הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תקוע במשקלי עבודה- חזה בעיקר

איתי110

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
קצת אפרט על עצמי מתאמן כבר בכולל שנתיים וחצי עם הפסקה של חצי שנה, חזרתי להתאמן לפני 5 חודשים והחזרתי+ העלתי מסת שריר מכובדת.
בחודש האחרון אני תקוע במשקלי העבודה בבנץ עליון בסמית מאשין, כבר חודש שלם לא מצליח לעבור את ה4 חזרות עם 50קג כל צד, כשחזרתי להתאמן עשיתי 37.5 כל צד ל6 חזרות בערך
אני שוקל 71 קילו על 1.72 הערכה גסה 16% שומן התוכנית שלי היא:
ראשון פוש שני פול שלישי רגליים רביעי מנוחה חמישי חזה גב שישי ידיים כתפיים ושבת שוב מנוחה.
את רוב התרגילים אני לוקח לכשל ל2 סטים עבודה.
אוכל כמו שצריך ישן כמו שצריך.
איך אני יכול להמשיך להתקדם ?

בחודש האחרון אני תקוע במשקלי העבודה בבנץ עליון בסמית מאשין
שאר התרגילים מתקדמים?

את רוב התרגילים אני לוקח לכשל ל2 סטים עבודה.
אתה מרגיש רענן ו'חזק' לפני כל אימון? או שמרגיש חלש\קושי מנטאלי\צורך בממריצים כמו קפאין\preworkout?
תפרט מה התכנית שלך. יכול להיות שזה יותר מדי עומס ואתה לא מתאושש לגמרי בין האימונים.

אוכל כמו שצריך ישן כמו שצריך.
עלית במשקל הגוף במהלך החודש האחרון?

ניסית לעשות ריסט (הורדה במשקל ואז עלייה קטנה כל אימון)?

• פותח/ת השרשור
שאר התרגילים מתקדמים?

אתה מרגיש רענן ו'חזק' לפני כל אימון? או שמרגיש חלש\קושי מנטאלי\צורך בממריצים כמו קפאין\preworkout?
תפרט מה התכנית שלך. יכול להיות שזה יותר מדי עומס ואתה לא מתאושש לגמרי בין האימונים.

עלית במשקל הגוף במהלך החודש האחרון?
שאר התרגילים מתקדמים כן והאמת אני לא לוקח כלום לפני אימון רק דואג להעמיס פחמימות שעתיים לפני האימון. עליתי 2 ק״ג בחודש האחרון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית