הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

טכניקה בלחיצות חזה (סרטון)

נראה די טוב בנץ פרס אם מטרותייך הן בודיבילדינג

דאמבלים אם ניסית לעשות שיפוע עליון אז אתה צריך להרים את הספה ל30 מעלות לפחות
בכל מקרה גם השיפוע הקטנטן הזה לא כזה עזר לך מכיוון שהקשתת את הגב יתר על המידה וזה פשוט היה דאמבל על מיטה שטוחה אם הכוונה שלך דאמבל פלאט אז תיישר את המיטה

חוץ מזה לדעתי הכל נראה תקין

• פותח/ת השרשור
נראה די טוב בנץ פרס אם מטרותייך הן בודיבילדינג

דאמבלים אם ניסית לעשות שיפוע עליון אז אתה צריך להרים את הספה ל30 מעלות לפחות
בכל מקרה גם השיפוע הקטנטן הזה לא כזה עזר לך מכיוון שהקשתת את הגב יתר על המידה וזה פשוט היה דאמבל על מיטה שטוחה אם הכוונה שלך דאמבל פלאט אז תיישר את המיטה

חוץ מזה לדעתי הכל נראה תקין
תודה גבר.
לא ניסיתי שיפוע עליון, בזווית הזו הכיווץ בגב הוא כמעט אוטומטי ובא בקלות בשבילי, בספסל ישר אני לא מצליח להגיע לזה עם הדאמבלים

מצרף פה שני סרטונים של לחיצות חזה כדי לקבל ביקורת ועצות לשיפור בטכניקה.

לחיצה במוט 90KG 3x5
https://youtube.com/shorts/vJw6gv4wlGA?feature=share

לחיצה בדאמבלים 25kg בכל יד 4x10;
https://youtube.com/shorts/EY2sqfe4yIk?feature=share
המשקל די נחמד, כל הכבוד.

הנה כמה דברים שלדעתי ניתנים וכדאי לשפר.
  1. השליטה במוט לוקה עקב חוסר בלג דרייב, ומיקום כתפיים לא אופטימלי.
  2. מסלול המוט לא כל כך טוב, אמנם אני לא חושב שהוא צריך לעלות ולרדת בקו ישר, אבל בנעילה המוט ממוקם מידי אחורה מעל הפנים. והאמת גם בתחתית המוט מעט גבוה מידי על החזה.
  3. אין נעילה מלאה של המרפקים.
  4. אתה לא מספיק מתחת למוט, לכן ההוצאה של המוט מהמתקן מאבד הרבה מהסט אפ שלך.
אם השתמשתי במונחים לא מובנים, אשמח להסביר יותר אם תצטרך.
אתה יכול גם לקרוא יותר כאן בנץ' פרס. למה? מי? מה? ואיך? כל הטכניקה כאן - פשוט פאוורליפטינג

• פותח/ת השרשור
המשקל די נחמד, כל הכבוד.

הנה כמה דברים שלדעתי ניתנים וכדאי לשפר.
  1. השליטה במוט לוקה עקב חוסר בלג דרייב, ומיקום כתפיים לא אופטימלי.
  2. מסלול המוט לא כל כך טוב, אמנם אני לא חושב שהוא צריך לעלות ולרדת בקו ישר, אבל בנעילה המוט ממוקם מידי אחורה מעל הפנים. והאמת גם בתחתית המוט מעט גבוה מידי על החזה.
  3. אין נעילה מלאה של המרפקים.
  4. אתה לא מספיק מתחת למוט, לכן ההוצאה של המוט מהמתקן מאבד הרבה מהסט אפ שלך.
אם השתמשתי במונחים לא מובנים, אשמח להסביר יותר אם תצטרך.
אתה יכול גם לקרוא יותר כאן בנץ' פרס. למה? מי? מה? ואיך? כל הטכניקה כאן - פשוט פאוורליפטינג

קודם כל תודה על התגובה המפורטת.
1.אתה מתכוון לזה שהכתפיים לא מספיק משוכות אחורה? כי לפני שאני אוחז את המוט אני מנסה לכווץ את השכמות הכי חזק שאני יכול, אם לזה התכוונת אני אשמח לעצה איך לשפר את זה.
2.לפני ההוצאה של המוט אני מתמקם כשהמעט מעל העיניים ובירידה אני מנסה להוריד את המוט לקו פטמות ולדחוק אלכסונית קצת מעל האף.

קודם כל תודה על התגובה המפורטת.
1.אתה מתכוון לזה שהכתפיים לא מספיק משוכות אחורה? כי לפני שאני אוחז את המוט אני מנסה לכווץ את השכמות הכי חזק שאני יכול, אם לזה התכוונת אני אשמח לעצה איך לשפר את זה.
2.לפני ההוצאה של המוט אני מתמקם כשהמעט מעל העיניים ובירידה אני מנסה להוריד את המוט לקו פטמות ולדחוק אלכסונית קצת מעל האף.
1. הכתפיים משוכות, אבל לא מספיק. הבעיה זה לא הכתפיים, זה שאתה לא משתמש ברגליים, יש מה שמכונה "לג דרייב" וזה ממש חסר אצלך.
איך האנגלית שלך? אוכל לשתף כאן סרטונים מפורטים באנגלית אם תרצה.

2. זה הבעיה. אתה צריך להתמקם שהמוט מעל הפה בערך, ולדחוק מעל הכתפיים, לא האף. האף הוא אחורה מידי.
מסלול המוט צריך להיות טיפה אלכסון, אבל קצת הגזמת כשאתה דוחק מעל האף.
ושוב, אם האנגלית שלך טובה אשתף כאן סרטונים.

אחרת תקרא כאן את ההדרכה שלי לבנץ' בנץ' פרס. למה? מי? מה? ואיך? כל הטכניקה כאן - פשוט פאוורליפטינג

• פותח/ת השרשור
1. הכתפיים משוכות, אבל לא מספיק. הבעיה זה לא הכתפיים, זה שאתה לא משתמש ברגליים, יש מה שמכונה "לג דרייב" וזה ממש חסר אצלך.
איך האנגלית שלך? אוכל לשתף כאן סרטונים מפורטים באנגלית אם תרצה.

2. זה הבעיה. אתה צריך להתמקם שהמוט מעל הפה בערך, ולדחוק מעל הכתפיים, לא האף. האף הוא אחורה מידי.
מסלול המוט צריך להיות טיפה אלכסון, אבל קצת הגזמת כשאתה דוחק מעל האף.
ושוב, אם האנגלית שלך טובה אשתף כאן סרטונים.

אחרת תקרא כאן את ההדרכה שלי לבנץ' בנץ' פרס. למה? מי? מה? ואיך? כל הטכניקה כאן - פשוט פאוורליפטינג
אני אשמח להסבר על הלג דרייב כי כרגע אני לא מצליח כל כך ליישם את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית