הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Mk 677

• פותח/ת השרשור JjwdmDl
  • פורסם בתאריך

JjwdmDl

משתמש מתחיל
6
1
נק' מוניטין:
8
6
1
היי אחרי שעשיתי מחקר לגבי הmk677 הבנתי שהוא משהו חדש שהרבה לוקחים ובאמת רואים תוצאות בזמן קצר יחסים לא בהכרח במסת שריר אבל בתיאבון בשינה ובאימונים .
עכשיו אני בן 17 ואני רוצה לתת בוסט קטן
לקחת mk 677 ל 4 שבועות ולראות איך זה משפיע עליי
השאלה שלי האם צריך לקחת אחרי 4 שבועות של שימוש בPct ?

א' - אל תגע בדברים כאלה בגיל כזה.
ב' - אם אתה חושב בכלל לקחת משהו, תחכה שתהיה מבוגר יותר.
ג' - כשאתה מבוגר יותר ואתה בטוח שאתה רוצה להשתמש בחומרים אז עדיף טסט מאשר סארמס, כבר כתבו כאן בפורום שלקחת סארמס לבד עושה יותר נזק מאשר תועלת.

אחרי שעשיתי מחקר לגבי הmk677 הבנתי שהוא משהו חדש שהרבה לוקחים ובאמת רואים תוצאות בזמן קצר יחסים
תמשיך עם המחקר.... בסוף תגלה שזה פלסבו....
אה....
תעשה מחקר גם מה זה פלסבו על הדרך..

אה....

לא אתה בן אדם אטום על גבול האוטיזם אני יכול להתחרפן ממך.
יש מחקרים רפואיים, יש ניסויים, יש לוגים של מאות אלפים שעשו שימוש בMK-677, מפתחי גוף IFBB שמתחרים בתחרויות בין לאומיות עושים בזה שימוש (כנל 2 מתוך ה-4 IFBB הישראלים שיש)

מחקר 1 - כאן
מחקר 2 - כאן
מחקר 3 - כאן
מחקר 4 - כאן

איזה פלסבו את מדבר למען השם ?!?!!? יש בדיקות דם ! יש הוכחות מה אתה מטומטם או שאתה עושה את עצמך ? דחוף את העט GH שלך ל****, הבנו יש לך HGH רפואי ביג דיל מעניין לי את אתה יודע מה.

זה לא אומר שכל השאר לא עובד, MK-677 מגרה את הבלוטה לשחרר GH לאורך כל היום (נקרא pituitary bleeding).
לא מעניין אותי מה אתה חושב ומה דעתך האישית על החומר אבל יש מחקרים יש הוחכות יש בדיקות דם בשפע אז תפסיק להפיץ מידע שקר ולהגיד לאנשים ששואלים על זה שזה חארטה.

עדיף שתסתום את הפה אם אתה לא מוכן לקבל את המציאות שיש עוד דברים חוץ טסט טרן וHGH.

@JewTRT

1. הכל ממומן ע"י אינטרסנטים .
לא פגשתי מימי אדם שניסה mk וחווה שינוי כל שהוא שבאמת מורגש ולא על גבול הדמיון.

2. לגבי המטומטם וכל החרא הזה שרשמת .
יכולתי לקלל גם בחזרה ויכולתי לרשום לך "תן את הנייד שלך וניפגש ונראה מי יותר חזק וזה"
לא רלוונטי מה אני אגיב פה - אין לי כלים להתמודד עם עבריין מקלדת

3. לא ציפית לתגובה אחרת מאדם שמזריק 3 זריקות בשבוע של 75 מ"ג טסט אננטט וחושב שהוא על הגל.

4. תמשיך לקרוא מאמרים באינטרנט אולי תתחיל לתת בסוף 7 זריקות של 30 מג של אננטט בשבוע אז אולי תעלה טיפה בשריר .
אה... ותשלב עם זה mk
בכלל יתן לך הפצצה
אולי נזכה לראות אותך על הבמה בשנה הבאה

@JewTRT

לא פגשתי מימי אדם שניסה mk וחווה שינוי כל שהוא שבאמת מורגש ולא על גבול הדמיון.

2. לגבי המטומטם וכל החרא הזה שרשמת .
יכולתי לקלל גם בחזרה ויכולתי לרשום לך "תן את הנייד שלך וניפגש ונראה מי יותר חזק וזה"
לא רלוונטי מה אני אגיב פה - אין לי כלים להתמודד עם עבריין מקלדת

3. לא ציפית לתגובה אחרת מאדם שמזריק 3 זריקות בשבוע של 75 מ"ג טסט אננטט וחושב שהוא על הגל.

4. תמשיך לקרוא מאמרים באינטרנט אולי תתחיל לתת בסוף 7 זריקות של 30 מג של אננטט בשבוע אז אולי תעלה טיפה בשריר .
אה... ותשלב עם זה mk
בכלל יתן לך הפצצה
אולי נזכה לראות אותך על הבמה בשנה הבאה

1. שום דבר לא ממומן ע״י שום אינטרסנטים זה מאמרים רפואים קלינים לכל פיתוח של תרופה או חומר יש מחקרים קלינים שהוא עובר ע״י FDA.
2. זה לא קללות אם אני מתאר את המשכל האמיתי של מי שאני מדבר איתו, למי אכפת מי יותר חזק, מישהו דבר על מי חזק יותר או גדול יותר ? מצידי תהיה 150 קילו של שריר ואני אהיה 50 קילו של שומן זה לא משנה עובדות בשטח.
3. אף אחד לא אמר שאני על הגל זה הניסיון שלי אין לי תופעות לוואי של אסטרוגן הבדיקות דם שלי הרבה יותר טובות , עובדות בשטח זה שאתה דינוזאור בן 50 שחושב שהדרך היחידה זה מזרק מלא לתחת פעם בשבוע אז סע ברכה והצלחה ואני שמח שזה עובד בשבילך, לי זה לא עבד ניסיתי דרכים אחרות והפלא ופלא אני מרגיש מצויין.
4. אתה פשוט אדם אבוד, מטעה ומיושן מאחל לך שתחייה עד 100 כ20.

אמן
Mk מאושר או לא ??
אתה מכיר אותי שאתה מתאר את משכל שלי
הניסיון שלי
ניסיון דל היתי אומר...

בוא נראה כמה זמן תחזיק עם 3-4 זריקות בשבוע.
אחרי שנה תעבור לזריקה אחת סמוך עלי.

הכותרת הראשית היא שילדים בני 16-17 מתייעצים פה לגבי mk וכל החרא הזה.
ואני ממליץ להם לא לגעת בשום אופן כי.....
ככה וככה.
כבר פוסט שני אגב

ואז בא אדם "משכיל שרירי וחזק" כמוך ומתווכח איתי ויורד עלי ומשכנע את החברה הצעירים זה תרופת פלא...

אז מי פה בעצם המטומטם. ???

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
א' - אל תגע בדברים כאלה בגיל כזה.
ב' - אם אתה חושב בכלל לקחת משהו, תחכה שתהיה מבוגר יותר.
ג' - כשאתה מבוגר יותר ואתה בטוח שאתה רוצה להשתמש בחומרים אז עדיף טסט מאשר סארמס, כבר כתבו כאן בפורום שלקחת סארמס לבד עושה יותר נזק מאשר תועלת.

רשמתי רוצה לתת לעצמי בוסט קטן זה משהו עם עצמי
ולמה הכוונה עושה נזק ?
אה....

לפי מה שהבנתי ש״תרופה״ כזאת משפיעה עלייך בצורה שאתה בוחר אם תחשוב טוב תשפיע עלייך לטובה אם תחשוב שהיא לא משפיע היא תשפיע
פה קראתי את
הכל בראש – אפקט הפלצבו

תקן אותי אם אני טועה

תקן אותי אם אני טועה
חמודי. עזוב אותך חארטות.
תתאמן חזק . תאכל הרבה עוף ואורז.
מבטיח לך עד גיל 20 תהיה סוס.
מקסימום תקנה פרי ווארקאוט.
בגיל 17 אפשר להשיג תוצאות קטלניות בלי שום mk ושום כלום

רשמתי רוצה לתת לעצמי בוסט קטן זה משהו עם עצמי
ולמה הכוונה עושה נזק ?

לפי מה שהבנתי ש״תרופה״ כזאת משפיעה עלייך בצורה שאתה בוחר אם תחשוב טוב תשפיע עלייך לטובה אם תחשוב שהיא לא משפיע היא תשפיע
פה קראתי את
הכל בראש – אפקט הפלצבו

תקן אותי אם אני טועה
אין לך שמט של מושג מה אתה אומר וה'מחקר' שעשית זה לא באמת מחקר. לא חקרת כלום.

כן הmk667 עובד לחלק מהאנשים וחלק פחות, כמוני למשל. חודש לא ייתן לך כלום, שום השפעה פרט לנוזלים ותאבון. בגיל 17 לא אמורות להיות לך בעיות שינה והתאבון שלך אמור להיות גבוה (בגלל הטסט').

דבר נוסף, זו תרופה נסיונית משמע לא תדע את ההשפעות שלה עליך בעתיד במיוחד שהאיברים הפנימיים שלך עוד מתפתחים.
לא פגשתי מימי אדם שניסה mk וחווה שינוי כל שהוא שבאמת מורגש ולא על גבול הדמיון
ברגע שיש מס' רב של ציטוטים למאמרים, הם מהימנים.
ולחלק מהמאמרים מצוטטים כמעט 300 פעמים שזה המון. ואומר לך אדם שהתנסה בתואר שני עם מחקר.

זה שחברים שלך לא הרגישו את האפקט זה לא אומר שזה לא עובד.

אמן

Mk מאושר או לא ??

אתה מכיר אותי שאתה מתאר את משכל שלי

ניסיון דל היתי אומר...

בוא נראה כמה זמן תחזיק עם 3-4 זריקות בשבוע.
אחרי שנה תעבור לזריקה אחת סמוך עלי.

הכותרת הראשית היא שילדים בני 16-17 מתייעצים פה לגבי mk וכל החרא הזה.
ואני ממליץ להם לא לגעת בשום אופן כי.....
ככה וככה.
כבר פוסט שני אגב

ואז בא אדם "משכיל שרירי וחזק" כמוך ומתווכח איתי ויורד עלי ומשכנע את החברה הצעירים זה תרופת פלא...

אז מי פה בעצם המטומטם. ???

לא באתי לשכנע אף אחד בגיל 17 לא צריך לגעת בכלום, אבל זה לא אומר שאני אשקר ואפיץ מידע שקרי.
וכן החרא הזה עובד ואם לא מתאים לך לשמוע את האמת ולקרוא עובדות בשטח אז כן, אתה פה המטומטם.

תלמד אנגלית אולי תקרא כמה מהמאמרים שנתתי לך תחכים קצת.

אין לך שמט של מושג מה אתה אומר וה'מחקר' שעשית זה לא באמת מחקר. לא חקרת כלום.

כן הmk667 עובד לחלק מהאנשים וחלק פחות, כמוני למשל. חודש לא ייתן לך כלום, שום השפעה פרט לנוזלים ותאבון. בגיל 17 לא אמורות להיות לך בעיות שינה והתאבון שלך אמור להיות גבוה (בגלל הטסט').

דבר נוסף, זו תרופה נסיונית משמע לא תדע את ההשפעות שלה עליך בעתיד במיוחד שהאיברים הפנימיים שלך עוד מתפתחים.

ברגע שיש מס' רב של ציטוטים למאמרים, הם מהימנים.
ולחלק מהמאמרים מצוטטים כמעט 300 פעמים שזה המון. ואומר לך אדם שהתנסה בתואר שני עם מחקר.

זה שחברים שלך לא הרגישו את האפקט זה לא אומר שזה לא עובד.

עזוב בן אדם גמור, יגידו לו זה לילה לך לישון ויראו לו את הירח הוא יעשה קפה ויגיד לך בוקר טוב.
דפוק על כל הראש.

תלמד אנגלית אולי תקרא כמה מהמאמרים שנתתי לך תחכים
אני את המאמרים קראתי .
הבעיה שעל כל מאמר שיש שאומרים שזה עובד יש מאמר שאומר שזה לא עובד.
אז מה שיש בדיקות דם וכל מיני מחקרים כאלו ואחרים.
עובדה בשטח לא פגשתי אדם אחד שהשתמש וזה עבד לו .
לגבי הדיבור שלך של "גמור ומטומטם"
אתה ילד יצור. בטח נראה כמו סמרטוט, חיי עדיין אצל ההורים ומזריק רבע cc טסט אנטט 3 פעמים בשבוע בשביל להעמיד את הזין.
אימפוטנט מסכן
תתחיל להרגיע עם הדיבור שלך

איזה מאמר קבע שmk667 לא עובד וכמה פעמים הוא צוטט ?
עשרות אנשים השתמשו בזה וטוענים שהאפקט שלו הוא על גבול הפסיכולוגי - מורגש בספק.
(אני לא חיידק שיתחיל לצטט לך עכשיו מאמרים. מבחינתי תשתו אותו כמו מים. לא מעניין אותי ).
אתה בעצמך הרגשת אותו .
אז איפה אנחנו עומדים ???

אני את המאמרים קראתי .
הבעיה שעל כל מאמר שיש שאומרים שזה עובד יש מאמר שאומר שזה לא עובד.
אז מה שיש בדיקות דם וכל מיני מחקרים כאלו ואחרים.
עובדה בשטח לא פגשתי אדם אחד שהשתמש וזה עבד לו .
לגבי הדיבור שלך של "גמור ומטומטם"
אתה ילד יצור. בטח נראה כמו סמרטוט, חיי עדיין אצל ההורים ומזריק רבע cc טסט אנטט 3 פעמים בשבוע בשביל להעמיד את הזין.
אימפוטנט מסכן
תתחיל להרגיע עם הדיבור שלך
זה שלא פגשת לא אומר שזה לא עובד .
תראה לי מאמר אחד של אתר רפואי עם מוניטין שאומר שזה לא עובד נו נראה אותך.

חחחח סבבה אימפוטנט עם שכל לפחות.
אפס.

ועדיין גר אצל ההורים.
אתה רציני שזה ״ירידה״
מבחינתך ? הלוואי ועדיין הייתי גר אצל ההורים הייתי חוסך את הביזיון הזה שנקרא שכר דירה.

אז לא, לטענתך, אני לא גר אצל ההורים.
Vi ו jewtrt שניכם אחלה גברים אולי תדברו יותר יפה אחד לשני..אפשר לא להסכים אבל תנסו להתדיין בצורה יותר רגועה 😃
משתדל פשוט קשה לי כשאנשים הולכים ראש בקיר וקוראים להוכחות מדעיות ״חראטה״ או ״פלצבו״.

אתה רציני שזה ״ירידה״
מבחינתך ? הלוואי ועדיין הייתי גר אצל ההורים הייתי חוסך את הביזיון הזה שנקרא שכר דירה.

אז לא, לטענתך, אני לא גר אצל ההורים.

משתדל פשוט קשה לי כשאנשים הולכים ראש בקיר וקוראים להוכחות מדעיות ״חראטה״ או ״פלצבו״.
בסדר כול אחד יש לו את הדעה שלו..לגיטימי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית