הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעלי ליפטינג

Synergia

משתמש פעיל
547
92
נק' מוניטין:
201
547
92
מה קורה חברים
מעוניין לקנות אדי פאוור החדשות ביותר מאמזון, האם זה בסדר ומומלץ להשתמש בסקאווט איתן(ובכללי, נעלי ליפט עם עקב מוגבה)?
נכון לכרגע עושה עם אולסטאר/יחף(לרוב יחף) סקאווט ודי מושלם לי. באמת, פשוט מושלם. מעבר אפילו.

בקיצור, יש עניין ומומלץ לקנות נעלי סקאווט?

המטרה בנעלי ווייטליפטינג היא להרים עם עקב מוגבה. אם זה משהו שעוזר לסקוואט שלך לך על זה. אם לא אין שום סיבה לקנות נעל עם עקב ועדיף להישאר עם נעליים בעלות סוליה שטוחה

מה קורה חברים
מעוניין לקנות אדי פאוור החדשות ביותר מאמזון, האם זה בסדר ומומלץ להשתמש בסקאווט איתן(ובכללי, נעלי ליפט עם עקב מוגבה)?
נכון לכרגע עושה עם אולסטאר/יחף(לרוב יחף) סקאווט ודי מושלם לי. באמת, פשוט מושלם. מעבר אפילו.

בקיצור, יש עניין ומומלץ לקנות נעלי סקאווט?

אם אתה מרגיש מושלם בסקווט למה לקנות נעלי סקווט?

• פותח/ת השרשור
המטרה בנעלי ווייטליפטינג היא להרים עם עקב מוגבה. אם זה משהו שעוזר לסקוואט שלך לך על זה. אם לא אין שום סיבה לקנות נעל עם עקב ועדיף להישאר עם נעליים בעלות סוליה שטוחה

אם אתה מרגיש מושלם בסקווט למה לקנות נעלי סקווט?
אוקי, נכון לכרגע אז לא אשתמש.
אם באיזשהו שלב אתקע מבחינת משקל, נעל עם עקב מוגבה אמורה לעזור או שלהילחם כל עוד הכל בסדר?
אני שואל כי חשבתי שאולי זה יכול לעזור להתקדמות במשקלים או כשמגיעים לתקיעה(אולי, כאן סך הכל להתייעץ).
כמו שכתבתי נכון לכרגע הסקאווט כשאני יחף תענוג.

אוקי, נכון לכרגע אז לא אשתמש.
אם באיזשהו שלב אתקע מבחינת משקל, נעל עם עקב מוגבה אמורה לעזור או שלהילחם כל עוד הכל בסדר?
אני שואל כי חשבתי שאולי זה יכול לעזור להתקדמות במשקלים או כשמגיעים לתקיעה(אולי, כאן סך הכל להתייעץ).
כמו שכתבתי נכון לכרגע הסקאווט כשאני יחף תענוג.
תנסה לעשות סקוואט עם פלטה של 1.25/2.5 מתחת לעקב. אם אתה רואה שזה נוח לך יותר ואתה יכול לייצר ככה יותר נוח לך על זה. אם לא - אז העקב לא יתן לך שום דבר. זה לא שנעל עם עקב היא אוניברסלית טובה יותר. אני אפילו חושב שרוב הליפטרים עושים סקוואט בנעליים שטוחות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית