הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ראד 140

Matangym9999

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
12
109
3
האם מישהו פה התנסה עם ראד 140 ? מה לצפות ? מה חוויתם מבחינת תופעות לוואי והאם יש אנשים פה שעשו סולו סייקל ראד 140 ומה היו התוצאות ? והאם נשמרו התוצאות לאחר סיום עם pct כמובן

זה יכול להקרין לגב התחתון גם מבלי להיות דלקתי, במיוחד בזריקות ראשונות או חומר חדש
מבחינת האנטומיה שרירי העכוז מתחברים לגב התחתון . אם שריר אחד פגוע / תפוס הוא מושך את מה שהוא מחובר עליו.

אגב כנ"ל פציעות כתפיים - זה שכואבת הכתף זה לא אומר שהבעיה בכתף
זה מקרין מחזה/טרפז/טריוס מינור-מיגור/ ביספס וכו'

זה יכול להקרין לגב התחתון גם מבלי להיות דלקתי, במיוחד בזריקות ראשונות או חומר חדש
החומר יכול להיות מושלם אבל אם זזת כמה מילימטר לצד אתה יכול לגעת שם בעצב/עצבוב וזה לא כיף
טיפ שקיבלתי מחבר מזריק זה הפתיחת סגירת רגליים התרגיל של הבחורות היפות או וריאציות שונות שלו, זה משחרר את האיזור שם והגב תחתון מפסיק לכאוב, לי זה עבד דווקא
בדרך כלל קורה שמזריקים בצד שמאל שמה יש פחות ביטחון/יציבות ויש יותר סבירות שהמחט יטייל קצת בגוף ויידע בעצב

טיפ שקיבלתי מחבר מזריק זה הפתיחת סגירת רגליים התרגיל של הבחורות היפות או וריאציות שונות שלו, זה משחרר את האיזור שם והגב תחתון מפסיק לכאוב, לי זה עבד דווקא
כל אחד והאנטומיה וההיסטוריה שלו .
אנשים מסוימים צריכים תרגיל מסויים.

אני לא מוצא בתרגיל הזה כלום
מעדיף היפ טראסט או דדליפט עם משקולת בים הרגליים לטעמי עובד על הישבן יותר חזק.
מה גם צריך לעבוד על תווך תנוע וגמישות

כמה זה נפוץ כאבים בגב תחתון אחרי שוט לישבן?
ראיתי בגוגל בחיפוש קצרצר שזה משהו שכן קורה
יכול להוסיף את ה1-2 סנט שלך בנושא?
אף פעם לא ניתקלתי האמת אבל גוף האדם זה "מכונה" מאוד מתוחכמת

לפי דעתי בזבוז זמן.
סייקל של סארם שיביא תוצאות ״נורמליות״ ישבית לך את הציר לגמרי וידרוש PCT.

אז כבר עדיף לעשות סייקל של Testosterone, פי 10 יותר תוצאות , זה חומר זהה ביולוגית למה שיש לנו בגוף ועם מיליון מחקרים מאחוריו.

אם אתה רוצה ״טעימה״ תעשה אוסטרין במינון גבוהה אני עשיתי עד 35מג והיה נחמד, לא משהו מטורף אבל סביר.
לא הייתי צריך PCT אחרי זה, בדיקות דם היו טובות.
שמע אחי התחלתי ראד 140 10 מג ביום ל40 יום קניתי מקורי מאזןלאי, כרגע אני ביום 15 אתה ממליץ להפסיק עם זה כדי שהטסט לא ירד והציר לא יושבת? או שזה כבר לא בר תיקון ואין למה להפסיק באמצע? מפחד שדפקתי לי תחיים, בן 18 וחצי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית