמה ואח״כ עושה חישוב בבית ?

אין פשוט תוכנית להיצמד אליה שתעשה חיים פשוטים יותר ?

תוכנית AB למספר חודשים ? גם בתשלום ?

אם עובד לפי אותם עקרונות ומעלה באופן הדרגתי נפח- זה אומר שאני צריך ממש לעשות רישום של כל תרגיל באקסל, כמה הרמתי השבוע, כמה חזרות, כמה סטים וכמה משקל.
האם יש מישהו שבאמת עושה את זה ?

רק בתרגילים המרכזיים, וכן עושים את זה.

רושם תוך כדי אימון כמה מרים וכפול כמה ואח״כ עושה חישוב בבית ?

אתה פשוט מעלה משקל, אם לא מצליח אתה מעלה חזרות, אם אתה לא מצליח מעלה סט.
אין טעם לרדוף אחרי הליניאריות.

אין פשוט תוכנית להיצמד אליה שתעשה חיים פשוטים יותר ?

יש הרבה תוכניות שההתקדמות בהם מובנת, ה"קושי" הוא להתאים אותה לצרכייך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית