נק' מוניטין:
12
- 109
- 3
האם מישהו פה התנסה עם ראד 140 ? מה לצפות ? מה חוויתם מבחינת תופעות לוואי והאם יש אנשים פה שעשו סולו סייקל ראד 140 ומה היו התוצאות ? והאם נשמרו התוצאות לאחר סיום עם pct כמובן
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני התנסתי במינון נמוך יחסית 10מג.
לא ממש אהבתי, גרם לבעיות שינה, קצת חרדות.
הייתה עלייה יפה במשקלים כבר בשבוע השני.
לא סיימתי את כל הסייקל כי לא אהבתי את הסארם.
הפסקתי אחרי שבוע חמישי אז לא עשיתי PCT והמשכתי בחיי כרגיל בדיקות דם הראו שהוא דיכא את הציר אבל ברמה ממש נמוכה ולא השבית.
התנסתי גם בLGD , אהבתי הרבה יותר, לא היה בעיות שינה או שום תופעת לוואי, עליתי 6קג שמתוכם שמרתי 4.
היום אני על TRT וראיתי יותר התקדמות מכל הסארמים האלה, סתם יקר ובזבוז זמן לפי דעתי.
הסיבה היחידה שהתנסתי בהם זה כי הטסט שלי היה נמוך מלכתחילה וידעתי שאגמור על TRT בסופו של דבר אז אמרתי נעשה כמה ניסויים בדרך.
חשבתי על להתחיל כסייקל ראשון ראד 140 סולו לקבל טעימה מהעולם יש גם את האפשרות לאוסטרין פשוט באלי משהו קצת יותר חזק ואז משם לראות קודם איך אני מגיב לכל זה..מה אתה חושב על זה ,
חשבתי על להתחיל כסייקל ראשון ראד 140 סולו לקבל טעימה מהעולם יש גם את האפשרות לאוסטרין פשוט באלי משהו קצת יותר חזק ואז משם לראות קודם איך אני מגיב לכל זה..מה אתה חושב על זה ,
היי קונור, ידוע שראד עוזר להתאוששות אחרי שבירת רגל בקרב))אבל הוא ענה לך, לא?
במידה ואתה באמת מוצא ראד140 אמיתי יכול לשתף חוויה אישית שלי איתו ושל מתאמנים שלי עלייה בכוח משמעותית, אגרסיביות באימון, עצבים, חוסר שינה או לפחות שינה לא סדירה. כמובן בשילוב עם סייקל וטסט כבסיס כי כן צריך עליו PCT מכיוון שיש איתו השבתה של הציר.האם מישהו פה התנסה עם ראד 140 ? מה לצפות ? מה חוויתם מבחינת תופעות לוואי והאם יש אנשים פה שעשו סולו סייקל ראד 140 ומה היו התוצאות ? והאם נשמרו התוצאות לאחר סיום עם pct כמובן
במידה ואתה באמת מוצא ראד140 אמיתי יכול לשתף חוויה אישית שלי איתו ושל מתאמנים שלי עלייה בכוח משמעותית, אגרסיביות באימון, עצבים, חוסר שינה או לפחות שינה לא סדירה. כמובן בשילוב עם סייקל וטסט כבסיס כי כן צריך עליו PCT מכיוון שיש איתו השבתה של הציר.
לא מבין מאמנים כאלה תחליף מאמן אם אמר לך כזה דבר ושיחליף מקצוע על הדרך להטעות פשוט ולסכן את בריאות המתאמן שלך.האמת שהמאמן שלי אמר לי שאין צורך בטסט בייס..האם זה הגיוני ? ואני ככל הנראה אתחיל מסייקל אוסטרין ( כמובן שכלום לא יקרה עכשיו רק כשאהיה שלם במאה אחוז עם ההחלטה הזאת, ואלמד עוד … )
יצא לך להשתמש באוסטרין ? חושב על אוסטרין סולו ..
האמת שהמאמן שלי אמר לי שאין צורך בטסט בייס..האם זה הגיוני ? ואני ככל הנראה אתחיל מסייקל אוסטרין ( כמובן שכלום לא יקרה עכשיו רק כשאהיה שלם במאה אחוז עם ההחלטה הזאת, ואלמד עוד … )
יצא לך להשתמש באוסטרין ? חושב על אוסטרין סולו ..
טסט הבעיה שזה זה עניין שכולם מכירים הפחד מלהזריק … בגלל זה אני חושב על סייקל סארם כפעם ראשונה תקרא לזה ״תבילת אש״ לעולם הסטרואידים ולהתחיל מאוסטרין, שזה הסארם שיש עליו הכי הרבה מחקרים והכי ״בטוח״ לפחות ממה שאני חקרתי ובדקתי באינטרנט…גם אוסטרין יהיה בעיה להריץ סולו?אתה לא חייב טסט׳ בייס, אבל היה רצוי לציין את כל התופעות שיכולות להיגרם כתוצאה מחוסר שימוש בטסט׳. אני עשיתי סייקל סארמס בלבד, ללא טסט׳, תוצאות טובות והשתקמות מוחלטת ללא pct, ועדין לא הייתי ממליץ על זה. אם עושים סייקל, אז טסט’ סולו לסייקל ראשון זה יעלה על כל הציפיות שלך.
בעיקר מפחדים מזה אלו שמפחדים.עניין שכולם מכירים הפחד מלהזריק
טסט הבעיה שזה זה עניין שכולם מכירים הפחד מלהזריק … בגלל זה אני חושב על סייקל סארם כפעם ראשונה תקרא לזה ״תבילת אש״ לעולם הסטרואידים ולהתחיל מאוסטרין, שזה הסארם שיש עליו הכי הרבה מחקרים והכי ״בטוח״ לפחות ממה שאני חקרתי ובדקתי באינטרנט…גם אוסטרין יהיה בעיה להריץ סולו?
מפחד מי מחטים?, העולם הזה לא בשבילך לא סארמס ולא סולו ולא כלום שכח מזה,הרבה ניסו להמציא תגלגל מחדש והתוצאות אפסיות חבל סתם על הכסף הבריאות והדמעותטסט הבעיה שזה זה עניין שכולם מכירים הפחד מלהזריק … בגלל זה אני חושב על סייקל סארם כפעם ראשונה תקרא לזה ״תבילת אש״ לעולם הסטרואידים ולהתחיל מאוסטרין, שזה הסארם שיש עליו הכי הרבה מחקרים והכי ״בטוח״ לפחות ממה שאני חקרתי ובדקתי באינטרנט…גם אוסטרין יהיה בעיה להריץ סולו?
כמה זה נפוץ כאבים בגב תחתון אחרי שוט לישבן?מפחד מי מחטים?, העולם הזה לא בשבילך לא סארמס ולא סולו ולא כלום שכח מזה,הרבה ניסו להמציא תגלגל מחדש והתוצאות אפסיות חבל סתם על הכסף הבריאות והדמעות
כמה זה נפוץ כאבים בגב תחתון אחרי שוט לישבן?
ראיתי בגוגל בחיפוש קצרצר שזה משהו שכן קורה
יכול להוסיף את ה1-2 סנט שלך בנושא?
אם הזריקה היתה לא טובה / חומר חרא / וכו'כמה זה נפוץ כאבים בגב תחתון אחרי שוט לישבן
אם הזריקה היתה לא טובה / חומר חרא / וכו'
כמו שקרה לי לפני מספר ימים
והשריר מתחיל להיות דלקתי בטח שזה מקרין לגב התחתון