עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש להם באתר מלא סוגים ומודיפקציות, מה כדאי?פיוניר
פיוניר קאטיש להם באתר מלא סוגים ומודיפקציות, מה כדאי?
גם אני חושב שפיוניר קאט, כי יהיה לך הכי נוח לשחק עם הסגירות השונות בין דדליפט לסקוואט.יש להם באתר מלא סוגים ומודיפקציות, מה כדאי?
פיוניר קאט
גם אני חושב שפיוניר קאט, כי יהיה לך הכי נוח לשחק עם הסגירות השונות בין דדליפט לסקוואט.
עוד המלצה - אם זאת תהיה החגורה היחידה שלך תזמין 10 מ"מ. זה סיוט למשוך ב13 מ"מ.
זאת החגורה.Pioneer Cut - 10mm Thick - Power Lifting Belt
זאת החגורה?
והבנתי שלנתונים שלי עדיף דווקא 13? אני 186 על 84
זאת החגורה.
אצלי בכל משקל גוף, 93-94 בתחרות ו77 בסוף חיטוב היה משמעותית יותר נוח למשוך עם 10 מ"מ.
מהיכרות שלי עם אנשים אחרים אני לא מכיר אחד שיגיד משהו הפוך, לא משנה מה הגובה או משקל.
אם לא דחוף לך להזמין ממש עכשיו, חכה קצת לעוד תגובות.
Pioneer Cut - 10mm Thick - Power Lifting Belt
זאת החגורה?
והבנתי שלנתונים שלי עדיף דווקא 13? אני 186 על 84
הפוך גוטה הפוך.החומר האיכותי שלהם.
מחזק את ההמלצות על הפיוניר קאט/PAL ועל 10 מ"מ. אישית - לי יש גם את ה10 וגם את ה13 שלהם, ב13 אני משתמש לסקוואט ובנץ' וב10 לדדליפט כי עם 13 מ"מ הכרס פשוט מפריעה לייצר סטאפ טוב. בהמשך אם תחליט שאתה רוצה משהו קשה יותר לסקוואט ובנץ' אתה תוכל להזמין בנוסף חגורת 13 מ"מ.
הפוך גוטה הפוך.
אינזר זה 2 חתיכות עור שבניהן יש חתיכת פלסטיק והכל מודבק ביחד. אז זה בהכרח לא 'איכותי' כי מדובר בחגורת עור והאיכות נמדדת לפי איכות העור והבנייה של החגורה. לא אומר שהיא לא טובה, אבל היא כן פחות איכותית.
החתיכת פלסטיק הזאת אומרת שהחגורה בהכרח תשאר קשיחה ולא תקבל את הצורה של הגוף שלך, יש כאלה שיעדיפו את זה, הרוב יירצו חגורה שתקבל את הצורה שלהם.
תזמין 10, היא תשמש אותך בצורה הכי טובה להכל.טוב דיי שכנעתם אותי ללכת על פיוניר קאט, אבל העניין שלי הוא שכרגע אני דיי ב-plateau בסקאווט ובדדליפט אני כן מצליח להתקדם, אז אם אתם אומרים ש10מ"מ רק יגרע ממני ולא יהיה לי נוח להשתמש בסקאווט אני קצת נוטה לקחת את ה-13?
דדליפט אני עושה רק פעם בשבוע, סקאווט פעמיים, אני פשוט מנסה להבין אם ה10 יתאים לי לסקאווט, שכן בתכלס בשבילו החגורה בעיקר. כרגע דדליפט עולה יפה.
belt width משנה? איך לדעת אם לקחת 3 או 4?תזמין 10, היא תשמש אותך בצורה הכי טובה להכל.
4 זה הסטנדרטי, קח 4.belt width משנה? איך לדעת אם לקחת 3 או 4?
תודה רבה על כל העזרה בנושא, הזמנתי 😃4 זה הסטנדרטי, קח 4.
ברור מסכים איתך, האמת שאני חושב שזה עניין של התאוששות כי עכשיו אני נותן יותר מנוחה בין אימוני רגליים ואני כן מצליח להתקדם קצת.רק אומר שאם אתה תקוע בסקוואט תוודא למה אתה נתקע, כי חגורה זה לא קסם. בכל מקרה בלי קשר תזמין חגורה, אבל גם איתה אפשר להיתקע.
זה יעזור אל תדאגברור מסכים איתך, האמת שאני חושב שזה עניין של התאוששות כי עכשיו אני נותן יותר מנוחה בין אימוני רגליים ואני כן מצליח להתקדם קצת.
אבל אחרי שאתה מגיע לפי 2 מהמשקל גוף שלך זה נהיה יותר קשה והעלייה פחות לינארית כמו שאר התרגילים.
בכל מקרה הזמנתי חגורה ואני מקווה שאוכל להפיק ממנה קצת שיפור, גם אם זה יתן לי בוסט של 10 אחוזים זה לא רע בכלל.