עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה יש ?! פרגן לו!לא מבין איך האשכול הזה קשור לנושא של סטרואידים ותרופות.?
בא לך סייקל - לך על זה !
בא לך מחמאות ??? תעלה תמונות באינסטגרם.
עכשיו תאכלס תעביר את האשכול לגלריה של חברי האתר.
לגבי הפיזיק כבר אמרו ואני אמרתי - נראה טוב מאוד !
אבל במקומך אני היתי מחפש מחמאת במקומות אחרים מאנשים/ובעיקר נשים שאתה מכיר ואוהב ורואה מול העיניים
אחשלי כיף מחמאות ממיסטר גנט,מעניין איך הפיזיק שלך בטח פסיכי לא?מה יש ?! פרגן לו!
זו פעם ראשונה שהוא לא מוחק אחרי דקה ורבע ומאפשר גם לך "לשטוף את העיניים"..חח
Its never mind,all about nattySerg יא אצולה כמה אתה גובה ושוקל היום
רשמתי אפילו פעמיים:מה יש ?! פרגן לו!
אני עפר לרגליך...אחשלי כיף מחמאות ממיסטר גנט,מעניין איך הפיזיק שלך בטח פסיכי לא?
ואחרי זה חריצרצת בחצוצרה ושטפת אותו...רשמתי אפילו פעמיים:
" נראה טוב "
זה לא מספיק פרגון ?
מה אני צריך לרשום
"ואו אחד הגופות היפות בארץ ... מעריץ וזה" ?
חח למה לדפוק עליי סתלבט,אני בטוח שעם הסייקלים שלך הפיזיק של מביא לי אבקאני עפר לרגליך...
ואחרי זה חריצרצת בחצוצרה ושטפת אותו...
כשמפרגנים לא מחצרצים
אין קשר בין מחמאות לגוף של הבנאדםושטפת אותו...
כשמפרגנים לא מחצרצים
נשמע בחור רציני,מקווה שאנחנו לא באותו במכוןאין קשר בין מחמאות לגוף של הבנאדם
לזה שהוא מעלה פוסט לא אקטואלי לקבוצה.
גוף יפה יש ! רק הפוסט לא אקטואלי.
כמו שאני יעלה תמונה של הרכב החדש שקניתי בגלריה של התמונות פה.
הכל טוב ויפה אקבל מחמאות ויגדו תתחדש אבל אין קשר בין נושא הקבוצה לפוסט.
אחשלי לא מבין מה הבעיות שלך איתי,פשוט אל תגיב לי באשכולות
הסיבה שאני מוחק היא כי אני לא רוצה שזה ישאר פה,זו זכותי המלאה.גבר, אתה פותח פוסט כל יומיים..
מעלה אותן תמונות, מחכה לשמוע מחמאות..
ואז מוחק את התמונות בפוסט..
אין לי מושג מי אתה..ומה עובר עלייך, אבל זאת התנהגות שמראה על חוסר ביטחון וניסיון לסחוט מחמאות.. תתבגר ☝️
הסיבה שאני מוחק היא כי אני לא רוצה שזה ישאר פה,זו זכותי המלאה.
בכל מקרה אני רואה שזה ממש מפריע לך וכאן מתחילה הבעיה,תבדוק אותה
@מישמישמישמיש מה קרה בסוף עם ה110 בנץ בשיפוע חיובי לחזרות, היה או לא היה?נשמע בחור רציני,מקווה שאנחנו לא באותו במכון
הבחור נעלם מהמכון שלי למקום אחר@מישמישמישמיש מה קרה בסוף עם ה110 בנץ בשיפוע חיובי לחזרות, היה או לא היה?
זה בגלל שאמרת שתרביץ לוהבחור נעלם מהמכון שלי למקום אחר
תודה אחי,לא מאמןמה אכפת לכם ? שיעלה גם כל שעה , לא עובר על חוקי הפורום , עובד קשה נהנה מהגוף שלו ובא לו מחמאות / ביקורות , אז בגדול זה אמור להיות או מחמאות על המראה , או ביקורות מה לתקן במראה לא מה לתקן בהתנהגות , זה פורום תמונות לא פורום אופי ותכונות .
נראה מעולה אח יקר ! מה שכן באמת שאני לא מבין למה אתה שוקל סייקל ? אתה נראה מרשים , כמעט כל מקום שתגיע אליו תיהיה מהגדולים של המקום והמחוטבים אז איזה סיבה יש ?
זה שווה ערך בעיני לאדם שיש לו 500 מליון בצורה חוקית ושוקל לשדוד מקום בשביל עוד 100 מליון , לדעתי יותר סיכוי לנזק מאשר תועלת , לא שאני חושב שסייקל גומר את החיים , אבל התופעות לוואי ולא תמיד קל להפסיק , והתועלת שזה יתן לך היא ממש תיהיה לא קיימת כי הגעת כבר לתוצאה מעולה בטבעי , דרך אגב זה יקח יותר זמן ויהיה יותר קשה , אבל יש לך עוד איפה להתקדם גם בטבעי , מספיק שכל שנה תעלה עוד קילו נקי של שריר ותשאר על אותו אחוז שומן זה עבודה נהדרת !
תיהיה דוגמא אישית של ספורטאי מקצוען וטבעי , מה גם שבעתיד אולי תוכל לזכות במר ישראל הטבעי , דרך אגב אתה גם מאמן ?
איפה אני ואיפה תל אביב.מקווה שאנחנו לא באותו במכון
מה זאת אומרת ....מה שכן באמת שאני לא מבין למה אתה שוקל סייקל ?