מה אומרים על מקסיקני?

ראם121

משתמש פעיל
452
314
נק' מוניטין:
412
452
314
מכוון בעיקר לדרומיים למרות שפתחו סניפים כבר במרכז אז מי שמכיר..
מה אתם אומרים על מקסיקני?
לדוגמא - חזה עוף כפול

האם הייתם מחשיבים את זה לגאנק פוד?

בסך הכל מה יש בזה? חזה עוף ללא שמן על הפלאנצה סלטים... ובדרךכלל ממרח אבוקדו

הדבר הכי רע שאני יכול לראות שיש בזה זה אולי הבצק הטורטיה עצמה...

בקיצור מה אומרים גאנק פוד או דווקא די בסדר יחסית לאכול חיצוני..

ומי שיודע אשמח לדעת כמה קלוריות ש לדוגמא בטורטיה כפולה תמיד שאלתי את עצמי...

לא לא.
דרך יפו 13
וואלה לא מכיר..

מכיר את זה של תחילת בוגרשוב? הוא היה כשר אז חברים שלי דחפו לשם.

היה שם ממול "דירת אירוח" אז הרבה פעמים היו עובדות משם באות לקחת נקניקיה של סוף משמרת

אני לא חושב שזה נובע בהכרח מזלזול, אבל מתוך ידיעה שגוף האדם הוא מורכב ורב הנסתר על הגלוי. תמיד יש עוד ללמוד, ואם משהו סוף סוף עובד ולא נראים סיכונים משמעותיים באופק, אז אין סיבה לא להמשיך. אני מאמין שהמטרה העיקרית להחזיר לקו הבריאות, לא לנסות להוכיח למה עובד ואיך (זה בונוס)
זה באמת לא נובע מזלזול, היו לי רופאים מדהימים שהייתי ממליץ עליהם לאחרים, הם טובים בתחום שלהם שזה טיפול במחלות עם הכלים הרפואיים שיש להם.
מה שלפעמים מתסכל אותי, שיש להם השפעה על חולים, הרי שתיתי משקאות מתוקים בגללם, והידע שלה בתזונה מוגבל מאוד (לפחות ככה הודו בפני חלק). הנה מידע שיכול לעזור לחולים נוספים, תעשו משהו עם זה.
יש כל כך הרבה מחלות מיותרות לדעתי שאנשים סובלים מהם בשם המדע, "אין הוכחה שמשהו מזיק? נמשיך עם זה עד הקבר" חבל.
אני דווקא חושב שהמחקר והמדע מצטיין בזה. לפני שמתקדמים למחקר בבני אדם צריך להראות שיש קצה חוט במעבדה. מתחילים בתאים, עוברים לעכברים וכך הלאה... המטרה היא לעזור, אבל לא חלילה לגרום נזק.
אין לי בעיה עם מחקרים קפדניים, בטוחים ומקיפים. הבעיה כאן שהם מהירים על ההדק לומר שמשהו לא הוכח יעיל וכדאי להיזהר ממנו, אבל לא לומר שמשהו שלא הוכח מזיק אולי רצוי עדיין לחשוש.

לרגע אתמקד בעישון, מאות אנשי הגיון אמרו שעישון זה הרגל מזיק, אבל למה להזהיר אנשים כל עוד אין לנו אדם שכתוב לו על המצח שהוא מת מעישון? סבתא שלי עישנה בהריון בהמלצת הרופא שלה, ולאבא שלי יש אסתמה, אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה, אבל בוא נלמד ממנה.

אין תועלת בריאותית בחומרים לא אכילים במזון, לפני שתאשרו משהו כזה, תעשה באמת מחקרים מקיפים, לא מחקר של כמה שבועות במינון בדיחה אצל אנשים שלא מכניסים שום חומר אחר דומה לגוף.

הבעיה, שמי יממן מחקר כזה? בוא לא נשכח שהFDA נולדה חברה פרטית שנועדה לשרת את העסקים ולא האזרחים. מחקר בקלות יכולה להיעשות בצורה שתניב תוצאות ספציפיות רצויות.

עכשיו אגש לתחום שאני יותר בקיא בה, כושר. כמה מחקרים יש שראויים להתייחסות אפילו בתחום הזה? אני קורא בעיון ונתקל בפרטים שאמור לגרום לכל מתאמן לסמוך על ברוסיינס לפני המחקר. השוואת התוצאות של שכיבה סמיכה לבנץ' פרס, אני אספור את החורים במחקר (ובכלל ברעיון שלה)
  1. השכיבה סמיכה נעשתה עם גומיות, תשווה בנץ' עם גומיות לבנץ' בלי, כבר תראה הבדל.
  2. איך בדקו מי המנצח? עם בנץ'? מה ההשוואה, מתאמני הבנץ' רגילים לתנועה ולטכניקה. ואם בדקו אחרת, אין השוואה.
  3. איך חישבו משקלים ופרטים חיונים אחרים.
התשובה לכל אלה, הזנחה של האינטליגנציה של הציבור, שחיתות, טיפשות ואין לי עוד מילים לתאר את הליצנות שבמחקר כזה. אשמח לנתח מחקרים נוספים.
בחקר התזונה, אנחנו מוצאים מחקרים רבים שנעשים באותו רמת פשיעה, וזה עולה בחיי אדם, וגרוע מכך, בסבל ארוך ומיותר.

כן, הנושא טעון.
לגבי המיקרוביום, אני מסכים איתך במאה אחוז. אגב, המדע מאוד מתעמק בזה לאחרונה
יש חיידקים ידודותיים שליטרלי מהקיבה יכולים לחזק לך את העצמות ולשפר את המצב רוח.
נושא סופר חשוב שצריך להדאיג כל אדם, לא רק חולי מעיים.
מה אתם אוכלים לעזור לחיידקים שמקיימים אתכם? יש לכם פי 2 חיידקים מתאים בגוף.
הזוי לי, "אה... מבדיקה של כמה שבועות ראינו פגיעה מסוימת בפלורה של המעיים ממתיקים מלאכותיים, אבל זה לא משמעותי ואין טעם לפגוע בעסקים ואוהבי האוכל". ברצינות??? אין לנו מושג על רוב החיים המדהימים והחשובים של הפלורה, מאיפה האומץ להמשיך ולעודד אפילו הרס קטן?

מזכיר לי את הדמיון שמצאו בין שימפנזות ובני אדם שהDNA שלהם כמעט זהה. אבל רגע... הדמיון זה רק אחרי שקבעו שרוב מה שראו בDNA לא רלוונטי להשוואה כי מכנים אותו junk DNA. מי היהיר לקבוע שאם לא מוצאים תפקיד עדיין הוא לא רלוונטי ולא שווה התיחסות? ומשם קופצים למסקנות. אין לי בעיה עם מסקנות בידוריות, אבל לא כאלו שחיי אדם תלויים בהם.

אנחנו הגענו לעידן שלא תולשים את המעי הגס בלי סיבה מהגוף, או את הפנדציט, אני מצפה לקצת יותר ענווה וזהירות מהמדע.

אני סבור שאמנם היום הFDA כאילו ממומן מהמדינה, אבל עדיין לא עצמאית, ורחוקה מזה.

זהו קיטרתי.

תודה רבה האמת עזר לי
כמו שאני מבין נכון זה לא גאנק פוד ( זה שיש בזה הרבה קלוריות אין בעיה זה מה אני צריך )
מקסיקני זה גאנק פוד לכל דבר ועניין...גם לא תוכל לדעת כמה גרם חזה עוף וכמה גרם טורטיה יש לך שם..גם ממרח אבוקדו מכיל הרבה קלוריות..אולי שמו בו גם כף שמן? שזה קלוריות בפני עצמו.. לא תוכל לדעת..לא עדיף להכין אוכל בבית מוכן מראש ולקחת איתך?

מקסיקני זה גאנק פוד לכל דבר ועניין...גם לא תוכל לדעת כמה גרם חזה עוף וכמה גרם טורטיה יש לך שם..גם ממרח אבוקדו מכיל הרבה קלוריות..אולי שמו בו גם כף שמן? שזה קלוריות בפני עצמו.. לא תוכל לדעת..לא עדיף להכין אוכל בבית מוכן מראש ולקחת איתך?

זה הרבה קלוריות, אבל זה לא ג׳אנק.
הרבה קלוריות הן המטרה של פותח האשכול

זה הרבה קלוריות, אבל זה לא ג׳אנק.
הרבה קלוריות הן המטרה של פותח האשכול
הרבה קלוריות זה מטרתו אוקי, אבל בוא נגיד שסך קלורי יומי שלו שהוא מכוון אליו הוא 3500, הוא לא יוכל לדעת במדוייק כמה קלוריות יש במה שהוא אוכל..ויכול לחרוג מהערך הקלורי שהקציב לעצמו בסך יומי במידה ויאכל דברים כאלו שאי אפשר לדעת מה הולך שם במדוייק..

הרבה קלוריות זה מטרתו אוקי, אבל בוא נגיד שסך קלורי יומי שלו שהוא מכוון אליו הוא 3500, הוא לא יוכל לדעת במדוייק כמה קלוריות יש במה שהוא אוכל..ויכול לחרוג מהערך הקלורי שהקציב לעצמו בסך יומי במידה ויאכל דברים כאלו שאי אפשר לדעת מה הולך שם במדוייק..

ואז מה יקרה?

תמותו כולכם אני בשבוע האחרון של חיטוב
אני בחיטוב ושבוע שעבר יום אחד אכלתי צלחת גדולה של שווארמה עם שומן מעל (עם פיתות כמובן) עם צלחת חומוס וצלחת צ'יפס (הכל לזוג לא אני לבד), יום אחד ג'פניקה - מנת ווק, מרק וכמה חתיכות סושי, יום אחד ארוחת שישי מלאה בכל טוב ויום אחד דאבל מק רויאל עם גבינה.
ירדתי איזה 700 גרם בשבוע ההוא, חיטוב זה לא בהכרח לסבול 😉

עריכה: יום אחד גם אנטריקוט על עצם של בערך חצי קילו (משקל עם העצם אז לא כזה גדול) וביום של המקדונלדס גם פיקניות על האש בערב 😃

אני בחיטוב ושבוע שעבר יום אחד אכלתי צלחת גדולה של שווארמה עם שומן מעל (עם פיתות כמובן) עם צלחת חומוס וצלחת צ'יפס (הכל לזוג לא אני לבד), יום אחד ג'פניקה - מנת ווק, מרק וכמה חתיכות סושי, יום אחד ארוחת שישי מלאה בכל טוב ויום אחד דאבל מק רויאל עם גבינה.
ירדתי איזה 700 גרם בשבוע ההוא, חיטוב זה לא בהכרח לסבול 😉
מה הקשר אבל?
אפשר לשלב הכל,האם זה מומלץ ? תלוי למי

הבנאדם רוצה להיות בפלוס 500 יכול לחרוג ממנו ויעלה יותר בצורה לא מתונה ולא מתוכננת
לא חייב פלוס כדי לעלות בשריר,תלוי כמה נטורלו מטורללו אסטטיקנו מולד אתה,אפשר maingain ולהשאר חטוב אסטטיק פיזיק גים שארק אתלט

אני גם משעמם לי באמצע אירובי,לא באמת אכפת לי מה תאכל תהנה יא בויה,יא מתחטב עם נוטלה,
האמת עם מתוק אני משתדל להפחית כמה שאפשר כי אם אני מתחיל אני רוצה עוד וזה מרגיש לי קלוריות "מבוזבזות"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית