הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Mk 677

• פותח/ת השרשור JjwdmDl
  • פורסם בתאריך

JjwdmDl

משתמש מתחיל
6
1
נק' מוניטין:
8
6
1
היי אחרי שעשיתי מחקר לגבי הmk677 הבנתי שהוא משהו חדש שהרבה לוקחים ובאמת רואים תוצאות בזמן קצר יחסים לא בהכרח במסת שריר אבל בתיאבון בשינה ובאימונים .
עכשיו אני בן 17 ואני רוצה לתת בוסט קטן
לקחת mk 677 ל 4 שבועות ולראות איך זה משפיע עליי
השאלה שלי האם צריך לקחת אחרי 4 שבועות של שימוש בPct ?

בסדר כול אחד יש לו את הדעה שלו..לגיטימי
אין לי בעיה עם דעות , חס וחלילה אני גם בטוח שהבן אדם הוא אחלה גבר הקטע שזה לא דעה נגד דעה, זה מאמרים ומחקרים מדעיים, זה הוכחות מוצקות.

עצם זה שהוא או חברים שלו קיבלו מוצר מזוייף ו/או לא שמו לב לאפקט עקב דברים אחרים שלקחו תוך כדי באמצע בלאסט זה כבר בעיה שלהם, אבל לבוא ולהפיץ מידע שקרי שזה חומר שלא עושה כלום והוא פלסבו וכל המאמרים והמחקרים חרטא זה פשוט לא תקין מבחינתי לאדם נורמלי.

מידע שקרי שזה חומר שלא עושה כלום והוא פלסבו וכל המאמרים והמחקרים חרטא זה פשוט לא תקין מבחינתי לאדם נורמלי
גם לקריאטין יש מחקרים מדעיים שזה עובד וכו'.... תאכלס לי לא עבד. ודיי אל תגיד שמכרו לי מזוייף או היתי בסייקל תוך כדי.
אחד הגברים 😁 אבל אוהב להתווכח...

לא מכובד לדבר בצורה כזאת נכון מאוד .

מחילה.!!!

אבל.....

אני יסביר את עצמי ....

כל הנושא של ה mk הוא שנוי במחלקות.
זה אמור כביכול לתת אפקט של gh - תרופה שמאושרת בכל העולם ומשתמשים בה עשרות שנים ברפואה וגם בפיתוח גוף.

בגדול בגדול - התרופה gh מגדילה את כל האיברים בגוף כולל עצמות ומספר תאי שריר גם אחרי שנגמרת תקופת הגדילה באדם (סליחה עם אני לא כותב הכי נכון ואין לי פה לצרף מחקר מדעי מי שרוצה שיעשה גוגל).
כמו כן התרופה פשוט שורפת שומן תת עורי.

כל הקסם מתרחש רק בתנאי שהבנאדם לוקח מינון יפה (מעל3ui ביום- מקצוענים מגיעים גם ל 18) במשך תקופה ארוכה (חודשים ושנים אפילו ). כמובן בשילוב עם סטרואידים אנבוליים , אינסולין וכו' - ככה נהיים מפלצות שרואים בקטלוגים !

איפה הבעיה ???

המון אנשים מתבלבלים וחושבים שאם הם יקחו 2 iu של הורמון גדילה במשך חודש וחצי הם יוכלו לצאת לתחרות מר ישראל.
אבל זה ממש לא עובד ככה .

ואז באו אנשי עסקים שרוצים להרוויח כסף ובעזרת התכשיר mk שלא נכס לזה שזה עובד או לא עובד. מנסים למכור לאנשים חלומות.

אז מה בעצם הmk עושה ??? לא יודע
אבל אני יודע דבר אחד
מי שקונה את זה רוצה להיות גדול שרירי חטוב וחזק תוך חודש/ חודשיים.
האם התכשיר הזה יעשה אותם כאלו -
@JewTRT
תענה לי בבקשה ??
- לא נראה לי ידידי היקר !
הילד רוצה בוסט של גדילת שריר - הוא לא מחפש שינה טובה ותיאבון מוגבר.

אין לי כוח לרשום מגילות כאלו כל פעם
אז אני פשוט רושם - לא לגעת חבל על הכסף.

נערך לאחרונה:
גם לקריאטין יש מחקרים מדעיים שזה עובד וכו'.... תאכלס לי לא עבד. ודיי אל תגיד שמכרו לי מזוייף או היתי בסייקל תוך כדי.

מחילה.!!!

אבל.....

אני יסביר את עצמי ....

זה אמור כביכול לתת אפקט של gh - תרופה שמאושרת בכל העולם ומשתמשים בה עשרות שנים ברפואה וגם בפיתוח גוף.

בגדול בגדול - התרופה gh מגדילה את כל האיברים בגוף כולל עצמות ומספר תאי שריר גם אחרי שנגמרת תקופת הגדילה באדם (סליחה עם אני לא כותב הכי נכון ואין לי פה לצרף מחקר מדעי מי שרוצה שיעשה גוגל).

כל הקסם מתרחש רק בתנאי שהבנאדם לוקח מינון יפה (מעל3ui ביום- מקצוענים מגיעים גם ל 18) במשך תקופה ארוכה (חודשים ושנים אפילו ). כמובן בשילוב עם סטרואידים אנבוליים , אינסולין וכו' - ככה נהיים מפלצות שרואים בקטלוגים !

איפה הבעיה ???

המון אנשים מתבלבלים וחושבים שאם הם יקחו 2 iu של הורמון גדילה במשך חודש וחצי הם יוכלו לצאת לתחרות מר ישראל.
אבל זה ממש לא עובד ככה .

ואז באו אנשי עסקים שרוצים להרוויח כסף ובעזרת התכשיר mk שלא נכס לזה שזה עובד או לא עובד. מנסים למכור לאנשים חלומות.

אבל אני יודע דבר אחד
מי שקונה את זה רוצה להיות גדול שריר חטוב וחזק תוך חודש/ חודשיים.
@JewTRT
תענה לי בבקשה ??
לא ידידי היקר.

יאללה השלמתם אפשר לנעול תפוסט

Mk677 לצערי בלי הרבה מחקרים עם מטא אנליזות או מחקרים רציניים לפחות שמגבים את החומר יכול לשתף (לא על עצמי) על חוויות של לקוחות שלי ושל אנשים שמכיר בנתיים לא שמעתי מאף אחד תלונות רק דברים טובים (בעיקר הגברה של הגרלין מה שמשפיע על התאבון) ובנוסף עוזר מאוד בשינה חלק דיווחו גם על עלייה בכוח קלה וההתאוששות השתפרה לכאן או לכאן אתה בן 17 אין לך בכלל מה לחשוב על הנושא אל תתעסק במערכת ההורמונלית שלך לפני שבכלל סיימת את גיל ההתבגרות אני בטוח שאם אשב איתך רק כטבעי אוכיח לך שאתה כנראה לא עושה מספיק באימונים ובתזונה ואתה יכול להשיג את המטרות שלך ללא שימוש בחומרים כאלה ואחרים אל תחפש קיצורי דרך זה נטו עבודה סיזיפית יום יומית וזה הטיפ הכי גדול שאני יכול לתת לך, בהצלחה !

מחילה.!!!

אבל.....

אני יסביר את עצמי ....

איפה הבעיה ???

אבל זה ממש לא עובד ככה .

אבל אני יודע דבר אחד
מי שקונה את זה רוצה להיות גדול שרירי חטוב וחזק תוך חודש/ חודשיים.
@JewTRT
תענה לי בבקשה ??
- לא נראה לי ידידי היקר !

אם היית רושם לי את ההודעה הזאת מההתחלה תאמין לי היה לנו דיון הרבה יותר פורה ונעים !

אני לא אחפור יותר מידי כי נראה לי שחיללנו את האשכול הזה יותר מידי אבל אענה לך על השאלה בסוף, ממש לא, MK לא יתן לך שום אפקט של להיות שרירי וחטוב, האפקט היחידי של MK הוא well being עם יכולת מינורית להאיץ שריפת שומן, בסופו של דבר הוא רק מגרה את הגוף שלך לייצר עוד GH אבל זה הכל בגבול היכולת של הגוף שלך, הגוף שלך לא יכול לייצר כמות השווה ל18iu זה לא ריאלי או הגיוני.

אז בגדול אני מסכים איתך, אף פעם לא אמרתי שMK יותר טוב מהורמון גדילה רפואי, פשוט אמרתי שזה על אותו מטבע שניהם מגבירים מלאכותית את ההורמון בגוף, לאיזה גובהה ? זה כבר עניין אחר.

השימוש הכי הגיוני וריאלי עפ מאמרים והניסיון שלי לMK זה :
הגברת תאבון.
האצת התאוששות.
בין סייקלים בכדי להרגיש יותר מלא.
שינה טובה יותר.

בקיצור בוא נסגור על הפסקת אש ושלום על ישראל 🤩
לכל מי שחושב שהורמון גדילה רפואי = ל mk יש לי רק שאלה אחת בשבילו…למה ההבדל במחיר?
MK מחקה גרלין שגורם לעלייה בהורמון גדילה בגוף.
הורמון גדילה רפואי זה GH סינטטי שמעלה רמות הורמון גדילה בגוף.

שניהם מעלים את הרמות, לאיזה גובהה ? שם טמון המחיר.
לMK677 יש מגבלה בעוד לHGH אין, אתה יכול להזריק גם 50iu ביום.

עריכה:
אתה יכול לקרוא לMK-677 הורמון גדילה לעניים אם זה עושה לך סדר בראש.

עם יכולת מינורית להאיץ שריפת
התחלת עם השטויות עוד פעם ??
אתה יכול לקרוא לMK-677 הורמון גדילה לעניים
אותו משקל להגיד "טריבולוס זה טסט לעניים"

Gh זה תרופה שגורמת לצמיחה - כמו שזה נשמע.
Mk זה תוסף ניסיוני שאמור להגביר את היצור של ההורומן בגוף. זה שהוא מגביר ב 0.01 אחוז זה טוב ויפה.
כדי שיהיה אפקט כלשהו אתה צריך להגביר ב 100 /200 / 300 אחוז ומעלה למשך תקופה ארוכה .

עשרות אנשים השתמשו בזה וטוענים שהאפקט שלו הוא על גבול הפסיכולוגי - מורגש בספק.
(אני לא חיידק שיתחיל לצטט לך עכשיו מאמרים. מבחינתי תשתו אותו כמו מים. לא מעניין אותי ).
אתה בעצמך הרגשת אותו .
אז איפה אנחנו עומדים ???
טענת שיש מאמרים שאומרים אחרת אז אשמח שתצטט לי אותם אחרת אל תטען שיש כאלו.

א) מה שהיה לי לא בטוח אוטנתי.
ב) מכיר אנשים באופן אישי שכן לקחו וכן קיבלו תאבון + עלייה בנוזלים ושינה טובה יותר.

טענת שיש מאמרים שאומרים אחרת אז אשמח שתצטט לי אותם אחרת אל תטען שיש כאלו.
נראה לך אני אתחיל לחפש עכשיו מאמרים בגודל כדי לצאת צודק בעיניך ???
הצחקת אותי...
אדון @Stark היקר... mk זה gh לכל דבר ואנשים צריכים להפסיק להוציא עשרות אלפי שקלים על סייקלים של gh רפואי .... עדיף לקחת mk וטיפה סארמס כדי להיותר מפלצות....!!!
המטרה שלך הושגה אתה צודק ....

אתה רק פספס את הנקודה שרשמתי בתגובה הקודמת ....
אם לא היתה פזיז וקורא הכל לא היתה מגיב בכלל בדעתנות ומנסה לצאת צודק

זה שזה נותן תאבון ותוך כדי זה שאוכלים הרבה הגוף באופן טבעי אוגר יותר נוזלים זה טוב ויפה ואל זה אין ויכוח ....
אבל זה ממש לא יהפוך אותך למפלצת תוך כמה חודשים זה עובדה קיימת ועל זה אני מדבר פה.

זה נמכר באריזה יפה עם תמונה של מפלצת שמחזיק את האריזה ומספר לכלום שזה מה שהפך אותו ל115 קילו של שריר יבש ואז באים כל מיני ילדי שמנת שחושבים ש2 אריזות של mk מפרידות ביניהם לבין סקוואט של 200קילו. פה הבעיה

נערך לאחרונה:
נראה לך אני אתחיל לחפש עכשיו מאמרים בגודל כדי לצאת צודק בעיניך ???
אז למה אתה זורק טענות חסרות בסיס לאוויר ?

mk זה gh לכל דבר ואנשים צריכים להפסיק להוציא עשרות אלפי שקלים על סייקלים של gh רפואי .... עדיף לקחת mk וטיפה סארמס כדי להיותר מפלצות....!!!
המטרה שלך הושגה אתה צודק ....
איפה רשמתי שmk זה gh ?

אבל זה ממש לא יהפוך אותך למפלצת תוך כמה חודשים זה עובדה קיימת ועל זה אני מדבר פה.
מסכים.

זה נמכר באריזה יפה עם תמונה של מפלצת שמחזיק את האריזה ומספר לכלום שזה מה שהפך אותו ל115 קילו של שריר יבש ואז באים כל מיני ילדי שמנת שחושבים ש2 אריזות של mk מפרידות ביניהם לבין סקוואט של 200קילו. פה הבעיה
גם מסכים.

אז על מה הויכוח...??
אני סה"כ אומר ש mk677 נמכר תחת המושג "תחליף להורמון גדילה" אם תמונה של בודי בילדר ענק על האריזה.

האסוציאציה הראשונה שעולה לכל קונה פוטנציאלי זה :
"אם אקנה 2 חבילות של החרא הזה אהיה גם מלפצת" הרי הקטע של הגברת תאבון לא מעיינת פה אף אחד.... אנשים לא מחפשים מגביר תאבון אנשים מחפשים מזרז גדילה !!!
ילדים תמימים אפילו הולכים רחוק יותר ומאמינים שאם הם בני 16 בגובה 160 ס"מ... והרי הורמון גדילה מגדיל את השלד אז :
mk זה הורמון גדילה בעצם אז :
"אקנה 2 חבילות ואני בטוח יהיה 1.75 ס"מ גובה על 90 קילו עם 10 אחוז שומן.

ברגע שאני מבין את הלך הרוח של הפסוט אני ישר רושם תגובה "mk לא יעזור לכם חבל על הכסף וזה פשוט לא עושה כלום"...

ואז נכנסים לתמונה אנשים כמו
@Stark
@JewTRT
ומתחילים לתת כל מיני מאמרים שזה כן עובד וכן מגביר תאבון וכן נותן שינה טובה וטוענים שאני סתום ומטומטם וחא יודע לקרא אנגלית וכו' ....

עכשיו אתם בכלל לא מבינים את הלך הרוח ... אתם מפספסים את הנקודה - הם לא קונים את זה כדי לאכול 6 ארוחות ביום הם קונים את זה כי הם מאמינים שהם יהיו גבוהים ושרירים רצח אחרי 12 שבועות 🤦‍♂️
אני בעצם טוען שמה שאנשים מצפים שmk יתן להם - הוא לא יתן ולכן חבל על הכסף.
ומי שמחפש באמת להגביר את התיאבון אז בבקשה שיקנה , אפילו היום !!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית